- 22 Haziran 2014
- 87
- 87
- 18
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.181
Arkadaşlarrrr hepinize günaydın ikili test yaptırmayıp 3'lü test yaptıracak olanlar var mı?
Bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlara sordum cevap yazan olmamış???Kaçıncı haftada tahminde bulundu doktorlarınız???
günaydın canım. ne güzel bizde bekliyoruz tekrar göreceğimiz günü ama bizim daha 3 haftamız varGünaydınn güzel anneler.. Ben bugün yıne doktora gidiyorum :) gecen hafta eşim gelememişti benımle şimdi tutturdu görmek istiyorum özledim diye.. saat 3de gidicez bakalım bu sabah mide bulantım ve kusmam var ancak kusarken karın çevremde dehşet bir ağrı sızlama oluyor sizde de oluyor mu ?
hayırlısı olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versın önemli olan saglıklı olması bız bıraz sıkıntı cekcez ne kaldı kı surada 6-7 aycık sadeceya oğluma hamileyken hiç sivilce derdim yokkem şimdi bende de kocaman kocaman sivilceler
Hayir bende onu arastiriyorum suanda lierac diye bi krem tavsiye ediyorlar bilginiz varmi?kızlar çatlaklar için önlem almaya başladınzı mı. ben henüz hiç bişey yapmıyorum. ilk hamileliğimden çatlağım yok çok şükür. ama onda bazı yağlar kullanmıştım düzenli olmasada. şimdi bio oil diye bişey dönüo reklamlarda deneyenleriniz var mı...
gunaydın canım evet gercekten cok guzel bı duygu daha gormeden sevmeye baslıyosun mınıcık olsada hıssedemesen de karnında bı can tasıyosun ve bu benı cok mutllu edıyorGünaydin bende gecen hafta gittim 10.hafta icinde..ultrasonda görünce cok duygulandimm.annelik cok güzel bir duygu.hayirlisiyla kucagimiza da aliriz insallah.suanda 11. Haftanin icindeyizz bebegimlee
bende lıerac almayı dusunuyorum bı arkadasım kullandı yakın zamanda dogum yaptı hıc catlagı yokmus normalde catlamaya yatkınmıs bunyesıde bende normalde de catlaklar var zaten ergenlık donemınden kalma barı karnımda olmasınHayir bende onu arastiriyorum suanda lierac diye bi krem tavsiye ediyorlar bilginiz varmi?
Amin insallah canim,onu iyi gorduysen sorun yok.stresten uzak olmaya gayret edelim hepimiz ins.:)gunaydın canım evet gercekten cok guzel bı duygu daha gormeden sevmeye baslıyosun mınıcık olsada hıssedemesen de karnında bı can tasıyosun ve bu benı cok mutllu edıyorbende bızım sıpayı hep streslı zamanlarda goruyorum kanamam oldu ılk kalp atısını acılde duydum yıne acılde kanamadan sonra buyudugunu gordum hep bı panık bı heyecanla normal kontrolde sadece keseyı gordum rahat bı sekılde rabbım herkesın bebegını korusun ınsallah
Bende dusunuyorum almayi,yorumlar guzel lieracla ilgili ozaman:)nekadar az olursa catlak okadar kardirbende lıerac almayı dusunuyorum bı arkadasım kullandı yakın zamanda dogum yaptı hıc catlagı yokmus normalde catlamaya yatkınmıs bunyesıde bende normalde de catlaklar var zaten ergenlık donemınden kalma barı karnımda olmasın
Masallah bebisine:)ya arkadaslar bebegin ultrasinda 1 haftakucuk gozukmesi normalmi.11+1 olmasi gerekirken 10+1 suanda.baslarda boyle olur diyorlar ama kafam karisikGünaydın anneler, bende dün doktora gittim ikili testin kan sonuçlarını göstermek için çok şükür herhangi bir sıkıntı yok dr umuz sağolsun gelmisken bebegimize de bakalim dedi ve 13. haftada cinsiyet tahmini yapti erkekle ilgili henüz birsey yok kız diyorum dedi ama kiz demek çok zor kesin sonuç vermesi için kizin 16. haftada da kiz demem gerekiyor dedi ama ben rüyamda kız gordugum için çok eminim sağlıkla gelsin bebegim ve bebekleriniz ayrıca bende bir bel ağrısı var bacaklarima vuruyor dün agridan agladim ve uyuyamadim o derece dr m normal dedi ama nasıl bitecek bu şekilde hamilelik çok merak ediyorum
hayırlı olsun kızın o zaman cnm:) kız bebek bambaşka kızım olduğu için mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama herhalleri bir başka çok nazlılar. tabi ki hepsinin yeri ayrı rabbim hepsine sağlık versin inş. herkesinde gönlüne göre versin.Günaydın anneler, bende dün doktora gittim ikili testin kan sonuçlarını göstermek için çok şükür herhangi bir sıkıntı yok dr umuz sağolsun gelmisken bebegimize de bakalim dedi ve 13. haftada cinsiyet tahmini yapti erkekle ilgili henüz birsey yok kız diyorum dedi ama kiz demek çok zor kesin sonuç vermesi için kizin 16. haftada da kiz demem gerekiyor dedi ama ben rüyamda kız gordugum için çok eminim sağlıkla gelsin bebegim ve bebekleriniz ayrıca bende bir bel ağrısı var bacaklarima vuruyor dün agridan agladim ve uyuyamadim o derece dr m normal dedi ama nasıl bitecek bu şekilde hamilelik çok merak ediyorum
hayırlı olsun kızın o zaman cnm:) kız bebek bambaşka kızım olduğu için mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama herhalleri bir başka çok nazlılar. tabi ki hepsinin yeri ayrı rabbim hepsine sağlık versin inş. herkesinde gönlüne göre versin.
Masallah bebisine:)ya arkadaslar bebegin ultrasinda 1 haftakucuk gozukmesi normalmi.11+1 olmasi gerekirken 10+1 suanda.baslarda boyle olur diyorlar ama kafam karisik
Arkadaşlarrrr hepinize günaydın ikili test yaptırmayıp 3'lü test yaptıracak olanlar var mı?
Bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlara sordum cevap yazan olmamış???Kaçıncı haftada tahminde bulundu doktorlarınız???
aynen cnm annene katılıyorum:) ben hep kızım olsun isterdim adı da zeynep olsun:) rabbime şükürler olsun nasip etti. kuzum 25. ayını dolsuruyor. kardeşinden habersiz. rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli nasip etsin inş.Annemde öyle diyor kız çocuğu bambaska diye ne güzel sen tadmissin bu duyguyu insallah banada nasip olur değişmez bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?