- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.321
Evet aslında ben de düşündüm bunu bir taşla iki kuş olur dedim :) ama bi taraftan da içime dert oldu. Cumartesi gelseee hemenCanim ikili test zaten 11-14 arazi yapiliyor. Geç gitmen bence iyi olmuş, cinsiyetini ogrenirsiniz belki. Bizi doktorum 13. haftada cagirdi, cinsiyete de bakmak icin
Silinti etme sen. İnşallah saglik haberlerini alacaksin cumartesi günü. 4 gün kalmis ne güzel. Benim daha 2 haftam var Evet aslında ben de düşündüm bunu bir taşla iki kuş olur dedim :) ama bi taraftan da içime dert oldu. Cumartesi gelseee hemen
Sihirli bir değnek olsa ve bir an once haziran gelseeeeSilinti etme sen. İnşallah saglik haberlerini alacaksin cumartesi günü. 4 gün kalmis ne güzel. Benim daha 2 haftam var 
Mayisi bulur bir aksilik cikmazsa diye düşünüyorum. Nisan sonunda öğrencilerim sinava girecek. Sağlık durumum iyi olursa birakmam diye düşünüyorum. Maalesef izin yaz tatiline denk geliyor. Eylülde de çok küçük olacaklarSihirli bir değnek olsa ve bir an once haziran gelseeeecanım nisanda mi izne ayrılacaksin? Doğum sonrası iznimiz yaz tatiline denk geliyo
Allah kolaylık versin canim. İnşallah bir an önce geçer. Bende balik ve tavuk yiyemiyorum. Tavuk için değil de balik için uzuluyorum. Bebeğim için çok saglikli. Çok da severdim halbukiBulantilarin bicak gibi kesilmesi olayi beni bulur mu acaba..cnku esime ymk ypmk evimin isini ypmk istiorum artik..ve salcali sulu yemeklet yemk isyiorum .. yogur ve sut icemiorum mesela bigunonlari yiyeblcekmiyim acaba die dsnuorum.bn dha bunnlatidsunuorum...bebegimin necnsiyeti ne testleri anlaminibile bulmadi
. Ne kotu dimi
Evet benim öğrencilerim de sınava girecekler bakalım ne yaparım. Izin tatile gelmesi çok kötü oldu.rapor alabiliriz insallahMayisi bulur bir aksilik cikmazsa diye düşünüyorum. Nisan sonunda öğrencilerim sinava girecek. Sağlık durumum iyi olursa birakmam diye düşünüyorum. Maalesef izin yaz tatiline denk geliyor. Eylülde de çok küçük olacaklarBizde esimle onu düşünüyoruz
evet sanırım kımse balık yeyemıyor,doktorum haftada 2 defa sart demıstı oysa,ama canım bı sey ıstemıyor bu aralar her seyı zorla yıyorum,hıc saglıklı beslenmıyorum ve kendıme cok kızıyorumAllah kolaylık versin canim. İnşallah bir an önce geçer. Bende balik ve tavuk yiyemiyorum. Tavuk için değil de balik için uzuluyorum. Bebeğim için çok saglikli. Çok da severdim halbuki
Rapor olayi eskisi kadar rahat olmasa da rapor alan arkadaşlarım oluyor. Bir an önce haziran gelse de alsak miniklerimizi kucagimiza. Sonrasi hallolur bir şekilde.Evet benim öğrencilerim de sınava girecekler bakalım ne yaparım. Izin tatile gelmesi çok kötü oldu.rapor alabiliriz insallah
İnşallah geçer bir an önce. Gelisimleri icin balik çok önemli. Şu an çok küçükler bir şey olmaz umarim.evet sanırım kımse balık yeyemıyor,doktorum haftada 2 defa sart demıstı oysa,ama canım bı sey ıstemıyor bu aralar her seyı zorla yıyorum,hıc saglıklı beslenmıyorum ve kendıme cok kızıyorum
hayırlı olsun canım bebegının hareketlerını de gormussun darısı basıma bu arada yenı farkettım senınle gunlerımız aynıymıs ya bısey sorcam bundan oncekı kontrolun ne zamandı ve bu kontrolde ıkılı testı yaptırdın mı ben 14 kasımda gıtmıstım aralık sonu gel dedı cok gec degıl mı ben merak edıyorum bebegımı ama yaamerhabalar... doktordan geldık evdeyım şimdi gitmedım işe ayyy ne guzelmış evde oturmak :) bebeğimiz kıpır kıpır babasını da gördü diye mi bilmem ayaklarını oynatıyor :) çok şükür hersey yolundaymış ancak benım hep doğum için ultrason kağıdında 29 hazıran yazıyordu şimdi ise 30 hazıran yazıyor neden acaba ? bır de kalp atışı 171 dedı doktor cinsiyet öğrenenler hızlı atınca ne oluyordu oyle bırseyler konusulıyordu birara :)
Teşekkürler canım inşallah cinsiyet degismez insan ümitleniyo ... allah hepimize sağlıklı olarak elimize almaya nasip etsin..Cokkk sevindim ya gozumuz aydin prensesimiz saglicakla dosun Inşallah
Yok geç değil ben ikili testi yapmayacağım için gittim haftaya daha iyi. Benim akıntım oluyor hatta bazen kahve bile olup korkuyorum. Ama az veya çok olması bişeyin belirtisi değildir belki bilemedim.gözün aydın canım. bende dun görmüştüm aynen kıpır kıpırdı. beni ikili tarama için çarşamba çagırdı geç mi olucak acaba. seninle aramızda bir gün var. bu arada yukarıda da yazdım bende dun akşamdan beri akıntı azaldı telaşlanıyorum biraz sende nasıl canım. kupkuru degil ama öncekilere göre az sanki.
Bende balik et yiyemiyorum sut bile zorla iciyorum hic istahim yok 13 haftamdayim umarim duzelir..annem kiziyor valla ama napim yaevet sanırım kımse balık yeyemıyor,doktorum haftada 2 defa sart demıstı oysa,ama canım bı sey ıstemıyor bu aralar her seyı zorla yıyorum,hıc saglıklı beslenmıyorum ve kendıme cok kızıyorum
Bize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
Bize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?