2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım sormadim.elevit omega dışında bırak dedi.ben simdi devam edeceğim Dr progestan 200 mg a geç dedi diye ona başlamıştım.oda vajinal

anladım cnm bırak demiş sonuçta. o ağızdan da alınıyor ama en etkilisi vajinal tabiki..
benvajınal bişi istemoyom artık ya mantar oldum kaşıntı yok allahtan.
belkı senın ıkız diye devam ediyosundru olamaz mı ki. diğer doktorun mu önermişti cnm 200 mg olanı

Günaydın kızlar :) Doktorumuza gittik bugün çok şükür gördüm miniğimi :) ikili testimizi verdik :) kocaman olmuş bıcırık :) Ama cinsiyet için daha erken dedi
maşallah canımm bana da erken daha çok küçük dedi doktorum

ben sabahtan sağlık ocağınada gittim çalıştığımdan 2sini bir günde hallettim ayrı ayrı izin almak zor oluyor ama sağlık ocağına daha erken gitmek gerekiyormuş doktorum öyle dedi

Şimdi geldim sağlık ocağından kaydımı yaptırdım, bana da sağlık ocağına daha erken gelinmesi gerektiğini söylediler. Doğmamış bebeklerin aşıları bile ortalama sayıma göre üretiliyor dediler.

Miriba annişleeeerrr ve bebişlerii Biz de hastaneden geldik şimdik. İkili test normal çıktı. Kan değerlerim de çok güzel. Demir ve decavit verdi. Folik asiti sormayı unuttum ya? siz kullanıyor musunuz hala? Bu arada cinsiyeti söyleyemem daha dedi. Sizin doktorlar özelde oldugu için ilgilenmişler demek ki, ben kaldım gariban

ikili testinize sevindim. gözünüz aydın.

folic asiti bırakalı 1 hafta oluyor.

Benimki de özel canım ama söylemedi özelle alakası yok sanırım

hayırlı olsun sonuçların ii çıkmış önemli olan o cnm. bu arada bebiş kaç cm olmuş annesi? . bende perşembe gidicem de ikili için bebkim ne kadar olmuştur diye merak ediyorum..

Maşallah subhanallah bizim tahmini tarihimiz aynıymış, bende haftaya gidicem ikili test için..inşallah hayırlı sonuçlarımız olur hepimiz için ..cinsiyet tahmini bebde merak ediyorum haftaya banadamı söylemez acaba yaa ??

ben bugün tam 11 hafta hamileyim,
ama göbegim ayni sizin göbeginiz ciktimi?
Cok aceleciyim galiba

canım benim SAT a göre 10+2 idi gittiğimde. Doktor ultrasona bakarken dedi ki bebeğin 11 hafta 1 günlük ikili test yapabiliriz. Yoksa ben de SAT a göre 12 +0da gitmek için randevumu almıştım. Dün sadece meraktan gittim doktora. Doktor yapalım diyince yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…