2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar şöyle bişey duydunuz mu ? Eylül Ayında hamile kalanların büyük kısmı erkek bebek doğum ediyorlarmış. Araştırılmış. Kızlara oranla erkek sayısı daha fazla imiş. Nette okumuştum. Iklim Şartları güya etkiliyormuş

DİĞER AYLARDA İSTATİSTİKSEL FARK YOK
Demirhan, araştırmada, anne adaylarının hamile kaldıkları ayın bebeğin cinsiyeti üzerinde Çin takvimi ile ilgili herhangi bir ilişki bulunmadığının ortaya çıktığını ifade etti. Araştırmada, eylül dışındaki diğer aylarda istatistiksel olarak herhangi bir fark gözlenmediğini kaydeden Demirhan, şöyle konuştu:

''Ancak, eylül ayındaki erkek-kız oranı diğer aylara oranla oldukça yüksek bulundu. Eylül dışındaki diğer aylar esas alındığında, erkek-kız oranı yaklaşık bire bir çıkarken (yüzde 50,5 erkek ve yüzde 49,5 dişi), bu oran eylül ayında erkek cinsiyeti yönünde yaklaşık iki katına yakın bir oranda saptandı (yüzde 64,2 erkek ve yüzde 35.8 dişi). Bu durum, eylül ayında hamile kalan annelerin erkek çocuğa sahip olma şanslarının yaklaşık iki kat daha fazla olduğunu ortaya çıkardı.''

cnm ben ankaradayim simdilik devlete gidiyorum devlette ikili testi yapiyorlar ama benim gittigim hastanede uclu test yok onun icin dogumevine gitmem gerekiyor. Ins bunda soru cikmazsa ucluyu yaptirmayacam. Belki ikiliyide yaptirmam. Bu arada hep erkek bebek gordum yorumlarda hic dr.u kiz diyen yokmu yada benmi gozden kacirdim

Ben cin takvimine kesinlikle inanmiyorum. Tamamen yumurtlama donemiyle ve spermlerin hizi ve yasama suresiyle alakali bi durum cinsiyet. Disi spermler daha uzun yasiyor ve erkek spermlere gore daha yavaslar. Erkek spermler ise daha hizli ancak daha kisa omurluler. Senin tam yumurtlama gununden onceyse kiz. Tam yumurtlama doneminde ve sonrasindaysa erkek. Disi spermler icerde bi sure daha canli kalip yumurta olusunca yapisiyorlar ama yumurta olustuktan sonra erkek spermin hizina yetisemiyorlar

Kesinlikle tabi. Ama biz gebe anneler olarak meraktan çatlıyoruz. Acaba acaba. Aslında birkaç hafta beklesek sonuç çıkacak. Ama gün gelmeden kendimizi avutuyoruz. Yani bebeğin cinsiyetini Erkeğin spermi belirliyor bu bi gerçek

günaydın annişleeeeerr bugün rüyamda erkek bebişim olmuştu ve emziriyordum. çok ilginç ve gerçekçi bir rüyaydi. ilk bebişim benim için kız erkek evlat farketmez hiç, yeter ki sağlıklı olsun..

Şimdik kafamı karıştıran bir konu daha... Kesenin durumuna göre cinsiyet tahmininde 2 farklı görüş var... ultrason fotosunda sağda solda oluşu mu önemli yoksa bizim vücudumuza göre ne tarafta oldugu mu? ikisi birbirinin tersi oldugu için, tahminler farklı çıkıyor

Merhaba herkese
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar dina çok sevindim insalah saglikli bir şekilde kucagina alirlar benim daha belli değil ikili test için perşembe günü gittiğim de belki belli olur

Bunun dişinda kizlar başka sikintim var son uç gün de ortaya cikdi gosusumum üst kisminda cok küçük du simdi karin yan bölgelerim de yuvalak kirmizi lekeler cikti üzeri de beyaz pullanmis neden öyle oldu anlamadim aleji se bebek yagi alerji yapar mi ki onu suruyordum nedenini anlamadim böyle benim gibi olan varmi

Zaten vücudumuzda solda olan,ultrasyon kağıdında sağda gözüküyor. Burda söz konusu olan Vücutta nerede hissettiğin. Sol erkek. Sağ kız. Ama ultrasyon kağıdına göre sağ erkek sol kız. Tabi bunların gerçeklik Payı varmı muamma

Arkadaşlar nasılsınız ben bugün yine cok kötüyüm Niğde'nden resmen köpük geliyor Rabbim yardım et lütfen kendimi hiç iyi hissetmiyorum dün geçesen beri küsüyorum Miğdem çok kötü nasıl fecek bu hamilelik böyle oldukça gözümde büyüyor resmen

[Qkamlimze06, post: 37934697, member: 294627"]Ben cin takvimine kesinlikle inanmiyorum. Tamamen yumurtlama donemiyle ve spermlerin hizi ve yasama suresiyle alakali bi durum cinsiyet. Disi spermler daha uzun yasiyor ve erkek spermlere gore daha yavaslar. Erkek spermler ise daha hizli ancak daha kisa omurluler. Senin tam yumurtlama gununden onceyse kiz. Tam yumurtlama doneminde ve sonrasindaysa erkek. Disi spermler icerde bi sure daha canli kalip yumurta olusunca yapisiyorlar ama yumurta olustuktan sonra erkek spermin hizina yetisemiyorlar[/QUOTE]
Evet tatlim bende okudum böyle bisey gec dollenmeydi oglusum .bunada dr dr gec dollenme diyor erkek ihtimali yüksek rabbim hayirlisini versin

Canım doğru olabilir. Ben bu ay ovulasyon testi kullandım. Yumurtlama tarihim belliydi yani. Yumurtlama tarihinden önce olduğu için kız olabilir. Bakalım sonuç kesinleşince haber veririm

Tum hamilelere allah kolaylık versin kimimiz kusuyo kimimiz halsiz kaliyoruz kimimizde tansiyon sorunu var rabbim yardimcimiz olsun iste annelerin hakki odenmez diyolarya dogru rahme dustukten sonra basliyor fedakarlıklar rabbim hepimize hayirli evlat versin hic birimize evlat acisi yasatmasin..

Dün çok belim ağrıyordu. Kağanı yürütmekten oldu dedim ama sabah kahverengi bir akıntıyla katşılaştım. Biliyorum hastaneye git diyeceksiniz ama burda maalesef acilde kanamalı olsan bile saatlerce bekliyorsun güya gelişmiş ülke... Hastaneye götürecek kimsemde yok zaten Eşimde şehir dışındaydı bugün akşama gelecek olmadı devam ederse gece giderim artıkın... İnşallah herşey yolundadır.

Kızlar karnınız büyümeye başladı mı? Benim sanki çıktı biraz :) krem yada badem yağı kullanmaya başlayanınız var mı? İbr Saraçoğlu gerçek badem yağı kullanın yeterli demişti, ama o da tüylenme yapıyormuş . Siz ne kullanacaksınız araştırdınız mı?

E="sincaph, post: 37936363, member: 519448"]Dün çok belim ağrıyordu. Kağanı yürütmekten oldu dedim ama sabah kahverengi bir akıntıyla katşılaştım. Biliyorum hastaneye git diyeceksiniz ama burda maalesef acilde kanamalı olsan bile saatlerce bekliyorsun güya gelişmiş ülke... Hastaneye götürecek kimsemde yok zaten Eşimde şehir dışındaydı bugün akşama gelecek olmadı devam ederse gece giderim artıkın... İnşallah herşey yolundadır.[/QUOTE]
Büyük ihtimalle cnm ufakligi kucağına aliyosun kaldiriyosun ondan olmuştur kendini zorlama tam yurume zamani oğlunun cok zor o dönem yurutec kullansan ara ara en azindan bir ay daha geçsin ...allaha emanet olun

Cnm ben badem yagi ve kakao kullandım tuylenme olmadi tuylenme olsada dogumdam sonta dökülüyor o tüyler arkadasimda oyle oldu.

kanama yoksa hemen hastaneye gitme bol bol dinlen tabi mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…