- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.201
Sanırım aynıyız :) Cuma günü doktora gittik 13. haftayız bizde doktorumuz Erkeğe benziyor dedi, 2li test içinde kan verdim daha sonra kısmet olursa 4lü testi yapcaz dedi
Serpilcim gözün aydın hem ikili için hemde cinsiyet için12+2de kesin ogrendik canim:) oglumuz olucak Allahin izniyle
Sagolasin canim benimkızlar iki haftada geriden gelebilir bebişler sıkıntı yapmayın...sat ile çok aşırı uyumsuzluk olmadıkça problem yok.
rica edrim cnm rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.Sagolasin canim benim
Ne kadar güzel şeyler yazmışsın inşalah bizlerde görürüz o günleri :)wc ye sık gidiyorum, göğüslerim kocaman oldu ve sürekli bir sızlama halinde, bulantılarım hafifledi ama hala devam ediyor. Bulantılarım tamamen geçse diğerlerine rağzıyım.
Ye yiyeceğim diye düşünmeden her aklıma geleni yiyeceğim günü bekliyorum sabırsızlıkla.
İlk hamileliğimde ağzımdaki demir tadı doğuma kadar geçmemişti ve hep öyle kalacağım sanmıştım, herkes her ne kadar doğum yapar yapmaz bütün şikayetlerin son bulacak desene inanamıyordum.
Ama kızım sabah saat 8,20 de doğdu ve saat 10 da hastane odasında kumpir yedim.
Gerçekten de doğum yapar yapmaz insanın bütün şikayetleri son buluyor. Birde ben normal doğum yaptım 3 tane dikişim vardı, doğumdan sonra hiç doğum yapmamış gibi ayaklanmıştım. İnş. o günleri görmekte nasip olur.
aynen cnm annene katılıyorum:) ben hep kızım olsun isterdim adı da zeynep olsun:) rabbime şükürler olsun nasip etti. kuzum 25. ayını dolsuruyor. kardeşinden habersiz. rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli nasip etsin inş.
Su içmen nasıl? bende gece en az 1 kere gidiyorum ama hiç su içmediğim için az bence Su midemi bulandırıyor normalde çok su içerdimay içim rahatladı kızlar. ilk hamileliğimin üstünden çokta geçmedi aslında ama unutmuşum :) onda bu kadar wc ye gidiyormuydum bilemiyorum.neyse herkesdew olduğuna göre normal demek ki. sağolun
Belim benimde çok hassas sürekli tutuluyor ve ağrıyor, yatınca iyi geliyor. İşin için de hayırlısı olsun inşallah. Çalışınca çok zor oluyor bende haftasonları kendimi daha iyi hissediyorum ama hafta içi pilim bitiyor ve midem berbat oluyorherkes mide bulantısından bahsetmiş ama nedense bende cumartesıden beri bel ağrısı ve kramp şeklinde ağrılarım var eğilirken özelliıkle . ben gecelerı hiç tuvalete kalkmıyorum şanslıyım galıba kesintisiz uyuyorum gün içerisinde de sadece çok sıkışık gidiyorum tuvalete. Bu arada gecen de yazmıştım işimle ilgili sorunları eşimlede oturduk düşündük ve yılbaşından sonra işi bırakıyorum .. Hepimiz için herseyın hayırlısı..
cnm merhaba nerde oturuyosun bilmiyorum ama avcılar hospitalde 52 lira ikili test muaynesi 60 lira 112 liraya geliyo yani bilgin olsun ben cumartesi yaptırdım yarın çıkıcak sonuclarGunaydin kizlar.... buzzz gibi istanbuldan selamlar..isyerimiz buz gibi
Ikili test yaptirmadim henuz bugun 12+4 olduk hatta daha fazla da olabilir.
Medipol 350 dedi ve bu cok geldi.
Devletden randevu bulamiyorum cok gec kaldim.
Kas tip merkezi diye biyer var kucuk bi hastane 120 tl ikili test fiyati.
Yarin orda yaptiriyim diyorum.
Sonuclar nekadar surede cikti ?
Cok stres oldm. Allahm annelik geldi bize galiba hep boyle endiseli olcaz artik.
Saglikla gelsin miniklerimiz.
Canım öncelikle geçmiş olsun ben sürekli kusuyorum 2 gün rapor verdi şirket doktorum olmadı bu haftayı yıllık izinler ile kapatır ım Bişi de yiyemiyorum serum iyi geliyormu canımGunaydin kizlar bulantilarim yüzünden çok fazla takip edemiyorum dun yine acildeydik kan kusunca panik yaptim baya serum verdiler bugunde bebeğimi kontrol edecek Dr. Umarim herkes iyidir çatlak kremi için lieraci kesinlikle tavsiye ediyorum mukkemmel bir krem 3 tüp gidiyor yaklasik düzenli kullanınca tüm gebelik boyunca. İkili test için özele gidiyorum ultrason muayenesini orda yaptircam kan için devlet hastanesine gitmeyi planliyorum. Kizima bebekten hic bahsetmedik son iki ayda söylemeyi planlıyoruz şuan 22 aylik sadece ben kustukca panikleyip anne kusuyo diyor ama ne olduğunu cozemiyor. Bizde durumlar boyle yine arada yazmaya calisirim. Herkese huzurlu ve mutlu hamilelik donemi diliyorum.
Oluyor Canım merak etme bebek zarar görmüyor allaha emanet herşey mecbur şimdilik böle devam edicez inşallah kusmalar biterGünaydınn güzel anneler.. Ben bugün yıne doktora gidiyorum :) gecen hafta eşim gelememişti benımle şimdi tutturdu görmek istiyorum özledim diye.. saat 3de gidicez bakalım bu sabah mide bulantım ve kusmam var ancak kusarken karın çevremde dehşet bir ağrı sızlama oluyor sizde de oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?