- 25 Haziran 2007
- 1.357
- 1.498
- 658
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
evet alttan baktı ilki kese var çok ufak dedi diğeri ben bişey göremiyorum dedi kanamadan dolayı da olabilir dedi. Düzgün bişey demediler yapacak bişey yok bekle özet olarak bu küçük bebeklere müdahale etmiyoruz filan dedilerAramiza yeni gelenler hosgeldinizzzz....
Kanamasi olan arkadasim altan vajinal ultrasonla baktimi doktor ? Altan daha detahli gozukur hersey ve belki daha net bilgi verebilir sana
Allah Allaah... çok ilginç , devlet mı özel mi canım ?evet alttan baktı ilki kese var çok ufak dedi diğeri ben bişey göremiyorum dedi kanamadan dolayı da olabilir dedi. Düzgün bişey demediler yapacak bişey yok bekle özet olarak bu küçük bebeklere müdahale etmiyoruz filan dediler
hoşbuldum canım..inşallah:)hoş geldin aramızaİnşallah canım sağlıkla gelirler.
Canım içini ferah tut bol bol su iç dinlen dr un progestan tarzı hap verdimi? Bende dün kahverengi lekelenme yaşadım hareket etmeden yatıyorum dr um sağlıklı bir gebelikse zaten tutunur dedi, seninki de sağlıklıysa tutunur inş.kızlar bende düşük yaşıyorum sanırım dü hastanelerdeydim. Ilk doktor düşük olabilir yapacak birşey yok sonra gel dedi. Başka hastaneye gittim o da ilaç verdi. Dört saat boyunca kanama oldu çok fazla değil ama sonra durdu. Kızlar dua edin birşey olmamıştır. Dört saat içünde düşük işlemi gerçekleşmiş olabilir mi bilgisi olan var mı
Goz
Gozun aydinn....
Allah Allaah... çok ilginç , devlet mı özel mi canım ?
Allah yardımcın olsun, metanetli olmaya çalış , hala geliyor mu kanaman ?
Allah senin de yardımcın olsun , bol bol dinlen , bebişin seninle sağlıkla kalır inşaAllah... bu ilk aylar ne zorCanım içini ferah tut bol bol su iç dinlen dr un progestan tarzı hap verdimi? Bende dün kahverengi lekelenme yaşadım hareket etmeden yatıyorum dr um sağlıklı bir gebelikse zaten tutunur dedi, seninki de sağlıklıysa tutunur inş.
çok teşekkür ediyorum, allah büyük... Ben inanıyorum bebişim benimle kalacak inş. Kuzum... İlk 3 ay çok önemliymiş,çok dikkatli olmak lazım... Beni yaşadığım grip çok etkiledi, geibim düzeldikçe akıntımda azaldı gibi inş. Tamamen geçecek...Allah senin de yardımcın olsun , bol bol dinlen , bebişin seninle sağlıkla kalır inşaAllah... bu ilk aylar ne zor
Ah canım ah... bende grip oldum , bugün daha iyi gibiyim... insan telaş yapıyor haliyle..Sağol
çok teşekkür ediyorum, allah büyük... Ben inanıyorum bebişim benimle kalacak inş. Kuzum... İlk 3 ay çok önemliymiş,çok dikkatli olmak lazım... Beni yaşadığım grip çok etkiledi, geibim düzeldikçe akıntımda azaldı gibi inş. Tamamen geçecek...
kızlar bende düşük yaşıyorum sanırım dü hastanelerdeydim. Ilk doktor düşük olabilir yapacak birşey yok sonra gel dedi. Başka hastaneye gittim o da ilaç verdi. Dört saat boyunca kanama oldu çok fazla değil ama sonra durdu. Kızlar dua edin birşey olmamıştır. Dört saat içünde düşük işlemi gerçekleşmiş olabilir mi bilgisi olan var mı
Selama kızlar nasılsınız?
Benim bulantılar feci başladı. Kusmuyorum ama midem çok bozuk.
Selam kizlarrr :)
Bu sabah iliskiden sonra cok azcik kanamam oldu ama bi daha gelmedi. Zaten bugun kontrole gidicektik. Korka korka gittim doktorumuza ama korktugumuzdan ziyade cok farkli bir durumla karsilastik hic beklemiyordum ama kalp atisini duyduk ve bebegimizi gorduk ortalama parmak tirnagimiz kadarDoktorumuz hamilelikte bu tarz kanamalar olabilir dedi ama iliski yasagi koydu 1-2haftalik. Cok mutluyum allah hepinize nasip etsin bebisimin varligini artik tumuyle hissetmek cok guzel
Bende kustum dun gece cok. Bugunde midem kotu. Bide cok kaziniyor midem acmisim gibi surekli
Cok saol canim amin insallah evet bende bayadir esime yanasamiyordum esim cok uzak kaldi benden arada bi yapmaktan bisey olmaz die yapiverdim ama sonucu bu olduSizin adınıza çok sevindim.
İlk aylarda ilişkiye dikkat etmek gerekiyor herhalde. Benim de ilk bebeğim düşüktü ve doktorum 3 ay ilişkiyi yasaklamıştı. Hoş yasaklamasa da bulantılar 2. hamileliğimde de izin vermemişti.
Harikaa, masallah valla.bu arada ilk kalp sesini duyan sensin herhalde aramizdaSelam kizlarrr :)
Bu sabah iliskiden sonra cok azcik kanamam oldu ama bi daha gelmedi. Zaten bugun kontrole gidicektik. Korka korka gittim doktorumuza ama korktugumuzdan ziyade cok farkli bir durumla karsilastik hic beklemiyordum ama kalp atisini duyduk ve bebegimizi gorduk ortalama parmak tirnagimiz kadarDoktorumuz hamilelikte bu tarz kanamalar olabilir dedi ama iliski yasagi koydu 1-2haftalik. Cok mutluyum allah hepinize nasip etsin bebisimin varligini artik tumuyle hissetmek cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?