2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın anniiişşş önümüzdeki ay hissetmeye başlayacak mıyız bebişleri... her sabaha öyle uyanmak ne harika olurdu değil mi...
günaydın herkese ben ilk kızımı 4 aylıkken yani 16 haftalıkken hissetmeye başlamıştım ilk başlarda gurultu gibi başladı sonra hareketleri ayıt edilmeye başlamıştı

günaydın herkese ben ilk kızımı 4 aylıkken yani 16 haftalıkken hissetmeye başlamıştım ilk başlarda gurultu gibi başladı sonra hareketleri ayıt edilmeye başlamıştı
16 haftaysa benim daha 6 haftam var 10+0 çünkü bugün SAT a göre. zaman geçmek bilmiyoooorrr

Kaç grup takip ediyon :) Onların şikayetleri azalmıştır tabi artık onlar balayı dönemine geçti en keyifli hamilelik zamanı korkuların azaldığı sadece hamileliğin yaşandığı :)

günaydın güzel anneler bulantılarım geçti gibi bir şey ama sabahları işe gelirken aç karnına şu parfüm şişelerini üstüne döken insanlar beni sinir ediyor midem ayaklanıyor resmen sizler nasılsınız bebişler nasıl salı günü ikili test sonuçlrını alacağım inşallah ondada bir problem çıkmazsa deyme keyfime :)))

Kaç grup takip ediyon :) Onların şikayetleri azalmıştır tabi artık onlar balayı dönemine geçti en keyifli hamilelik zamanı korkuların azaldığı sadece hamileliğin yaşandığı :)
ya çok eğlenceliler okuyorum sadece onları, tabi yazmıyorum da. bilgi edinmiş oluyorum en azından. ileride bizleri neler bekliyor, nelere ihtiyacımız var onları öğreniyorum

off sorma dün dışardaydım.. çarşıdaki kokuların hepsini aldım sanırım ama en kötü etkileyen sigara kokusu... eşimle yürürken sigara içişi beni ondan 5 metre uzaklaştırıyor çok kötü yapıyo beni sigara kokusu

sorma. sabahları ve bır de akşam yemeğınden sonra bitiğim resmen. aman bebeklerımız sağlıklı olsun da ben çekmeye razıyımmm... sen nasılsın bulantın var mı ?
ben iyiyim canım ya benim hiç bulantım olmadı ki benim minnakım pek üzmedi beni teyzesi akıllı mı olcak nolcak ki bilemedim tihihihi

Arkadaşlar dün gördüm küçük kızımı ikinci kızım geliyoor cok şükür allahım.5sene önceki seylerı unutmuşum yada ıkıncıye daha dıkkatlı oluyorsun.cok tatlıydı kıpır kıpır büyümüş eller ayaklar masallahı var dedı ıkılı test verdim.1haftaya çıkıcak Allah'ın izniyle güzel haberler alırız insallah hepimiz sonuçlardan paylaşmak istedim

Cnm bnde oyledim ve zorla bir iki damla yapoyordm oda yanarak. Doktorum idrar testi yapti. Idrar yolu enfeksiyonu cikti. Antibiyotik ve bir suda eriyen ilac kullandim bir haftada gecti cok sukur. Onemli birsey degildir yani merak etme.
canım yaptırdım ıdrar testı negatif cıktı bır sorun yok ama doktorum yıne de zararsız bır ılac verdı kullanmamaya karar verdım ınsallah geçer bırkaç güne :-(

Cnm bnde oyledim ve zorla bir iki damla yapoyordm oda yanarak. Doktorum idrar testi yapti. Idrar yolu enfeksiyonu cikti. Antibiyotik ve bir suda eriyen ilac kullandim bir haftada gecti cok sukur. Onemli birsey degildir yani merak etme.
canım yaptırdım ıdrar testı negatif cıktı bır sorun yok ama doktorum yıne de zararsız bır ılac verdı kullanmamaya karar verdım ınsallah geçer bırkaç güne :-(

Ayy insallah bende kucagimda gorurum peki ne kadar devam etmisti ilkinde

Oğlumda yogun kanama ıkı gun sürdü sonra 12. haftaya kadar lekelenmem olmuştu.
Bu gebeliğimde 8. hafta birgün süren ve 10. hafta 2. süren çok yoğun kanamalar oldu.8. haftadan beri hiç kesilmeyen lekelenmelerim var.Ama bebiş iyi gelişiyor çok şükür İnşallah hepimizin lekelenmeri de en yakın zamanda kesilir.

ayyy aynen valla yolda sigara için biri görünce uzaklaşıyorum valla ondan :)

ben iyiyim canım ya benim hiç bulantım olmadı ki benim minnakım pek üzmedi beni teyzesi akıllı mı olcak nolcak ki bilemedim tihihihi
bizimkisi yaramaz canım babası kılıklı aynı gecen gittiğimizde de kıpır kıpırdı zaten :) aman iyi olsun da ben herseye razıyım.. aramızda 3gun var ne guzelll ne hıssedıyorsun cınsıyet olarak benım hep uykum varr sanki erkek gibi hissediyorumm bennnn :)

Ayy Maşallah size gözünüz aydınDarısı da bize olsun İnşallah.Zeynep senin dr hemen cinsiyet tahmininde nasıl bulundu merak ettim.Bide kızlar geç gösteriyormuş ya erkekler daha çabuk belli oluyormuş onun için sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…