2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Offff kıyamam bende öyleyim, onun için seni çooook iyi anlıyorum.

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 , N never mind , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan okundu
2.Cüz: G gznn okundu
3.Cüz: mirac75 okundu
4.Cüz: N never mind
5.Cüz: N never mind
6.Cüz: N never mind
7.Cüz: mecik
8.Cüz: countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: seyma2009 okundu
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz meleklerimbenim
13.Cüz N nahdax
14.Cüz PaytiPo
15.Cüz PaytiPo
16.Cüz: ElaBilge16
17.Cüz: SADEANNE
18.Cüz: mehtaphk
19.Cüz: SirriEyvan
20.Cüz: @spring_0
21.Cüz: Bst1608
22.Cüz: Bst1608
23.Cüz: hilal1653
24.Cüz: N never mind
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz: seyma2009
28.Cüz: Gamze0634
29.Cüz: moon83
30.Cüz: moon83

Arkadaşlar 2 cuz kaldııııı el atacak yok muuuu :):) ??
2 aralık'a kadar okunacak nasipse , okuyanlar mesajımı alıntılayıp iletebilirler mi lütfen :)

Keşke okumayı bilsem de el atsam, siz konuyu güncelledikçe çok üzülüyorum elimden birşey gelmediği için.

Haha senin kız olursa, benim de oğlan olursa takas yaparız.
evet gayet mantıklı:)

canım zaten git diye demedim çok faydalı bilgiler paylaşılıyor doğumla ilgili incelersin diye demiştim. sancılar başladıktan sonra doğum süreci 3 gün bile sürebiliyor o yüzden hadi sancılandım su geldi nişan geldi tamam açıklık 10 cm ulaştı diye birşey yok tatlım her gebenin fizyolojisi farklı. ama su gelse dahi eğer açıklık tam değilse 72 saate kadar beklenebiliyor. nişanı gelipte 1 hafta sonra doğum sancısı başlayanda var. benim oturduğum ilçe ile izmit arası 1 saat sürüyor sakaryada gitmediğim doktor kalmadı ama bir tanesi bile doğalı savunmuyor hani tamam sezeryan olayım ama en azından bebeğim kendisi karar versin doğacağı zamana sancılarım başlasın o hormonlar salgılansın öyle sezeryana alın diyorum onu bile kabul etmiyorlar randevu verip sezeryana alma derdindeler mesai saati dışında hastaneye gelmeyi istemiyorlar hiç. o yüzden bende bebeğimin hakkı için uğraşıyorum eşimde sağolsun destekçim.

Offff kıyamam bende öyleyim, onun için seni çooook iyi anlıyorum.
Anne olmak ne kadar zor işte kimi zaman isyan ediyorum sonra da kendime kızıyorum ben mi cok abartıyorum acaba diyorum ama inanın kızlar kızımda böyle değildim ama bu beni öldürdü artık kendimden geçtim nefes alamaz hale geldim

Canım benim bende okudum cüzlerimi

Allah yardımcın olsun canımya çok iyi anlıyorum seni bende de ağız kuruluğu, kaşıntı ve gece uykusuzluk problemi var . inşallahh 3 ay bitince bütün bulantılarında kesilir.

Canlarım nasılsınız ? Umarım herşey yolundadır, girmeyeli baya sayfalar birikmiş ..mide bulantılarımdan telefonu dahi elime alıp yazamadım sizlere bebişimi görmek için 2 haftam var daha ikili test için gidicez inşallah..ama çok özledim(

Kızlar bu arada benimde erkek dedi doktor %80 bakalım hayırlısı
hadi bakalım gelsin hayırlısı ile erkek çocuklarıda anneye pek bir düşkün oluyor kendiminkinden biliyorum.

canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin sanada bende 2 hafta sonra gideceğim inşallah.

Allah yardımcın olsun canımya çok iyi anlıyorum seni bende de ağız kuruluğu, kaşıntı ve gece uykusuzluk problemi var . inşallahh 3 ay bitince bütün bulantılarında kesilir.
Gece uykusuzluğu belli bir saatte başlıyor sonra işte ıykulu geziyorum dua ediyorum Miğde yanması kusma bi bitse bide ağzımdan ki o kötü tat işte hamileliğin tadını çıkarıcan ama böyle çıkmıyor işte

Ben inanır mısın kızımda da böyleydim. gebelik cetvelin de Tebrikler 1. trimester döneminiz sona erdi. yazıyor. İnan bulantılarım geçecek diye o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam.

Ağzımda sürekli bir demir kokusu, mide bulantısı bulanmazsa yanması, yanmada olmazsa ağrısı. Yani sürekli mide ile ilgili bir problemim var. Geceleri sık sık wc ye gitmeden kaynaklı uykusuzluk problemi.

Şöyle sürekli canı bir şey isteyen hamilelere imreniyorum çünkü yemek yemek benim için işkence, ne yiyeceğimi bile bilemiyorum.

Geçecek sabır diyorum.

Geçenlerde birisi hamilelik çok kutsal çektiğin her bir dertte günahların dökülüyor dedi, onunla teselli bulamaya çalışıyorum.

En üzücüsü de 7 yaşındaki kızıma yeteri kadar zaman ayıramamak.

Çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…