- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.201
tam senlık canm bolno mne bolnoay canim kotu oldum yaa dogumdan korktum bu videodan sonraben de moskovada nasipse dogurucagim ishAllah iyi gecer dogru nefes alip vermek lazim
sabah oglen ac karnına dramamıne ılacını ıc,aksam da tok karnına premesıses ,cok etkılı ve gebelık ılacı bunlar.Zaten serımum ıcınde bu ılaclar oluyorinşallah bir an önce geçer yaa. Bu gün daha iyiyim çok şükür,sabah draminin iğnesini yaptırdık,ama her gün yaptıramam, arada ysptırıcam tamamen geçene kadar.
tam senlık canm bolno mne bolno
bende progestanı bıraktırır dıye dusundum ama sadece dozunu azalttı artık aksam 200 mg ıccem doktorum da hamıleydı herhalde zararlı bı ılac olsa bana kullandırmaz dıye dusundum kullanıyorum ama ıcım hıc rahat degıl keske tamamen bırak deseydıprogestan kullanıyorum gunde 2 kez ama psıkolojık tamamen,doktorum 12 cı haftada hıc bı faydası yok dıyor canım ama ben yene de kullanıyorum,yarın tekrar sorurum
Bazi gebelikler 9 ay kusan oluyomus..dsuunuyorm o bebek veya anne naasil besleniyor.bn haftalar bulantidan 6 kilo verdm .bu bulantilarla 9 ay gcrmk ne ben beslniorum.ne bebek beslenir..heralse ilk uc ay gibide deildr .yoksa canmi dayanir .allahh boyle bisiyi ben kimseye yaasatmicagni umuyorum.ve inaniyorum.
Eklerim tabiiiKızlar haziran anneleri listesinde adım yok bnm hala . Bnide eklermisiniz listeye
Eklerim tabiii
İstenilen bilgileri alayım
Hadi geçmiş olsun canim. Ne güzel cinsiyeti ogrenmissin. Seninle ayni tarihlerimiz. İnşallah bende haftaya ogrenirimBugün beklenen randevumuza gittik elhamdülillah
Bebişimizin değerleri çok güzelmiş maaşAllaahh... 6 cm cik miş boyumuz
Önce poposu dönüktü , doktor teyzemiz yerleştirince iyice ultrasonu hemen sırt üstü yattı uslu bebeğim
sonra da bacaklarının arasına baktı ve KIZA benziyor dediiii
Muayenelerini bekleyen tüm annelerim bir an evvel kavuşsunlar miniklerine ve sonuçları çok güzel
gelsin inşaAllaaahhh
Bilgilerini almam gerekiyor yoksa nerden bileyim yaşını , kaçıncı çocuğun olduğunu , varsa cinsiyet tahminini canımbeni de eklermisin canimbenim de adim yokmus , bilgi vermelimiyiz?
Evet soracaktım , ama ben sormadan doktorumuz söyleyince çok güzel oldu... bebeğimizin poziyonu çok güzeldi her şeyi gösterdi yormadan şükürHadi geçmiş olsun canim. Ne güzel cinsiyeti ogrenmissin. Seninle ayni tarihlerimiz. İnşallah bende haftaya ogrenirim
Önce saglikli olsun ama kiz istiyorum Allah un gücüne gitmesin. Cevremden de herkes kiz diyor. Haftaya göreceğiz bakalımEvet soracaktım , ama ben sormadan doktorumuz söyleyince çok güzel oldu... bebeğimizin poziyonu çok güzeldi her şeyi gösterdi yormadan şükür
İnşaAllah öğrenirsiiin tatlımm seninle ilgili hep kız doğuyor içime ama bakalım ne çıkacak minnooşş
Bilgilerini almam gerekiyor yoksa nerden bileyim yaşını , kaçıncı çocuğun olduğunu , varsa cinsiyet tahminini canım
Aynen canim cok sukur bende kiz ya da erkek bian once ne oldugunu bilmek istiyorum diyordum cok sukur merakim dindi simdi bol bol dua ediyorum saglikli hayirli bi sekilde kucagimiza alalim hepimiz dieOooo baya sonra göreceksin kocaman olacak oğluşun inşaAllah canım :)
Evet bir kız haberi benden geldi ...sağlıklı olsun da benim için mühim değildiiii :)
ama prensesimizin olacağını öğrenmek çok heyecan vericiydi
Okuduk diye bilgi veriyomuyduk ben zaten suresi var diye soylemedim bende bitirdim cnm hadi ikinciye gecelim:)Eklerim tabiii
İstenilen bilgileri alayım
Eskilere bak canim 7 tane doguran var demek ki o kadar da korkulu bi sey degilama cok korkutucu gorunuyo ya inshAllah hepimiz rahat dogururuz fakat ben korkmaya basladimya dedigin gibi cok acitirsa
Canim benim gittigim doktorun biri docent biri profesor ikiside bana birak zaten faydasi yok dediler, ama ozellikle zararini sordum o da yok dediler.Ama kanamam olunca doktorum yoktu operator doktor bakti o da ic dedi.Yani anlayacagin her doktor farkli dusunuyorbende progestanı bıraktırır dıye dusundum ama sadece dozunu azalttı artık aksam 200 mg ıccem doktorum da hamıleydı herhalde zararlı bı ılac olsa bana kullandırmaz dıye dusundum kullanıyorum ama ıcım hıc rahat degıl keske tamamen bırak deseydıbalık yagının tabletlerı de var sanırım onu kullanmak daha kolay olabılır ama unuttum onu sormayı hangısını kullanayım dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?