2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar 2 gundur gece uykumuz mafoldu ya uyutuyorum elleri ile kulaklarını kasiya kasiya uyanıyor.hiç rahat değil gaz mi diş mi anlamadım.

kaç kilo canım?? Biz iki doktora gidiyoruz ikiside başlama dediği için başlamıcam. Kan damlasına başlıcaktım, burda bi arkadaşın yazdıkları çok kafama yattı, doktordan tahlil isteyip başlıcam

Arkadaşım sen aldın mi ben de bugun siparis verdim bakalım gelince işe yarayacak mı?
bende bi site buldum, % 100 orjinal die bakalım ordan söylicem

Kızlar 2 gundur gece uykumuz mafoldu ya uyutuyorum elleri ile kulaklarını kasiya kasiya uyanıyor.hiç rahat değil gaz mi diş mi anlamadım.
benimkide diş mi çıkarıyo acaba, kulağıyla oynayıp kendi kendini uyandırıyo, bende bu ara battaniyeyle kundak yapmaya başladım uzun uyusun die

Bende kundak yapicam artık. Başka çözüm yok galiba buna. Diş huzursuzluğu demekki böyle de uyku eğitimine başlanmaz ki

Burda arkadaşın söylediği benimde kafamı karıştırdı 2 hafta kullandım şimdi bıraktım eczaneye gitmiştim onlara dedim paraben içeriyor diye nerdeyse bana kızdı ozaman calpol pedifen gibi ilaçlarda kullanmayın ozaman dedi paraben zararlı olsa saglikbakanligi toplattiridi zaten falan dedi neyse şimdilik kullanmıyorum zaten zayıf kızım iyice kaka arttırdı kan ilacı 9. Ayda kan tahlili yapiliyomus ona göre kullanırım diye düşünüyorum yada arada veririm..!

Ben muhallebiye mama karıştırıp veriyorum 1 aydır bu hafta muz ve avakado karistiriyorum Muzlu yogurtta verdim muz çok sevdi avakadodan hoşlanmadi ama sabah ondan karıştırıyorum akşam muz karistiriyorum şu an çorba vermedim hiç

Kızlar acil yardım!!! Migrostan keci sütü aldım.markası baltalı.küçük bir kaseye yoğurt mayaladım ama tutmadı.tutturan var mı? Nasil yapiyosunuz.bi arkadaşım pastorize sütten yogurt tutmaz diyor.deneyen var mı.boşuna mı aldım.

Cnm daha dün bunu düşünüp yoğurt mayalama çalışmalarına başlayayım dedim. Rk gıdaya anca tuttururum diye:) önceki gün bir cezvede pastorize bildiğimiz kutu sütten mayalama. Çok güzel oldu benim kız tattirinca çok sevdi tekrar tekrar istedi. Tutuyor yani.

Kase çok küçükse cabuk sogumustr. Ondan tutmam8s olabilir. Mümkün olduğunca geç soğumasi lazım

İnek süt
İnek sütümü mayaladin.niye tutturamadimki ben

Ben de öyleyim canim 3 saat uyusa keşke sersem gibi oluyor insan zirt birt kalkinca ya doktora sorcam bakalim

@skekebeks ayni durumdayiz memeye yapişik emiyor bayiliyor yine mizirdabiyor 1.5 saatte bir

Kulagiyla oynuyoda diştendir canim oyle der annem. Bize doktor jel vermisti sende bi danış istersen.
Duruyo mu kundak yapinca , benimki ciglik atiyo. Nerden siparis vercen canim kolyeyi?? Ben instagramdan bakmistm hamileyken cok iyiydi ama simdi bulamiyorum
Canim bende arada vericem. Paraben kotu bsy degil yani sandigimiz kadar. Az oldugunda koruyucu etkisi war. Bir ara saclarim cok dokuluyodu doktor
Pastorize sutten tabiki tutar yogurt ama pastorize kaynatilmaz ılıştirilip yapmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…