2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ohh süper kız mı erkek mi peki:)
baştaki listeyi güncelleme vakti geliyo o zaman yavaştan:)
benim de doktor randevum cumartesi günü yani 12+2 de belki bende öğrenebilirim o zaman:)

teşekkürler oğlumuz olacak canım Allahın izniyle
bizim doktor cok erken söylemesiyle meşhur

ha ha bakalım benim ki nolcak çin takvimi erkek dio:)
bana da Çin erkek diyor,ama henüz öğrenmedim, yaklaşık üç haftam falan var,bakalım hayırlısı olsun,rabbim gönlümüzdekini biliyor...
Bi de şöyle diyorlar, ikinci gebeliğini yaşayanlar eğer ikisinde de belirtiler aynıysa farklı cins, belirtiler farklıysa aynı cinsiyette oluyormuş,ikinci bebeğinin cinsiyetini öğrenenler böyle bir şey yaşadılar mı?

ok o zaman canım asılama tup bebekle hamıle kalınca progestan hormonu yeterlı salgılanmıyormus ondan hep tup bebek doktorları yazar progestanı.Genelde bellı sureden sonra kesıyorlar sana da ondan kullandırmıstır doktorun.Ben hamılelıyı planlayınca alıyordum folık asıtı doktor yazmamıstı.Ama sonra prevıtı yazdı tum vıtamınler varmıs ıcınde.Insallah sag salım alırsın kucagına canım ıkızlerını.Ben de cok zor gebe kaldım hatta tup bebek ıcın doktoruma gıttım o ay hamıle kaldım yanı

Saol canım sende inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah ne güzel rabbim aratmadan vermiş isteyen herkese versin o günler daha zor bugünüme bin şükürrrr

Bas agrisi basladi bendede,ara ara oluyo devamli yatip dinlenmek istiyorum,ne yesem migdeme oturup kaliyo,aksamlari uyuyamiyorum migdemden bide.

Oyy ne güzel :) keşke bende görseydim neyse artık en son öğrenenlerden olucam demekki bende sağlıklı olsun da kuzum :)

ben bişey merak ettim diğer topikte arkadaş sorunca aklıma geldi:) çin takvimine bakan var mı kızlar. cinsiyeti öğrenen annişler tuttu mu siz de çin takvimi. :)

Canım sen öğrendin mi bir de öğrendiysen kaçıncı haftada öğrendin:)

Kızlar merhabalar. Ne güzel cinsiyetleri öğrenenler çoğalıyor.

Benim kendi özel doktorumla randevum 22 aralıkta bende dayanamadım şimdi devletten pazartesi günü için randevu aldım, cinsiyetini söyleyeceğini pek sanmıyorum sadece sağlığını merak ettiğim için aldım.

Çok şükür bulantılarım geçti, hamilelik belirtisi olarak göğüslerimde dolgunluki hafif sızı, birde minik bir göbeğim var, bulantıda olmayınca herşey yolunda mu diye merak etmeden edemiyor insan.

En azından sağlığı hakkında bilgi verir diye devletten randevu aldım.

İnş. kendi doktorumdan farklı birşey söyleyip kafa bulandırmaz.

Normalde yapmadığım şey ama kendi doktorumla olan randevum taaaa 22 aralıkta.

Sırrı eyvan bişey soracağım tam ne kadarlıktı doktor kız dediğinde bilgi verebilirmisin:)
Tabii ki tatlım...
Sat'a göre 12+2 , bebişse 12+5 ti canım benim... doktorumuza soracaktım ama ben sormadan direkt bacaklarının arasına bakıp söyledi , ben beklemiyordum şahsen

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan
3.Cüz: Bst1608
4.Cüz: Bst1608
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz:
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: mirac75
22.Cüz: mirac75
23.Cüz: mirac75
24.Cüz: mirac75
25.Cüz: mirac75
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz
30.Cüz:

countryrose 8.cüz , meleklerimbenim 12.cüz, hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz, Gamze0634 28.cüz
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...

Canım doktor tam olarak kaçıncı haftanda erkek dedi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…