2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
evet canım haklısın o yuzden bu ara herseyı arastırıyorum bende internette olmasa ne yaparmısız bılmem yarın bı yaptır bakalım bılmedıgımız bıseyse bızde saglık ocagına sorarız

Arkadaşlaarrrrrr ; bugün ilk defa bebişimin(saınırım oğluşum) tekmesini hissettim :) Misafirde vardı az önce oturuyorduk attı attı tekme attı diye bağırmışım herkesi bir gülme tuttu ama benim gözlerim doldu hem ağladım hem güldüm Allah'ım herkese yaşatın bu duyguyu

ya oğluma hamileyken hiç sivilce derdim yokkem şimdi bende de kocaman kocaman sivilceler

Ne muhteşem bir andir. İlk hayat belirtisi. Her asamalari ayri ayri heyecanlandiriyor bizi. Benim bile gözlerim doldu. Allah im hepimizin bebisini bagislasin

herkese hayırlı,pozitif,sağlıklı sabahlar arkadaşlar..:) akşam belirtilerden konuşmuşsunuz benim en büyük belirtim malesef bulantı ve kusma.sivilcelerim normaldede her adet zamanı çıkardı şimdide adet zamanlarım gelince çıkıyor.ben kızıma hamileyken çok güzelleşmiştim.şindi çok solgunum,bulantılar bitince ne hale girerim bilmiyorum..

canim cok sagol ama yesillik turu ispanak olsun baska bisi olsun o kadar aciki bi yudum yemek imkansiz. Cok denedi turk yemegi yapmayi ama yiceklerden dolayi tadi pek ayni olmuyo bi kac yaptigimiz sey var onuda her zaman yiyemiyorum corba yapiyo pilav yemeyince doyamiyorum pilavda artik görmek dahi istemiyom neyseki sayili gunlerim kaldi

Cnm doguma kadar olurum ben burda burdada helal marketler var ama bna 3 den fazla uzak ve ben burda hic bisekilde pwynir zeytin yiyemiyorum cunku helal marketlerde bile yok . Kahvaltida pilav ve corba içmenin ne kadar zor oldugunu suan anlaman sanirim cok zor bn 23 kilo kadar goturebiliyorum kore firmasiyla geliyorum cunku thy kore icin en az 9- 10 bin bilet parasi cikariyo vergilerle beraber oda zaman iyiyse . Cok doluysa 16bine kadar cikiyo para . Saka gbi firma . Tercuamanlik olarak bi firmaya girmwyw caliscak esim eger girebilirse temelli turkiyede yasicaz tek duam tek tesellim su aralar

Ne muhteşem bir andir. İlk hayat belirtisi. Her asamalari ayri ayri heyecanlandiriyor bizi. Benim bile gözlerim doldu. Allah im hepimizin bebisini bagislasin

Gece rüyamda bile o an geldi hep gözümün önüne :) Allah'ım hepimize sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.

herkese günaydın kızlar nasılsınız. bebişleriniz ve sizler iisinizdir inş. ilk hareketler hissedilmeye başlanmış maşallah subhanallah...
günaydın,ben biraz geriden takip ediyorum sizi.bulantılarım ve bu sabah kasık ağrım var biraz.bebeğim iyi olsunda sabrederim ben.arkadaşlar hareketler hissetmeye, cinsiyetler öğrenmeye başladılar,maşallah,darısı bizim başımıza artık :)

benim bile gozlerim doldu masallah size keske artik bende hissettsem

22-06-2015
22-06-2015

Arkadaşlarrrr hepinize günaydın ikili test yaptırmayıp 3'lü test yaptıracak olanlar var mı?
Bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlara sordum cevap yazan olmamış???Kaçıncı haftada tahminde bulundu doktorlarınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…