- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.381
uşaktayım canım ben. evlenip buraya yerleştik eşimin işinden dolayı. yalnız da olunca çalıştım rahatça. senin bebişle zor olmuştur hazırlanmak, sürekli bölünüyosun çünkü verimli çalışma olmaz. burda 2 kadro vardı onları tercih ettim. Bier kişi alacak maliye bakanlığı. Ben de ilk KYK ya bi başvurdum. mülakat zamanı gelince mülakattan vazgeçtim çünkü tamamen torpil döneceğini biliyordum. memurlar net den de mülakat sorularını takip ediyodum, olmazdı yani... mülakata 1. sıradan çağırıldım o yüzden bir ümit var içimde. şehir dışından biri tercih etmezse ben girerim diye düşündüm, fazla iyimserim sanırımhangi sehirdesin puanin iyiymis gelir ins. Bunda gelmesede bi dahakine kesin gelir. Bebek nasibiyle gelir ins sanada banada sonucu ogrenince yaz burayada
valla ben de öyle yapıcaktım da, gelenler ailem olunca veto haklarını kullandılar, illa kolay yemek yap dediler.. iç hazırladım, gelmelerine yakın fırına yollayacagım. yanına çorba meze salata. en güzeli.
olur ins canim gonlune gore. Ama bence baska sehirleride degerlendir bu alimda eger olmazsa. Esinde memursa bi sure idare eder es dolayisiyla tayin yaparsiniz. Bu isler zor ama ben biraz gozu karayim sanirim bu konulardauşaktayım canım ben. evlenip buraya yerleştik eşimin işinden dolayı. yalnız da olunca çalıştım rahatça. senin bebişle zor olmuştur hazırlanmak, sürekli bölünüyosun çünkü verimli çalışma olmaz. burda 2 kadro vardı onları tercih ettim. Bier kişi alacak maliye bakanlığı. Ben de ilk KYK ya bi başvurdum. mülakat zamanı gelince mülakattan vazgeçtim çünkü tamamen torpil döneceğini biliyordum. memurlar net den de mülakat sorularını takip ediyodum, olmazdı yani... mülakata 1. sıradan çağırıldım o yüzden bir ümit var içimde. şehir dışından biri tercih etmezse ben girerim diye düşündüm, fazla iyimserim sanırım
Cnm bu haftalarda illaki bir degisiklik oluo ama fazla takilma moralini yuksek tut InsaAllah tez zamanda gecer bu arada bende sakaryaliyim ocakta InsaAlllah bir ay ordayim ama sen benden iyisin doguma kadar ordasin InsaAllah da esin turkiyedeki isi kesinlesirde sende memleketinde rahat rahat yasarsin
Aa sakaryalısın demek hemseriyız bu senin ilk hamileliğinmi kaç yaşındasın ? Sagol cnm inşallah işimiz rast giderde kalabilrm sakaryada . Sende 1 ayda, valize doğuma kadar yetecek yiyecekler koyarsın artık listeyi hazırla şimdiden =]
Resûlullah (sallallâhu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur:Bize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
Rabbim hakkinda hayirlisini versin bende iki kere aynisini yasadim şuan da o korkuyla geçiriyorum gebeligimi.. Geçmiş olsun en kisa zamanda bebeğini kucagina alirsin inşallah vazgeçme en tekrar dene.. Benim bu 4.gebeligim bir oğlum varBize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
cnm 10+1 de gördüm geçen hafta.. 10+4 ile uyumlu idi o zaman.
ultrasonun neredeyse sonuna kadar kıpırdamadı cadı ben söylenmeye başladım nolurdu hareket etseydi de görseydim uyuyormu falan diye bekliyorum ki doktor oynaması için bişi yapsın. sonra yavrum duydu sesımı heralde başladı el kol oyun havasına :))
sende göürüsün inşş cnm
Canim sanada çok geçmiş olsun. Bundan oncemi vardi kayiplarin.. Allah bir daha yasatmasin.. Bende zor günler geçirdimbir ooğlum var 6 yasinda bu sene 2 kere kürtaj oldum 9-7 haftalik kalbi durdugu icin suan korku içinde geciriyorum günleri senin nasil gidiyor.. Benim yarin kontrolum var ve çok korkuyorum..Hiçbir belirtin yokmuydu cnm Rabbim bizlere her zaman en hayırlısını verir,birşeye
sahip olamıyorsak ta vardır bunda da bir hayır.Ben de 7 ve 8 haftalık 2 kez bebeklerim karnımda kalbi durdu hiç isyan etmedim çünkü verende Allah alan da o yüzden lütfen üzme kendini bak ne güzel bir evladın varmış buna da şükür canım.İnşallah bizler de senin gibi sağlıklı,sıhhatli bir evlat sahibi olabiliriz.Sende Allah'a emanet ol.
Rabbim sabırlar versin...yavrunuza hayırlırli bir ömür yüce Mevladan...Bize ayrılan sürenin sonuna gelmişizde 2 hafta geçmişiz bile... Çok şükür inançlı insanlarız Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlısı buymuş. Onun ömrünü Mevlam oğluma versin. İnşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... Allaha emanet olun...
Merhaba kızlarya şu yemek yaptım, temizlik yaptım diyenlere öyle hevesleniyorum ki, ben sürekli yorgunum. Bulantı dolayısıyla yemekte yapmıyorum. Aslında azaldı bulantılarım ama yapmıyorum yine de niyeyse hazıra alıştım galiba :) bide ben 10. Haftadayım, bebeğin hareketlerini hiç görmedim kalp atışını 3 kere duydum ama hareket yoktu. Ultrason 2 boyutlu acaba ondan mı? Sizinkiler nasıl? Ellerini ayaklarını oynarken gördüm felan dediğinizde çok şaşırıyorum, ben 9. Haftadayken hocam şu kafası mı dedim yok daa belli olmaz dedi güldü.. Haftaya yine gitcem acaba görürmüyüm ki bu sefer?? :/
Amiiinnn canım.Kanamam kalbi durduktan 2 hafta sonra gelmiş.Rahim geç idrak edermiş.Üzülme arkadaşım ben gayet iyiyim vesveseye kapılmayın.Herşey tecrübe ve insanlar için. Belki ilerde kızım olacak veya gelinim böyle bir tecrübe yaşayacak bende anne olarak destek olacağım çünkü yaşadım biliyorum diyeceğim.anlayamadım ne oldu suan şoktayım cnm allah yardımcın olsun gerçekten nasıl oldu allah allah içim daraldı yaa nasıl 2 hafta öncemi ?? Kanaman olmadımı ?? Cnm çok üzüldüm allah büyük herşeyde vardır bi hayır . Allah oğlunun ömrünü uzatır inşallah amin .
Canım benim de devam ediyor malesef daha ne kadar böyle sürer bilmiyormm rapor aldım evde yatıyorumKizlar benim mide bulantim öğürmem vardı sadece iki haftadırpok hafiflemisti... 4 gündür çok ağır bir şekilde geri döndü oyle ki dün ilk defa kustumazalması gerekirken niye çoğaldı...sizde de oldu mu oyle...
Yani hamilelik şikayetlerim vardı. Tabii annelik hissini saymazsak aklıma geliyordu. Ama nasip dedim. Nasibim böyleymiş. Ya doğuma yakın olsaydı ya doğumdan sonra olsaydı... Beterin beteri var... İyi ki aileme hamile olduğumu söylememişim. Onları merakta bırakmamış olduk. Sana da geçmiş olsun inşallah Mevlam diğerlerinin ömrümü bu bebeğine verir.Hiçbir belirtin yokmuydu cnm Rabbim bizlere her zaman en hayırlısını verir,birşeye
sahip olamıyorsak ta vardır bunda da bir hayır.Ben de 7 ve 8 haftalık 2 kez bebeklerim karnımda kalbi durdu hiç isyan etmedim çünkü verende Allah alan da o yüzden lütfen üzme kendini bak ne güzel bir evladın varmış buna da şükür canım.İnşallah bizler de senin gibi sağlıklı,sıhhatli bir evlat sahibi olabiliriz.Sende Allah'a emanet ol.
merhaba canım bende meb de memurum. doğum öncesi 8 sonrası 8 olmak üzere 16 hafta yasal iznin var. doğum öncesinde yasal izin süren 32. haftada başlıyor ancak istersen 5 haftası için çalışabilir raporu alabiliyorsun. 37. haftada izne çıkman gerekiyor. o 5 haftayı doğum sonrası iznine aktarabiliyorsun sadece. aktardığın kısımda doğum sonrası 8 haftadan sonraya ekleniyor otamatik olarak. ancak onun içinde dilekçe vermeyi ihmal etmemen gerek.Kizlar nasil gidiyor hamilelik önceki sayfaları da okudm bu konunun bahsi geçmiş ben öğretmenim dogum sonraki izin yaz tatililne denk gelicek (tabi sağ salim o zamana gelebilirsek) acaba doğum oncesinde izin almasak onu yaz tatili sonuna ekletebiliyor muyuz yoksa öncesinde mi almak zorundayiz
Canim sanada çok geçmiş olsun. Bundan oncemi vardi kayiplarin.. Allah bir daha yasatmasin.. Bende zor günler geçirdimbir ooğlum var 6 yasinda bu sene 2 kere kürtaj oldum 9-7 haftalik kalbi durdugu icin suan korku içinde geciriyorum günleri senin nasil gidiyor.. Benim yarin kontrolum var ve çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?