2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben de Kanada dayım Türkiyenin aksine 6. Haftadan beri multivitamin kullanıyorum. Doğum sonrası 1 ay daha kullandırtılıyor. Başka bir takviye de verilmiyor. Sen ne kullanıyorsun?

Bende arastirdim vitamin ve folik asit varmis icinde bunuda burda dogumdan sonra 3 ay kullandiriyolar .

Aynen kahvaltida bile pilav yiyoruz malesef cok kilo kaybettim artik midem hicbisi almiyo. Guzel gorunen yemekler domuz eti cikiyo yiyemiyorum digerleri desen offff anlatmaya bile dilim varmadi . Hamile degilken bu kadar kotu degildi ama artik her gece ruyamda yemek yerken yoruluyorum

Canim ben takip ediyorum burayı habersiz kalmam merak etme sen :)
Pipiyi gösterdiyse yüksek ihtimal değişmez ama bir kaç hafta beklemekte fayda var canim.. oğlun olacak bi iznillah mini minnacık bir erkek... Oyyy :)

Çok çok ilginçmis gerçekten :):) nasil bir ayda hamile kalmışiz kızlar hehe :)

ayyy gel memlekete sen bi beslesinler seni. nerelisin canım. ne kadardır korede yaşıyorsun

Onumuzdeki ay geliyorum insallah .sakaryaliyim sen nerdensin =) surekli gel git yapiyorum koreye simdi 7 aydir burdayim kesintisiz. Daha once yine gelip gittim ama bu kadar zorlanmamistim simdi hergunum izdirap gbi.

Resmen ağladım şu an duygulandim çok tatlim... Hem resme hem yazdığına...

Onumuzdeki ay geliyorum insallah .sakaryaliyim sen nerdensin =) surekli gel git yapiyorum koreye simdi 7 aydir burdayim kesintisiz. Daha once yine gelip gittim ama bu kadar zorlanmamistim simdi hergunum izdirap gbi.
Canim hoşgeldin... Okudum yaşadıklarıni üzüldüm inan... Normal bildigimiz sebzelrr yok mu veyahut malzeme olarak ayçiçek yağı...kendin yapsan pilavini.. sebze yemeklerini...yada bu süreçte eşin yapar, gerçi. O da koreli bilir mi bizim yemekleri:):)

Dogru gercekten katiliyorum :) bnde eylul ayinda hamile kaldim ve cinsiyeti erkek

merak etme 10 cu hafta cok ınsanda oldu ben bıle sıddetlı agrı ve kahve akıntı sonucu kendımı acılde buldum bır gece.Ama yapacak bı sey yok,ertesı gun doktorma gıttım bu haftalarda gozuken bı sey dedı,rahım altında bı kanama alanı vardı.Dınlen dedı bı de endol fıtıl verdı sabah aksam kullanmak ıcın agrıya cok ıyı geldı .Sen de blca dınlen ,soyledıgım fıtılı de ala bılırsın,Insallah yakın zamanda gecer

Tabi araştırdım ve aldım öncelikle lierac aldım ama şu sıra sebamed çatlak kremi mi kullanıyorum ilerde aldığım lierac a geçicem

Duşta sebamed duş yağı var onu kullanıyorum

Ek olarak duş sonrası bacağa badem yağı karna kayısı yağı sürüyorum bazen de bacağa bebe yağı

Şu sıra biooil çok duyuyorum onu da alıcam

Malesef benim cildim kuru die erkenden başladım üstelik göbeğim spor yaptığım için kas yani hala göbeğim öle çıkmadı ama ne olur ne olmaz

Büyük ihtimalle cnm ufakligi kucağına aliyosun kaldiriyosun ondan olmuştur kendini zorlama tam yurume zamani oğlunun cok zor o dönem yurutec kullansan ara ara en azindan bir ay daha geçsin ...allaha emanet olun[/QUOTE]
Ev kazalarına sebep olduğu için yürüteç yasak burda. Dünde avm ye gittik bizim oğlan yürücem dedi iki büklüm peşinde ben. Kendi kendine de yürümeye başladı. Kaldırmamaya çalışıyorum da baba yanımızda olmayınca peşinden hep ben gittim. Ahhh bir kapı komşum olsaydı da iki saatliğine bırakabilseydim. İzin vermiyor yatmama yatınca mızıldanmaya başlıyor. O da sıkılıyor tek oyun arkadaşı benim. Gurbetlik zor

kanama yoksa hemen hastaneye gitme bol bol dinlen tabi mümkünse
Kanama yok çok şükür olursa ne yapar eder giderim artık. 10 aylık oğlumdan fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum salı günü de kontrolüm vardı. Bakalım inşallah ilerlemez.

Maşallah canım sana, bende alayım da yavaştan başlayayım bari. Peki badem yağını neden bacağına sürüyorsun ama karnınakayısı yağı sürüyosun? Badem yağını heryerimize sürsek olmaz mı? Bide bacağının nerelerine sürüyosun, çatlakların yoğun olabileceği yerler neresi? Çok soru sordum ama :)

Bende arastirdim vitamin ve folik asit varmis icinde bunuda burda dogumdan sonra 3 ay kullandiriyolar .
Multivitamin demek ki onların içinde de folik asit var. Burda Preg Vit diye bir vitamin var tek reçete ile yazılan vitamin olup Amerika da da en çok kullanılan ilaç. Üstelik helal damgası olan tek ilaç. Bulabilirsen tavsiye ederim. Diğer multivitaminlerden farkı demir ve kalsiyum alımını ayırması. Günde iki ilaç alıyorsun. Sabah aldığın vitaminler ayrı akşamkiler ayrı

Badem yağı tüy kullanma yapabilir diye mesela göğüs de sürmem onu

Bacak arka ve ön tarafa üst bacağa sadece canım

Valla bebek arabası ve odasını napacağkmabeşiği dayıcağum duvarın

Ne kadar Türkiyede kalacaksın bilmiyorum da Türkiyeden birşeyler götürme imkanın yok mu? Kanadaya neler neler getirdim ben Thy ile çift valiz hakkı olduğundan işimize yaradı. Burda çok şükür Türk market helal kasaplar var. Herşey ithal ama her türlü meyve sebze geliyor. Şükrediyorum bende olmadı doğuma kadar kal sen Türkiyede :) :)

Sızı şeklind bir bel ağrısı var inşallah geçer. Birde burda bleeding olunca gel deniliyor yani normal kanama . Kahverengi olunca kanama olmuş bitmiş deniliyor sitelerde. Azlığına bakarak da kendime ferahlık vermeye çalışıyorum. İyi mi ediyorum kendimi mi kandırıyorum. Bakalım hele şu koca kişisi geleydi iyiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…