2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kalp atışı 145 üstüyse kız, altındaysa erkek diye söylemişlerdi. tabi istisnalar vardır kesin.

Akşamları isten gelip yatiyorum, dayanamıyorum çünkü. Sabahları da çok zor kalkiyorum. Soğuk bir günde sicacik yatagi birakmak çok zor
Ayy ben de atanmak için uğraşıyorum. Aklı olan çalışmak istemiyor, ben de tersine çalışayım diye can atıyorum. Ama bende bulantı ağrı kanama falan olmadığından çalışmak sıkıntı vermez diye düşünüyorum ama hamilelik ilerledikçe yorgunluk artacak biliyorum.. Birkaç güne atama sonuçlarım belli olur, kısmet bakalım.
Çok geçmiş olsun
Canım 12 haftadan sonra diş tedavisinde hiç bi sorun yok. lokal anestezi falan yapılıyor. sen doktoruna sor ve o da onaylarsa bir diş doktoruna git.
Boğazım düğümlendi canım yaa Çok çok çok ama çok kötü oldum.. Allah oğluna uzun ömürler versin, ben de 1 aydır gitmiyorum, yarın gitmeyi düşünüyordum. Senin kanaman vardı değil mi?

Canim cok uzuldum gercekten Allah sana ve ogluna saglik versin hayirlisi buymus demekki Allah sabir versin malesef bebekte bi sorun olunca da dusuk olabiliyor bende kanamam oldugunda hep hakkimda hayirlisi olsun dedim insallah en kisa zamanda rabbim sana saglikli ve hayirli evlatlar verir sende Allaha emanet ol canim

cnm Allah sabır versin, senin de dediğin gibi oğluna uzun ömür versin.. çok zor bir durum inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın, sağlıklı bir evladın olur inş cnm.

canımya çok üzüldüm rabbim oğluna sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.

Çoook geçmiş olsun Rabbim oğlunu sana bağışlasın.

Allah sabır versin

Cok uzuldum cnm allahim oğluna uzun omurler versinn benimde ilk bebegimin kalbi durmustu inşallah en kisa zamanda saglikli sıhhatli bi hamilelik yasarsin

Kizlar nasil gidiyor hamilelik önceki sayfaları da okudm bu konunun bahsi geçmiş ben öğretmenim dogum sonraki izin yaz tatililne denk gelicek (tabi sağ salim o zamana gelebilirsek) acaba doğum oncesinde izin almasak onu yaz tatili sonuna ekletebiliyor muyuz yoksa öncesinde mi almak zorundayiz

cnm bana da keskin baş ağrıları girip girip çıkıyor günde 7-8 defa falan.
allahtan kısa sürüyor.
mide bulantıları günün her saatinde olabiliyor ama sabah daha yoğun benimde.
göğüsler acıyor birde sanırım geçmicekler 9 ay boyunca :)

Derinsucum günaydınn bebişinin hareketlerini kaç haftalıkken gördünn bende çok merak ediyorum da cumartesi doktora gidicem 10+3 günlük olucaz görürmüyüm hareketlerini acaba

Basin sağolsun cnm rabbim istedigin zaman saglikli sihhatli hayırlı ewlatlar nasio eylesin .rabbim oğluna saglik sihhat versin InsaAllah

Cnm bu haftalarda illaki bir degisiklik oluo ama fazla takilma moralini yuksek tut InsaAllah tez zamanda gecer bu arada bende sakaryaliyim ocakta InsaAlllah bir ay ordayim ama sen benden iyisin doguma kadar ordasin InsaAllah da esin turkiyedeki isi kesinlesirde sende memleketinde rahat rahat yasarsin

Cok

Cok guzeller bizde kizimla patik aldik cinsi

Ayyyvyerim o patikleri rabbim InsaAllah hayirlisiyla giydigi gunleride gorurusunuz InsaAllah

Derinsucum günaydınn bebişinin hareketlerini kaç haftalıkken gördünn bende çok merak ediyorum da cumartesi doktora gidicem 10+3 günlük olucaz görürmüyüm hareketlerini acaba

cnm 10+1 de gördüm geçen hafta.. 10+4 ile uyumlu idi o zaman.
ultrasonun neredeyse sonuna kadar kıpırdamadı cadı ben söylenmeye başladım nolurdu hareket etseydi de görseydim uyuyormu falan diye bekliyorum ki doktor oynaması için bişi yapsın. sonra yavrum duydu sesımı heralde başladı el kol oyun havasına :))
sende göürüsün inşş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…