- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.341
kalp atışı 145 üstüyse kız, altındaysa erkek diye söylemişlerdi. tabi istisnalar vardır kesin.merhabalar... doktordan geldık evdeyım şimdi gitmedım işe ayyy ne guzelmış evde oturmak :) bebeğimiz kıpır kıpır babasını da gördü diye mi bilmem ayaklarını oynatıyor :) çok şükür hersey yolundaymış ancak benım hep doğum için ultrason kağıdında 29 hazıran yazıyordu şimdi ise 30 hazıran yazıyor neden acaba ? bır de kalp atışı 171 dedı doktor cinsiyet öğrenenler hızlı atınca ne oluyordu oyle bırseyler konusulıyordu birara :)
Ayy ben de atanmak için uğraşıyorum. Aklı olan çalışmak istemiyor, ben de tersine çalışayım diye can atıyorum. Ama bende bulantı ağrı kanama falan olmadığından çalışmak sıkıntı vermez diye düşünüyorum ama hamilelik ilerledikçe yorgunluk artacak biliyorum.. Birkaç güne atama sonuçlarım belli olur, kısmet bakalım.Akşamları isten gelip yatiyorum, dayanamıyorum çünkü. Sabahları da çok zor kalkiyorum. Soğuk bir günde sicacik yatagi birakmak çok zor
Çok geçmiş olsunMerhaba hanimlar giremedim yine sayfalar dolmus. Ben iki gundur cok kotuyum. Migren mahvediyor beni. Ilacta alamiyorum haliyle. Mideme vurup bulanti yapiyor cikarinca rahatliyorum ama bi sure sonra tekrar siddetleniyor. Kizimda 16 haftaya kadar surdu sonra rahatladm umarim yine oyle olur.
Canım 12 haftadan sonra diş tedavisinde hiç bi sorun yok. lokal anestezi falan yapılıyor. sen doktoruna sor ve o da onaylarsa bir diş doktoruna git.@superisi_sinope canım şimdilik ağrısı gecti gibi .bugun aile hekimiyle konustum parol ic gecmezse diş doktoruna git dedi. elimden geldigince ilac kullanmamaya calisiyorum. dayanilmayacak duruma gelirse mecburen doktora gidip ilac kulanacam.
Boğazım düğümlendi canım yaaBize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
Canim cok uzuldum gercekten Allah sana ve ogluna saglik versin hayirlisi buymus demekki Allah sabir versin malesef bebekte bi sorun olunca da dusuk olabiliyor bende kanamam oldugunda hep hakkimda hayirlisi olsun dedim insallah en kisa zamanda rabbim sana saglikli ve hayirli evlatlar verir sende Allaha emanet ol canimBize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
Bize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
Bize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
Çoook geçmiş olsunBize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
Allah sabır versinBize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
Allah allahım sabırlar versin hiçmi farkına varmıdın tatlım yaAllah sabır versin
Cok uzuldum cnm allahim oğluna uzun omurler versinn benimde ilk bebegimin kalbi durmustuBize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
Kızlar bu hafta yeni sorunları ortaya cıkanlar varmı yada daha iyi hissedenler ??
Bnde bas agrıları ve bacak ağrıları başladı mide bulantılarıda sabah yoğunlukta olmak üzere devam .. sizler nasılsınız ??
cnm bana da keskin baş ağrıları girip girip çıkıyor günde 7-8 defa falan.
allahtan kısa sürüyor.
mide bulantıları günün her saatinde olabiliyor ama sabah daha yoğun benimde.
göğüsler acıyor birde sanırım geçmicekler 9 ay boyunca :)
Cok
Cok guzeller bizde kizimla patik aldik cinsi
Derinsucum günaydınn bebişinin hareketlerini kaç haftalıkken gördünn bende çok merak ediyorum da cumartesi doktora gidicem 10+3 günlük olucaz görürmüyüm hareketlerini acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?