2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben inegöldeyim bursaya doktora gitmeyide düşündüm ama bilemedim..jimer de cenk bey varmış ama fiyatlar hakkında bilgim yok..ablam dorukta fatma hanıma gitti ama memnun kalmadı..
Canim ben jimere gidiyorum ilk dogumumu da orda yaptım sezaryen ama çok rahatti. Şimdide jimer de hatice hanima gidiyorum çok memnunum testler çok pahalı ama muayene 75 tl. Tavsiye ederim.

Akinti azalinca sikinti mi oluyor aaa hic bilmiyordum. Benimde akintim var bende akintim var kotu birseymi acaba diye dusunup duruyordm sasirdim smdi. ?
benim bildiğim akıntı hamilelikten kaynaklanıyor. enfeksiyonlardan koruyor. sanırım östrojenin artmasından oluyordu. sen kaç haftalık hamilesin canım.

benim bildiğim akıntı hamilelikten kaynaklanıyor. enfeksiyonlardan koruyor. sanırım östrojenin artmasından oluyordu. sen kaç haftalık hamilesin canım.

14. Haftaya girdim tatlim ben. Cok sukur. Sen kac haftaliksin ? Bircok sikintim azaldi benim. Akintim baya var ama. Ped koymuyorum zararli fln olmasn diye surekli ic camasirimu degistitorum.

Gözün aydin olsun canim. Erkek patlaması var burada. İnşallah gönlünden gecen olur. İkili test sonucuna da sevindim.

14. Haftaya girdim tatlim ben. Cok sukur. Sen kac haftaliksin ? Bircok sikintim azaldi benim. Akintim baya var ama. Ped koymuyorum zararli fln olmasn diye surekli ic camasirimu degistitorum.
ben 12. haftaya girdim canım. bencede ped koyma. neden azaldı ki benim anlamadım. dun kontrolde bir sorun yoktu ama kontrolden sonra azaldı sanki.

Bizde bugün doktora gittik 11+3 uz. Ikili test yaptırmayı düşünmüyorum dedim zaten doktorum bana bıraktı ense kalınlığı hersey normal. Allahım Çoktandır girmemiştik ultrasona çok büyümüş maşallah bır dakika durmadı eli ayagi; cinsiyeti sordum doktor daha çok erken bacak arasında kabarma var erkek olabilir ama bazen bu haftada kızlarda da kabarma olabilir dedi belli olmaz gibi bişey söyledi. 10 gün sonra tekrar gidicez o zaman netlesir inş. Oğlumda 11+5 ken öğrenmistik kesin, nedense yine içime erkek doğuyor. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun önce tabi.

gözün aydın canım. bende dun görmüştüm aynen kıpır kıpırdı. beni ikili tarama için çarşamba çagırdı geç mi olucak acaba. seninle aramızda bir gün var. bu arada yukarıda da yazdım bende dun akşamdan beri akıntı azaldı telaşlanıyorum biraz sende nasıl canım. kupkuru degil ama öncekilere göre az sanki.

ben 12. haftaya girdim canım. bencede ped koyma. neden azaldı ki benim anlamadım. dun kontrolde bir sorun yoktu ama kontrolden sonra azaldı sanki.

Uzulme sikinti olucagini hic sanmiyorim. O kdr kitap okuyorm gebelikle ilgili biyle bir kritik hic yok. Ama icine sinmiyorsa doktoruna ara sor icin rahatlasin canimcim

Canim çok sevindim hem cinsiyeti icin hem de bebeğinin sagligi için. Erkek istiyordun sanirim. İstediğin olmuş ne güzel.

Geçmiş olsun canim. Calisirken gercekten zor oluyor

Merhaba hanimlar giremedim yine sayfalar dolmus. Ben iki gundur cok kotuyum. Migren mahvediyor beni. Ilacta alamiyorum haliyle. Mideme vurup bulanti yapiyor cikarinca rahatliyorum ama bi sure sonra tekrar siddetleniyor. Kizimda 16 haftaya kadar surdu sonra rahatladm umarim yine oyle olur.

Doktorum daha önceleri yapıyormuş 3lü testi , ama artık buradaki ne devlet ne de özel hastanede yapmıyorlar sadece 2li ve 4lü. Maşallah iyi bebişler herhalde şimdilik bize gayet herşey normal anormal bişey yok dedi :)

harika ya. Ben bu duyguyu daha once yasadim ama yinede merakla bekliyorum. Gozun aydin canim

Çok teşekkür ederim ama gerçekten çok güzel bişeymiş sanki her an acaba tekme falan atar mı diye elimi neredeyse hiç karnımdan çekmiyorum :) Eşim karnımı öpmekten bi hoş oluyor

Ayy maşallah hayırlı uğurlu olsun, kısmet olursa bizimde erkek gibi doktorum öyle dedi. :)

]çok geçmiş olsun biraz sarımsak sürebilirsin ağrıyan dişinin et kısmına ama biraz yakıyor bir de karanfil tut ağzında uyuştuyor gibi yapıyor diş ağrısı çok zor belki bunlar hafifletir....[/QUOTE]
Sağol canım butun gece dua ettim. Ağrısı şimdilik durdu hafif sizliyor yarın ilk is karanfil almak olucak inşallah tekrarlamaz ama yinede evde bulunsun

Cinsiyetleri öğrenenler ve ikili test sonuçları güzel çıkanlar olmuş alıntı yapmıyor bazen tlfon alintilayamadim çok sevindim inşallah hep sağlıkla devam eder hamileliklerimiz. Biz işlerin yoğunluğundan dolayı ve eşimle beraber gitmek için baya erteledik doktor randevusu 11.haftada gelin demişti doktor biz 12+5 te gidiyoruz inşallah geç kalmamisizdir hiçbişey icin

Canim ikili test zaten 11-14 arazi yapiliyor. Geç gitmen bence iyi olmuş, cinsiyetini ogrenirsiniz belki. Bizi doktorum 13. haftada cagirdi, cinsiyete de bakmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…