- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.981
Hem öğretmenler günün hem de Paşanın sana geliş günü kutlu olsun canım.superisi_sinope monarosa_22 ve tum ogretmen arkadaslar ÖĞRETMENler GÜNÜMÜZ KUTLU olsun bende matematik öğretmeni. Oğlumda 24 Kasım doğumlu yani yarın doğum günü 3 yasimizi dolduruyoruz inş öğretmenler günü hediyemi 3 yıl önce peşin aldım ben. Allah hepimizin evlatlarına uzun ömür sağlık versin. Çalışarak hamilelik çok zormuş benim kahve akintilar ara ara oluyor bilmiyorum doktora gittiğimde bişey yoktu önemli değil dedi en son 3 hafta önce gittim önümüzdeki cuma randevu var. Tansiyonum devamli yüksek geceleri başımın arkasından vuruyor o yüzden pek yazamıyorum. Oğlumda da tansiyon sorunum vardı artık Allaha emanetiz, hakkımızda hayırlısı diyip tevekkül ediyorum, şu an yapılacak bişey yok ağrı yorgunluk mide yanmaları tansiyon derken zar zor işte. ...
Sağol canim benim.selam kızlarrsuperisi_sinope monarosa_22 sizlerin ve diger ogretmen arkadasların ogretmenler günü kutlu olsun simdidenn
Canim çok teşekkür ederim. Bende seni ve oglusunu kutluyorum. Ne güzel beraber kutlarsinizsuperisi_sinope monarosa_22 ve tum ogretmen arkadaslar ÖĞRETMENler GÜNÜMÜZ KUTLU olsun bende matematik öğretmeni. Oğlumda 24 Kasım doğumlu yani yarın doğum günü 3 yasimizi dolduruyoruz inş öğretmenler günü hediyemi 3 yıl önce peşin aldım ben. Allah hepimizin evlatlarına uzun ömür sağlık versin. Çalışarak hamilelik çok zormuş benim kahve akintilar ara ara oluyor bilmiyorum doktora gittiğimde bişey yoktu önemli değil dedi en son 3 hafta önce gittim önümüzdeki cuma randevu var. Tansiyonum devamli yüksek geceleri başımın arkasından vuruyor o yüzden pek yazamıyorum. Oğlumda da tansiyon sorunum vardı artık Allaha emanetiz, hakkımızda hayırlısı diyip tevekkül ediyorum, şu an yapılacak bişey yok ağrı yorgunluk mide yanmaları tansiyon derken zar zor işte. ...
geçmiş olsun canım. tansiyon sorunu bende de var. diyet yapıyorum kaç gündür. tuzsuz yiyorum hamurişi tatlı yemiyorum tansiyonumu düşürdüm biraz istersen dene sende. bu arada bende ögretmenim. gecende holter takılmıstı.ögrencilere sinirlenince (ki hamileliğin basından beri fısıltıyla konusmaya bile sinirleniyorum)tansiyon ölçmeye başlıyordu 17 leri bile gördüm.evde sakinim tansiyon normal ama okulda hep yüksek 14 -15 gibi geliyordu. okul işini ne yapıcam bilmiyorum bende . umarım bir süre sonra şu sinirlilik hali geçer. peki ilk hamileliğinde tansiyon ilacı kullanmışmıydın. kaçlarda geliyordu tansiyonun. bu arada bende tüm meslektaşlarımın ögretmen adaylarının ögretmenler gününü kutluyorum.superisi_sinope monarosa_22 ve tum ogretmen arkadaslar ÖĞRETMENler GÜNÜMÜZ KUTLU olsun bende matematik öğretmeni. Oğlumda 24 Kasım doğumlu yani yarın doğum günü 3 yasimizi dolduruyoruz inş öğretmenler günü hediyemi 3 yıl önce peşin aldım ben. Allah hepimizin evlatlarına uzun ömür sağlık versin. Çalışarak hamilelik çok zormuş benim kahve akintilar ara ara oluyor bilmiyorum doktora gittiğimde bişey yoktu önemli değil dedi en son 3 hafta önce gittim önümüzdeki cuma randevu var. Tansiyonum devamli yüksek geceleri başımın arkasından vuruyor o yüzden pek yazamıyorum. Oğlumda da tansiyon sorunum vardı artık Allaha emanetiz, hakkımızda hayırlısı diyip tevekkül ediyorum, şu an yapılacak bişey yok ağrı yorgunluk mide yanmaları tansiyon derken zar zor işte. ...
kabızlık bende de çok sıkıntı olmaya başladı ve ne yediysem bir türlü düzelmedi. komposto yapmayı deniycem son olarak.bir arkadaşta işe yaramış umarım bende de yarar.Slm kızlar kabızlık sorunu yaşıyorum ve hiç yemek yiyemiyorum yemiş gibi tok geziyorum midem berbat iki gündür böyleyim
Ben 2 kilo aldım, alt karnımda çok sert bi şişlik var. Öncesinde hiç göbeğim yoktu zayıfım yani. Ama artık Pantolonlarımı kapatınca çok sıkıyo. Bence o benim bebeğim.Kızlar karnınız büyümeye başladı mı? Benim sanki çıktı biraz :) krem yada badem yağı kullanmaya başlayanınız var mı? İbr Saraçoğlu gerçek badem yağı kullanın yeterli demişti, ama o da tüylenme yapıyormuş . Siz ne kullanacaksınız araştırdınız mı?
mutlaka bı tarafa dogru azcık da olsa yaklasmıslardır benımde tam ortada kuzucuk senın tekmı yoksa cıft yumurta ıkızı mı canım
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnselam kızlarrsuperisi_sinope monarosa_22 sizlerin ve diger ogretmen arkadasların ogretmenler günü kutlu olsun simdidenn
Slm kızlar kabızlık sorunu yaşıyorum ve hiç yemek yiyemiyorum yemiş gibi tok geziyorum midem berbat iki gündür böyleyim
Canlar ben kompostonun çok faydasını gördüm. Kuru kayısı ve şeftali kompostosu. 1 hafta kadar kahvaltıdan 2 saat sonra 1 kase tükettim. Bu aralar yeni favorim cennet elması, trabzon hurması veya hurma olarak bildiğimiz meyve. Her gün 1 tane kesin çözüm... Şiddetle tavsiye ederim.kabızlık bende de çok sıkıntı olmaya başladı ve ne yediysem bir türlü düzelmedi. komposto yapmayı deniycem son olarak.bir arkadaşta işe yaramış umarım bende de yarar.
karnm daha hic yok ama 12 haftalik olunca bebek yagi aldik onu kullanicam canimKızlar karnınız büyümeye başladı mı? Benim sanki çıktı biraz :) krem yada badem yağı kullanmaya başlayanınız var mı? İbr Saraçoğlu gerçek badem yağı kullanın yeterli demişti, ama o da tüylenme yapıyormuş . Siz ne kullanacaksınız araştırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?