2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
merhaba canım olmaz mı kocaelide lotus gebe var ve hatta geçen hafta istanbuldan gelen doğum psikoloğu ve hocalar derince devlet hastanesinde 2 gün panel yaptılar doğum hakkında ben gidemedim malesef. benim oğlumda erkekti doktorum bu sefer normal doğum istediğim için bayan olsun istiyorum çünkü daha rahat ederim diye düşünüyorum. demet hanıma giderim diyordum ama vazgeçmiş gibiyim. akademide reyhan hanım cihan hastanesindede lütfiye hanım yada inci hanıma gitmeyi düşünüyorum. ama lütfiye hanımda çok yoğun 17 aralıka kadar randevuları dolu mesela. inci hanımında ebesi çok iyiymiş ida eğitimli diye duydum.

keske haberım olsaydı derıncedekıne katılırdım bu lotus dedıgın nerde ozel bı kurs sanırım onu hıc duymadım akademıye gıdıyorum onu da hıc kımse soylemedı egıtıme esınle bırlıkte mı katılıyorsun bızım babamızın gıdecegını pek sanmıyorum da aslında haklısın benım ılk gebelıgım bende normal dogum dusunuyorum kadın olması tabıkı daha ıyı pekı soyledıgın doktorlar normal doguma da gırıyor mu onu arstırdın mı canım cok soru sordum canım kusura bakma

Arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik benim ağır giden ve gözümde büyüyen bir hamilelik var sanki bu sıkıntılar hiç bitmeyecek gibi geliyor bana milleti güzelleştirmelerden kendine bakamaz oldum saldım gidiyor Kaş saç bıyok aldı başını gidiyor terzi kendi söküğünü dilemez derler ya gerçekten cok doğru :)

Tebrikler 1. trimester döneminiz sona erdi.

Yazıyor, inş. bulantıları ve bütün şikayetleri de alıp götürür.

oooo bebeklere ciciler alınmaya başlanmış. Sağlıkla doğsunlar, güzel günlerde giysinler inşallah.

Ben daha birşey almadım, cinsiyeti belli olunca alacağım, kızım olursa fazla bişey almama gerek yok, hastane çıkışı 3-5 parça yeter. Ama oğlum olursa sil baştan.

adresini tam olarak bilmiyorum canım nette bulabilirsin. akademi hastanesindede başlayacak olan bir eğitim var sayfalarında duyurmuşlar hatta. özel olana eşimle katıldım ama hastanede olanlarda şart olmayabilir. keşke eşini ikna edebilsen onlarında sorumlulukları var tabiki. bahsettiğim doktorlar normal doğum yanlısı o yüzden sakaryadan kalkıp izmite gitmeyi düşünüyorum. estagfirullah ne demek bilgilerimizi paylaşmamız lazım. facede pozitif doğum ve istanbul doğum akademisi, sakarya doğum okulu var onların sayfalarınıda takip etmeni öneririm.

aynen benimde öyle kızımın küçüklenlerinden çoğu duruyor atmaya kıyamadık kız olursa yaşadık pek bişey almıyacaz ama oğlan olursa alıcaz napalım

canım yanlış anlama beni ama sakın büyütme hamileliği yaşayabileceğin en güzel ve en keyifli dönemler bir insanın başına kaç kere gelir ki bende ilk hamileliğimde sen gibiydim ama şimdi her safhasından keyif almaya bakıyorum.

aynen canım benimde oğlan olursa kıyafetten yana derdimiz yokta kız olursa baştan olacak ve inşallahh kız olur diyorum:) ben hazırlıklara başlamadım ama kardeşim sağolsun başlamış bile 2 tane battaniye işlemiş ve örgülere başlamış ara renklerde.

aynen benimde öyle kızımın küçüklenlerinden çoğu duruyor atmaya kıyamadık kız olursa yaşadık pek bişey almıyacaz ama oğlan olursa alıcaz napalım

Öyle. İlk çocuk olunca öyle çok almışım ki kızıma, birer kere giydikleri var. Kimseye kıyıp verememişti.

Haha senin kız olursa, benim de oğlan olursa takas yaparız.

istanbul ve sakaryaya gıtmem bıraz zor olabılır ama kocaelıdekılerı arastırcam canım sagol verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederım babamızı kandırabılırsek onunla beraber gıderız tatlım yanlıs anlama ama sakaryadan kocaelıye gelmek zor olmaz mı o anda ne bıleyım ben sırf bu yuzden hastane bıle yakın olsun dıye arastırıyorum dedıgın doktorlara da bı bakacagım gıden varmı acaba?

Yok güzelim neden yanlış anlıyım bu durumun farkındayım zaten ama inan cok ağır geçiyor ağız tadım yok Miğdem çokmbulanıyot kustukta ağzıma asit geliyor bildigin oda beni mahvediyor sanki şu sorunlar bi geçse daha ne isterim ki ama şükürler olsun beeğim iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…