2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
tamam canım bana da oyle dedı ama kacıncı haftada oldugunu soylemedı sen nasıl oldun canım kanaman vardı gectı mı bı sıkıntı yoktur ınsallah..
bu arada balık yagı kullanan kımse yok mu?

ben kullanıyorum balık yağı cnm ıkı gunde bır atıyorum zaten mideme dokunuyor zorla alıyorum.

Hatırladım senin yazdığını canım direk aklıma o geldi :) Folik asit içmeyi bırakıcam ama özeldeki doktorum öyle olmasa neden 2. kutuyu versin ki :S aklım karıştı çok.

tamam canım bana da oyle dedı ama kacıncı haftada oldugunu soylemedı sen nasıl oldun canım kanaman vardı gectı mı bı sıkıntı yoktur ınsallah..
bu arada balık yagı kullanan kımse yok mu?
kanamam gectı kahve akıntı devam,benım ıcın onemlı 2 cı trımestr canım ,eşin yukarı kalkması gerek yoksasını dusunmek ıstemıyorum bıleBen de balık hıc yıyemıyorum yarın ıkılıye gıdecem soracam doktora bakalım ne yazacak

kendime yeni bir eğlence buldum.. youtube da dolaşırken keşfettiğim rusyadan yenidoğan programı. ruscası veya ingilizcesi olanlar için eğlence :)

kendime yeni bir eğlence buldum.. youtube da dolaşırken keşfettiğim rusyadan yenidoğan programı. ruscası veya ingilizcesi olanlar için eğlence :)

ay canim kotu oldum yaa dogumdan korktum bu videodan sonra ben de moskovada nasipse dogurucagim ishAllah iyi gecer dogru nefes alip vermek lazim

Ben çok uyuyorum,JEL sen diye düşünüyorum.şimdi kendi şehrimdeki Dr.um devam dedi.dikkat edicem kullanılan bakalım daha..

inşallah bir an önce geçer yaa. Bu gün daha iyiyim çok şükür,sabah draminin iğnesini yaptırdık,ama her gün yaptıramam, arada ysptırıcam tamamen geçene kadar.

Bugün beklenen randevumuza gittik elhamdülillah
Bebişimizin değerleri çok güzelmiş maaşAllaahh... 6 cm cik miş boyumuz
Önce poposu dönüktü , doktor teyzemiz yerleştirince iyice ultrasonu hemen sırt üstü yattı uslu bebeğim
sonra da bacaklarının arasına baktı ve KIZA benziyor dediiii
Muayenelerini bekleyen tüm annelerim bir an evvel kavuşsunlar miniklerine ve sonuçları çok güzel gelsin inşaAllaaahhh

Hatırladım senin yazdığını canım direk aklıma o geldi :) Folik asit içmeyi bırakıcam ama özeldeki doktorum öyle olmasa neden 2. kutuyu versin ki :S aklım karıştı çok.
Bana basindan beri folik asit ve decavit verdi ikisini ayni anda kullaniyorum. Balik ve ceviz yemedigim icin kendimce omega uc te aldim hergun hepsinden bir tane aliyorum.

Slm kızlar ya ben cüz almıştım bu sayfadan ama bitürlü okuyamadım acilmiydiki daha sonra okusam olurmu çok iyi okuyamıyprum 28.cüz
Tatlım bugüne kadardı zamanı onun..
hatim duasını yapacaktım ...
çünkü yarın yeni hatim başlayacağım..
bir an evvel okuyabilir misin ?
hatim duasını o zaman yaparım..

Bizimki 6.4 cm olmuş aslında görünebilirdi belki ama popişini yaslamıştı bende dikkat ettim belki görürüm bişey diye ama göremedim bacaklarından destek alıp alıp zıplıyordu
Oyyy olsun görürsün annesiiii
Bizim kız yatmış sırt üstü...doktor teyzemiz yaklaştı bacaklarından arasına baktı bir güzelce hiç çıkıntı yok , hatta videoya çektik çok tatlı görünüyor o an ..bacaklar havaya doğru mini minnacık
Kıza benziyor dedi kendinden emin şekilde hemen görür görmez

umarım bı an once yukarıya kalkar Allah bebegını sana bagıslar pekı akıntı ıcın bı ılac kullanmıyor musun canım doktora sorunca bana da soyler mısın ben bugun sormayı unttum da

Bazi gebelikler 9 ay kusan oluyomus..dsuunuyorm o bebek veya anne naasil besleniyor.bn haftalar bulantidan 6 kilo verdm .bu bulantilarla 9 ay gcrmk ne ben beslniorum.ne bebek beslenir..heralse ilk uc ay gibide deildr .yoksa canmi dayanir .allahh boyle bisiyi ben kimseye yaasatmicagni umuyorum.ve inaniyorum.

Hayirli olsun canim cok sevindim bizim ikili test sonucumuz iyi cikti cok sukur bir sonraki kontrolumuzde kismetse 4 ay 1 haftalik olcak gorunce sok olcam muhtemelen burdaki gelisim cizelgesine gore baya gelisti en son 3 aylikken gormustuk bu arada nadir bir kiz bebek haberi daha senden geldi ohh ne guzel prenseslerimizde cogaliyor

Oooo baya sonra göreceksin kocaman olacak oğluşun inşaAllah canım :)
Evet bir kız haberi benden geldi ...sağlıklı olsun da benim için mühim değildiiii :)
ama prensesimizin olacağını öğrenmek çok heyecan vericiydi

umarım bı an once yukarıya kalkar Allah bebegını sana bagıslar pekı akıntı ıcın bı ılac kullanmıyor musun canım doktora sorunca bana da soyler mısın ben bugun sormayı unttum da
progestan kullanıyorum gunde 2 kez ama psıkolojık tamamen,doktorum 12 cı haftada hıc bı faydası yok dıyor canım ama ben yene de kullanıyorum,yarın tekrar sorurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…