- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.041
Listeye beni de ekler misiniz
selam tatlım benı de ekler mısın yas 26 tahmını dogum 29 hazıran ılk cocugum kız hıssedıyorumm
Benide ekleyin YAŞ 27 ve ikinci bebeğim. Rabbim bilir ama erkek hissediyorum.
Yok güzelim neden yanlış anlıyım bu durumun farkındayım zaten ama inan cok ağır geçiyor ağız tadım yok Miğdem çokmbulanıyot kustukta ağzıma asit geliyor bildigin oda beni mahvediyor sanki şu sorunlar bi geçse daha ne isterim ki ama şükürler olsun beeğim iyi
evet gayet mantıklı:)Haha senin kız olursa, benim de oğlan olursa takas yaparız.
canım zaten git diye demedim çok faydalı bilgiler paylaşılıyor doğumla ilgili incelersin diye demiştim. sancılar başladıktan sonra doğum süreci 3 gün bile sürebiliyor o yüzden hadi sancılandım su geldi nişan geldi tamam açıklık 10 cm ulaştı diye birşey yok tatlım her gebenin fizyolojisi farklı. ama su gelse dahi eğer açıklık tam değilse 72 saate kadar beklenebiliyor. nişanı gelipte 1 hafta sonra doğum sancısı başlayanda var. benim oturduğum ilçe ile izmit arası 1 saat sürüyor sakaryada gitmediğim doktor kalmadı ama bir tanesi bile doğalı savunmuyor hani tamam sezeryan olayım ama en azından bebeğim kendisi karar versin doğacağı zamana sancılarım başlasın o hormonlar salgılansın öyle sezeryana alın diyorum onu bile kabul etmiyorlar randevu verip sezeryana alma derdindeler mesai saati dışında hastaneye gelmeyi istemiyorlar hiç. o yüzden bende bebeğimin hakkı için uğraşıyorum eşimde sağolsun destekçim.istanbul ve sakaryaya gıtmem bıraz zor olabılır ama kocaelıdekılerı arastırcam canım sagol verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederım babamızı kandırabılırsek onunla beraber gıderıztatlım yanlıs anlama ama sakaryadan kocaelıye gelmek zor olmaz mı o anda ne bıleyım ben sırf bu yuzden hastane bıle yakın olsun dıye arastırıyorum dedıgın doktorlara da bı bakacagım gıden varmı acaba?
Öyle deme canım bende üzülürüm, senin duaların ve iyi niyetin yeter inan kiKeşke okumayı bilsem de el atsam, siz konuyu güncelledikçe çok üzülüyorum elimden birşey gelmediği için.
Anne olmak ne kadar zor işte kimi zaman isyan ediyorum sonra da kendime kızıyorum ben mi cok abartıyorum acaba diyorum ama inanın kızlar kızımda böyle değildim ama bu beni öldürdü artık kendimden geçtim nefes alamaz hale geldimOffff kıyamam bende öyleyim, onun için seni çooook iyi anlıyorum.
Canım benim bende okudum cüzlerimiArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar :ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 , N never mind , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan okundu
2.Cüz: G gznn okundu
3.Cüz:mirac75 okundu
4.Cüz: N never mind
5.Cüz: N never mind
6.Cüz: N never mind
7.Cüz:mecik
8.Cüz:countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz:seyma2009 okundu
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüzmeleklerimbenim
13.Cüz N nahdax
14.CüzPaytiPo
15.CüzPaytiPo
16.Cüz:ElaBilge16
17.Cüz:SADEANNE
18.Cüz:mehtaphk
19.Cüz:SirriEyvan
20.Cüz: @spring_0
21.Cüz:Bst1608
22.Cüz:Bst1608
23.Cüz:hilal1653
24.Cüz: N never mind
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:seyma2009
28.Cüz:Gamze0634
29.Cüz:moon83
30.Cüz:moon83
Arkadaşlar 2 cuz kaldııııı el atacak yok muuuu :):) ??
2 aralık'a kadar okunacak nasipse , okuyanlar mesajımı alıntılayıp iletebilirler mi lütfen :)
Öyle deme canım bende üzülürüm, senin duaların ve iyi niyetin yeter inan ki
Yok güzelim neden yanlış anlıyım bu durumun farkındayım zaten ama inan cok ağır geçiyor ağız tadım yok Miğdem çokmbulanıyot kustukta ağzıma asit geliyor bildigin oda beni mahvediyor sanki şu sorunlar bi geçse daha ne isterim ki ama şükürler olsun beeğim iyi
hadi bakalım gelsin hayırlısı ile erkek çocuklarıda anneye pek bir düşkün oluyor kendiminkinden biliyorum.Kızlar bu arada benimde erkek dedi doktor %80 bakalım hayırlısı
canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin sanada bende 2 hafta sonra gideceğim inşallah.Canlarım nasılsınız ? Umarım herşey yolundadır, girmeyeli baya sayfalar birikmiş ..mide bulantılarımdan telefonu dahi elime alıp yazamadım sizlerebebişimi görmek için 2 haftam var daha ikili test için gidicez inşallah..ama çok özledim (
Gece uykusuzluğu belli bir saatte başlıyor sonra işte ıykulu geziyorum dua ediyorum Miğde yanması kusma bi bitse bide ağzımdan ki o kötü tat işte hamileliğin tadını çıkarıcan ama böyle çıkmıyor işteAllah yardımcın olsun canımya çok iyi anlıyorum seni bende de ağız kuruluğu, kaşıntı ve gece uykusuzluk problemi var . inşallahh 3 ay bitince bütün bulantılarında kesilir.
Anne olmak ne kadar zor işte kimi zaman isyan ediyorum sonra da kendime kızıyorum ben mi cok abartıyorum acaba diyorum ama inanın kızlar kızımda böyle değildim ama bu beni öldürdü artık kendimden geçtim nefes alamaz hale geldim
Canlarım nasılsınız ? Umarım herşey yolundadır, girmeyeli baya sayfalar birikmiş ..mide bulantılarımdan telefonu dahi elime alıp yazamadım sizlerebebişimi görmek için 2 haftam var daha ikili test için gidicez inşallah..ama çok özledim (
hadi bakalım gelsin hayırlısı ile erkek çocuklarıda anneye pek bir düşkün oluyor kendiminkinden biliyorum.
canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin sanada bende 2 hafta sonra gideceğim inşallah.
Oyy hadi bakalim.. 16.haftaya kadar bekleyelim sonra ilk sayfaya ekleyeylim cinsiyetleri :) erkek bolluğu var maaşAllah...:)Kızlar bu arada benimde erkek dedi doktor %80 bakalım hayırlısı
Tamam tatlim bir daha ki ay bekleriz insaAllah :)sordum anneme birisi de 2 cüz verdi dedi, onu okuyum, sizinkine öbür ay katılırım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?