- 7 Eylül 2012
- 82
- 53
- 303
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.921
cnm ben ankaradayim simdilik devlete gidiyorum devlette ikili testi yapiyorlar ama benim gittigim hastanede uclu test yok onun icin dogumevine gitmem gerekiyor. Ins bunda soru cikmazsa ucluyu yaptirmayacam. Belki ikiliyide yaptirmam. Bu arada hep erkek bebek gordum yorumlarda hic dr.u kiz diyen yokmu yada benmi gozden kacirdimtamam kızlar sogolun sımdı anladım bende bı an ultrasonda mı gordu dedım hanı 4 boyutlu ultrasonlar var ya o aklıma geldı bırde ıkılı testlerınızı özelde mı devlette mı yaptırmıstınız bana bı doktor devlette yapılmıyor cok hassas bı olcum demıstı kendı doktorum da testlerden hıc bahsetmedı zatenn:)
Kesinlikle tabi. Ama biz gebe anneler olarak meraktan çatlıyoruz. Acaba acaba. Aslında birkaç hafta beklesek sonuç çıkacak. Ama gün gelmeden kendimizi avutuyoruz. Yani bebeğin cinsiyetini Erkeğin spermi belirliyor bu bi gerçekBen cin takvimine kesinlikle inanmiyorum. Tamamen yumurtlama donemiyle ve spermlerin hizi ve yasama suresiyle alakali bi durum cinsiyet. Disi spermler daha uzun yasiyor ve erkek spermlere gore daha yavaslar. Erkek spermler ise daha hizli ancak daha kisa omurluler. Senin tam yumurtlama gununden onceyse kiz. Tam yumurtlama doneminde ve sonrasindaysa erkek. Disi spermler icerde bi sure daha canli kalip yumurta olusunca yapisiyorlar ama yumurta olustuktan sonra erkek spermin hizina yetisemiyorlar
Zaten vücudumuzda solda olan,ultrasyon kağıdında sağda gözüküyor. Burda söz konusu olan Vücutta nerede hissettiğin. Sol erkek. Sağ kız. Ama ultrasyon kağıdına göre sağ erkek sol kız. Tabi bunların gerçeklik Payı varmı muammaŞimdik kafamı karıştıran bir konu daha... Kesenin durumuna göre cinsiyet tahmininde 2 farklı görüş var... ultrason fotosunda sağda solda oluşu mu önemli yoksa bizim vücudumuza göre ne tarafta oldugu mu? ikisi birbirinin tersi oldugu için, tahminler farklı çıkıyor
Geçmiş olsun canım, acil şifalar...slm kızlar biz eldik uzun zamandır yoktum annemde kalıyorum çok kötüyüm mide bulantısından ölüyorum geçmiyo birde tansiyon düşüklüğü çıktı...moralsizim anlıcanız..hep yatıyorum
Canım doğru olabilir. Ben bu ay ovulasyon testi kullandım. Yumurtlama tarihim belliydi yani. Yumurtlama tarihinden önce olduğu içinBen cin takvimine kesinlikle inanmiyorum. Tamamen yumurtlama donemiyle ve spermlerin hizi ve yasama suresiyle alakali bi durum cinsiyet. Disi spermler daha uzun yasiyor ve erkek spermlere gore daha yavaslar. Erkek spermler ise daha hizli ancak daha kisa omurluler. Senin tam yumurtlama gununden onceyse kiz. Tam yumurtlama doneminde ve sonrasindaysa erkek. Disi spermler icerde bi sure daha canli kalip yumurta olusunca yapisiyorlar ama yumurta olustuktan sonra erkek spermin hizina yetisemiyorlar
Cnm ben badem yagi ve kakao kullandım tuylenme olmadi tuylenme olsada dogumdam sonta dökülüyor o tüyler arkadasimda oyle oldu.Kızlar karnınız büyümeye başladı mı? Benim sanki çıktı biraz :) krem yada badem yağı kullanmaya başlayanınız var mı? İbr Saraçoğlu gerçek badem yağı kullanın yeterli demişti, ama o da tüylenme yapıyormuş . Siz ne kullanacaksınız araştırdınız mı?
kanama yoksa hemen hastaneye gitme bol bol dinlen tabi mümkünseDün çok belim ağrıyordu. Kağanı yürütmekten oldu dedim ama sabah kahverengi bir akıntıyla katşılaştım. Biliyorum hastaneye git diyeceksiniz ama burda maalesef acilde kanamalı olsan bile saatlerce bekliyorsun güya gelişmiş ülke... Hastaneye götürecek kimsemde yok zaten Eşimde şehir dışındaydı bugün akşama gelecek olmadı devam ederse gece giderim artıkın... İnşallah herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?