- 22 Haziran 2014
- 87
- 87
- 18
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.461
Herkese günaydın kızlar :)
Kaç gündür iş yoğunluğundan bakamıyordum.
Benim de bu cumartesi kontrolüm var.Bakalım 1 ay oldu nerdeyse.
13 haftalık oluyorum kendi hesabıma göre belki ikili test yaptırır doktor.Belki cinsiyeti de belli olur :)
Size birşey soracaktım.İkili testin sonucu aynı gün çıkıyor muydu ?
Aynı şeyi ben de düşünüyorum:) 2 kere kalp atışını duydum en son 9+2 de gittim ama hareketini görmedim sadece şekli belliydi yan yatmış bir bebek şeklindeydi kafası falan belliydi ama ayakları değildi sanki.Merhaba kızlarya şu yemek yaptım, temizlik yaptım diyenlere öyle hevesleniyorum ki, ben sürekli yorgunum. Bulantı dolayısıyla yemekte yapmıyorum. Aslında azaldı bulantılarım ama yapmıyorum yine de niyeyse hazıra alıştım galiba :) bide ben 10. Haftadayım, bebeğin hareketlerini hiç görmedim kalp atışını 3 kere duydum ama hareket yoktu. Ultrason 2 boyutlu acaba ondan mı? Sizinkiler nasıl? Ellerini ayaklarını oynarken gördüm felan dediğinizde çok şaşırıyorum, ben 9. Haftadayken hocam şu kafası mı dedim yok daa belli olmaz dedi güldü.. Haftaya yine gitcem acaba görürmüyüm ki bu sefer?? :/
ben de özele gidiyorum hafta içi ve sonu fiyat fark etmiyorFiyatlar değişiyor mu haftasonu icin oyle bir sey duydum ama haftasonu hic denk gelmedi daha önce?
Günaydınn arkadaşlarrrr ;
Doktorum 2li tarama testi için 10 gün sonra çıkar demişti ama merakımdan duramadım hemen aradım gittik, sonuçlar çıkmış çok şükür Maşallah İYİ çıktı. En son çıkarken doktorum diyor ki ; duramadın dimi ben sana 10 gün sonra demiştim dedi bi güldü , 3 hafta sonra kontrol için görüşürüz dedi :)
Maşallah serpilcim insan hiç sabredemiyor inanki sanki zaman hiç ggeçmiyor hala 10+1 günüz çok zor beklemek
Ben varım.:)Haftasonu muayene olmaya giden var mi bayanlar?
Ama artık azalması lazım bulantıları. Bence şüphelenme Allahın izniyle bebeğin sağlıkla doğar inşallahSabretmek çok zor kesinlikle randevuma daha 2 hafta var ama dün devlet hastahanesinden sıra bula bilseydim gidecektim. Ben de geçen yıl 12. haftada bebeğimi kaybetmeninde etkisi var. Mide bulantım azalınca korkuyorumSanırım haftaya giderim doktora Şehir dışında olmasa şimdiye çoktan gitmiştim ama malesef ilçede yaşıyoruz ve yollar çok karlı
Hangi üniversite o canım bayağı çabuk vermişler hakikatengünaydın cnm. normalde ben medikal parka gidiyorum orda 1 haftada çıkıyordu ilk gebeliğimde öyle olmuştu. bu sefer üniversiteye gittim dün sabah kanı verdim 3 te sonucu aldım:)
Kızlar Bursa'dan yok mu kimse ya??? Hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz merak ettim:)
İnş öyledir. Arada bulanıyor ya çok mutlu oluyorum zaten bana haber geliyor bebişten diye :) Sağlıkla alalım kucağımıza inş.Ama artık azalması lazım bulantıları. Bence şüphelenme Allahın izniyle bebeğin sağlıkla doğar inşallah
günaydın canım, bende iki gün öyle bi basağrısı cektm ki anlatamam. ateşim çıktı ağrıdan gözümü açamadım. cok stresli bi hafta geçirdim. kdv zamanlarımız yoğun oluyo pazar bile çalıştım. vücut yorgun düştü tabi intikamını da bnden fena aldı. dikkat etmemiz lazım ama olmuyo günlük telastan aksama bi gram enerjimiz kalmayacak kadar tüketiyoruz gündüzleri. bazrn yemek bana o kadar ağır geliyo ki. annem sağlosun yapıveriyo. kendime her öğün ayran yapıyorum onu bile eşim yapıyo bazen o kadar halsz düşüyorumGünaydın, şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı olan bir geceden sonra ve 1,5 günlük kar tatilinden sonra iyine okuldayımtatil günleri kendimi daha iyi hissediyorum. Çalışırken çok yoruluyorum akşam eve gidince hiç gücüm kalmıyor. Hatta bazan keşke doğum öncesi izinin birazını şimdi kullana bilsem diyorum. Arkadaşlar migren bantı duydum zararı yokmuş, ben kullanmadım ama başağrılarına hap yerine alternatif olabilir aklınızda bulunsun
canım bol bol su iç iltihap var demekki idrar yollarında. roka tere çok ağrı yapar ama vücudun temizlenmesinde yardımcı olurKizlar benim sorunum var :-( idrarimi yapamıyorum ama o kadar çok geliyor cok geldiği için sizliyor karnim şişiyor yapamiyorum saatlerCeee sizce neden doktorum bugün idrar testii istedi çok kötü kızlar
Cnm bnde oyledim ve zorla bir iki damla yapoyordm oda yanarak. Doktorum idrar testi yapti. Idrar yolu enfeksiyonu cikti. Antibiyotik ve bir suda eriyen ilac kullandim bir haftada gecti cok sukur. Onemli birsey degildir yani merak etme.Kizlar benim sorunum var :-( idrarimi yapamıyorum ama o kadar çok geliyor cok geldiği için sizliyor karnim şişiyor yapamiyorum saatlerCeee sizce neden doktorum bugün idrar testii istedi çok kötü kızlar
Nane yagi kullanin bas agrisi icin. Gerck dogal nane yagini sakaklara ve boyna surun yatip dinlenin ben cok fayda sagladim boyle kizlar.Günaydın, şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı olan bir geceden sonra ve 1,5 günlük kar tatilinden sonra iyine okuldayımtatil günleri kendimi daha iyi hissediyorum. Çalışırken çok yoruluyorum akşam eve gidince hiç gücüm kalmıyor. Hatta bazan keşke doğum öncesi izinin birazını şimdi kullana bilsem diyorum. Arkadaşlar migren bantı duydum zararı yokmuş, ben kullanmadım ama başağrılarına hap yerine alternatif olabilir aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?