2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın güzel anneler,
12.haftadan sonra herkes daha rahat geçiceğini söylüyor inşallah bulantıları ve kanamaları olanların en kısa zaman da geçer benim şiddetli baş ağrısı kabızlık ve iştahsızlıktan başka bir sıkıntım yok çok şükür
Haziran erkek patlaması olucak derken prenses haberleride almaya başladık ne güzelll eşitlik olsun ama dimiii...
Aranızda Gynoferon Demir Hapi kullanan varmı ben ikinci kutuya başladım ama aç mı tokmu alınıyo karar veremedim kutunun içinde aç yazıyo eczacı tok yazmış
birde folik asit de 3 ay kullanılır yazıyo bir çok yerde gerçi benimki farklı bir ilaç Previt Positive bende doktora sordum bırakayım mı diye oda hayır dedi doğuma kadar dvm dedi bebeğin kesesine falan birçok şeye faydası var dedi bide haftada bir pruloton depot iğne kullanıyorum ama bu haftada ol bırak dedi kanamayı düşüğü önleyici iğne
omega takviyesi isteyeceğim bu gidişimde balık bende yiyememeğe başladım oda önemli bir eksiklik böyle ilaçlardan alıcağımıza doğal alsak daha iyi tabi ama tek isteğimiz sağlıklı olmaları sonuçta ...

herkese günaydın ne güzel kızlar da geliyor haziranda bu topikte sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor ya takip edemedim

ben bişey merak ettim diğer topikte arkadaş sorunca aklıma geldi:) çin takvimine bakan var mı kızlar. cinsiyeti öğrenen annişler tuttu mu siz de çin takvimi. :)

Gunydn .yine ogurerek kalkilan bir sabhtn .. arkadslr bisi sorcam.dha henuz hic sut icemedim.. ve dis etlerim gece sabaga kdr kaniyor..sut olarak ne iciyorsunuz ve sademi tuketiosunuz.ki yogurt asla yiyemiorum..hazir sutlerden hangisini aliyrsnz.
Canım aslında kendi yaptığın yoğurt ve günlük sür olan makul olan ama ben sütü pipetle kutu seklinde içiyorum yanın da grisliln birlikte kokusu tiksindiriyor iş yeridede ara öğün olarak 100 gram onun kokusuda rahatsız ediyor kan üzümü kara üzüm yani bir avuiçi kadar koyup onu öyle yiyorum.

folık asıt baska prevıt posıtıve baska canım.Ben de hamıle kalmadan once folık asıt kullandım ama 8cı haftamda doktorum prevıt posıtıve verdı ve folık asıtı bırak artık dedı.Ne kadar ıceceyımı bılmıyorum daha.Pekı sen neden dusuk onleyıcı ıgne ve proluton kullanıyorsun kanamam yok dıyorsun .Mesela benım o kadar akıntım oldu ve yalnız kırmızı kanama baslayınca bı tek vurdular prolutonu o da doktorum yoktu baska kadın vurdu.Doktorum duyunca gerek yok demıstı bı daha vurdurma dedı

ben bişey merak ettim diğer topikte arkadaş sorunca aklıma geldi:) çin takvimine bakan var mı kızlar. cinsiyeti öğrenen annişler tuttu mu siz de çin takvimi. :)
canım bnm çin takvimine göre kızım olucak, burdan bi arkadasın dediğine göre bebek kesenin sağında ve kesem yuvarlak bu da kız olacağı göstergesiymiş bnde kız hissediyorum ama bunlara rağmen bi aslan parcası doğurucak olabilirim 9 gün sonra öğrenicez
Günaydın aynı şekilde işteyim ama evde uyumayı tercih ederdim akşam 10'da sızıyorum...
en büyük sıkıntım gece uyuyamamak. yatsam uyurum belki ama 12'den önce uykum gelmiyor

folik asit olarak ayrı birşey vermedi ama bana ,ki onun içindekiler previt pozitivede varmış zaten dediğin gibi bende hamile kalmadan 1 ay önce başladım previt pozitive e devam dedi doktorum şimdilik
Canım ben aşılama ile ikizlere hamileyim daha önce bir düşüğüm oldu bundada 8.haftaya kadar kanamam ve kahverengi lekelenmelerim oldu, çok şükür geçti ama normalde bu tür gebeliklerde uzun kullanılabiliyormuş bakalım bizde son bir tane vurulup bırakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…