2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba anneler..ne çok sayfa birikmiş okuyacak mecalim yok çok kötüyüm en son kontrolden bu yana. artık 14.haftaya girdim bulantilarim azalacagi yerde arttı resmen bağımlı olduğum bu güzel topikten ve sizlerden ayrı kaldım umarım yazılanlar hep güzel şeylerdir herkesin keyfi yerindedir

Bilgilerini almam gerekiyor yoksa nerden bileyim yaşını , kaçıncı çocuğun olduğunu , varsa cinsiyet tahminini canım

SirriEyvan Benide eklermisin canim. Yaşım 35. Bir kizim var bu ikinci . Bu kuzucugada erkege benziyor dedi. Tahmini dogum tarihim 08 haziran ama sezeryan olacagi icin mayisin son haftasi aliriz dedi doktor

bana you plus omega die bişey verdi sıkıca tembihledi balık yağıymış

Canım benim ben bu ay 3 cüz almak istiyorum inşallah..hangîlerini verirsen kabulüm ..Rabbim okuduğumuz cüzleri kabul eylesin şimdiden inşallah

MaşallahTE="SirriEyvan, post: 38095064, member: 483632"]Oyyy olsun görürsün annesiiii
Bizim kız yatmış sırt üstü...doktor teyzemiz yaklaştı bacaklarından arasına baktı bir güzelce hiç çıkıntı yok , hatta videoya çektik çok tatlı görünüyor o an ..bacaklar havaya doğru mini minnacık
Kıza benziyor dedi kendinden emin şekilde hemen görür görmez [/QUOTE]
Masallah cnm ya buyuk ihtimal bir prenses daha geliyordemek

Bende cok feci grip oldum dahiliyeye gittim hap verir diye vermedi bebek küçük diye .ordan kadin dogumcuya gittim iki hafta sonra ense kalinligina cagirdi tsh saglik ocaginda yuksekti burda 1.45 cikti iyi dedi .cinsiyet söylemedi küçük diye.kismet rabbim ne derse o olcak

az kaldı canım inan... ilk 3 ay hormonlar tavan yapıyor. 3 aydan sonra azalıyor, rahatlarsın inan... O zaman alırsın güzel güzel kiloları, bebişi de beslersin hiç üzülme

Gunydn .yine ogurerek kalkilan bir sabhtn .. arkadslr bisi sorcam.dha henuz hic sut icemedim.. ve dis etlerim gece sabaga kdr kaniyor..sut olarak ne iciyorsunuz ve sademi tuketiosunuz.ki yogurt asla yiyemiorum..hazir sutlerden hangisini aliyrsnz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…