- 21 Ekim 2014
- 67
- 56
- 18
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.301
Canim ben jimere gidiyorum ilk dogumumu da orda yaptım sezaryen ama çok rahatti. Şimdide jimer de hatice hanima gidiyorum çok memnunum testler çok pahalı ama muayene 75 tl. Tavsiye ederim.ben inegöldeyim bursaya doktora gitmeyide düşündüm ama bilemedim..jimer de cenk bey varmış ama fiyatlar hakkında bilgim yok..ablam dorukta fatma hanıma gitti ama memnun kalmadı..
benim bildiğim akıntı hamilelikten kaynaklanıyor. enfeksiyonlardan koruyor. sanırım östrojenin artmasından oluyordu. sen kaç haftalık hamilesin canım.Akinti azalinca sikinti mi oluyor aaa hic bilmiyordum. Benimde akintim var bende akintim var kotu birseymi acaba diye dusunup duruyordm sasirdim smdi. ?
benim bildiğim akıntı hamilelikten kaynaklanıyor. enfeksiyonlardan koruyor. sanırım östrojenin artmasından oluyordu. sen kaç haftalık hamilesin canım.
Gözün aydin olsun canim. Erkek patlaması var burada. İnşallah gönlünden gecen olur. İkili test sonucuna da sevindim.Günaydın anneler, bende dün doktora gittim ikili testin kan sonuçlarını göstermek için çok şükür herhangi bir sıkıntı yok dr umuz sağolsun gelmisken bebegimize de bakalim dedi ve 13. haftada cinsiyet tahmini yapti erkekle ilgili henüz birsey yok kız diyorum dedi ama kiz demek çok zor kesin sonuç vermesi için kizin 16. haftada da kiz demem gerekiyor dedi ama ben rüyamda kız gordugum için çok eminim sağlıkla gelsin bebegim ve bebekleriniz ayrıca bende bir bel ağrısı var bacaklarima vuruyor dün agridan agladim ve uyuyamadim o derece dr m normal dedi ama nasıl bitecek bu şekilde hamilelik çok merak ediyorum
ben 12. haftaya girdim canım. bencede ped koyma. neden azaldı ki benim anlamadım. dun kontrolde bir sorun yoktu ama kontrolden sonra azaldı sanki.14. Haftaya girdim tatlim ben. Cok sukur. Sen kac haftaliksin ? Bircok sikintim azaldi benim. Akintim baya var ama. Ped koymuyorum zararli fln olmasn diye surekli ic camasirimu degistitorum.
Gözün aydin olsun canim. Yavaş yavaş kiz bebek haberleri gelmeye başlıyor sanirimBizimde 12 haftalik oldu kızlar doktor %85 kız dedi çok sevindik. . Ikili test de yaptirdik ama haftaya sonuclancak inşallah iyi çıkar
Geçmiş olsun canimArkadaslar ya ölüyorum reflüden yanıyo yanıyo sürekli.. Kahvaltıda zeytin yemiştim mahvoldum(
gözün aydın canım. bende dun görmüştüm aynen kıpır kıpırdı. beni ikili tarama için çarşamba çagırdı geç mi olucak acaba. seninle aramızda bir gün var. bu arada yukarıda da yazdım bende dun akşamdan beri akıntı azaldı telaşlanıyorum biraz sende nasıl canım. kupkuru degil ama öncekilere göre az sanki.Bizde bugün doktora gittik 11+3 uz. Ikili test yaptırmayı düşünmüyorum dedim zaten doktorum bana bıraktı ense kalınlığı hersey normal. Allahım Çoktandır girmemiştik ultrasona çok büyümüş maşallah bır dakika durmadı eli ayagi; cinsiyeti sordum doktor daha çok erken bacak arasında kabarma var erkek olabilir ama bazen bu haftada kızlarda da kabarma olabilir dedi belli olmaz gibi bişey söyledi. 10 gün sonra tekrar gidicez o zaman netlesir inş. Oğlumda 11+5 ken öğrenmistik kesin, nedense yine içime erkek doğuyor. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun önce tabi.
ben 12. haftaya girdim canım. bencede ped koyma. neden azaldı ki benim anlamadım. dun kontrolde bir sorun yoktu ama kontrolden sonra azaldı sanki.
Canim çok sevindim hem cinsiyeti icin hem de bebeğinin sagligi için. Erkek istiyordun sanirim. İstediğin olmuş ne güzel.Kızlar ikili testi yaptık kanımızı verdik ultrasonda Ense kalınlıklarına bakıldı sonuçlar güzel çıktı kan sonucumuz 2 hafta sonra inşallah temiz çıkar çok mutluyum bebeğim kocaman olmuş maşallah annesinin bitanesini doktorum erkek dedi havada uçuyorum yarabbim şükürler olsun ki bugünlere kadar geldik inşallaha kucağımıza aldığımız Günü'de tavanım nasip eder bende havadisler böyle sizler nasılsınız tel birşey benim Miğde aynı değişen birşey yok
Geçmiş olsun canim. Calisirken gercekten zor oluyormerhaba arkadaşlarr işlerimi toparlayıp öyle gireyim nete dedim. sabahtan beri gözlerim başım feci ağrıyor. bir dünya iş yaptım ama bide bana sorun pc karşısında olmak öyle zorluyorki. öğle arasındada çıkmadım yemeğe kapattım gözlerimi uzattım ayaklarımı dinlenmeye çalıştım ne kadar olduysa.
Akşamları isten gelip yatiyorum, dayanamıyorum çünkü. Sabahları da çok zor kalkiyorum. Soğuk bir günde sicacik yatagi birakmak çok zoruykuya doyamıyorum bu aralar. sizde de oluyor mu?
Serpilcim gözün aydın hem ikili için hemde cinsiyet içinBen ilk hamileliğimde hem ikili hemde üçlü test yaptırmıştım.Bu sefer doktorum burun yapısı ve ense kalınlığının normal oldugunu ve ikili teste gerek olmadıgını söyledi.4 'lüde mi varmış ya ilk defa duydum
Esencan seninde gözün aydın canım.Maşallah doktorunun nasıl bir gözü varmış tebrik ederim.Benimki 15-16 haftadan önce net bişey söyleyemem dedi.
harika ya. Ben bu duyguyu daha once yasadim ama yinede merakla bekliyorum. Gozun aydin canim
Kızlar ikili testi yaptık kanımızı verdik ultrasonda Ense kalınlıklarına bakıldı sonuçlar güzel çıktı kan sonucumuz 2 hafta sonra inşallah temiz çıkar çok mutluyum bebeğim kocaman olmuş maşallah annesinin bitanesini doktorum erkek dedi havada uçuyorum yarabbim şükürler olsun ki bugünlere kadar geldik inşallaha kucağımıza aldığımız Günü'de tavanım nasip eder bende havadisler böyle sizler nasılsınız tel birşey benim Miğde aynı değişen birşey yok
Canim ikili test zaten 11-14 arazi yapiliyor. Geç gitmen bence iyi olmuş, cinsiyetini ogrenirsiniz belki. Bizi doktorum 13. haftada cagirdi, cinsiyete de bakmak icinCinsiyetleri öğrenenler ve ikili test sonuçları güzel çıkanlar olmuş alıntı yapmıyor bazen tlfon alintilayamadimçok sevindim inşallah hep sağlıkla devam eder hamileliklerimiz. Biz işlerin yoğunluğundan dolayı ve eşimle beraber gitmek için baya erteledik doktor randevusu 11.haftada gelin demişti doktor biz 12+5 te gidiyoruz inşallah geç kalmamisizdir hiçbişey icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?