2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim ikili test zaten 11-14 arazi yapiliyor. Geç gitmen bence iyi olmuş, cinsiyetini ogrenirsiniz belki. Bizi doktorum 13. haftada cagirdi, cinsiyete de bakmak icin
Evet aslında ben de düşündüm bunu bir taşla iki kuş olur dedim :) ama bi taraftan da içime dert oldu. Cumartesi gelseee hemen

Bulantilarin bicak gibi kesilmesi olayi beni bulur mu acaba..cnku esime ymk ypmk evimin isini ypmk istiorum artik..ve salcali sulu yemeklet yemk isyiorum .. yogur ve sut icemiorum mesela bigunonlari yiyeblcekmiyim acaba die dsnuorum.bn dha bunnlatidsunuorum...bebegimin necnsiyeti ne testleri anlaminibile bulmadi
. Ne kotu dimi

Sihirli bir değnek olsa ve bir an once haziran gelseeee canım nisanda mi izne ayrılacaksin? Doğum sonrası iznimiz yaz tatiline denk geliyo
Mayisi bulur bir aksilik cikmazsa diye düşünüyorum. Nisan sonunda öğrencilerim sinava girecek. Sağlık durumum iyi olursa birakmam diye düşünüyorum. Maalesef izin yaz tatiline denk geliyor. Eylülde de çok küçük olacaklar Bizde esimle onu düşünüyoruz

Allah kolaylık versin canim. İnşallah bir an önce geçer. Bende balik ve tavuk yiyemiyorum. Tavuk için değil de balik için uzuluyorum. Bebeğim için çok saglikli. Çok da severdim halbuki

Evet benim öğrencilerim de sınava girecekler bakalım ne yaparım. Izin tatile gelmesi çok kötü oldu.rapor alabiliriz insallah

Allah kolaylık versin canim. İnşallah bir an önce geçer. Bende balik ve tavuk yiyemiyorum. Tavuk için değil de balik için uzuluyorum. Bebeğim için çok saglikli. Çok da severdim halbuki
evet sanırım kımse balık yeyemıyor,doktorum haftada 2 defa sart demıstı oysa,ama canım bı sey ıstemıyor bu aralar her seyı zorla yıyorum,hıc saglıklı beslenmıyorum ve kendıme cok kızıyorum

Evet benim öğrencilerim de sınava girecekler bakalım ne yaparım. Izin tatile gelmesi çok kötü oldu.rapor alabiliriz insallah
Rapor olayi eskisi kadar rahat olmasa da rapor alan arkadaşlarım oluyor. Bir an önce haziran gelse de alsak miniklerimizi kucagimiza. Sonrasi hallolur bir şekilde.

evet sanırım kımse balık yeyemıyor,doktorum haftada 2 defa sart demıstı oysa,ama canım bı sey ıstemıyor bu aralar her seyı zorla yıyorum,hıc saglıklı beslenmıyorum ve kendıme cok kızıyorum
İnşallah geçer bir an önce. Gelisimleri icin balik çok önemli. Şu an çok küçükler bir şey olmaz umarim.

superisi_sinope canım şimdilik ağrısı gecti gibi .bugun aile hekimiyle konustum parol ic gecmezse diş doktoruna git dedi. elimden geldigince ilac kullanmamaya calisiyorum. dayanilmayacak duruma gelirse mecburen doktora gidip ilac kulanacam.

hayırlı olsun canım bebegının hareketlerını de gormussun darısı basıma bu arada yenı farkettım senınle gunlerımız aynıymıs ya bısey sorcam bundan oncekı kontrolun ne zamandı ve bu kontrolde ıkılı testı yaptırdın mı ben 14 kasımda gıtmıstım aralık sonu gel dedı cok gec degıl mı ben merak edıyorum bebegımı ama yaa

Son düzenleme:
Yok geç değil ben ikili testi yapmayacağım için gittim haftaya daha iyi. Benim akıntım oluyor hatta bazen kahve bile olup korkuyorum. Ama az veya çok olması bişeyin belirtisi değildir belki bilemedim.

Ya bu mide yanmasına ne iyi gelir böyle bir yanma yok nie yanarki anlamadım kızımda son aylarda yanmıştı saçlanıyo demişlerdi bunedir şimdi anlamadım

Bende balik et yiyemiyorum sut bile zorla iciyorum hic istahim yok 13 haftamdayim umarim duzelir..annem kiziyor valla ama napim ya

Kızlar bu hafta yeni sorunları ortaya cıkanlar varmı yada daha iyi hissedenler ??
Bnde bas agrıları ve bacak ağrıları başladı mide bulantılarıda sabah yoğunlukta olmak üzere devam .. sizler nasılsınız ??

Bize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...

anlayamadım ne oldu suan şoktayım cnm allah yardımcın olsun gerçekten nasıl oldu allah allah içim daraldı yaa nasıl 2 hafta öncemi ?? Kanaman olmadımı ?? Cnm çok üzüldüm allah büyük herşeyde vardır bi hayır . Allah oğlunun ömrünü uzatır inşallah amin .

Hiçbir belirtin yokmuydu cnm Rabbim bizlere her zaman en hayırlısını verir,birşeye
sahip olamıyorsak ta vardır bunda da bir hayır.Ben de 7 ve 8 haftalık 2 kez bebeklerim karnımda kalbi durdu hiç isyan etmedim çünkü verende Allah alan da o yüzden lütfen üzme kendini bak ne güzel bir evladın varmış buna da şükür canım.İnşallah bizler de senin gibi sağlıklı,sıhhatli bir evlat sahibi olabiliriz.Sende Allah'a emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…