2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Sanırım aynıyız :) Cuma günü doktora gittik 13. haftayız bizde doktorumuz Erkeğe benziyor dedi, 2li test içinde kan verdim daha sonra kısmet olursa 4lü testi yapcaz dedi

Günaydınn güzel anneler.. Ben bugün yıne doktora gidiyorum :) gecen hafta eşim gelememişti benımle şimdi tutturdu görmek istiyorum özledim diye.. saat 3de gidicez bakalım bu sabah mide bulantım ve kusmam var ancak kusarken karın çevremde dehşet bir ağrı sızlama oluyor sizde de oluyor mu ?

günaydın canım. ne güzel bizde bekliyoruz tekrar göreceğimiz günü ama bizim daha 3 haftamız var ben bulantı acısından sanslılardanım bulantım ve kusmam olmadı hiç ama dünden beri felaket belim ağrıyo öyle böyle değil nasıl gecirecem bilemedim

Günaydin bende gecen hafta gittim 10.hafta icinde..ultrasonda görünce cok duygulandimm.annelik cok güzel bir duygu.hayirlisiyla kucagimiza da aliriz insallah.suanda 11. Haftanin icindeyizz bebegimlee

kızlar çatlaklar için önlem almaya başladınzı mı. ben henüz hiç bişey yapmıyorum. ilk hamileliğimden çatlağım yok çok şükür. ama onda bazı yağlar kullanmıştım düzenli olmasada. şimdi bio oil diye bişey dönüo reklamlarda deneyenleriniz var mı...

Hayir bende onu arastiriyorum suanda lierac diye bi krem tavsiye ediyorlar bilginiz varmi?

Günaydin bende gecen hafta gittim 10.hafta icinde..ultrasonda görünce cok duygulandimm.annelik cok güzel bir duygu.hayirlisiyla kucagimiza da aliriz insallah.suanda 11. Haftanin icindeyizz bebegimlee
gunaydın canım evet gercekten cok guzel bı duygu daha gormeden sevmeye baslıyosun mınıcık olsada hıssedemesen de karnında bı can tasıyosun ve bu benı cok mutllu edıyorbende bızım sıpayı hep streslı zamanlarda goruyorum kanamam oldu ılk kalp atısını acılde duydum yıne acılde kanamadan sonra buyudugunu gordum hep bı panık bı heyecanla normal kontrolde sadece keseyı gordum rahat bı sekılde rabbım herkesın bebegını korusun ınsallah

Hayir bende onu arastiriyorum suanda lierac diye bi krem tavsiye ediyorlar bilginiz varmi?
bende lıerac almayı dusunuyorum bı arkadasım kullandı yakın zamanda dogum yaptı hıc catlagı yokmus normalde catlamaya yatkınmıs bunyesıde bende normalde de catlaklar var zaten ergenlık donemınden kalma barı karnımda olmasın

Amin insallah canim,onu iyi gorduysen sorun yok.stresten uzak olmaya gayret edelim hepimiz ins.:)

Bende dusunuyorum almayi,yorumlar guzel lieracla ilgili ozaman:)nekadar az olursa catlak okadar kardir

ben badem yağı ve vaselinin kakaoluydu sanırım nemlendiriciini kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam. ama hiç çatlağım yok. gerçi ben toplam 10 kg almıştım ilk hamileliğimde. belki daha fazla alsam çatlar mıydım bilemiyorum. bio oili denemeyi düşünüyorum açıkçası

Günaydın anneler, bende dün doktora gittim ikili testin kan sonuçlarını göstermek için çok şükür herhangi bir sıkıntı yok dr umuz sağolsun gelmisken bebegimize de bakalim dedi ve 13. haftada cinsiyet tahmini yapti erkekle ilgili henüz birsey yok kız diyorum dedi ama kiz demek çok zor kesin sonuç vermesi için kizin 16. haftada da kiz demem gerekiyor dedi ama ben rüyamda kız gordugum için çok eminim sağlıkla gelsin bebegim ve bebekleriniz ayrıca bende bir bel ağrısı var bacaklarima vuruyor dün agridan agladim ve uyuyamadim o derece dr m normal dedi ama nasıl bitecek bu şekilde hamilelik çok merak ediyorum

Masallah bebisine:)ya arkadaslar bebegin ultrasinda 1 haftakucuk gozukmesi normalmi.11+1 olmasi gerekirken 10+1 suanda.baslarda boyle olur diyorlar ama kafam karisik

hayırlı olsun kızın o zaman cnm:) kız bebek bambaşka kızım olduğu için mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama herhalleri bir başka çok nazlılar. tabi ki hepsinin yeri ayrı rabbim hepsine sağlık versin inş. herkesinde gönlüne göre versin.

Gunaydin kizlar bulantilarim yüzünden çok fazla takip edemiyorum dun yine acildeydik kan kusunca panik yaptim baya serum verdiler bugunde bebeğimi kontrol edecek Dr. Umarim herkes iyidir çatlak kremi için lieraci kesinlikle tavsiye ediyorum mukkemmel bir krem 3 tüp gidiyor yaklasik düzenli kullanınca tüm gebelik boyunca. İkili test için özele gidiyorum ultrason muayenesini orda yaptircam kan için devlet hastanesine gitmeyi planliyorum. Kizima bebekten hic bahsetmedik son iki ayda söylemeyi planlıyoruz şuan 22 aylik sadece ben kustukca panikleyip anne kusuyo diyor ama ne olduğunu cozemiyor. Bizde durumlar boyle yine arada yazmaya calisirim. Herkese huzurlu ve mutlu hamilelik donemi diliyorum.

Annemde öyle diyor kız çocuğu bambaska diye ne güzel sen tadmissin bu duyguyu insallah banada nasip olur değişmez bebeğim

Masallah bebisine:)ya arkadaslar bebegin ultrasinda 1 haftakucuk gozukmesi normalmi.11+1 olmasi gerekirken 10+1 suanda.baslarda boyle olur diyorlar ama kafam karisik

Valla canim bende anlamadim benimde hep haftayla uyumluydu bu sefer 3 gün küçük çıktı dr m balik yemiyormusun diye kizdi ve balık yağı vitamin hapı kan hapı filan yazdi bende üzüldüm benim yediklerimle mi alakali küçük çıktı diye sormadimda dr a bilmiyorum artik

12+2de kesin ogrendik canim:) oglumuz olucak Allahin izniyle

Annemde öyle diyor kız çocuğu bambaska diye ne güzel sen tadmissin bu duyguyu insallah banada nasip olur değişmez bebeğim
aynen cnm annene katılıyorum:) ben hep kızım olsun isterdim adı da zeynep olsun:) rabbime şükürler olsun nasip etti. kuzum 25. ayını dolsuruyor. kardeşinden habersiz. rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…