- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.961
Ev kazalarına sebep olduğu için yürüteç yasak burda. Dünde avm ye gittik bizim oğlan yürücem dedi iki büklüm peşinde ben. Kendi kendine de yürümeye başladı. Kaldırmamaya çalışıyorum da baba yanımızda olmayınca peşinden hep ben gittim. Ahhh bir kapı komşum olsaydı da iki saatliğine bırakabilseydim. İzin vermiyor yatmamaBüyük ihtimalle cnm ufakligi kucağına aliyosun kaldiriyosun ondan olmuştur kendini zorlama tam yurume zamani oğlunun cok zor o dönem yurutec kullansan ara ara en azindan bir ay daha geçsin ...allaha emanet olun
Ayy canim benim Allah kolaylık versin. Mide bulantilari çok zor oluyor. Benim çok şükür sadece dislerimi fircalarken oluyor. Yaninda kraker tarzında bir şeyler Alsan iyi olabilir belki.Selam anneler. Ben pek iyi degilim.mide bulantilarim tekrar geri geldi ve hiç dinlenemiyorum. Haftasonu seminerlerim oluyor il merkezinde ve 40 dakikalık yol gidiyorum bugün kustum otobüste okadar utandım kiAllah kolaylik versin bizlere gerçekten işimiz zor ve ben çok yoruldummm
Ogretmen misin canim?Bugün duygusalligim üzerimde..tek yaşıyorum ben ve hamileyken okadar zor oluyor ki..moralsiz ve yorgunum
Evet canım yeni atandim.esimden 2 saat uzak bir ildeyimOgretmen misin canim?
Amin canım hep yanımda kraker leblebi ama işe yaramıyor. Yolculuk hiç iyi gelmiyor banaAyy canim benim Allah kolaylık versin. Mide bulantilari çok zor oluyor. Benim çok şükür sadece dislerimi fircalarken oluyor. Yaninda kraker tarzında bir şeyler Alsan iyi olabilir belki.
Bende öğretmenim canim. Bilirim çok zor olur hele yalnizsan. Ben ailemden 22 saat uzakta calisiyordum. İnşallah bir an önce eşine, ailene kavusursun.Evet canım yeni atandim.esimden 2 saat uzak bir ildeyim
Cnm gecen okumstum mesajini vakit bulamamistim yazmaya...Kizlar bisey sorcam benim sag gogsumden cok az sut geliyor ilk gebeligimde u kadar erken gelmedi heralde hatirlamiyorum sizdede boyle olan varmi normalmi acaba
3 sene sonra atandim ve atamanın belli olduğu gün hamileyimisim meğer bebeğimin kısmeti planlı bir hamilelik değildi. Bebeğim için dayanıyorum gerçekten zormuş ayrı olmak.yakinligi teselli ediyor bir nebze eşim geliyor sürekli ama zor yinede. Amin canım güzel dileklerin için teşekkürler. Ne ogretmensin?Bende öğretmenim canim. Bilirim çok zor olur hele yalnizsan. Ben ailemden 22 saat uzakta calisiyordum. İnşallah bir an önce eşine, ailene kavusursun.
Canim ne güzel olmuş. Çifte mutluluk yasamissindir. Ben fen ogretmeniyim, sen?3 sene sonra atandim ve atamanın belli olduğu gün hamileyimisim meğer bebeğimin kısmeti planlı bir hamilelik değildi. Bebeğim için dayanıyorum gerçekten zormuş ayrı olmak.yakinligi teselli ediyor bir nebze eşim geliyor sürekli ama zor yinede. Amin canım güzel dileklerin için teşekkürler. Ne ogretmensin?
Çok şükür canım iyi oldu tabi. Ingilizce öğretmeniyim ben. Öğretmenler günün kutlu olsunCanim ne güzel olmuş. Çifte mutluluk yasamissindir. Ben fen ogretmeniyim, sen?
Sağol canim senindeÇok şükür canım iyi oldu tabi. Ingilizce öğretmeniyim ben. Öğretmenler günün kutlu olsun
Amin canım. Aynı güzel dilekleri iletiyorumSağol canim senindeSenin için bir baskadir ilk nasil olsa. İnşallah esinle, bebislerinle nice öğretmenler günü görürsün.
canım uzme kendını bence oglunu kucagına aldıgın ıcın olmus olabılır devam edersede mutlaka gıt doktora bende de 2 kez kanama oldu ayrı zamanlarda ilkinde hastanede yattım 1 gun ama dıgerınde sadece ıgne yaptılar sımdı onun ıcın bı ılac verdıler sabah aksam onu kullanıyorum kendı doktoruma sormustum ılk kanamadan sonra normal arada olabılır demıstı ıkıncı kanamada doktora gıtmıcektım ama pıhtı gelmıstı ondan gıttım cok sukur kı bı sorun cıkmadı içini ferah tutSızı şeklind bir bel ağrısı var inşallah geçer. Birde burda bleeding olunca gel deniliyor yani normal kanama . Kahverengi olunca kanama olmuş bitmiş deniliyor sitelerde. Azlığına bakarak da kendime ferahlık vermeye çalışıyorum. İyi mi ediyorum kendimi mi kandırıyorum. Bakalım hele şu koca kişisi geleydi iyiydi...
teşekkürler canımselam kızlarrsuperisi_sinope monarosa_22 sizlerin ve diger ogretmen arkadasların ogretmenler günü kutlu olsun simdidenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?