2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

eşim pipili istiyormuşbenimde içime öyle doğuyor..Allah hepsine sağlık versin..

eşim pipili istiyormuşbenimde içime öyle doğuyor..Allah hepsine sağlık versin..
benim eşimde kız istiyo :) dr erkege benziyo diyince bize üçüncü yolları gözüktü dedi dr bile güldü :))) Allahım iki kuzuma sağlık versin üçü düşünmüyorum :)

cnm merhaba nerde oturuyosun bilmiyorum ama avcılar hospitalde 52 lira ikili test muaynesi 60 lira 112 liraya geliyo yani bilgin olsun ben cumartesi yaptırdım yarın çıkıcak sonuclar

canım kaçıncı günde yaptırdın..beni nerdeyse 14.haftada çagırdı ya..haftaya pazartesi 12+6 olcaz o zaman gideyim diyorum ben

Ay bben erkek hissediyorum doktor ikili testte ilk % 70 kız dedi sonra ise eerkek dedi bekleyelim görelim

Bu arada bebişim için kitaplar aldım burda paylaşayım bide sophie zürafa aldım

Eklentiler

• bebeginizi-beklerken-sizi-neler-bekler-1.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 66
  • bebek-bakim-sorunlarina-mucize-cozumler-1.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 1.1.b.webp
    6 KB · Görüntüleme: 53
benim eşimde kız istiyo :) dr erkege benziyo diyince bize üçüncü yolları gözüktü dedi dr bile güldü :))) Allahım iki kuzuma sağlık versin üçü düşünmüyorum :)[/QUOTE

canım bende merak ediyorum onu bir yerde cıva içerdiği ile ilgili bişey okumuştum korktum..ama cok güzel yorumlar almış..bence doktorun tavsiye ettiği birşey kullanılmalı..yada ben çok hassasım..krem sürmeye makyaj yapmaya bile çekiniyorum

canım kaçıncı günde yaptırdın..beni nerdeyse 14.haftada çagırdı ya..haftaya pazartesi 12+6 olcaz o zaman gideyim diyorum ben
12+1 de çağırmıştı cnm önce ense kalınlıgını olctu sonra burnuna baktı ve gelişimine ve kan verdim

harika ya. Ben bu duyguyu daha once yasadim ama yinede merakla bekliyorum. Gozun aydin canim

Benim daha ikili test yaptırmama 1 hafta var kızlar. Ama biram önce gidip hem test hemde cinsiyetini Öğrenmek istiyorum. Her gece erkek bebek görüyorum rüyalarımda. Rabbim sağlıklı sihatlı bi kız evladı verdi bana. İnşsllah sağlıklı sihatlı hayırlı bide erkek çocuk nasip eder. Çok istiyorum bi oğlum olsun. Bekarken bile bi oğlum isterdim. Ama bi kızım oldu dünya Tatlısı. Kız evladı başka bişey. O duyguyu tattım. Ama erkek çocuğun tadınada bakmayı çok istiyorum. Dua edin kızlar. Kızı olanların oğlu. Oğlu olanların kızı olsun. Sağlıklı hayırlı evlatlar. Tüm hamile arkadaşlarımın gönüllerinde ne niyetleri varsa o olsun inşallah. Aminnn

Denemedim ama yorumlarda mnun kimse yok

Ben varım doktorum ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı 2 li test yaptırmadık, 3 lu test yaptıracağız

Canim telefondan baglandigim için alinti yapamiyorum countryrose ama serum birazda olsa rahatlatiyor içine metpamid ve bir ilaç daha var adini tam hatirlamiyorum onu katiyolar en azindan rahatlatiyor çok kotu oluyorsan mutlaka serum iste vücut en azindan kaybettiği siviyi yerine koyuyor bu donemi rapor izin bi şekilde evde çevirmen senin için iyi olur...

merhaba kizlar ben moskovada yasiyorum burda bi ozel hastaneye kayitliyim burdaki doktorlar 13 haftadayim cinsiyyete hic bakmiyolar yaa yalniz 16da bakariz dediler yanlis olmasin diye , ben de ogrenmek istiyorum bebisimin cinsiyyetini uff belki baska hasteneye gittim cok sabirsizim ilk hamileligim ve bu arada kizlar benim bebegim 1 hafta onden geliyor 12 haftada olmaliyim ama ultrasonda 13 hafta normalmi?

Masallah bebisine:)ya arkadaslar bebegin ultrasinda 1 haftakucuk gozukmesi normalmi.11+1 olmasi gerekirken 10+1 suanda.baslarda boyle olur diyorlar ama kafam karisik

benimkide 4-5 gün geriden geliyor canım doktoruma sordum önemli değil dedi :)

Ayyy ben niye burada değildim topik de almış başını gitmissss ben de geldimmmm

hoşgeldin :)

Ne güzel cinsiyet tahminleri başlamış, Allah herkesin gönlüne göre verir inş.

İlk hamileliğimde kızım da 1 hafta geriden gidiyordu, bu hamileliğimde 4 gün önde gidiyoruz son iki kontrolümde de.

Bizim cinsiyet 22 aralığa kaldı, çünkü daha yeni gittim kontrole, rendevum 22 aralıkta.

Bulantı için serum çok rahatlatıyor,ben 15 gün ara ile 2 kere taktırdım.

3 er şişe takıyorlar, biri boş oluyor, birinde dramemine bulantı ilacı, b vitaminleri ve adını unuttuğum başka bir vitamin, 3 şişe de de sadece bulantı ilacı oluyor. Doktorda zaten ilk şişe yarım olunca yemek yemeye başla ve sonra her 2 saatte bir beslen diyor.

Hatta son takındığım serumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…