2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım benımde 6, ve 8, haftalarda oldu ıkısındede acıle gıttım ıgne yaptılar ılkınde de 1 gece hastanede kaldım bende hala progestan kullanıyorum sabah aksam 200mg ama bana cok yan etkı gosterıyo kafamı kaldıramıyorum resmen senınde oyle oluyor mu bana doktor ne kadar kullanacagımı da soylemedı haftaya kontrole gıtcem sana bısey dedı mı?

cok ılgınc neden ıcme dedı kı sasırdım sımdı benımde ılk kanamadan sonra dozunu azaltmıslardı tekrar olunca arttırdılar hıc faydası yok ıcme dıyen doktor da duymadım acıkcası

insallah bidahaki kontrole cinsiyetini ogrenirim ya doktor gecen hafta solemek istemedi cok erken dedi 11+5 ken gitmistik. Ikili testler icin..buarada kizlar istahim hic yok normalmi ya cok halsiz ve yorgunum ev islerimi zor yapıyorum..psikolojik olarakda tukenmis durumdayim 13uncu haftamdayim tam...

ben eti hiç sevmezdim ama oğluma hamileyyken dönercilerin önünden geçerken için giderdi. mis gibi kokuyor dedrdim.
5 yıl önce kızıma hamile Olduğumu öğrendim.o yıl kurban bayramıydı et kokuları mahvetti beni. Yine hamile kaldım ve yine kurban Bayramı'nda et zamanı. Çok çok yedim. Annemde ablamla bana hamileyken etten tiksinmiş. Dün gece yine tatlı krizim tuttu. Gece gece eşimle o Tatlıcı senin bu Tatlıcı benim Sevdiğim bi tatlı var onu aradık. Sağolsun eşimden.

Canım ben çok kustum hatta dün rahatsızlandım iş yerinde evdeyim zayıfladım kilo da alamıyorum garip durumdayım işe gidelim yok dayanmaya çalışıcam

bende aynı meraktan çatlıyorum. Burda herkes öğrenmiş hemen hemen. Bizmi kaldık sadece. Etrafımda herkes kızım olduğu için erkek hissediyor. Hatta eşim bile Arasım Arasım deyip duyuyor. Artık çok daraldım. Ister istemez erkek bebeğe alışmış durumdayım. Hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar görür herkes bebisini rüyasında derlerdi, gördüm bende:) kuzularım miniciklerdi..

Rabbim kimseye evlat acisi göstermesin. O cennetleri kazanmak kolay değil,büyük acılarla sinamasin kimseyi..kokusunu duymadığımız yavrularimizi özlüyoruz.ne yuceymis annelik duygusu..

Annemin kıymetini bilirim ama artik daha da fazla sanki üstüne titrer oldum..

@Sincaphcim canım allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin bidahki sefere sana, oğluna uzun ömürler versin. Gayet metanetli karşılıyorsun sen bu durumu zaten.

Merhaba tatlı anneler benim doktorum da progestan kullanımına sert bir şekilde karşı. Ben ilk muayenemi devlet hastanesinde olmuştum ve progesteron değeri düşük çıkmıştı. Devletteki doktor progestan yazdı ve bi müddet kullandım. Bu arada iyi bir doktor arayisindaydim ve es dost tavsiyesi üzerine yaşadığım muhitin en iyi doktorunu buldum güvenim sonsuz ona. Progestan kullanıyorum dediğimde çıldırdı kesinlikle hemen bırakıyorsun normal yollarla hamile kalan hastalarıma hiçbi şekilde tavsiye etmiyorum dedi.tup bebek durumunda kullanılıyormus daha çok. Iyi ki de bıraktım bana çok yan etkisi oldu. Malesef bazı doktorlar alışmış direk yazıyor progestan halbuki hiçbi şekilde düşük önleme özelliği falan yokmuş.

monarosa_22 canim senin kanaman oldugu icin mi verdi bana o yuzden verilmisti sonra dozu azaltti doktor yine kanamam oldu dozu arttirdi tekrar kanamam olacak diye korkuyorum yine doktor tavsiyesi ile birakmayi dusunuyorum haftaya kontrolum var devletteki doktor ne dicek bakalim bendede cok uyku yapiyor sersem gibi oluyorum

canım benim hem kanamam oldu hem de progesteron hormonum düşük çıkmıştı o yüzden verdi doktor ama şuanki doktorum kullanma dedi. Hala arada kahve akinti oluyor ama kullanmıyorum ben fitil şeklinde kullanmıştım bir de hap daha fazla yan etki yapıyormuş ama fitil de mantar yaptı mahvetti beni bi paketin yarısını kullandım doktorumun isteğiyle biraktim

Ne yazcami bilmoorim.
Sanki karnim hep ac.ama cnm bisi ostemio..onume ama biseler yemehnce sanli bulantm artio..atistriom meyve kuru gida fln pynir ekmk ama yine acim gibi..agzmda kotu bi tat..vee yine aksam oldu zorla uyku bulanti .sbh erkndn ogurme nobeti ..bisiler at agxina derkn ogle ikindu aksam ..hergun evde..hava soguk..yyzymu gulduren hic busi yok gibi..( eski halimi ozledm..mutsuzum

2 hafta sonra düzelicek inşallah canım takma kafana bu kadar miniğini düşün ondan geliyor bunlar gelecekse onlardan gelsin dert zaten :) geçici bu durumlar canım sıkma canını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…