2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hiç tatlı yiyemiyorum, canım da istemiyor. aslında tuzlu da istemiyor canım kısacası hiç bir şey istemiyor ne yersem zorla yiyorum.

keşke canım birşeyler istese, özel olarak yapsam, yaptırsam, alsam.

hiç tatlı yiyemiyorum, canım da istemiyor. aslında tuzlu da istemiyor canım kısacası hiç bir şey istemiyor ne yersem zorla yiyorum.

keşke canım birşeyler istese, özel olarak yapsam, yaptırsam, alsam.
canim ben de senin gibiyim hic istahim yok ama arada bi seyler canim cekiyo ama zorla da olsa bi seyler ye sakin ac kalma benim gibi yapma

aha

azerıyım ,ama benım de canım tuzlu ıstedı hıc tatlıyı goresım yox.Ama tuzlu peynır uzerne smetan cek ve kızarmıs ekmek oh cok ıyı olur sen nerelısın pekı
bende terekemeyim
bende hiç iyi değilim valla evde olsam uzansam başka birşey istemiyorum.
uykuya doyamıyorum bu aralar. sizde de oluyor mu?
aynen canım ama işin kötü tarafı gece uyuyamıyorum gündüzde açamıyorum gözleirmi

Canım geçmiş olsun valla benim de serum yemem gerekecek gibi işe gidemedim bugünlerde kötüyüm rapor aldım nasıl dayanacak bünyem

Canım geçmiş olsun valla benim de serum yemem gerekecek gibi işe gidemedim bugünlerde kötüyüm rapor aldım nasıl dayanacak bünyem

İki kere bu şekilde serum takıldı canım, ilk taktırmam da 12-15 gün rahat ettim. 2. yi geçen hafta pazartesi taktılar oda biraz rahatlattı. Çok zor durumda kalırsan taktır bence.

Oy oy oy maşallah sağlıkla büyüsün tosuncuk.

Benim kızım 35+6 günlükken 2,310 gram 47 cm doğmuştu.
Annesi hiç kilo almadı bütün kilolar bebeğe gitmiş maşallah. Çok kilolu da iyi değil aslında normal boyutlarda olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…