2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar iki haftada geriden gelebilir bebişler sıkıntı yapmayın...sat ile çok aşırı uyumsuzluk olmadıkça problem yok.

Sanırım aynıyız :) Cuma günü doktora gittik 13. haftayız bizde doktorumuz Erkeğe benziyor dedi, 2li test içinde kan verdim daha sonra kısmet olursa 4lü testi yapcaz dedi

12+2de kesin ogrendik canim:) oglumuz olucak Allahin izniyle
Serpilcim gözün aydın hem ikili için hemde cinsiyet içinBen ilk hamileliğimde hem ikili hemde üçlü test yaptırmıştım.Bu sefer doktorum burun yapısı ve ense kalınlığının normal oldugunu ve ikili teste gerek olmadıgını söyledi.4 'lüde mi varmış ya ilk defa duydum

Esencan seninde gözün aydın canım.Maşallah doktorunun nasıl bir gözü varmış tebrik ederim.Benimki 15-16 haftadan önce net bişey söyleyemem dedi.

Ne kadar güzel şeyler yazmışsın inşalah bizlerde görürüz o günleri :)

Amin canım inşallah bütün bebekler sağlıkla gelsinnnn

ay içim rahatladı kızlar. ilk hamileliğimin üstünden çokta geçmedi aslında ama unutmuşum :) onda bu kadar wc ye gidiyormuydum bilemiyorum.neyse herkesdew olduğuna göre normal demek ki. sağolun
Su içmen nasıl? bende gece en az 1 kere gidiyorum ama hiç su içmediğim için az bence Su midemi bulandırıyor normalde çok su içerdim

Belim benimde çok hassas sürekli tutuluyor ve ağrıyor, yatınca iyi geliyor. İşin için de hayırlısı olsun inşallah. Çalışınca çok zor oluyor bende haftasonları kendimi daha iyi hissediyorum ama hafta içi pilim bitiyor ve midem berbat oluyor

merhaba annişler bebeği görmeye ve ikili test yapmaya gittik bebek iyi çok şükür yan yatıyordu doktor çok küçük ama erkek olma ihtimali var dedi tabi net konuşmadı ama oğlumdada aynısını soylemişti ve tuttu tabiki hayırlısı ama hep içimden bu kız diye geçiriyordum bakalım 1 hafta sonra test sonucunu almaya gideceğim belki kesinleşir o zaman bu arada 12+2 günlük olmuşuz...

Ama senin altta yazan doğum takvimine göre zaten 10+'lardasın. 11. hafta içinde oluyorsun yoksa 12 hafta yazardı???

Gunaydin kizlar.... buzzz gibi istanbuldan selamlar..isyerimiz buz gibi

Ikili test yaptirmadim henuz bugun 12+4 olduk hatta daha fazla da olabilir.
Medipol 350 dedi ve bu cok geldi.
Devletden randevu bulamiyorum cok gec kaldim.
Kas tip merkezi diye biyer var kucuk bi hastane 120 tl ikili test fiyati.
Yarin orda yaptiriyim diyorum.
Sonuclar nekadar surede cikti ?
Cok stres oldm. Allahm annelik geldi bize galiba hep boyle endiseli olcaz artik.
Saglikla gelsin miniklerimiz.

cnm merhaba nerde oturuyosun bilmiyorum ama avcılar hospitalde 52 lira ikili test muaynesi 60 lira 112 liraya geliyo yani bilgin olsun ben cumartesi yaptırdım yarın çıkıcak sonuclar

maşşallah cinsiyetlerde belli olmaya başlamış geneli erkek :)) çünkü pipileri hemen görünüyo banada erkege benziyo dedi kısmet bakalım bi sonraki kontrolde kesinleştircez bir oğlum var bide kızım olsun cok istiyorum ama sağlıklı sıhatli olsunda bi oğlum daha olsun :))
buarada isim düşünüyomusunuz kızlar oğlumun adı efe timur ikinci erkek olursa ege olucak ismi ikinci isme eşim karar vericekmiş :) kız olursa ela derin diyodum hep ama kısmet bakalım :)

Canım öncelikle geçmiş olsun ben sürekli kusuyorum 2 gün rapor verdi şirket doktorum olmadı bu haftayı yıllık izinler ile kapatır ım Bişi de yiyemiyorum serum iyi geliyormu canım

Oluyor Canım merak etme bebek zarar görmüyor allaha emanet herşey mecbur şimdilik böle devam edicez inşallah kusmalar biter

Bizede kız gibi dedi ama net değil 5yasında kızım var benım kız kardesım yok keşke Kızımın olsa önce sağlıklı olsunlarda inşallah Perşembe günü ikili test yapılcak.3 haftadır gıtmıyorum kendımı hiç hamile gıbı hıssetmıyorum gıdınce ters bişey söylıcek dıye korkuyorum .

Masallah kizlar bebislerinizee herkes cinsiyetlerinii ogrenmeye baslamis ne guzel rabbim saglikla kavustursun hepinizi siz boyle soyledikce bende heyecanlaniyorum ama bakiyorum da cok fazla erkek bekleyen var haziran ayinda erkek nufus patlamasi yasicaz anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…