2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar burda bir tek ikili test sonucunu alan benmiyim yarın doktoru arıcam testim iyi galiba değer aralığındayım ve negatif yazıyor şükür ki

2015 Haziran da erkek nüfus patlaması yaşanacak gibi Bende kız istiyodum hep ama önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları Her gelen bizim canımız, parçamız..

Büyük ihtimalle cnm ufakligi kucağına aliyosun kaldiriyosun ondan olmuştur kendini zorlama tam yurume zamani oğlunun cok zor o dönem yurutec kullansan ara ara en azindan bir ay daha geçsin ...allaha emanet olun
Ev kazalarına sebep olduğu için yürüteç yasak burda. Dünde avm ye gittik bizim oğlan yürücem dedi iki büklüm peşinde ben. Kendi kendine de yürümeye başladı. Kaldırmamaya çalışıyorum da baba yanımızda olmayınca peşinden hep ben gittim. Ahhh bir kapı komşum olsaydı da iki saatliğine bırakabilseydim. İzin vermiyor yatmama yatınca mızıldanmaya başlıyor. O da sıkılıyor tek oyun arkadaşı benim. Gurbetlik zor[/QUOTE]
Allah kolaylık versin canim işin zormus gerçekten. Farklı bir ülke, çocuğunda çok kucukmus. Firsat buldukça dinlen canim. İlk aylar çok önemli.

Selam anneler. Ben pek iyi degilim.mide bulantilarim tekrar geri geldi ve hiç dinlenemiyorum. Haftasonu seminerlerim oluyor il merkezinde ve 40 dakikalık yol gidiyorum bugün kustum otobüste okadar utandım ki Allah kolaylik versin bizlere gerçekten işimiz zor ve ben çok yoruldummm

Ayy canim benim Allah kolaylık versin. Mide bulantilari çok zor oluyor. Benim çok şükür sadece dislerimi fircalarken oluyor. Yaninda kraker tarzında bir şeyler Alsan iyi olabilir belki.

Ayy canim benim Allah kolaylık versin. Mide bulantilari çok zor oluyor. Benim çok şükür sadece dislerimi fircalarken oluyor. Yaninda kraker tarzında bir şeyler Alsan iyi olabilir belki.
Amin canım hep yanımda kraker leblebi ama işe yaramıyor. Yolculuk hiç iyi gelmiyor bana

Kizlar bisey sorcam benim sag gogsumden cok az sut geliyor ilk gebeligimde u kadar erken gelmedi heralde hatirlamiyorum sizdede boyle olan varmi normalmi acaba
Cnm gecen okumstum mesajini vakit bulamamistim yazmaya...
Biz daha once dogum yaptigimiz icin sut gelmesi normal...
Benim oglan 5.5 ay emmisti calisiyordum cocuk emmedi cok ugrastim mama tadini alinca birakti...
Benimde maasallah oyle cok ve yagli sutum vardı ki isyerimde insanlarin ustune fiskiriyordu siringadan fiskirir gibi...:)
Dayanamayip bardaga sıkıyordum ...
Yillarca sut geldi gogsumden...
Sonra o süt bezeleri kaldi goguslerimde... kitle oldu...
Fibrokistik meme oldular...
Simdi Hamileligimin basindan beri adet olmayinca adet siskinligi kaldi ve tum sut bezelerim faaliyette maasallah...
Uyurken bazen acidan uyaniyorum sag sol donemiyorum ...
Bazen bi sanci giriyor bezeler cozuluyor sanirim...
Camasirima sut buasiyor ve uclari sut kalintisiyla dolu...
Hic endise etme...
Daha once bebek emzirdiğimiz icin sut kanallarimiz acik ve gebelik de vücut uretiyor...
Inşaallah bu bebegim 2 sene emerde kitle vs kalmaz... :)

Bende öğretmenim canim. Bilirim çok zor olur hele yalnizsan. Ben ailemden 22 saat uzakta calisiyordum. İnşallah bir an önce eşine, ailene kavusursun.
3 sene sonra atandim ve atamanın belli olduğu gün hamileyimisim meğer bebeğimin kısmeti planlı bir hamilelik değildi. Bebeğim için dayanıyorum gerçekten zormuş ayrı olmak.yakinligi teselli ediyor bir nebze eşim geliyor sürekli ama zor yinede. Amin canım güzel dileklerin için teşekkürler. Ne ogretmensin?

Canim ne güzel olmuş. Çifte mutluluk yasamissindir. Ben fen ogretmeniyim, sen?

canım uzme kendını bence oglunu kucagına aldıgın ıcın olmus olabılır devam edersede mutlaka gıt doktora bende de 2 kez kanama oldu ayrı zamanlarda ilkinde hastanede yattım 1 gun ama dıgerınde sadece ıgne yaptılar sımdı onun ıcın bı ılac verdıler sabah aksam onu kullanıyorum kendı doktoruma sormustum ılk kanamadan sonra normal arada olabılır demıstı ıkıncı kanamada doktora gıtmıcektım ama pıhtı gelmıstı ondan gıttım cok sukur kı bı sorun cıkmadı içini ferah tut

superisi_sinope monarosa_22 ve tum ogretmen arkadaslar ÖĞRETMENler GÜNÜMÜZ KUTLU olsun bende matematik öğretmeni. Oğlumda 24 Kasım doğumlu yani yarın doğum günü 3 yasimizi dolduruyoruz inş öğretmenler günü hediyemi 3 yıl önce peşin aldım ben. Allah hepimizin evlatlarına uzun ömür sağlık versin. Çalışarak hamilelik çok zormuş benim kahve akintilar ara ara oluyor bilmiyorum doktora gittiğimde bişey yoktu önemli değil dedi en son 3 hafta önce gittim önümüzdeki cuma randevu var. Tansiyonum devamli yüksek geceleri başımın arkasından vuruyor o yüzden pek yazamıyorum. Oğlumda da tansiyon sorunum vardı artık Allaha emanetiz, hakkımızda hayırlısı diyip tevekkül ediyorum, şu an yapılacak bişey yok ağrı yorgunluk mide yanmaları tansiyon derken zar zor işte. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…