- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.261
ohh süper kız mı erkek mi peki:)
baştaki listeyi güncelleme vakti geliyo o zaman yavaştan:)
benim de doktor randevum cumartesi günü yani 12+2 de belki bende öğrenebilirim o zaman:)
bana da Çin erkek diyor,ama henüz öğrenmedim, yaklaşık üç haftam falan var,bakalım hayırlısı olsun,rabbim gönlümüzdekini biliyor...ha ha bakalım benim ki nolcak çin takvimi erkek dio:)
ok o zaman canım asılama tup bebekle hamıle kalınca progestan hormonu yeterlı salgılanmıyormus ondan hep tup bebek doktorları yazar progestanı.Genelde bellı sureden sonra kesıyorlar sana da ondan kullandırmıstır doktorun.Ben hamılelıyı planlayınca alıyordum folık asıtı doktor yazmamıstı.Ama sonra prevıtı yazdı tum vıtamınler varmıs ıcınde.Insallah sag salım alırsın kucagına canım ıkızlerını.Ben de cok zor gebe kaldım hatta tup bebek ıcın doktoruma gıttım o ay hamıle kaldım yanıfolik asit olarak ayrı birşey vermedi ama bana ,ki onun içindekiler previt pozitivede varmış zaten dediğin gibi bende hamile kalmadan 1 ay önce başladım previt pozitive e devam dedi doktorum şimdilik
Canım ben aşılama ile ikizlere hamileyimdaha önce bir düşüğüm oldu bundada 8.haftaya kadar kanamam ve kahverengi lekelenmelerim oldu, çok şükür geçti ama normalde bu tür gebeliklerde uzun kullanılabiliyormuş bakalım bizde son bir tane vurulup bırakıcaz
ok o zaman canım asılama tup bebekle hamıle kalınca progestan hormonu yeterlı salgılanmıyormus ondan hep tup bebek doktorları yazar progestanı.Genelde bellı sureden sonra kesıyorlar sana da ondan kullandırmıstır doktorun.Ben hamılelıyı planlayınca alıyordum folık asıtı doktor yazmamıstı.Ama sonra prevıtı yazdı tum vıtamınler varmıs ıcınde.Insallah sag salım alırsın kucagına canım ıkızlerını.Ben de cok zor gebe kaldım hatta tup bebek ıcın doktoruma gıttım o ay hamıle kaldım yanı
Sendenmi aynı isimleri düşündün. Bana kalsa erkek olursa Ahmet demir diyorum. Eşim Aras istiyor.amanın bu kadar mı tutar! Ayni isimleri düşünmüşüz ; ))
Sendenmi aynı isimleri düşündün. Bana kalsa erkek olursa Ahmet demir diyorum. Eşim Aras istiyor.
Oyyy olsun görürsün annesiiii
Bizim kız yatmış sırt üstü...doktor teyzemiz yaklaştı bacaklarından arasına baktı bir güzelce hiç çıkıntı yok , hatta videoya çektik çok tatlı görünüyor o an ..bacaklar havaya doğru mini minnacık
Kıza benziyor dedi kendinden emin şekilde hemen görür görmez
günaydınnnnnnasılsın anniş? Bebişin nasıl
ben bişey merak ettim diğer topikte arkadaş sorunca aklıma geldi:) çin takvimine bakan var mı kızlar. cinsiyeti öğrenen annişler tuttu mu siz de çin takvimi. :)
Bilgilerini almam gerekiyor yoksa nerden bileyim yaşını , kaçıncı çocuğun olduğunu , varsa cinsiyet tahminini canım
yok cnm daha öğrenmedim ctesi gidicem bakalım büyük ihtimal söylerim demişti dr.Canım sen öğrendin mi bir de öğrendiysen kaçıncı haftada öğrendin:)
yok cnm daha öğrenmedim ctesi gidicem bakalım büyük ihtimal söylerim demişti dr.
sağol tatlım hepimizinkini inş. şu an tam 12 hafta 3 günlük cnm. rabbim nasip ederse ctesi 12+6 olcaz.bakalım göstercek mi kendini küçük kuzumtam kaç haftalıksın şuan , hayırlısı olsun bu arada :)
Tabii ki tatlım...Sırrı eyvan bişey soracağım tam ne kadarlıktı doktor kız dediğinde bilgi verebilirmisin:)
Gösterir minik inşaAllaah annesiiiisağol tatlım hepimizinkini inş. şu an tam 12 hafta 3 günlük cnm. rabbim nasip ederse ctesi 12+6 olcaz.bakalım göstercek mi kendini küçük kuzum
Kız olsaydı kesin Eylül olacakdı ama erkek dedi doktor bizde daha önce amcasının ismi olsun diye şakalşaırken kardeşi le benim kinin ismi kaldı onur şimdi diyorum eşime onurdan vazgeçip Yağız ismi mi olsa ama kararsızız hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?