2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hem öğretmenler günün hem de Paşanın sana geliş günü kutlu olsun canım. Ne mutlu size.evet çalışırken çok zormuş allah yardımcımız olsun..

Canim çok teşekkür ederim. Bende seni ve oglusunu kutluyorum. Ne güzel beraber kutlarsiniz  Tansiyon sorunu da çok kötü oluyor. Allah kolaylık versin canim. Limon tansiyonu dusurmez mi? Denesen iyi gelebilir.

Slm kızlar kabızlık sorunu yaşıyorum ve hiç yemek yiyemiyorum yemiş gibi tok geziyorum midem berbat iki gündür böyleyim

geçmiş olsun canım. tansiyon sorunu bende de var. diyet yapıyorum kaç gündür. tuzsuz yiyorum hamurişi tatlı yemiyorum tansiyonumu düşürdüm biraz istersen dene sende. bu arada bende ögretmenim. gecende holter takılmıstı.ögrencilere sinirlenince (ki hamileliğin basından beri fısıltıyla konusmaya bile sinirleniyorum)tansiyon ölçmeye başlıyordu 17 leri bile gördüm.evde sakinim tansiyon normal ama okulda hep yüksek 14 -15 gibi geliyordu. okul işini ne yapıcam bilmiyorum bende . umarım bir süre sonra şu sinirlilik hali geçer. peki ilk hamileliğinde tansiyon ilacı kullanmışmıydın. kaçlarda geliyordu tansiyonun. bu arada bende tüm meslektaşlarımın ögretmen adaylarının ögretmenler gününü kutluyorum.

Slm kızlar kabızlık sorunu yaşıyorum ve hiç yemek yiyemiyorum yemiş gibi tok geziyorum midem berbat iki gündür böyleyim
kabızlık bende de çok sıkıntı olmaya başladı ve ne yediysem bir türlü düzelmedi. komposto yapmayı deniycem son olarak.bir arkadaşta işe yaramış umarım bende de yarar.

Ben 2 kilo aldım, alt karnımda çok sert bi şişlik var. Öncesinde hiç göbeğim yoktu zayıfım yani. Ama artık Pantolonlarımı kapatınca çok sıkıyo. Bence o benim bebeğim. Henüz bi yağ kullanmıyorum. Zaten Alışkanlık bende her banyodan sonra kuru ciltler için olan Yağlı nemlendiriciler var ya onlardan kullanıyorum. Ileriki aylarda Dr önerisine göre çatlak kremi kullanacağım.

Günaydın Kızlar,

Dün gece sırt üstü yatmışım kabus gördüm resmen offf rabbim hayırlara çıkarsın inşallah...

selam kızlarr superisi_sinope monarosa_22 sizlerin ve diger ogretmen arkadasların ogretmenler günü kutlu olsun simdidenn
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunn Ben de atanamamış bir matematik öğretmeniyim, p3 puanım 90 civarı onunla memurluk için tercih yaptım şehrime. belki sonra tekrar girerim öğretmenlik için kpss ye. ama çok sıkıldım artık çalışmak istiyorum...

kabızlık bende de çok sıkıntı olmaya başladı ve ne yediysem bir türlü düzelmedi. komposto yapmayı deniycem son olarak.bir arkadaşta işe yaramış umarım bende de yarar.
Canlar ben kompostonun çok faydasını gördüm. Kuru kayısı ve şeftali kompostosu. 1 hafta kadar kahvaltıdan 2 saat sonra 1 kase tükettim. Bu aralar yeni favorim cennet elması, trabzon hurması veya hurma olarak bildiğimiz meyve. Her gün 1 tane kesin çözüm... Şiddetle tavsiye ederim.

karnm daha hic yok ama 12 haftalik olunca bebek yagi aldik onu kullanicam canim

Güzel ogretmenlerimizin ogretmenler gunu kutlu olsun. Cok guzel bir mesleğiniz var bi okadarda zorallah yardinciniz olsun öpüyorum :) ♥ ♥

Güzel bir hafta gecirmek dileğiyle

tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun benim karnım bildiğiniz çıkmaya başladı sabah daha küçük ama akşama doğru bildiğin kocaman bir karnım var ve hamile kıyafetleri giymeye başladım yoksa çok sıkıyor diğer pantolonlarım yarın bebişi görmeye gideceğim hemde ikili test yaptıracağım bu arada akşam yattığımda bariz bir şekilde bebek hareketleri hissediyorum ilk başlarda değildir dedim ama ikinci hamileliğim ve hissedile bilirmiş onuda öğrendim :))

Ayyy bende cok severim cennet hurması esimgetiriyo hergu sagolsun sanirim ayva beni kabiz ediyor.ama midemide rahatlatiyor

Erkekler meydana çık maya başlamış bile ne güzel, kızlar sanırım biraz daha geç belli oluyor.
benım de haftaya ikili testimde doktorum%90 cinsiyet belli olur dedi.. çok heyecanlıyız.. Allah herkesin gönlüne göre versin sağlıkla inş..

Günaydın Kızlar, Öncelikle ben de bir öğretmenim tüm meslektaşlarımın Öğretmenler Gününü Kutlarım
Benim mide bulantılarım çok fazlaydı, 2 gündür biraz azaldı, hafif hafif arada yokluyor. Sanırım bulantı ile yaşamayı öğrendim ve kendimi tanıdım. Fakat ilk bebeğimin kalbi 12. haftada durduğu için biraz tedirğinim. Bulantı olmayınca korkuyorum doğrusu. Benim gibi bulantısı azalan oldu mu?
Bir de evet birazcık göbüşüm çıktı :)

günaydın arkadaşlar
nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh. bizde çok şükür iyiyiz sadece uykum var. dün eşimle birlikte gebe eğitimine katıldık ve öyle güzel şeyler öğrendim ki anlatamam birde eğitimi veren kişi doğum psikoloğu olunca ayrı bir keyifti 9 saat daha katılacağız. sizede tavsiye ederim keşke ilk çocuğumdada haberdar olsaydım. istanbul doğum akademisini takip etmenizide tavsiye ederim.
bu arada kocaelide yaşayan arkadaşlar ben sakaryada oturuyorum ama doktor arayışlarım kocaelide. dün akademide reyhan hanım ve cihan hastanesindede inci hanım ve lütfiye hanımı önerdiler bi bilginiz var mı onlar hakkında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…