2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bizimde 12 haftalik oldu kızlar doktor %85 kız dedi çok sevindik. . Ikili test de yaptirdik ama haftaya sonuclancak inşallah iyi çıkar

Ben varım doktorum ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı 2 li test yaptırmadık, 3 lu test yaptıracağız

umutmerve gözün aydın canım sağlıkla doğsun İnşallah kızınİnşallah ikili testine iyi çıkar.Ne güzel ya doktorlar erken tahminde bulunuyor.Bizimki 15-16 haftadan önce bişey diyemem dedi

Edc75 bana da mantıklı geldi doktorun söyledikleri ve içime hiç dert etmedim ikiliyi yapmadım diye.İnşallah 3 lü testlerimizde iyi çıkar.

Arifa ne güzel işte bebeğin iyi gelişiyor demekki<Oğlumda 1 hafta önde gidiyordu doğum zamanı düzeliyor ama

bende ihtiyaç duymadım. bakalım 3 lü 4 lülerde inş. iyi çıkar.

ay cok sevindim sag ol canim

merhaba arkadaşlarr işlerimi toparlayıp öyle gireyim nete dedim. sabahtan beri gözlerim başım feci ağrıyor. bir dünya iş yaptım ama bide bana sorun pc karşısında olmak öyle zorluyorki. öğle arasındada çıkmadım yemeğe kapattım gözlerimi uzattım ayaklarımı dinlenmeye çalıştım ne kadar olduysa.

birde bebeğin ileride yada geride olması döllenme ile alakalı arkadaşlar geç yada erken döllenme olabiliyor malum gününü bilmek zor. oğlum 2 hafta ilerde gidiyordu şimdi ise 1 gün ilerde idi en son gittiğimizde.

Kızlar ikili testi yaptık kanımızı verdik ultrasonda Ense kalınlıklarına bakıldı sonuçlar güzel çıktı kan sonucumuz 2 hafta sonra inşallah temiz çıkar çok mutluyum bebeğim kocaman olmuş maşallah annesinin bitanesini doktorum erkek dedi havada uçuyorum yarabbim şükürler olsun ki bugünlere kadar geldik inşallaha kucağımıza aldığımız Günü'de tavanım nasip eder bende havadisler böyle sizler nasılsınız tel birşey benim Miğde aynı değişen birşey yok

canım benimya gözün aydın darısı başımıza inşallah.
ben yaptırmayabilirim canım doktora gittiğimde konuşacağız eğer ultrasonda sıkıntı yoksa yaptırmayacağım. oğlumdada 2 li yaptırıp 3 lüye gerek görmemişti doktor.

inşallahh gönlünüze göre olur canım. ben çok çekmiştim bel ağrısı ve kramplardan. maden suyu içmeni öneririm.
12+2de kesin ogrendik canim:) oglumuz olucak Allahin izniyle
gözünüz aydın canım.
inşallahh gönlüne göre olur canım bende hep kız olsun istiyorum ama kısmet tabii
merhaba canım ben yaptırmadım.
bende kıza kızkardeş şart diye düşünenlerdenim.
Ay bben erkek hissediyorum doktor ikili testte ilk % 70 kız dedi sonra ise eerkek dedi bekleyelim görelim

Bu arada bebişim için kitaplar aldım burda paylaşayım bide sophie zürafa aldım
gönlüne göre olur inşallah canım.
Bizimde 12 haftalik oldu kızlar doktor %85 kız dedi çok sevindik. . Ikili test de yaptirdik ama haftaya sonuclancak inşallah iyi çıkar
gözünaydın canım inşallahh bizede kız der:)
Arkadaslar ya ölüyorum reflüden yanıyo yanıyo sürekli.. Kahvaltıda zeytin yemiştim mahvoldum (
edacım Allah yardımcın olsun bendede gebelik reflüsü olmuştu ne zordur bilirim başını yüksekte tutmaya çalış uyurkenki midedeki asit kaçmasın yemek borusuna.
inşallahh gönlüne göre olur.
çok normal canım.

ne güzel haberler böyle maşallah size

sag ol tatlim jnaz

e ne guzel sevınmen gerek,ıyı gelisıyor bebegın masallah.Bu arada moskova dedın de senı kıskandım,ıstanbula tasınalı 3 yıl oldu ve ben burda smetana aramaktan helak oldum.Yalnız yılda 1 kez ulkeme gıdınce yıyorum.Benım yerıme de bolca ye

aynı dertten muzdaribim 4 gündür göz çukurlarım şakaklarım ağırıyor gözlerimi açasım gelmiyor

aynı dertten muzdaribim 4 gündür göz çukurlarım şakaklarım ağırıyor gözlerimi açasım gelmiyor
sanada geçmiş olsun canım.
tesekkur ederım canım akademıyı bılıyorum dıgerını hıc duymadım bakıyım ona da
rica ederim canım hatta kadıköy anneleri mi ne öyle bir grupta vardı diye biliyorum.

ayy kiyamam canim inannirmisin ben hamile kaldiktan sonra hic smetan yemiyorum istahim yok hic zorla bi seyler yiyorum tuzlu,sulu seviyorum ancak bu arada tatlim sen aslen nerelisin?

aha
ayy kiyamam canim inannirmisin ben hamile kaldiktan sonra hic smetan yemiyorum istahim yok hic zorla bi seyler yiyorum tuzlu,sulu seviyorum ancak bu arada tatlim sen aslen nerelisin?
azerıyım ,ama benım de canım tuzlu ıstedı hıc tatlıyı goresım yox.Ama tuzlu peynır uzerne smetan cek ve kızarmıs ekmek oh cok ıyı olur sen nerelısın pekı

Arkadaslar ya ölüyorum reflüden yanıyo yanıyo sürekli.. Kahvaltıda zeytin yemiştim mahvoldum (
Benide zeytin mahfediyodu Dr la bi konuşsan ilk hamileligimde son uc ay kabus gibiydi dr renee veya gaviskon veriyo mide yanmasi icin bide soguk sut cok iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…