2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
[QUsincaph, post: 37982348, member: 519448"]Bize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...[/QUOTE]
Cnm sözün bittigi yerdeyim ne desem ne desek boş rabbim yavruna ömür versin hayırlı zamanda tekrar anne olmani nasip etsin ve bu sefr yavrunu sağ salim kucağına alırsın inşallah

Kizlar ben ogretmenim bugun ve yarin olan sinavlarda gorevliydim ama cok uzak olduğu icin gorev yeri gidiyim rapor aliyim dedim aile hekimim izinliymis onun yerine bakan doktorda vermedi rapor bende hastaneye randevu aldim 13.30 da gidicem. Iki gundur akintim baya azalmisti. Boyle denk geldi. Her iste bir hayir varmis insallah bir sikinti yoktur bahaneyle muanyene olucam.

Canim Allah kolaylik versin. Çok üzüldüm, Rabbim çocuğuna uzun ömürler versin. Dediğin gibi hayirlisi buymus demek ki. Doğa güçsüz olanları eliyor bir şekilde.

Canim inşallah atanirsin istediğin yere. Ben isimi çok seviyorum ancak sanirim hamilelikten dolayı uyku yetmiyor. Çocuklarla sürekli dersler, sinav telasi derken sene sonu nasil geliyor anlamıyorum. Geçici bir süreç, inşallah en Lisa surede biter.

Çok çok üzüldüm. Allah tekrar anne Olmayı nasip etsin. Oğluna uzun Ömür versin. Kaybettiğin bebeğin ahirette şefaatçin olcak inşallah. Bir dahasını yaşatmasın rabbim

Ne yazıkki yaz tatili sonuna ekleme yapılamıyor.öncesinde kullanicaz kismetse..8 hafta önce ayrıla biliyorsun. Eylülde ücretsiz izin almak gerekecek..

Kızlar balık ve tavuktan bahsetmişsiniz ama. Ben her hafta mutlaka balık yerim. Bide zaten balık sezonu misss ya. Et ve et Türlerine acayip düştüm. Kızıma hamileyken etten tiskindim. Acaba bu farklı erkekmi olcak diye düşünmüyo değilim. Çok istiyorum yaa. Hayırlı sağlıklı bi oğlum olsun.

inşallah atanırım canım ya çok emek verdim bu sınava. güzel de puan aldım ama öğretmenlik olmayacak... mecbur memurluk deniycem. maliye bakanlığı vhki kadrosuna tercih yaptım bakalım kısmet. uykusuzluk zaten kıştan dolayı iyice artıyo. bir de çalışsam bilmiyorum ne yapıcam..

Col uzuldum senin adina ama vardir bundada bir hayir diye dusunuyorum. Allah im herkese hayirlisini nasip etsin. Ogluna saglikli uzun omurler versin.
cok tesekkur ederim cnm bugun iyiyim cok sukur. Bu arada kpss puanin kac bu alimdan umitlisin sanirim. Bende girdim sinava ama bide kucuk cocukla cok zor hazirlandim benim umidim yok pek. Kyk ya basvurdum bakalim onun sonucunu bekliyorum ama mulakat =torpil pek umidim yok acikcasi

Iki hafta sonra kesin ogrenirsiniz az kalmis hayirli evlat nasip etsin rabbim

akşama misafirim var. ben daha oyalanıyorum yemek işi kolay onu hallettim sayılır da, temizlik yapmam gerek azcık bana kalsa yatıp uyurum

Ben hep o durumdayım canım bu kadar üşengeç olmama rağmen hep en uğraştıracak yemekleri buluyorum yapmaya cins miyim neyim

benim sıralamam 2300lerde canım. puanım 89,5 umutluyum ya, ne bileyim büyük şehir de olmadığı için burayı tercih eden pek çıkmaz diye ümit ediyorum

Ben hep o durumdayım canım bu kadar üşengeç olmama rağmen hep en uğraştıracak yemekleri buluyorum yapmaya cins miyim neyim
valla ben de öyle yapıcaktım da, gelenler ailem olunca veto haklarını kullandılar, illa kolay yemek yap dediler.. iç hazırladım, gelmelerine yakın fırına yollayacagım. yanına çorba meze salata. en güzeli.

benim sıralamam 2300lerde canım. puanım 89,5 umutluyum ya, ne bileyim büyük şehir de olmadığı için burayı tercih eden pek çıkmaz diye ümit ediyorum
hangi sehirdesin puanin iyiymis gelir ins. Bunda gelmesede bi dahakine kesin gelir. Bebek nasibiyle gelir ins sanada banada sonucu ogrenince yaz burayada

Canim ben ekletemiyoruz diye biliyorum. Senin doğumun haziran 30 da olursa eylül ayında izinli olabilirsin. Yaz tatiline baktim 9 hafta. Tatil sonrasi 4 hattan kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…