2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
inşallah bir an önce geçer yaa. Bu gün daha iyiyim çok şükür,sabah draminin iğnesini yaptırdık,ama her gün yaptıramam, arada ysptırıcam tamamen geçene kadar.
sabah oglen ac karnına dramamıne ılacını ıc,aksam da tok karnına premesıses ,cok etkılı ve gebelık ılacı bunlar.Zaten serımum ıcınde bu ılaclar oluyor

progestan kullanıyorum gunde 2 kez ama psıkolojık tamamen,doktorum 12 cı haftada hıc bı faydası yok dıyor canım ama ben yene de kullanıyorum,yarın tekrar sorurum
bende progestanı bıraktırır dıye dusundum ama sadece dozunu azalttı artık aksam 200 mg ıccem doktorum da hamıleydı herhalde zararlı bı ılac olsa bana kullandırmaz dıye dusundum kullanıyorum ama ıcım hıc rahat degıl keske tamamen bırak deseydıbalık yagının tabletlerı de var sanırım onu kullanmak daha kolay olabılır ama unuttum onu sormayı hangısını kullanayım dıye

Sende bndensin arkadaşım kaç kilo verdiğimi hesaplayamadm eridim bittim resmen . Heran midem bulanıyo ve tükürük bezlerim haddinden fazla çalışıyo sürekli yutkunmaktan midem bulanıyo yoruluyorum hiç bişi yiyemiyoruö günde çok az bi şekilde 2 öğün yiyebiliyorum ne zmn geçecek bilmiyorum ama artık ümidi kesmeye başladım.

Hadi geçmiş olsun canim. Ne güzel cinsiyeti ogrenmissin. Seninle ayni tarihlerimiz. İnşallah bende haftaya ogrenirim

Hadi geçmiş olsun canim. Ne güzel cinsiyeti ogrenmissin. Seninle ayni tarihlerimiz. İnşallah bende haftaya ogrenirim
Evet soracaktım , ama ben sormadan doktorumuz söyleyince çok güzel oldu... bebeğimizin poziyonu çok güzeldi her şeyi gösterdi yormadan şükür
İnşaAllah öğrenirsiiin tatlımm seninle ilgili hep kız doğuyor içime ama bakalım ne çıkacak minnooşş

Önce saglikli olsun ama kiz istiyorum Allah un gücüne gitmesin. Cevremden de herkes kiz diyor. Haftaya göreceğiz bakalım Senin gibi kiz bebek haberlerini almak ümit veriyor gerçekten

Aynen canim cok sukur bende kiz ya da erkek bian once ne oldugunu bilmek istiyorum diyordum cok sukur merakim dindi simdi bol bol dua ediyorum saglikli hayirli bi sekilde kucagimiza alalim hepimiz die

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan okundu
2.Cüz: G gznn okundu
3.Cüz: mirac75 okundu
4.Cüz: @jnaz okundu
5.Cüz: @jnaz okundu
6.Cüz: @jnaz okundu
7.Cüz: mecik okundu
8.Cüz: countryrose ?
9.Cüz: S skelebeks okundu
10.Cüz: seyma2009 okundu
11.Cüz @luckystar_34 okundu
12.Cüz meleklerimbenim ?
13.Cüz N nahdax okundu
14.Cüz PaytiPo okundu
15.Cüz PaytiPo okundu
16.Cüz: ElaBilge16 okundu
17.Cüz: SADEANNE okundu
18.Cüz: mehtaphk okundu
19.Cüz: SirriEyvan okundu
20.Cüz: @spring_0 okundu
21.Cüz: Bst1608 okundu
22.Cüz: Bst1608 okundu
23.Cüz: hilal1653
24.Cüz: @jnaz okundu
25.Cüz: @edahafiz
26.Cüz: baldamlam okundu
27.Cüz: seyma2009 okundu
28.Cüz: Gamze0634 ?
29.Cüz: moon83 ?
30.Cüz: moon83 ?

Okuyanlar okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım...
Yarın yeni cüz dağıtımlarını başlatırız inşaAllah :)

UOTE="Arifa, post: 38095736, member: 638154"]ama cok korkutucu gorunuyo ya inshAllah hepimiz rahat dogururuz fakat ben korkmaya basladim ya dedigin gibi cok acitirsa[/QUOTE]
ama cok korkutucu gorunuyo ya inshAllah hepimiz rahat dogururuz fakat ben korkmaya basladim ya dedigin gibi cok acitirsa
Eskilere bak canim 7 tane doguran var demek ki o kadar da korkulu bi sey degil

Canim benim gittigim doktorun biri docent biri profesor ikiside bana birak zaten faydasi yok dediler, ama ozellikle zararini sordum o da yok dediler.Ama kanamam olunca doktorum yoktu operator doktor bakti o da ic dedi.Yani anlayacagin her doktor farkli dusunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…