2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yok yok bulantı mulantı bişi yokk..canımı sıkıyor bu durum
Eger birgun mide bulantin baslarsa bu dedigine pisman olucaksin ve bugunlerini aricaksin :)
Bayramdan beri o kdr kotuyumki yasiyormuyum yasamiyormuyum belli degil yemek yemek ne buyuk nimetmis onu anladim yemek yiyemeyince hayat fonksiyonlarin duruyor resmen hicbiseyden tat alamiyorsun :'(

Çok güzel bir paylaşım canım teşekkürler.

ama ben hamileliğe dair hiçbirşey hissetmiyorum..ister istemez tedirgin oluyorum..dilerim sadece şanslı oluşumla alakalıdır..acil şifalar dilerim:)

ama ben hamileliğe dair hiçbirşey hissetmiyorum..ister istemez tedirgin oluyorum..dilerim sadece şanslı oluşumla alakalıdır..acil şifalar dilerim:)
Bulantilar hic baslamayadabilir.kisiden kişiye degisiyor.hatta ilk hamileliginde bulantisi olan ikincisinde bulantisi olmAyabiliyor.hiic kafana takma sonralari kendini sana cook hissettirecek

Canm bende hıssetmıyorum yalnız degılsın daha ılk muayeneme gtmedım bende endıselıyım.ınsallah saglıklıdır bebıslerımız

arkadaşlar, bugün benm midemde bi yanma var sanki karnıma sancı girer gibi çok kötü yaklaşık 2 saattir böyle bi oluyor bir geçiyor anlamadım normal mi değil mi bu 2 gebeliğim ama ilk gebekiğim düşükle sonlandı, bu yanma ve kasılmayı anlayamıyorumm...

ah neyse ki hiç bulantım yok şimdilik inşallah hiçte olmaz en sevmediğim şey sabah bulantıları

Selam kızlar yeni geldim doktordan. Bugün tam 6.0 haftalığız. Üstten bebeğimizi gördük 10 gün sonra da kalp atışları için gideceğiz inş. 6 tüp te kan verdim.

Sizler nasılsınız, umarım her şey yolundadır.

Arkadaşa katılıyorum. Şükret bence bulantı kadar kötü bir durum yok. Bulantıdan dolayı yemek yiyemiyorsun, oda seni çok güçsüz yapıyor.

Teşekkür ederim, senin de bebeğin sağlıklı, hayırlı olsun inşallah.
Demek gizli hayranımdım he mi , sanırsın dünya barışı sağlamış gibi biraz koltuk altlarımı kabartayım o zaman
Tamam kendime geldim, hanım hanımcık olayım gene

Kilo olayım, dünyaya 5 kilo gelip, pisboğaz olunca hep devam ediyor bacım. Boyum 1.80e yakın. İlk diyet sürecine girdiğimde 90 kiloydum, 67ye kadar indim. Sonraki yıllarda da hep korudum. 46-48 bedenden 38 oldum. En son protein ağırlıklı besleniyordum (Dukan) ama hamileliğin bana ilk etapta getirdiği gazla (eşimin "he he tabii gaz" diye dalga geçişlerine rağmen gerçekten gazdı ) bir de kabızlık eklenince bir de dukanı bıraktım diye Urfa ve dukan bana küsünce 4-5 kilo aniden şiştim. Neticede şimdi 40 bedenim, her an dobiş olabilirimin sinyalini veriyorum ve bu durumdan çok mutsuzum. Yani onca emek, onca yıl çöpe gitsin ve ben çember içindeki fare gibi her yıl tekrardan diyete başlayayım istemiyorum. O yüzden bugün listeler yapacağım, akşam da alışverişe gideceğim. Her gün kalem kalem yediğim içtiğim, sporum, su miktarım, wcye çıkabildim mi, kaçta çıktımlar falan hep liste halinde olacak. Olacak ki ben şuursuz dobiş zamanlarıma geri dönmeyeyim.

İlk bebeğim olacak rabbim nasip ederse. Pek bebek fanı değildim, bir sabah kalkıp "bebeeeeğğğğk istiyorum huleeeynnn bebeeeğk" dedim, rabbim de aratmadı çok şükür.

Senin kilo/ bebek hikayen nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…