2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

cnm eğitimde neler anlatıyorlar bende gitmeyi düşünüyorum ama erken dönemde faydası olur mu son zamanlarda mı gitmak daha ii olur . malum vaktım çok kısıtlı. hafta sonum var bi tek. belki de iyi gelir aslında bilemedim..
bu arada benımde karnım çıktı kendini kötü hissetme :)

canım kesinlikle ilk dönemlerde gitmek daha faydalı doğum psikoloğu iyiki geldiniz dedi bana çünkü egzersizleri tekrar edeceğin bolca vaktin oluyor. benim katıldığım eğitimde hem doğum hemde nefes egzersizleri var. eğitimi verende psikolog olunca çok güzel bilgiler edindim ayrıyeten cd ler verdi. bende çalışıyorum perşembe günleri 6 da pazar günleride 1 de başlıyor ve eşli olmasıda çok çok iyi. birde eğitim alacaksan istanbul doğum akademisi eğitmenleri var pek çok şehirde mevcut onları tavsiye ederim.

günaydın canım bende iyiyim çok şükür sadece uykusuzluk var.
bende aman maşallahhh kendımı iyi hissediyorum bugun sadece arada belime ağrı giriyor o da çok eğildiğimde falan... karnım da artık sabahları da şiş gibiii :) ne guzel herkesın erkek bebeği olucakk valla benım de erkek olursa eşim uçar havalaraa :)

benım görümcemın iki kızı var hiç erkek yok erkek olursa sevınıcek herkes tabii sağlıklı olması tek dileğimiz.. isim düşünüyor musunuz ?

benım görümcemın iki kızı var hiç erkek yok erkek olursa sevınıcek herkes tabii sağlıklı olması tek dileğimiz.. isim düşünüyor musunuz ?
kız olursa ipek erkek olursada ömer buğra diye düşünüyoruz . kız ismi tek isimmi çift mi kararsız kaldık çift isim olursada ipek nihal olacak.

merhabalar kızlar bende haziran annesiyim şimdilik :) ikinciye anne olduğum için son durum belli olmaz gibime geliyor
sizlerde sağ salim alın kucağınıza inşallah bebeklerinizi

hoşgeldin canım. benimde ilk çocuğum 2 nisan görünüyordu ama 18 martta geldi.

hoşbulduk teşekkürler :) haziran annesleri 2015 diye ayrıcada bir yer var oraya yazdım bir iki sonra buraya toplanılmış sanırım insan paylaşmak istiyor :) çalışıyorum bende işe git gel ev yoğun geçiyor ve yorucu kızımda henüz küçük oyun felan pert oluyorum resmen

sizi çok iyi anlıyorum benimde bir oğlum var 4,5 yaşında ve çalışıyorum. gün nasıl bitiyor anlamıyorum ve sürekli yetiştirmem gereken işlerle boğuşuyorum.

BENDE MUHASEBEdeyim şirkette evrak işi takip gerektiren şeyler gerçekten zaman çok hızlı geçiyor çalışınca şimdi iyi zamanların karnım henüz çıkmadı çıkmaya baslayınca hareketlerimde sınırlo olacak zorlanacağmı düşünüyorum

selam canımm bu egıtımler kocaelıde de verılıyor mu bı bılgın var mı bende gıtmek ıstıyorumm alikahya hastanesınde yenı acılıyor sanırım ama saatı bana uymuyor bırde sen galıba bayan doktor ıstıyorsun ama ben forumları da okudum arkadaslara da sordum herkes erkek doktorları onerıyor mesela konakta erkan bey ama cok yogun ben gıtmeye korktum acıkcası sabah randevun varsa ancak oglen gırıyomussun ben akademıye gıdıyorum nurı beye ama degıstırme ıhtımalım var çevremde demet hanıma gıden cok var ama ben ıkıncı randevuda vazgectım gıtmekten bende arastırıyorum anlıcan

Hamileliğimin 15-16. haftasındayım ultrasonda ense kalınlığı (2.tarama) için geç mi oldu acaba

Hamileliğimin 15-16. haftasındayım ultrasonda ense kalınlığı (2.tarama) için geç mi oldu acaba
evet canim kacirmissin. 3 lu tarana yaptirirsin sende sikinti yapma. Bir arkadasimda kacirmisti doktoru 3 lu tarama yaptirirsin onemli degil dedi.haftaya yaptircak o da.

Kan
evet canim kacirmissin. 3 lu tarana yaptirirsin sende sikinti yapma. Bir arkadasimda kacirmisti doktoru 3 lu tarama yaptirirsin onemli degil dedi.haftaya yaptircak o da.
Kan testi yaptırdım ama ultrasonda ense kalınlığı için doktora randevu aldım bi türlü randevuya dr hasta idi görüşemedik
Başka dr gidince başlamış bir dr var diye pek ilgili olmuyorlar

Medipol 350 diyince bende baska bi hastanede 120 tlye yaptirmaya karar verdim. Cumartesi yaptiricam insallah.
Sonucu da alir doktoruma gotururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…