- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.141
Cnm benimkide mama ilk verdigimde bikac defa kustu hep biberon denedim ama. Doktor zamanla o tada alisiyorlar dedi. Oyle de oldu. Simdi iciyor sende dene.Canim bana mama ver demediler ama ben aldım verim diye kız içmiyor biberon kaşık siringa hepsini denedim iciremiyorum ağlarken kasikla zorla 30 ml verdim bitince bir biberon dolusu kustu benimde göğüsleri şişti acidi aç olduğunu düşünmüyorum mama versem hemen toparlar biliyorum ama yemiyor :-(
Canim bizim ebe 3 aylıkken 3 500 olmali dediMesela 2 aylıkken kaç kilo olmalıyım bi ortalaması var mı bunun.
Evet bebekler fazla sütüde sevmiyorlar benim kız ilk başı çok gelince sinirlenip bırakıyor bazenKizlar slm. Ben birkac haftadir sutumu artirmak icin ugras verdim. Vee o kadar arttiki fiskirmaya basladi. Bende seviniyordum. Ama bebegim faha az emmeye ve aglamaya basladi emme saatleri savasa donustu iyice. Meger fazla gelmeside hic iyi degilmis.
Bide onsutum daha fazla benim yani sekerli sulu kalorisiz olan kisim . bebek bunla karnini doyuruyor asil yagli kismi emmiyorsa kilo alamazmis. Ama benim yagli kisim az. Sulu kisim fazla(
ben de aynı durumdan korkuyorum. hiç tam indiremiyor gb oluyor dolunca. kalanı sağıo vermek gerekiyor. e ztn doymuş oluyor kusuyor. sağıp ayrı bi vakitte az az vermek lazım herhalde.Kizlar slm. Ben birkac haftadir sutumu artirmak icin ugras verdim. Vee o kadar arttiki fiskirmaya basladi. Bende seviniyordum. Ama bebegim faha az emmeye ve aglamaya basladi emme saatleri savasa donustu iyice. Meger fazla gelmeside hic iyi degilmis.
Bide onsutum daha fazla benim yani sekerli sulu kalorisiz olan kisim . bebek bunla karnini doyuruyor asil yagli kismi emmiyorsa kilo alamazmis. Ama benim yagli kisim az. Sulu kisim fazla(
Nerden biliyosun hangisinin az hangisinin fazla olduğunu? Benimki emiyo iyice somurup bitirdiğini düşünürsem ne ala, yok bitirmeden uyudu 5 dk sonra yine meme istedi diyelim yine aynı göğsümü veriyorum son kalanı da içsin diye. Ama oranını miktarını felan bilmiyorumKizlar slm. Ben birkac haftadir sutumu artirmak icin ugras verdim. Vee o kadar arttiki fiskirmaya basladi. Bende seviniyordum. Ama bebegim faha az emmeye ve aglamaya basladi emme saatleri savasa donustu iyice. Meger fazla gelmeside hic iyi degilmis.
3 aylıkken 3.500 olmalı mı? Bence yanlış o ya. Mesela biz 40 günlükken gittik, yeni bi doktora. Kaç doğdu dedi 3600, sonra 3300 e düştü dedik, ozaman şuan 5300 ise iyi dedi mesela, yani 40 günde 2 kilo..Canim bizim ebe 3 aylıkken 3 500 olmali dedi
çok iyiymiş yaa, bende yazıp böyle bi tablo oluşturayım bari :)Eki Görüntüle 1607980
Merhaba kizlar
Bunu bize dogum evinde verdiler bebegin kilosunun ve boyunun ortalama olmasi gereken araliklar aylara gore ilk yazilan dogum kilosu sonra aylara gore gidiyor
Tesekkurler gideyim bugun:)Postaneye yatiyo canim. Tc kimlik numaranla aliyosun.
Nerden biliyosun hangisinin az hangisinin fazla olduğunu? Benimki emiyo iyice somurup bitirdiğini düşünürsem ne ala, yok bitirmeden uyudu 5 dk sonra yine meme istedi diyelim yine aynı göğsümü veriyorum son kalanı da içsin diye. Ama oranını miktarını felan bilmiyorum
3 aylıkken 3.500 olmalı mı? Bence yanlış o ya. Mesela biz 40 günlükken gittik, yeni bi doktora. Kaç doğdu dedi 3600, sonra 3300 e düştü dedik, ozaman şuan 5300 ise iyi dedi mesela, yani 40 günde 2 kilo..
çok iyiymiş yaa, bende yazıp böyle bi tablo oluşturayım bari :)
Nerden biliyosun hangisinin az hangisinin fazla olduğunu? Benimki emiyo iyice somurup bitirdiğini düşünürsem ne ala, yok bitirmeden uyudu 5 dk sonra yine meme istedi diyelim yine aynı göğsümü veriyorum son kalanı da içsin diye. Ama oranını miktarını felan bilmiyorum
3 aylıkken 3.500 olmalı mı? Bence yanlış o ya. Mesela biz 40 günlükken gittik, yeni bi doktora. Kaç doğdu dedi 3600, sonra 3300 e düştü dedik, ozaman şuan 5300 ise iyi dedi mesela, yani 40 günde 2 kilo..
Bnde daha bsy yapmadimkızlat işsizlik maaşı için online başvuru yaptım inş. taaa işkur binasına gitmeme gerek kalmaz.
süt parasını alan var mı nasıl aldı?
doğum parasını alan var mı nasıl aşdı?
işgöremezlik maaşı yani gebelik süresinve 4 aylık maaşı alan var mı nasıl aldı?
ben hiçbiri için başvuru yapmadım.
hanımlar merhaba bende haziran annesiyim 20 haziranda bebeğimi kucağıma aldım cok şükür simdi 2.ayımızın dolmasına 3 gün var. 5 ağustosta 4750 kgdı normal mi yuzu biraz zayıf duruyo kaç kilo olmalı bebeklernz kac kiloydu bu zamanda kilo ve boy olarak yazar msnz bebeğim zayıf diye cok endişeleniyrm herkes bisey diyo sunun bebeği su kilo faln diye moralim bozuluyor bebeğime yetemiyor muyum diye düsünüyrm gecen hafta mama takviyesine basladm yardmcı olun bana sutu ne iyi hangi bitkisel caylar arttırıyor
Kızın huysuzlugu evde işti derken ben benden geçtim yahu ne yazdığımı bile görmez olmuşum 5500 olacak o benim kız zaten 3500 doğduNerden biliyosun hangisinin az hangisinin fazla olduğunu? Benimki emiyo iyice somurup bitirdiğini düşünürsem ne ala, yok bitirmeden uyudu 5 dk sonra yine meme istedi diyelim yine aynı göğsümü veriyorum son kalanı da içsin diye. Ama oranını miktarını felan bilmiyorum
Canım humana still tee , rezene arttırır bunların yanıminda pötibör bisküvi ye tahin helvası, ceviz bunlarda arttırır bebeğini sık sık emzir ertesi güne sutun artartese
teşekkür ederim humanayı almayı dusunuyrm bebeğim 5 dk emdikten sonra ağlıyor sütü tam emmiyo en fazla 10 dk emiyor neden olabilir bu
teşekkür ederim humanayı almayı dusunuyrm bebeğim 5 dk emdikten sonra baslıyo ağlamaya en fazla 10 dk emiyor neden olablr bu bu da cok üzüyor beniCanım humana still tee , rezene arttırır bunların yanıminda pötibör bisküvi ye tahin helvası, ceviz bunlarda arttırır bebeğini sık sık emzir ertesi güne sutun artar
ben bikere sağdım onda da 75 cc zor çıktı, o ara oğlum uyandı emmek istedi tabi memede süt yok, sağdığımı çıkardım dolaptan geri içirdim :)) sütüm az mı demek oluyo? Ama tek göğsümle doyuyo, kilosu da normalin üstünde şükür.. Kaç cc gerekiyo doymaları için?Sagiyorum. Makina seffaf ya ... 90 ml falan su gibinsut gelyo. 30 40 milim gibi sariya donuyo
hah şimdi oldu :) çok normal canım, bende bgn telefonda doktorla konuştum, kadın bağırsak hareketleri normale dönmüş diyomuş bende bardakhareketi anladım, orası neresi oluyo diyorum :))) hep uykusuzluktan oluyo bunlarKızın huysuzlugu evde işti derken ben benden geçtim yahu ne yazdığımı bile görmez olmuşum 5500 olacak o benim kız zaten 3500 doğdu
ya doyuyodur, yada çekiyo çekiyo gelmiyodur hırslanıyodur, sen anlıyosunuzdur gelip gelmediğini, yutkunuyomu meselateşekkür ederim humanayı almayı dusunuyrm bebeğim 5 dk emdikten sonra baslıyo ağlamaya en fazla 10 dk emiyor neden olablr bu bu da cok üzüyor beni
sağlıklı olması önemli olan. dr normal aralıkta diyorsa sorum yoktur. kaç kg doğduğuna göre hesaplarsın. ama söylenmeden mamaya başlama bence. tomrisin emzirme notlarını arat istersen internetten.hanımlar merhaba bende haziran annesiyim 20 haziranda bebeğimi kucağıma aldım cok şükür simdi 2.ayımızın dolmasına 3 gün var. 5 ağustosta 4750 kgdı normal mi yuzu biraz zayıf duruyo kaç kilo olmalı bebeklernz kac kiloydu bu zamanda kilo ve boy olarak yazar msnz bebeğim zayıf diye cok endişeleniyrm herkes bisey diyo sunun bebeği su kilo faln diye moralim bozuluyor bebeğime yetemiyor muyum diye düsünüyrm gecen hafta mama takviyesine basladm yardmcı olun bana sutu ne iyi hangi bitkisel caylar arttırıyor
hanımlar merhaba bende haziran annesiyim 20 haziranda bebeğimi kucağıma aldım cok şükür simdi 2.ayımızın dolmasına 3 gün var. 5 ağustosta 4750 kgdı normal mi yuzu biraz zayıf duruyo kaç kilo olmalı bebeklernz kac kiloydu bu zamanda kilo ve boy olarak yazar msnz bebeğim zayıf diye cok endişeleniyrm herkes bisey diyo sunun bebeği su kilo faln diye moralim bozuluyor bebeğime yetemiyor muyum diye düsünüyrm gecen hafta mama takviyesine basladm yardmcı olun bana sutu ne iyi hangi bitkisel caylar arttırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?