2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Aminnnn canım benim amin.Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.

Canım benim de devam ediyor malesef daha ne kadar böyle sürer bilmiyormm rapor aldım evde yatıyorum
Ah canim yaa... İnşaAllah geçer... Bana ilginç gelen ben bu zamana kadar kusmadim...dün ilk defa kustum...bugün de çok Kotuyum... Kustum kusacagim..neden bu kadar çoğaldı ben anlayamadim... Haftaya salı ikili test var...umarım o zamana kadar rahatlarim...

Ayınn 2'sinde ikili test için doktorumuza gidicez günleri sayıyorum resmen :) 6 sında da annemlerin yanına gidicez ooh aralık benim için güzel bir ay olacak inşallah. bir de cinsiyet öğrenirsem değmeyin keyfme

korkma cok ınsanda burda 10 cu haftada kahve akıntı oldu.Benım de ılkı 6 cı hafta oldu o zaman doktor progestan hap verdı.10 cu haftamda da sıddetlı agrı ve kahve akıntım baslayınca tekrar doktorma gıttım degıstırmıstım bı de doktormu cok ıyı bırısı alanında.Ultrasonda bakınca rahım altında bı kanamam oldugunu bu haftalarda sık sık goruldugunu soyledı.Yalnız ben ondan ızınsız progestan ıcıyordum,ıcme dedı,faydası yok dedı,azalmıssa da akıntın progestanla hıc bı alakası yok dedı.Kesınlıkle progestan ıcme dedı ve dınlen dedı yalnız

merhabalar kızlar... pazartesi doktora gidicez ayrıntılı ultrason ve ikili test için çok heyecanlıyım geçen cuma günü gittim Allah'ım elini kolunu oynatıyor yavrum hem ağladım hem izledim ve de doyamadım ultrason kağıdına bakıp bakıp sırıtıyorum

canım 32. haftadan sonra 5 hafta daha çalışabiliyorsun doğumdan sonraki 8 haftaya ekleniyor, yaz tatili bitimine değil.

Bu arada hanimlar ankaradan kimler var ozele gidenler nereye gidiyorlar hastane ariyorum ozel. Koruda yaptim onceki dogumumu ama dr.um ayrildi. Suan koru ve medicalpark dusunuyorum. Medical yeni acildi haliyle dr.lari nasil bilemiyorum

ben varım Ankara da... koru hastanesi Aylin anıl hanıma gidiyorum inşallah sorunsuz ve sıkıntısız sonuna kadar güzel gider...

Canim ben 4 boyutlu ultrasonda gördüm. 9 haftalıkken rahatsizlanip devlet hastanesinin aciline gittik. Ben bir şey göremedim.

Canim geçmiş olsun. Kahverengi akinti buradaki arkadaşlarda da oldu. Kirmizi değilse problem olmadigini biliyorum. Bol bol dinlen sen canim. İnşallah bir şey olmayacak

yok canım prosedur değişmiyor.32 haftalıkken doğum izni başlıyor istersen 5 hafta daha çalışıp 37. haftada mecbur ayrılıyorsun. doğurduğun günün peşinden 8 hafta artı o çalıştığın 5 haftayıda ekliyorlar. yani yaz tatiline de gelse değişmiyor

ben eti hiç sevmezdim ama oğluma hamileyyken dönercilerin önünden geçerken için giderdi. mis gibi kokuyor dedrdim.

hamişler merhaba, ben uzun zamandır gızlıden takıpteyım sızı bende allahın ıznıyle hazıran annesı olucam (şukurler olsun) :) 12. haftamızı doldurduk bugun ki kontrolu bekledım ozellıkle 1 kaybım oldugu ıcın onceden, coooooooooookk korkarak gıttım doktora ama hayatımda bu kadar guzel duygu yasanmayacagını çat dıye gordum :) oyle hareketlı ve saglıklı bır bebegım oldugunu ogrendımkı nerdeyse cocugu zıplamalarından secemedık :) ınanırmısınız kalp atısını yakalayamadı doktor hareketten

SİNCAPH CANIM ARKADAŞIM CENNETTEKİ EVİNDE BEBEĞİNLE BULUŞMAYI RABBİM NASİP ETSİN

CANIM BEN 11. haftada gittiğimde gördüm hareketlerini çok acele etme

Maasallah subhanallah canım hoşgeldin aramıza. Allah sağlıkla kucağına amayı nasip etsin

olur ins canim gonlune gore. Ama bence baska sehirleride degerlendir bu alimda eger olmazsa. Esinde memursa bi sure idare eder es dolayisiyla tayin yaparsiniz. Bu isler zor ama ben biraz gozu karayim sanirim bu konularda
minicik bebekle ayrı gayrı olur mu hiç ben yapamam yani en azından anneme güvenebilsem bakar desem yanımda kalır desem, ona güvenemiyorum. daha bekar erkek kardeşim var, babam rahatsız. kimseyi peşimden sürükleyemem. yani demem o ki, burada ya da izmirde benim kaderim.. kısmet artık canım ya hepimiz için hayırlısı olsun.

benimde 16 dan sonra bulantım acayip artıyor. benimde yarın ikli test var hayırlısı bakakım

Maşallah cnm

Hoş geldin canim öncelikle aramiza. Maşallah bebeğine. Hareketlendiler artik, insan daha çok özlüyor boyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…