- 8 Şubat 2014
- 108
- 31
- 303
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.441
bende aynı meraktan çatlıyorum. Burda herkes öğrenmiş hemen hemen. Bizmi kaldık sadece. Etrafımda herkes kızım olduğu için erkek hissediyor. Hatta eşim bile Arasım Arasım deyip duyuyor. Artık çok daraldım. Ister istemez erkek bebeğe alışmış durumdayım. Hakkımızda hayırlısı olsun
Benim valla hislerim karman çorman ya. Etrafım erkek diyor. Bi kızım var. Hayırlı sağlıklı bi oğlum isterim. Benim 12 haftalık oldu. Haftaya ikili testim var. Inşallah öğrenirim. Annelerin içine doğar diyolar ama Kiminde tersi oluyo. Ben iki günde mutlaka erkek bebek görüyorum rüyalarımda. Hamile kalmadan önce bile başlamıştım görmeye. Sürekli düşündüğümden Bilinçaltıda olabilir.Canim benimde ilk gebeligim eşim erkek diyor ama benim icime kiz doguyor bakalim bidahaki muayeneye 15 haftalik falan olcak ozman ogrenirim insallah senin kac haftalik bebegin...
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Bende yaptirdim testleri bende pihtilasma cikmadi. Sadece mthfr1298 c heterozigot bunu da Dr.lar önemsemiyor ve çoğu doğum yapmis kadinda bu sonuç cikabilirmis. Bakalim hayirlisi inşallah hakkimizdaSağol canım amin rabbim bir daha yaşatmasın,iki bebeğimin de kalbi durunca doktorum testler istedi,genetik test , kan değerleri filan neyse sonuçxikaak pıhtılaşma çıktı ve rahim bölgesinde meydana geliyormuş bu yüzden bebeğime benden besin ve kan gitmeyince kalbi duruyormuş.Şimdi çok şükür hamilelik öncesi coraspin kullandırdı kalp atışını duyduktan sonrada iğnelere başladık hergün vuruyoruz Çok şükür rabbime bebeğimizin gelişimi de çok güzel üzmeyecek annesini inşallah meleğim.Sen bir şey kullanıyormusun test filan yapıldımı sana da
evt canım ben ozele gıdıyorum gercekten doktorum cok ıyı alanında ısmı bılınen bırısı,hatta 10 cu hafta kahve akıntım oldu acıle gıttım orda da bana vermedıler ,ben ıgnesını vurun dedım hayır gerek yok dedıler.Ikı gun sonra doktorma gıttım agrı ıcın endol ısımlı fıtıl verdı ama progestan ıcme dedı,ben bıldıgım progestan bı hormon bu hamılelerde salgılanıyor.Demek kı masum bı ılac da degılmıs.Bı de benım doktorum her seye olumlu bırısı,mesela lazer epılasyon sormustum 8 cı haftamda gıt sakıncası yok demıstı,spor yap,x ray kapılardan gec,ucaga bın herseye evt deyen bırısı,ama progestana hayır dedıcok ılgınc neden ıcme dedı kı sasırdım sımdı benımde ılk kanamadan sonra dozunu azaltmıslardı tekrar olunca arttırdılar hıc faydası yok ıcme dıyen doktor da duymadım acıkcası
Merhaba tatlı annelerbenim doktorum da progestan kullanımına sert bir şekilde karşı. Ben ilk muayenemi devlet hastanesinde olmuştum ve progesteron değeri düşük çıkmıştı. Devletteki doktor progestan yazdı ve bi müddet kullandım. Bu arada iyi bir doktor arayisindaydim ve es dost tavsiyesi üzerine yaşadığım muhitin en iyi doktorunu buldum güvenim sonsuz ona. Progestan kullanıyorum dediğimde çıldırdı kesinlikle hemen bırakıyorsun normal yollarla hamile kalan hastalarıma hiçbi şekilde tavsiye etmiyorum dedi.tup bebek durumunda kullanılıyormus daha çok. Iyi ki de bıraktım bana çok yan etkisi oldu. Malesef bazı doktorlar alışmış direk yazıyor progestan halbuki hiçbi şekilde düşük önleme özelliği falan yokmuş.
Cnm benimde 6haftalikken k.rengi kanamam oldu. Acile gittim kese cevresinde kanama yoktu. Progestan verdi ama kizimi emzirdigim icin kullanmadim. Bir sonraki kontrolumde kese cevresinde kanlanma gordu dr.um halada devam ediyor. Progestan kullanmami ve emzirmeyi kesmemi soyledi bem kizima bi turlu kiyip kesemiyorum ilacida emzirdigim icin kullanamiyorum.Merhaba kizlar bende haziran annesi olcam ins.. Kanama alani var bugun yine kahverengi akintiyla dr a gittim progestan iğne hap kullaniyorum pzat. Kontrol var boyle durum yasayan varmibi kere kanama oldu 6 haft. Ken simdi k.rengi akintilar geliyo arada
ben kizim dogdugumda esimden 7ay ayri kaldim. Esimle kizimin kayip bi 7ayi var cok zor tabi. Ama bakacak kiside yoksa yapacak bisi yok. Kv hayattaysa o bakar. Benimde kardesim yeni dogum yapti kv si bakmiyo kardesimde calisiyor mecbur annem bakacak. Benimde skintili durumlar bu sefer.ama senin puan iyi ins olur gonlune gore biyerminicik bebekle ayrı gayrı olur mu hiçben yapamam yani en azından anneme güvenebilsem bakar desem yanımda kalır desem, ona güvenemiyorum. daha bekar erkek kardeşim var, babam rahatsız. kimseyi peşimden sürükleyemem. yani demem o ki, burada ya da izmirde benim kaderim.. kısmet artık canım ya hepimiz için hayırlısı olsun.
dr bana basagrisi uyku gibi yanetkileri olursa ilaci islatip vajinal uygulayip yatmami soylemisti.canım benımde 6, ve 8, haftalarda oldu ıkısındede acıle gıttım ıgne yaptılar ılkınde de 1 gece hastanede kaldım bende hala progestan kullanıyorum sabah aksam 200mg ama bana cok yan etkı gosterıyo kafamı kaldıramıyorum resmen senınde oyle oluyor mu bana doktor ne kadar kullanacagımı da soylemedı haftaya kontrole gıtcem sana bısey dedı mı?
inşallah senin gibi bebeklerimizi kucağımıza alırız canım :) şimdi en meraklı oldugumuz dönemler.. cinsiyet öğrenme ayımız bu ay hihiMerhaba kizlar sayfaniza goz gezdirdim biraz 2009 ve 2014 haziran annesiyim iki cocugum var ikiside haziran dogumlu gecen sene bnde hamilydim okuyunca gecnise gittim.biraz cok guzel duygular tadini cikartin kizlar umarim hepiniz saglikli bir sekilde kucaginizs alirsiniz yavrularinizi
doktorna sor bence folıdocu bırakman gerek dıger ılacın ıcınde varsa.Benım doktor 7 cı haftamda folıdocu kes dedı onun yerıne ıcınde folıcasıt ve baska vıtamınler olan bı hap verdı,ama folıdocu kes dedı,belkı senın de kesmen gerekıyormus her seyın fazlası zarar bılıyosunKizlar dilimde yarilma gibi aciyan cizikler olustu...
Folidoce
400 mcg Folik asit + 2 mcg B12 vitamini iciyordum
Gecen hafta doktorum
Imom omega verdi...
Bu vitaminin icinde de ayni oranlarda folik asit ve B12 var... 1 hafta oldu ikisini bir iciyorum...
Acaba folik asit ve B12 fazlami gelmeye başladı...
Folik asit i birak da demedi bana bende sormayi unuttum...
Dilim aciyor...
Cinko kaybi mi olustu acaba vücutta...
vücudun zayıf düşmüştür canım... ağızdaki yaralar vücudun zayıf anını kollar. bende grip oldugum zaman çıkar hep. bu arada ilacı fazla kullanıyorsun bence. doktorunu telefonla arayıp sorabilirsin.Kizlar dilimde yarilma gibi aciyan cizikler olustu...
Folidoce
Gecen hafta doktorum
Imom omega verdi...
Bu vitaminin icinde de ayni oranlarda folik asit ve B12 var... 1 hafta oldu ikisini bir iciyorum...
Dilim aciyor...
tebrikler canım benim, darısı başımıza. bebişe selamherkese günaydın kızlar. dün ikili testimizi yaptık çok şükür herşey yolunda. rabbim bebiş isteyen herkese nasip etsin bu duyguları inş.
amin teyzesi sağolasın. a slm:) senin kuzuna da slm:)tebrikler canım benim, darısı başımıza. bebişe selam
amin teyzesi sağolasın. a slm:) senin kuzuna da slm:)tebrikler canım benim, darısı başımıza. bebişe selam
günaydın cnm. normalde ben medikal parka gidiyorum orda 1 haftada çıkıyordu ilk gebeliğimde öyle olmuştu. bu sefer üniversiteye gittim dün sabah kanı verdim 3 te sonucu aldım:)Herkese günaydın kızlar :)
Kaç gündür iş yoğunluğundan bakamıyordum.
Benim de bu cumartesi kontrolüm var.Bakalım 1 ay oldu nerdeyse.
13 haftalık oluyorum kendi hesabıma göre belki ikili test yaptırır doktor.Belki cinsiyeti de belli olur :)
Size birşey soracaktım.İkili testin sonucu aynı gün çıkıyor muydu ?
Canim geçmiş olsun. Vitaminin içinde oldugu icin fazla gelmiş olabilir ki yediklerimizden de aliyoruz zaten. Suyun bile fazlası zararken vitaminler de bu etkiyi yapmis olabilir.Kizlar dilimde yarilma gibi aciyan cizikler olustu...
Folidoce
Gecen hafta doktorum
Imom omega verdi...
Dilim aciyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?