- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.241
Bizimde 12 haftalik oldu kızlar doktor %85 kız dedi çok sevindik. . Ikili test de yaptirdik ama haftaya sonuclancak inşallah iyi çıkar
Ben varım doktorum ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı 2 li test yaptırmadık, 3 lu test yaptıracağız
umutmerve gözün aydın canım sağlıkla doğsun İnşallah kızınmerhabakizlar ben moskovada yasiyorum burda bi ozel hastaneye kayitliyim burdaki doktorlar 13 haftadayim cinsiyyete hic bakmiyolar yaa yalniz 16da bakariz dediler yanlis olmasin diye , ben de ogrenmek istiyorum bebisimin cinsiyyetini uff belki baska hasteneye gittim cok sabirsizim ilk hamileligim ve bu arada kizlar benim bebegim 1 hafta onden geliyor 12 haftada olmaliyim ama ultrasonda 13 hafta normalmi?
umutmerve gözün aydın canım sağlıkla doğsun İnşallah kızınİnşallah ikili testine iyi çıkar.Ne güzel ya doktorlar erken tahminde bulunuyor.Bizimki 15-16 haftadan önce bişey diyemem dedi
Edc75 bana da mantıklı geldi doktorun söyledikleri ve içime hiç dert etmedim ikiliyi yapmadım diye.İnşallah 3 lü testlerimizde iyi çıkar.
Arifa ne güzel işte bebeğin iyi gelişiyor demekki<Oğlumda 1 hafta önde gidiyordu doğum zamanı düzeliyor ama
ay cok sevindim sag ol canimumutmerve gözün aydın canım sağlıkla doğsun İnşallah kızınİnşallah ikili testine iyi çıkar.Ne güzel ya doktorlar erken tahminde bulunuyor.Bizimki 15-16 haftadan önce bişey diyemem dedi
Edc75 bana da mantıklı geldi doktorun söyledikleri ve içime hiç dert etmedim ikiliyi yapmadım diye.İnşallah 3 lü testlerimizde iyi çıkar.
Arifa ne güzel işte bebeğin iyi gelişiyor demekki<Oğlumda 1 hafta önde gidiyordu doğum zamanı düzeliyor ama
soguk sut ıc gecmıs olsun,ama zeytın bı sey yapmaz benceArkadaslar ya ölüyorum reflüden yanıyo yanıyo sürekli.. Kahvaltıda zeytin yemiştim mahvoldum(
canım benimya gözün aydın darısı başımıza inşallah.Arkadaşlaarrrrrr ; bugün ilk defa bebişimin(saınırım oğluşum) tekmesini hissettim :) Misafirde vardı az önce oturuyorduk attı attı tekme attı diye bağırmışım herkesi bir gülme tuttu ama benim gözlerim doldu hem ağladım hem güldüm Allah'ım herkese yaşatın bu duyguyu
ben yaptırmayabilirim canım doktora gittiğimde konuşacağız eğer ultrasonda sıkıntı yoksa yaptırmayacağım. oğlumdada 2 li yaptırıp 3 lüye gerek görmemişti doktor.Arkadaşlarrrr hepinize günaydın ikili test yaptırmayıp 3'lü test yaptıracak olanlar var mı?
Bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlara sordum cevap yazan olmamış???Kaçıncı haftada tahminde bulundu doktorlarınız???
inşallahh gönlünüze göre olur canım. ben çok çekmiştim bel ağrısı ve kramplardan. maden suyu içmeni öneririm.Günaydın anneler, bende dün doktora gittim ikili testin kan sonuçlarını göstermek için çok şükür herhangi bir sıkıntı yok dr umuz sağolsun gelmisken bebegimize de bakalim dedi ve 13. haftada cinsiyet tahmini yapti erkekle ilgili henüz birsey yok kız diyorum dedi ama kiz demek çok zor kesin sonuç vermesi için kizin 16. haftada da kiz demem gerekiyor dedi ama ben rüyamda kız gordugum için çok eminim sağlıkla gelsin bebegim ve bebekleriniz ayrıca bende bir bel ağrısı var bacaklarima vuruyor dün agridan agladim ve uyuyamadim o derece dr m normal dedi ama nasıl bitecek bu şekilde hamilelik çok merak ediyorum
gözünüz aydın canım.12+2de kesin ogrendik canim:) oglumuz olucak Allahin izniyle
inşallahh gönlüne göre olur canım bende hep kız olsun istiyorum ama kısmet tabiimerhaba annişler bebeği görmeye ve ikili test yapmaya gittik bebek iyi çok şükür yan yatıyordu doktor çok küçük ama erkek olma ihtimali var dedi tabi net konuşmadı ama oğlumdada aynısını soylemişti ve tuttu tabiki hayırlısı ama hep içimden bu kız diye geçiriyordum bakalım 1 hafta sonra test sonucunu almaya gideceğim belki kesinleşir o zaman bu arada 12+2 günlük olmuşuz...
merhaba canım ben yaptırmadım.Gunaydin kizlar.... buzzz gibi istanbuldan selamlar..isyerimiz buz gibi
Ikili test yaptirmadim henuz bugun 12+4 olduk hatta daha fazla da olabilir.
Medipol 350 dedi ve bu cok geldi.
Devletden randevu bulamiyorum cok gec kaldim.
Kas tip merkezi diye biyer var kucuk bi hastane 120 tl ikili test fiyati.
Yarin orda yaptiriyim diyorum.
Sonuclar nekadar surede cikti ?
Cok stres oldm. Allahm annelik geldi bize galiba hep boyle endiseli olcaz artik.
Saglikla gelsin miniklerimiz.
bende kıza kızkardeş şart diye düşünenlerdenim.Bizede kız gibi dedi ama net değil 5yasında kızım var benım kız kardesım yok keşke Kızımın olsa önce sağlıklı olsunlarda inşallah Perşembe günü ikili test yapılcak.3 haftadır gıtmıyorum kendımı hiç hamile gıbı hıssetmıyorum gıdınce ters bişey söylıcek dıye korkuyorum .
gönlüne göre olur inşallah canım.Ay bben erkek hissediyorum doktor ikili testte ilk % 70 kız dedi sonra ise eerkek dedi bekleyelim görelim
Bu arada bebişim için kitaplar aldım burda paylaşayım bide sophie zürafa aldım
gözünaydın canım inşallahh bizede kız der:)Bizimde 12 haftalik oldu kızlar doktor %85 kız dedi çok sevindik. . Ikili test de yaptirdik ama haftaya sonuclancak inşallah iyi çıkar
edacım Allah yardımcın olsun bendede gebelik reflüsü olmuştu ne zordur bilirim başını yüksekte tutmaya çalış uyurkenki midedeki asit kaçmasın yemek borusuna.Arkadaslar ya ölüyorum reflüden yanıyo yanıyo sürekli.. Kahvaltıda zeytin yemiştim mahvoldum(
inşallahh gönlüne göre olur.Benim daha ikili test yaptırmama 1 hafta var kızlar. Ama biram önce gidip hem test hemde cinsiyetini Öğrenmek istiyorum. Her gece erkek bebek görüyorum rüyalarımda. Rabbim sağlıklı sihatlı bi kız evladı verdi bana. İnşsllah sağlıklı sihatlı hayırlı bide erkek çocuk nasip eder. Çok istiyorum bi oğlum olsun. Bekarken bile bi oğlum isterdim. Ama bi kızım oldu dünya Tatlısı. Kız evladı başka bişey. O duyguyu tattım. Ama erkek çocuğun tadınada bakmayı çok istiyorum. Dua edin kızlar. Kızı olanların oğlu. Oğlu olanların kızı olsun. Sağlıklı hayırlı evlatlar. Tüm hamile arkadaşlarımın gönüllerinde ne niyetleri varsa o olsun inşallah. Aminnn
çok normal canım.merhabakizlar ben moskovada yasiyorum burda bi ozel hastaneye kayitliyim burdaki doktorlar 13 haftadayim cinsiyyete hic bakmiyolar yaa yalniz 16da bakariz dediler yanlis olmasin diye , ben de ogrenmek istiyorum bebisimin cinsiyyetini uff belki baska hasteneye gittim cok sabirsizim ilk hamileligim ve bu arada kizlar benim bebegim 1 hafta onden geliyor 12 haftada olmaliyim ama ultrasonda 13 hafta normalmi?
ne güzel haberler böyle maşallah sizeKızlar ikili testi yaptık kanımızı verdik ultrasonda Ense kalınlıklarına bakıldı sonuçlar güzel çıktı kan sonucumuz 2 hafta sonra inşallah temiz çıkar çok mutluyum bebeğim kocaman olmuş maşallah annesinin bitanesini doktorum erkek dedi havada uçuyorum yarabbim şükürler olsun ki bugünlere kadar geldik inşallaha kucağımıza aldığımız Günü'de tavanım nasip eder bende havadisler böyle sizler nasılsınız tel birşey benim Miğde aynı değişen birşey yok
canım sen hangi doktora gidiyorsun?benimkide 4-5 gün geriden geliyor canım doktoruma sordum önemli değil dedi :)
hoşgeldin :)
istanbul doğum akademisi ve pozitif doğum sayfaları var face de onlarda duyurular oluyor.kızlar stanbulda hamılelık ypgasına gıden var mı neresı daha ıyı acaba kac zamandır arastırıyorum ama bı sey cıkmadı dogru duzgun
sag ol tatlimcanım benimya gözün aydın darısı başımıza inşallah.
ben yaptırmayabilirim canım doktora gittiğimde konuşacağız eğer ultrasonda sıkıntı yoksa yaptırmayacağım. oğlumdada 2 li yaptırıp 3 lüye gerek görmemişti doktor.
inşallahh gönlünüze göre olur canım. ben çok çekmiştim bel ağrısı ve kramplardan. maden suyu içmeni öneririm.
gözünüz aydın canım.
inşallahh gönlüne göre olur canım bende hep kız olsun istiyorum ama kısmet tabii
merhaba canım ben yaptırmadım.
bende kıza kızkardeş şart diye düşünenlerdenim.
gönlüne göre olur inşallah canım.
gözünaydın canım inşallahh bizede kız der:)
edacım Allah yardımcın olsun bendede gebelik reflüsü olmuştu ne zordur bilirim başını yüksekte tutmaya çalış uyurkenki midedeki asit kaçmasın yemek borusuna.
inşallahh gönlüne göre olur.
çok normal canım.
e ne guzel sevınmen gerek,ıyı gelisıyor bebegın masallah.Bu arada moskova dedın de senı kıskandım,ıstanbula tasınalı 3 yıl oldu ve ben burda smetana aramaktan helak oldum.Yalnız yılda 1 kez ulkeme gıdınce yıyorum.Benım yerıme de bolca yemerhabakizlar ben moskovada yasiyorum burda bi ozel hastaneye kayitliyim burdaki doktorlar 13 haftadayim cinsiyyete hic bakmiyolar yaa yalniz 16da bakariz dediler yanlis olmasin diye , ben de ogrenmek istiyorum bebisimin cinsiyyetini uff belki baska hasteneye gittim cok sabirsizim ilk hamileligim ve bu arada kizlar benim bebegim 1 hafta onden geliyor 12 haftada olmaliyim ama ultrasonda 13 hafta normalmi?
merhaba arkadaşlarr işlerimi toparlayıp öyle gireyim nete dedim. sabahtan beri gözlerim başım feci ağrıyor. bir dünya iş yaptım ama bide bana sorun pc karşısında olmak öyle zorluyorki. öğle arasındada çıkmadım yemeğe kapattım gözlerimi uzattım ayaklarımı dinlenmeye çalıştım ne kadar olduysa.
tesekkur ederım canım akademıyı bılıyorum dıgerını hıc duymadım bakıyım ona daistanbul doğum akademisi ve pozitif doğum sayfaları var face de onlarda duyurular oluyor.
canım sen hangi doktora gidiyorsun?
sanada geçmiş olsun canım.aynı dertten muzdaribim 4 gündür göz çukurlarım şakaklarım ağırıyor gözlerimi açasım gelmiyor
rica ederim canım hatta kadıköy anneleri mi ne öyle bir grupta vardı diye biliyorum.tesekkur ederım canım akademıyı bılıyorum dıgerını hıc duymadım bakıyım ona da
ayy kiyamam canim inannirmisin ben hamile kaldiktan sonra hic smetan yemiyorum istahim yok hic zorla bi seyler yiyorum tuzlu,sulu seviyorum ancak bu arada tatlim sen aslen nerelisin?e ne guzel sevınmen gerek,ıyı gelisıyor bebegın masallah.Bu arada moskova dedın de senı kıskandım,ıstanbula tasınalı 3 yıl oldu ve ben burda smetana aramaktan helak oldum.Yalnız yılda 1 kez ulkeme gıdınce yıyorum.Benım yerıme de bolca ye
azerıyım ,ama benım de canım tuzlu ıstedı hıc tatlıyı goresım yox.Ama tuzlu peynır uzerne smetan cek ve kızarmıs ekmek oh cok ıyı olurayy kiyamam canim inannirmisin ben hamile kaldiktan sonra hic smetan yemiyorum istahim yok hic zorla bi seyler yiyorum tuzlu,sulu seviyorum ancak bu arada tatlim sen aslen nerelisin?
Benide zeytin mahfediyodu Dr la bi konuşsan ilk hamileligimde son uc ay kabus gibiydi dr renee veya gaviskon veriyo mide yanmasi icin bide soguk sut cok iyi geliyoArkadaslar ya ölüyorum reflüden yanıyo yanıyo sürekli.. Kahvaltıda zeytin yemiştim mahvoldum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?