2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kizlar
Bugün gittim doktora gördük çok rahatti dönmek bile istemedi eli agzinda emiyor du doktorum kafasini olc du normal boyutlar da ve birin kemiği oluşmuş her şey yolunda dedi doktor birde benim sipa el salladi bize bu sene gerkcekten erkek senesi galiba kizlar erkeğe benziyor dedi kan değerlerin iyi decavite baslatti artik onu kullanicam

Kizlar daha önce yazmistim bende küçük kirmizi lekeler cikti ustu beyaz pulandi diye hatirliyormsun uz bilmiyorum sanirim hic kimseyen olmadi ben gösterdim kendi doktoruma mantar dedi olabilir mis nemli ken vücuda na bebe yagi suruyordim ondan dokayi olabilir mi dedim olabilir dedi Cunku hamilelik de bagisiklik düşüyor mus bana krem olarak lierac veya bepantol çatlak kremi verdi ikisi de ne kadar pahali ikili teste de zam gelmiş 50 di 75 olmuş kizlar

Gözün aydin canim. Senin bebis de erkek desene   Gerçekten erkek senesi gibi duruyor bu yil. Maşallah sonuçlarda iyi, ne güzel sonuçlar almissin böyle.

Çatlak kremine başlamak gerekmiymis hemen canim

Kusura bakma canim geçmiş olsun demeyi unuttum 

Gözün aydin canim. Senin bebis de erkek desene   Gerçekten erkek
vsenesi gibi duruyor bu yil. Maşallah sonuçlarda iyi, ne güzel sonuçlar almissin böyle.

Çatlak kremine başlamak gerekmiymis hemen canim

Kusura bakma canim geçmiş olsun demeyi unuttum 

Canim önemli degil sayfa cok hizli ilerliyir konular atlaniyor sağol canim gercekten erkek senesi bu sene si gercekten 20. hafta dan sonra basla dedi ben hemen basliyacam canim

kelebeks bende 11. haftada gördüm bebeğimin hareketlerini.o yüzden dert etme bir dahaki kontrolüne görürsün muakkak.

hayattt21 bende yaklaşık 8. haftadan beri iki kez yoğun kanama geçirdim.hala lekelenmelerim var. progestan hapı vajınadan koyuyorum sabah akşam.Onun dışında bide dinlenmeye çalışıyorum.Oğluma hamileliğimde de kanamam olmuştu.

Ayy insallah bende kucagimda gorurum peki ne kadar devam etmisti ilkinde

Bîsürü şey yazdım çıkmamış :) saol canım 11+5 te gidicem yani inş bende görcem bu sefer :) çok heyecanlıyım :))

Migren icin tavsiyesi olan var mi ataklarim cogaldi ; ((
Ayy geçmiş olsun canim benim. Sizin işiniz çok zor valla. Midesi bulunanlar, basi agriyanlar... Valla bizim basit sikayetlerimize hic sesimizi cikarmamiz lazim :) Canim minoset, parol bunlar hamilelikte kullaniliyor. Arkadasim da 7 aylik hamile ve migreni var. Doktorumuz ona parol vermiş.

sagolasin sukur halimize. Haftada iki kere tutuyor. Ilaci o yuzden cok kullanmak istemiyorum. Bir de tamamen kesmiyor sadece hafifletiyor agri kesici.

Gunaydin guzel annisler...
Musmutlu mide bulantisiz agrisiz sizisiz bi sabaha uyanmissinizdir inşallah :))

Günaydın tatlım,

benim bulantılar yok denecek kadar azaldı çok şükür,ama akşama doğru hafif sersemleşiyorum başım falan dönüyo.Bir de dün akşam karnım sanki 9 aylık gibi şişti gerildi de gerildi gaz sancısı gibi bir şey oldu çok korktum hemen uyudum neyseki sabaha hiçbirşeyim kalmadı

Yaa şubat ve ocak hamileleri sabahtan beri sohbet ediyoooo çok kıskanıyorummm uyanın hadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…