2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Annesi hiç kilo almadı bütün kilolar bebeğe gitmiş maşallah. Çok kilolu da iyi değil aslında normal boyutlarda olsun yeter

bende 12 kilo almıştım ama 35. haftada tansiyon problemim çıktı çokta yüksek değildi 14 e çıktı, 6 gün sonra da doğum yaptım erken doğdu biraz, ondan düşük ağırlıklıydı ama şükür küveze vs. gerek kalmadı yarım saat oksijen verdiler sadece.

ben de azeriyim canim,ben tatli da yiyorum eksi de tuzlu da hepsini canim cekti
cok ıyı her sey yeye bılmen,ben yalnız tursu yeyırem,tatlıdan dıksındım ama .buranın yemeklerı güzel ama ınsan boyle bır zamanda alısdıgı yemeklerı canı cekır.Sen benden daha sanslısın moskvada azerı mutfagı cok ve alısdıgmız tum meyveler var orda .Afıyetle ye canım

sag ol canim oyle azerbaycandan meyveler filan hep burda var , sen de istiyosun simdi kotu oldum canim yaa ama istanbulda da olur ara bul bolca ye ne istersen

merhabalar... doktordan geldık evdeyım şimdi gitmedım işe ayyy ne guzelmış evde oturmak :) bebeğimiz kıpır kıpır babasını da gördü diye mi bilmem ayaklarını oynatıyor :) çok şükür hersey yolundaymış ancak benım hep doğum için ultrason kağıdında 29 hazıran yazıyordu şimdi ise 30 hazıran yazıyor neden acaba ? bır de kalp atışı 171 dedı doktor cinsiyet öğrenenler hızlı atınca ne oluyordu oyle bırseyler konusulıyordu birara :)

ne güzel haberlerle gelmişsin öyle.

29-30 hazirana pek takılma bir gün geriden görünmüş, çok önemli değil sonuçta ölçümlerde de hata payı olabiliyor.

Aynen bnm de agzimin tadi yok.boyle asit safra yada n blm kotu bi tat yedigimin tadini alamiorum bile.v bn 12.ci hffayu doldurup hsla bulantilari olan arkadaslari gorunce cok uzuliyorim
.cnku hp 12.ci hftdn snra gecicek die bkliorum. zor gunler

Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi. Ye tatlıyı doğur haklıyı. Sözü tutan varmı arkadaşlar. Ben kızımda ekşi çok yedim. Bunda ekşiden tiksindim. Hep tatlı hep tatlı. Sizler ???

Aynen bnm de agzimin tadi yok.boyle asit safra yada n blm kotu bi tat yedigimin tadini alamiorum bile.v bn 12.ci hffayu doldurup hsla bulantilari olan arkadaslari gorunce cok uzuliyorim
.cnku hp 12.ci hftdn snra gecicek die bkliorum. zor gunler

Bulantıların geçmesi için bende 12 haftanın günü gününe dolmasını bekliyorum canım.

12+1 iz bugün.

İki kere bu şekilde serum takıldı canım, ilk taktırmam da 12-15 gün rahat ettim. 2. yi geçen hafta pazartesi taktılar oda biraz rahatlattı. Çok zor durumda kalırsan taktır bence.
Sağol Canım bu halde iş yerinde çalışmak beni yoruyor çok yoruldum orda kusan ben evde çok iyim

kızlar dun aksamdan beri akıntım çok azaldı. akıntının azalması korkuttu beni baya. sizlerde akıntı durumu nasıl. dün kontrolede gittim sıkıntı yoktu ama bugun boyle olması çok telaşlandırdı beni.

Akinti azalinca sikinti mi oluyor aaa hic bilmiyordum. Benimde akintim var bende akintim var kotu birseymi acaba diye dusunup duruyordm sasirdim smdi. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…