2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bizim kontrole daha 20 gün var.

15 haftalık olacağız, eğer bir aksilik çıkmazsa (arkası dönük vs. oluyormuş bazıları) söyler.

Aynı doktor kızımda 13+2 de %90 kız demişti.

Ben artık sağlıklı olsun da geç öğreneyim önemli değil diyorum

Belli bir haftadan sonra faydası yokmuş, doktor bırak dedi de bıraktım canım.
Tamam canım çok sağol gerçekten. İyi ki varsınız... Bizimle aynı süreçlerden geçen annelerle beraber olmak çok güzel gerçekten. Hem de bazılarımız deneyimli anneler.. Hepimizin aklına takılan şeylerin aslında normal şeyler olduğunu görmek, okumak, öğrenmek psikolojik açıdan çok rahatlatıcı..

gecee Doktorum bana da decavit yazdı ferrum la birlikte ama folik asiti bitene kadar kullan dedi neredeyse 2 aylık daha folik asitim var . sorduğunu görmemişim de. şiimdi konuşmalardan gördüm yani doktorun devam etmeni istemiş olabilir.

folic asiti bıraktırdı decavit ve demir ilacı yazdı ama onlara da bulantılarının %100 geçtiğinden emin olmadan başlama dedi, 1 haftadır folic içmiyorum dün decavite başladım.

Oy maşallah maşallah hızını almış kuzucuk gidiyor önden önden ben heyecanlanıyorum ,olsun bak stres gitmiştir enazından ..bende bir haberini alsamda rahatlasam inşallah ..

selamm kızlar bende bugun doktora gıttım kanamam olmustu 2 hafta sonra gel demıstı doktor gıttım benım mınıgım de hareket etmeye baslamıs bacaklarını oynatıyodu ılk kez hareket ettıgını gordum cok guzeldı ya devlete gıttım cıhaz cok eskıydı pek net degıldı sadece ayaklarını oynattıgını gordum bıraz gerıden gıdıyoruz bız sata gore 11 hafta ama ultrasonda 10+2 doktor normal dedı progestanı bıraktırmadı dozu yarıya ındırdı vıtamınlerı yazdı elımde bulunsun dıye ben bunlara 12. haftada baslıcam dimi kızlar? bıde onlara baslayınca folik asidi bırakcakmısız doktora ozellıkle sordum soran arkadaslar olmus zaten vıtamınlerde folık asıt de varmıs kızlar haberiniz olsun bıde ben sormayı unuttum aranızda balık yağı kullanan var mı ben balıktan tıksındım yıyemıyorum kullanan varsa ne kullanıyorsunuz?

herkes folik asit kullanıyor bana en bastan sadece decavit verdi. ek bişeye gerek yok dedi neden acaba

göbeğiniz çıktı mı?

benim kilom aynı, önceden göbeğim yoktu şimdi çok olmasa da var.

endıselenme canım cıhazdan cıhaza fark ola bılıyor 1 hafta onden bır hafta gerıden cok onemli degıl.Bana 8 cı haftamdan prevıt possıtıve verdı folık asıtı bırak dedı ama .

teşekkür ederimmm. doktor söylerdi heralde bırak diye. ben yine de kullanayım bari napim
Cnm ben folik asit ve imom omegayi bir arada 6 gun ictim...
6 gun dilimde yara olusmaya başladı agzimin icindede aci vardi...
Vitamininin icerigine bak folik adit vardir buyuk ihtimalle...
Gunluk ihtiyacimiz zaten 400 mg...
Vitamininde varsa boşa icme yan etkiler cikiyor...
Benim folik asit te B12 de vardi...
Vitaminle fazla geldi...
Fazla B12 vücutta cinko kaybına da sebep oluyormuş...

bebeklerinize düşündüğünüz isimler var mı?
Kız olsaydı kesin Eylül olacakdı ama erkek dedi doktor bizde daha önce amcasının ismi olsun diye şakalşaırken kardeşi le benim kinin ismi kaldı onur şimdi diyorum eşime onurdan vazgeçip Yağız ismi mi olsa ama kararsızız hala

Benimde kızım anne erkek olursa Mert olsun mu dedi, hiç aklımızda yoktu ama abla olarak kızıma düşecek herhalde isim koymak.

endıselenme canım cıhazdan cıhaza fark ola bılıyor 1 hafta onden bır hafta gerıden cok onemli degıl.Bana 8 cı haftamdan prevıt possıtıve verdı folık asıtı bırak dedı ama .
tamam canım bana da oyle dedı ama kacıncı haftada oldugunu soylemedı sen nasıl oldun canım kanaman vardı gectı mı bı sıkıntı yoktur ınsallah..
bu arada balık yagı kullanan kımse yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…