Günaydın güzel anneler,
12.haftadan sonra herkes daha rahat geçiceğini söylüyor inşallah bulantıları ve kanamaları olanların en kısa zaman da geçer benim şiddetli baş ağrısı kabızlık ve iştahsızlıktan başka bir sıkıntım yok çok şükür
Haziran erkek patlaması olucak derken prenses haberleride almaya başladık ne güzelll eşitlik olsun ama dimiii...
Aranızda
Gynoferon Demir Hapi kullanan varmı ben ikinci kutuya başladım ama aç mı tokmu alınıyo karar veremedim kutunun içinde aç yazıyo eczacı tok yazmış
birde folik asit de 3 ay kullanılır yazıyo bir çok yerde gerçi benimki farklı bir ilaç Previt Positive bende doktora sordum bırakayım mı diye oda hayır dedi doğuma kadar dvm dedi bebeğin kesesine falan birçok şeye faydası var dedi bide haftada bir pruloton depot iğne kullanıyorum ama bu haftada ol bırak dedi kanamayı düşüğü önleyici iğne
omega takviyesi isteyeceğim bu gidişimde balık bende yiyememeğe başladım oda önemli bir eksiklik böyle ilaçlardan alıcağımıza doğal alsak daha iyi tabi ama tek isteğimiz sağlıklı olmaları sonuçta ...