- 23 Eylül 2011
- 164
- 24
- 68
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.361
Canim Allah kolaylik versin. Çok üzüldüm, Rabbim çocuğuna uzun ömürler versin. Dediğin gibi hayirlisi buymus demek ki. Doğa güçsüz olanları eliyor bir şekilde.Bize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
Canim inşallah atanirsin istediğin yere. Ben isimi çok seviyorum ancak sanirim hamilelikten dolayı uyku yetmiyor. Çocuklarla sürekli dersler, sinav telasi derken sene sonu nasil geliyor anlamıyorum. Geçici bir süreç, inşallah en Lisa surede biter.kalp atışı 145 üstüyse kız, altındaysa erkek diye söylemişlerdi. tabi istisnalar vardır kesin.
Ayy ben de atanmak için uğraşıyorum. Aklı olan çalışmak istemiyor, ben de tersine çalışayım diye can atıyorum. Ama bende bulantı ağrı kanama falan olmadığından çalışmak sıkıntı vermez diye düşünüyorum ama hamilelik ilerledikçe yorgunluk artacak biliyorum.. Birkaç güne atama sonuçlarım belli olur, kısmet bakalım.
Çok geçmiş olsun
Canım 12 haftadan sonra diş tedavisinde hiç bi sorun yok. lokal anestezi falan yapılıyor. sen doktoruna sor ve o da onaylarsa bir diş doktoruna git.
Boğazım düğümlendi canım yaaÇok çok çok ama çok kötü oldum.. Allah oğluna uzun ömürler versin, ben de 1 aydır gitmiyorum, yarın gitmeyi düşünüyordum. Senin kanaman vardı değil mi?
Çok çok üzüldüm. Allah tekrar anne Olmayı nasip etsin. Oğluna uzun Ömür versin. Kaybettiğin bebeğin ahirette şefaatçin olcak inşallah. Bir dahasını yaşatmasın rabbimBize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
Ne yazıkki yaz tatili sonuna ekleme yapılamıyor.öncesinde kullanicaz kismetse..8 hafta önce ayrıla biliyorsun. Eylülde ücretsiz izin almak gerekecek..Kizlar nasil gidiyor hamilelik önceki sayfaları da okudm bu konunun bahsi geçmiş ben öğretmenim dogum sonraki izin yaz tatililne denk gelicek (tabi sağ salim o zamana gelebilirsek) acaba doğum oncesinde izin almasak onu yaz tatili sonuna ekletebiliyor muyuz yoksa öncesinde mi almak zorundayiz
inşallah atanırım canım ya çok emek verdim bu sınava. güzel de puan aldım ama öğretmenlik olmayacak... mecbur memurluk deniycem. maliye bakanlığı vhki kadrosuna tercih yaptım bakalım kısmet. uykusuzluk zaten kıştan dolayı iyice artıyo. bir de çalışsam bilmiyorum ne yapıcam..Canim inşallah atanirsin istediğin yere. Ben isimi çok seviyorum ancak sanirim hamilelikten dolayı uyku yetmiyor. Çocuklarla sürekli dersler, sinav telasi derken sene sonu nasil geliyor anlamıyorum. Geçici bir süreç, inşallah en Lisa surede biter.
Col uzuldum senin adina ama vardir bundada bir hayir diye dusunuyorum. Allah im herkese hayirlisini nasip etsin. Ogluna saglikli uzun omurler versin.Bize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
cok tesekkur ederim cnm bugun iyiyim cok sukur. Bu arada kpss puanin kac bu alimdan umitlisin sanirim. Bende girdim sinava ama bide kucuk cocukla cok zor hazirlandim benim umidim yok pek. Kyk ya basvurdum bakalim onun sonucunu bekliyorum ama mulakat =torpil pek umidim yok acikcasiAyy ben de atanmak için uğraşıyorum. Aklı olan çalışmak istemiyor, ben de tersine çalışayım diye can atıyorum. Ama bende bulantı ağrı kanama falan olmadığından çalışmak sıkıntı vermez diye düşünüyorum ama hamilelik ilerledikçe yorgunluk artacak biliyorum.. Birkaç güne atama sonuçlarım belli olur, kısmet bakalım.
Çok geçmiş olsun
Boğazım düğümlendi canım yaaÇok çok çok ama çok kötü oldum.. Allah oğluna uzun ömürler versin, ben de 1 aydır gitmiyorum, yarın gitmeyi düşünüyordum. Senin kanaman vardı değil mi?
Iki hafta sonra kesin ogrenirsiniz az kalmis hayirli evlat nasip etsin rabbimKızlar balık ve tavuktan bahsetmişsiniz ama. Ben her hafta mutlaka balık yerim. Bide zaten balık sezonu misss ya. Et ve et Türlerine acayip düştüm. Kızıma hamileyken etten tiskindim. Acaba bu farklı erkekmi olcak diye düşünmüyo değilim. Çok istiyorum yaa. Hayırlı sağlıklı bi oğlum olsun.
akşama misafirim var. ben daha oyalanıyorumyemek işi kolay onu hallettim sayılır da, temizlik yapmam gerek azcık bana kalsa yatıp uyurum
benim sıralamam 2300lerde canım. puanım 89,5 umutluyum ya, ne bileyim büyük şehir de olmadığı için burayı tercih eden pek çıkmaz diye ümit ediyorumCol uzuldum senin adina ama vardir bundada bir hayir diye dusunuyorum. Allah im herkese hayirlisini nasip etsin. Ogluna saglikli uzun omurler versin.
cok tesekkur ederim cnm bugun iyiyim cok sukur. Bu arada kpss puanin kac bu alimdan umitlisin sanirim. Bende girdim sinava ama bide kucuk cocukla cok zor hazirlandim benim umidim yok pek. Kyk ya basvurdum bakalim onun sonucunu bekliyorum ama mulakat =torpil pek umidim yok acikcasi
valla ben de öyle yapıcaktım da, gelenler ailem olunca veto haklarını kullandılar, illa kolay yemek yap dediler.. iç hazırladım, gelmelerine yakın fırına yollayacagım. yanına çorba meze salata. en güzeli.Ben hep o durumdayım canımbu kadar üşengeç olmama rağmen hep en uğraştıracak yemekleri buluyorum yapmaya cins miyim neyim
Inşallah. Haftaya Perşembe gidicem. Hayırlısı ile hayırlı sonuçları alırım inşallah. Hepimizinkiler hayırlı evlatlar olur inşallah.Iki hafta sonra kesin ogrenirsiniz az kalmis hayirli evlat nasip etsin rabbim
hangi sehirdesin puanin iyiymis gelir ins. Bunda gelmesede bi dahakine kesin gelir. Bebek nasibiyle gelir ins sanada banada sonucu ogrenince yaz burayadabenim sıralamam 2300lerde canım. puanım 89,5 umutluyum ya, ne bileyim büyük şehir de olmadığı için burayı tercih eden pek çıkmaz diye ümit ediyorum
Canim ben ekletemiyoruz diye biliyorum. Senin doğumun haziran 30 da olursa eylül ayında izinli olabilirsin. Yaz tatiline baktim 9 hafta. Tatil sonrasi 4 hattan kaliyor.Kizlar nasil gidiyor hamilelik önceki sayfaları da okudm bu konunun bahsi geçmiş ben öğretmenim dogum sonraki izin yaz tatililne denk gelicek (tabi sağ salim o zamana gelebilirsek) acaba doğum oncesinde izin almasak onu yaz tatili sonuna ekletebiliyor muyuz yoksa öncesinde mi almak zorundayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?