- 18 Şubat 2011
- 750
- 143
- 133
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.401
Yani hamilelik şikayetlerim vardı. Tabii annelik hissini saymazsak aklıma geliyordu. Ama nasip dedim. Nasibim böyleymiş. Ya doğuma yakın olsaydı ya doğumdan sonra olsaydı... Beterin beteri var... İyi ki aileme hamile olduğumu söylememişim. Onları merakta bırakmamış olduk. Sana da geçmiş olsun inşallah Mevlam diğerlerinin ömrümü bu bebeğine verir.
Ah canim yaa... İnşaAllah geçer... Bana ilginç gelen ben bu zamana kadar kusmadim...dün ilk defa kustum...bugün de çok Kotuyum... Kustum kusacagim..neden bu kadar çoğaldı ben anlayamadim... Haftaya salı ikili test var...umarım o zamana kadar rahatlarim..Canım benim de devam ediyor malesef daha ne kadar böyle sürer bilmiyormm rapor aldım evde yatıyorum
korkma cok ınsanda burda 10 cu haftada kahve akıntı oldu.Benım de ılkı 6 cı hafta oldu o zaman doktor progestan hap verdı.10 cu haftamda da sıddetlı agrı ve kahve akıntım baslayınca tekrar doktorma gıttım degıstırmıstım bı de doktormu cok ıyı bırısı alanında.Ultrasonda bakınca rahım altında bı kanamam oldugunu bu haftalarda sık sık goruldugunu soyledı.Yalnız ben ondan ızınsız progestan ıcıyordum,ıcme dedı,faydası yok dedı,azalmıssa da akıntın progestanla hıc bı alakası yok dedı.Kesınlıkle progestan ıcme dedı ve dınlen dedı yalnızMerhaba kizlar bende haziran annesi olcam ins.. Kanama alani var bugun yine kahverengi akintiyla dr a gittim progestan iğne hap kullaniyorum pzat. Kontrol var boyle durum yasayan varmibi kere kanama oldu 6 haft. Ken simdi k.rengi akintilar geliyo arada
Kizlar nasil gidiyor hamilelik önceki sayfaları da okudm bu konunun bahsi geçmiş ben öğretmenim dogum sonraki izin yaz tatililne denk gelicek (tabi sağ salim o zamana gelebilirsek) acaba doğum oncesinde izin almasak onu yaz tatili sonuna ekletebiliyor muyuz yoksa öncesinde mi almak zorundayiz
Bu arada hanimlar ankaradan kimler var ozele gidenler nereye gidiyorlar hastane ariyorum ozel. Koruda yaptim onceki dogumumu ama dr.um ayrildi. Suan koru ve medicalpark dusunuyorum. Medical yeni acildi haliyle dr.lari nasil bilemiyorum
Canim ben 4 boyutlu ultrasonda gördüm. 9 haftalıkken rahatsizlanip devlet hastanesinin aciline gittik. Ben bir şey göremedim.Merhaba kızlarya şu yemek yaptım, temizlik yaptım diyenlere öyle hevesleniyorum ki, ben sürekli yorgunum. Bulantı dolayısıyla yemekte yapmıyorum. Aslında azaldı bulantılarım ama yapmıyorum yine de niyeyse hazıra alıştım galiba :) bide ben 10. Haftadayım, bebeğin hareketlerini hiç görmedim kalp atışını 3 kere duydum ama hareket yoktu. Ultrason 2 boyutlu acaba ondan mı? Sizinkiler nasıl? Ellerini ayaklarını oynarken gördüm felan dediğinizde çok şaşırıyorum, ben 9. Haftadayken hocam şu kafası mı dedim yok daa belli olmaz dedi güldü.. Haftaya yine gitcem acaba görürmüyüm ki bu sefer?? :/
k mı ismini bile duyunca bulanıyorum napcam bilmiyorum balık yemem lazım ama malasefBende balik et yiyemiyorum sut bile zorla iciyorum hic istahim yok 13 haftamdayim umarim duzelir..annem kiziyor valla ama napim ya
Canim geçmiş olsun. Kahverengi akinti buradaki arkadaşlarda da oldu. Kirmizi değilse problem olmadigini biliyorum. Bol bol dinlen sen canim. İnşallah bir şey olmayacakMerhaba kizlar bende haziran annesi olcam ins.. Kanama alani var bugun yine kahverengi akintiyla dr a gittim progestan iğne hap kullaniyorum pzat. Kontrol var boyle durum yasayan varmibi kere kanama oldu 6 haft. Ken simdi k.rengi akintilar geliyo arada
yok canım prosedur değişmiyor.32 haftalıkken doğum izni başlıyor istersen 5 hafta daha çalışıp 37. haftada mecbur ayrılıyorsun. doğurduğun günün peşinden 8 hafta artı o çalıştığın 5 haftayıda ekliyorlar. yani yaz tatiline de gelse değişmiyorKizlar nasil gidiyor hamilelik önceki sayfaları da okudm bu konunun bahsi geçmiş ben öğretmenim dogum sonraki izin yaz tatililne denk gelicek (tabi sağ salim o zamana gelebilirsek) acaba doğum oncesinde izin almasak onu yaz tatili sonuna ekletebiliyor muyuz yoksa öncesinde mi almak zorundayiz
ben eti hiç sevmezdim ama oğluma hamileyyken dönercilerin önünden geçerken için giderdi. mis gibi kokuyor dedrdim.Kızlar balık ve tavuktan bahsetmişsiniz ama. Ben her hafta mutlaka balık yerim. Bide zaten balık sezonu misss ya. Et ve et Türlerine acayip düştüm. Kızıma hamileyken etten tiskindim. Acaba bu farklı erkekmi olcak diye düşünmüyo değilim. Çok istiyorum yaa. Hayırlı sağlıklı bi oğlum olsun.
SİNCAPH CANIM ARKADAŞIM CENNETTEKİ EVİNDE BEBEĞİNLE BULUŞMAYI RABBİM NASİP ETSİNResûlullah (sallallâhu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur:
Bir kulun çocuğu öldüğü zaman Allah Teâlâ meleklerine:
- Kulumun çocuğunun ruhunu mu aldınız, buyurur Melekler:
- Evet, derler Allah Teâlâ:
- Kulumun gönül meyvesini (ciğerparesini) mi kopardınız, buyurur Melekler:
- Evet, derler Allah Teâlâ:
- Peki, kulum ne dedi?, buyurur Melekler:
- Sana hamdetti ve ‘innâ lillahi ve innâ ileyhi râciûn’ diye istircâda bulundu, derler Bunun üzerine Allah Teâlâ:
- O halde kulum için cennette bir ev yapın ve adını da “hamd evi” koyun! buyurur” (Tirmizi, Cenaiz 36)
Sevdiğini kaybeden bir insan, bu duruma sabreder, ağzından kötü söz yerine sadece ve sadece Allah’ı yücelten sözler çıkarsa kulun bu sabrı neticesinde Cenab-ı Allah, onu cennetine dâhil eder Cennetinde de ona ismi ‘hamd evi’ olan bir mekân hediye eder...
cnm Cenabı Hak sabır versin oğlşunu size bağışlasın....
koca adam olsun annişi seni kocaman kucaklayıp hep yanında olsun inşaallah...
CANIM BEN 11. haftada gittiğimde gördüm hareketlerini çok acele etmeMerhaba kızlarya şu yemek yaptım, temizlik yaptım diyenlere öyle hevesleniyorum ki, ben sürekli yorgunum. Bulantı dolayısıyla yemekte yapmıyorum. Aslında azaldı bulantılarım ama yapmıyorum yine de niyeyse hazıra alıştım galiba :) bide ben 10. Haftadayım, bebeğin hareketlerini hiç görmedim kalp atışını 3 kere duydum ama hareket yoktu. Ultrason 2 boyutlu acaba ondan mı? Sizinkiler nasıl? Ellerini ayaklarını oynarken gördüm felan dediğinizde çok şaşırıyorum, ben 9. Haftadayken hocam şu kafası mı dedim yok daa belli olmaz dedi güldü.. Haftaya yine gitcem acaba görürmüyüm ki bu sefer?? :/
hamişler merhaba, ben uzun zamandır gızlıden takıpteyım sızı bende allahın ıznıyle hazıran annesı olucam (şukurler olsun) :) 12. haftamızı doldurduk bugun ki kontrolu bekledım ozellıkle 1 kaybım oldugu ıcın onceden, coooooooooookk korkarak gıttım doktora ama hayatımda bu kadar guzel duygu yasanmayacagını çat dıye gordum :) oyle hareketlı ve saglıklı bır bebegım oldugunu ogrendımkı nerdeyse cocugu zıplamalarından secemedık :) ınanırmısınız kalp atısını yakalayamadı doktor hareketten
minicik bebekle ayrı gayrı olur mu hiçolur ins canim gonlune gore. Ama bence baska sehirleride degerlendir bu alimda eger olmazsa. Esinde memursa bi sure idare eder es dolayisiyla tayin yaparsiniz. Bu isler zor ama ben biraz gozu karayim sanirim bu konularda
benimde 16 dan sonra bulantım acayip artıyor. benimde yarın ikli test var hayırlısı bakakımAh canim yaa... İnşaAllah geçer... Bana ilginç gelen ben bu zamana kadar kusmadim...dün ilk defa kustum...bugün de çok Kotuyum... Kustum kusacagim..neden bu kadar çoğaldı ben anlayamadim... Haftaya salı ikili test var...umarım o zamana kadar rahatlarim...
canım ben 27. Cüzü okudum.Ah canim yaa... İnşaAllah geçer... Bana ilginç gelen ben bu zamana kadar kusmadim...dün ilk defa kustum...bugün de çok Kotuyum... Kustum kusacagim..neden bu kadar çoğaldı ben anlayamadim... Haftaya salı ikili test var...umarım o zamana kadar rahatlarim...
hamişler merhaba, ben uzun zamandır gızlıden takıpteyım sızı bende allahın ıznıyle hazıran annesı olucam (şukurler olsun) :) 12. haftamızı doldurduk bugun ki kontrolu bekledım ozellıkle 1 kaybım oldugu ıcın onceden, coooooooooookk korkarak gıttım doktora ama hayatımda bu kadar guzel duygu yasanmayacagını çat dıye gordum :) oyle hareketlı ve saglıklı bır bebegım oldugunu ogrendımkı nerdeyse cocugu zıplamalarından secemedık :) ınanırmısınız kalp atısını yakalayamadı doktor hareketten
Hoş geldin canim öncelikle aramiza. Maşallah bebeğine. Hareketlendiler artik, insan daha çok özlüyor boyle oluncahamişler merhaba, ben uzun zamandır gızlıden takıpteyım sızı bende allahın ıznıyle hazıran annesı olucam (şukurler olsun) :) 12. haftamızı doldurduk bugun ki kontrolu bekledım ozellıkle 1 kaybım oldugu ıcın onceden, coooooooooookk korkarak gıttım doktora ama hayatımda bu kadar guzel duygu yasanmayacagını çat dıye gordum :) oyle hareketlı ve saglıklı bır bebegım oldugunu ogrendımkı nerdeyse cocugu zıplamalarından secemedık :) ınanırmısınız kalp atısını yakalayamadı doktor hareketten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?