- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.141
Canım sormadim.elevit omega dışında bırak dedi.ben simdi devam edeceğim Dr progestan 200 mg a geç dedi diye ona başlamıştım.oda vajinalcnm çok sevındım hep böyle olsunlar sizi hiç bırakmasınlar inş.. peki jeli bıraktın mı cnm ?
Canım sormadim.elevit omega dışında bırak dedi.ben simdi devam edeceğim Dr progestan 200 mg a geç dedi diye ona başlamıştım.oda vajinal
maşallah canımm bana da erken daha çok küçük dedi doktorumGünaydın kızlar :) Doktorumuza gittik bugün çok şükür gördüm miniğimi :) ikili testimizi verdik :) kocaman olmuş bıcırık :) Ama cinsiyet için daha erken dedi
ben sabahtan sağlık ocağınada gittim çalıştığımdan 2sini bir günde hallettim ayrı ayrı izin almak zor oluyor ama sağlık ocağına daha erken gitmek gerekiyormuş doktorum öyle dedi
Miriba annişleeeerrr ve bebişleriiBiz de hastaneden geldik şimdik. İkili test normal çıktı. Kan değerlerim de çok güzel. Demir ve decavit verdi. Folik asiti sormayı unuttum ya? siz kullanıyor musunuz hala? Bu arada cinsiyeti söyleyemem daha dedi. Sizin doktorlar özelde oldugu için ilgilenmişler demek ki, ben kaldım gariban
maşallah canımm bana da erken daha çok küçük dedi doktorum
Miriba annişleeeerrr ve bebişleriiBiz de hastaneden geldik şimdik. İkili test normal çıktı. Kan değerlerim de çok güzel. Demir ve decavit verdi. Folik asiti sormayı unuttum ya? siz kullanıyor musunuz hala? Bu arada cinsiyeti söyleyemem daha dedi. Sizin doktorlar özelde oldugu için ilgilenmişler demek ki, ben kaldım gariban
teşekkür ederimmm. doktor söylerdi heralde bırak diye. ben yine de kullanayım bari napimikili testinize sevindim. gözünüz aydın.
folic asiti bırakalı 1 hafta oluyor.
Ayy yaa nasıl sabredicez biz şimdikBenimki de özel canım ama söylemedi özelle alakası yok sanırım
Canım bence doktor atlamıştır çünkü decavite başlanınca folik asit decavitin içinde olduğu için doktor bıraktırıyor. Folik asidi.teşekkür ederimmm. doktor söylerdi heralde bırak diye. ben yine de kullanayım bari napim
dün 11+1 dik. 4.25 cm yazıyor ultrasonda canımhayırlı olsun sonuçların ii çıkmış önemli olan o cnm. bu arada bebiş kaç cm olmuş annesi? . bende perşembe gidicem de ikili için bebkim ne kadar olmuştur diye merak ediyorum..
Çok sağol canım o zaman içmeyeyimCanım bence doktor atlamıştır çünkü decavite başlanınca folik asit decavitin içinde olduğu için doktor bıraktırıyor. Folik asidi.
dün 11+1 dik. 4.25 cm yazıyor ultrasonda canım
Maşallah subhanallahMiriba annişleeeerrr ve bebişleriiBiz de hastaneden geldik şimdik. İkili test normal çıktı. Kan değerlerim de çok güzel. Demir ve decavit verdi. Folik asiti sormayı unuttum ya? siz kullanıyor musunuz hala? Bu arada cinsiyeti söyleyemem daha dedi. Sizin doktorlar özelde oldugu için ilgilenmişler demek ki, ben kaldım gariban
canım benim SAT a göre 10+2 idi gittiğimde. Doktor ultrasona bakarken dedi ki bebeğin 11 hafta 1 günlük ikili test yapabiliriz. Yoksa ben de SAT a göre 12 +0da gitmek için randevumu almıştım. Dün sadece meraktan gittim doktora. Doktor yapalım diyince yaptık.Maşallah subhanallahbizim tahmini tarihimiz aynıymış, bende haftaya gidicem ikili test için..inşallah hayırlı sonuçlarımız olur hepimiz için ..cinsiyet tahmini bebde merak ediyorum haftaya banadamı söylemez acaba yaa ??
Ayy yaa nasıl sabredicez biz şimdikHerkeşşşler öğrendi kız mı erkek mi bebişkolarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?