- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.601
iyiyim canımcımm sen nasılsınnnn bakim bebiş nasıl? bulantı yapıyo mu annesine?hahahahh günaydınnn canımmmmmmmmm :) uyandıkkkk nasılsınnnnn
günaydın herkese ben ilk kızımı 4 aylıkken yani 16 haftalıkken hissetmeye başlamıştım ilk başlarda gurultu gibi başladı sonra hareketleri ayıt edilmeye başlamıştıgünaydın anniiişşşönümüzdeki ay hissetmeye başlayacak mıyız bebişleri... her sabaha öyle uyanmak ne harika olurdu değil mi...
cnm asla aldirmam yani o yuzden testleri yaptirmaya gerek yok demek istedim.Allah korusun aldirma
Aynı durumdayım işe gelmeden önce belli değil sanki giyiniyorum işe bi geliyorum kocaman, ne giyeceğimi şaşırdım kimselerde bilmiyorbenimde sabah düz normalde 38 beden giyiyordum eteklerim felan oluyor ama aksama doğru sığmıyorum.
16 haftaysa benim daha 6 haftam vargünaydın herkese ben ilk kızımı 4 aylıkken yani 16 haftalıkken hissetmeye başlamıştım ilk başlarda gurultu gibi başladı sonra hareketleri ayıt edilmeye başlamıştı
ya çok eğlencelilerKaç grup takip ediyon :) Onların şikayetleri azalmıştır tabi artık onlar balayı dönemine geçti en keyifli hamilelik zamanı korkuların azaldığı sadece hamileliğin yaşandığı :)
off sorma dün dışardaydım.. çarşıdaki kokuların hepsini aldım sanırımgünaydın güzel anneler bulantılarım geçti gibi bir şey ama sabahları işe gelirken aç karnına şu parfüm şişelerini üstüne döken insanlar beni sinir ediyor midem ayaklanıyor resmen sizler nasılsınız bebişler nasıl salı günü ikili test sonuçlrını alacağım inşallah ondada bir problem çıkmazsa deyme keyfime :)))
sorma. sabahları ve bır de akşam yemeğınden sonra bitiğim resmen. aman bebeklerımız sağlıklı olsun da ben çekmeye razıyımmm... sen nasılsın bulantın var mı ?iyiyim canımcımm sen nasılsınnnn bakim bebiş nasıl? bulantı yapıyo mu annesine?
ben iyiyim canım ya benim hiç bulantım olmadı kisorma. sabahları ve bır de akşam yemeğınden sonra bitiğim resmen. aman bebeklerımız sağlıklı olsun da ben çekmeye razıyımmm... sen nasılsın bulantın var mı ?
canım yaptırdım ıdrar testı negatif cıktı bır sorun yok ama doktorum yıne de zararsız bır ılac verdı kullanmamaya karar verdım ınsallah geçer bırkaç güne :-(Cnm bnde oyledim ve zorla bir iki damla yapoyordm oda yanarak. Doktorum idrar testi yapti. Idrar yolu enfeksiyonu cikti. Antibiyotik ve bir suda eriyen ilac kullandim bir haftada gecti cok sukur. Onemli birsey degildir yani merak etme.
canım yaptırdım ıdrar testı negatif cıktı bır sorun yok ama doktorum yıne de zararsız bır ılac verdı kullanmamaya karar verdım ınsallah geçer bırkaç güne :-(Cnm bnde oyledim ve zorla bir iki damla yapoyordm oda yanarak. Doktorum idrar testi yapti. Idrar yolu enfeksiyonu cikti. Antibiyotik ve bir suda eriyen ilac kullandim bir haftada gecti cok sukur. Onemli birsey degildir yani merak etme.
Ayy insallah bende kucagimda gorurum peki ne kadar devam etmisti ilkinde
off sorma dün dışardaydım.. çarşıdaki kokuların hepsini aldım sanırımama en kötü etkileyen sigara kokusu... eşimle yürürken sigara içişi beni ondan 5 metre uzaklaştırıyor çok kötü yapıyo beni sigara kokusu
bizimkisi yaramaz canım babası kılıklı aynı gecen gittiğimizde de kıpır kıpırdı zaten :) aman iyi olsun da ben herseye razıyım.. aramızda 3gun var ne guzelll ne hıssedıyorsun cınsıyet olarak benım hep uykum varr sanki erkek gibi hissediyorumm bennnn :)ben iyiyim canım ya benim hiç bulantım olmadı kibenim minnakım pek üzmedi beni teyzesi akıllı mı olcak nolcak ki bilemedim tihihihi
Ayy Maşallah size gözünüz aydınArkadaşlar dün gördüm küçük kızımı ikinci kızım geliyoor cok şükür allahım.5sene önceki seylerı unutmuşum yada ıkıncıye daha dıkkatlı oluyorsun.cok tatlıydı kıpır kıpır büyümüş eller ayaklar masallahı var dedı ıkılı test verdim.1haftaya çıkıcak Allah'ın izniyle güzel haberler alırız insallah hepimiz sonuçlardan paylaşmak istedim
ya normalde de rahatsız ediyordu da, şimdilerde iyice kötü ediyor beniayyy aynen valla yolda sigara için biri görünce uzaklaşıyorum valla ondan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?