2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar bişey sorucam kesenin olduğu bölgeyi hissedebiliyor musunuz mesela benim sağ tarafta arada o kısımda şişkinlik hissi oluyo bazen de acıyomuş gibi oluyo

benimde pıt pıt atıyor sağ tarafım cok erken biliyorum ama bu bir kese işareti olabilir :)

merhabalar,
hoşbulduk : )
güzelliklerle gelsin bebiştolar : ))
evet benim oluyor regl sancısı gibi, birde gece uykumdan kalkıyorum sırtımda keskin bir ağrı oluyor neden ki acabaa?

evet evett sırt agrısı olan birini buldum..bendede var canım anlamadım gebeliği öğrendikten sonra yatış şeklini değiştirdinmi..ban kasıyorum yan yatıcam diye ondanmı oldu acaba diyorum ama..dediğin gibi keskin bir ağrı var

bu arada hanımlar sağlık ocağında takiplerinizi yaptırıyormusunuz?iki tüp kan alıp tahlil yaptılar..oradada muayene ediyorlar..aşı tarihlerini bildiriyorlar

Merhaba Arkadaşlar.Bugun doktor kontrolüm vardı.Çok şükür keseyi gördük 6+6 haftalık uyumlu cıktı sat a göre.8 mm Minicik bebeğim kalp atışlarını gördük ama sesi için 2 hafta sonra çağırdı doktorum.Çok heyecanlandım.2.gebeliğim ama her şey sil baştan başladı.

tebrikler..sağlıkla gelsin inşallah:)

Ohhh maşallah ne güzel haberler bunlar.

Arkadaşlar, sat tarihim 11.09.2014 , adetim gecikmeden önce ovulasyon testınde çift çizgi çıktı, aynı gün kan testinde beta hcg 692 cıktı,2 gun sonra doktora gittim doktor vajinal ultrasonla baktı ama keseyı göremedi ,o gün bir daha tahlil istedi sonuç 1216 çıktı,bu kadar hızlı yükselmesi normal mi? kese gözükmüyor ama beta hcg değerime göre 5 haftalık olması lazım,dış gebelik vs korkuyorum

Bence degerin cikmasi iyi bisey cunku bu hamilelik habercisi bence korma cunku daha cok kucuk

Kizlarr bas agrisi ceken varmi ? Sabahtan beri dayanamiyorum artik ilac icmemek icin. Normal diyorlar ama cok canim acidi artik. Ne yapicagimi bilemedim.

Kizlarr bas agrisi ceken varmi ? Sabahtan beri dayanamiyorum artik ilac icmemek icin. Normal diyorlar ama cok canim acidi artik. Ne yapicagimi bilemedim.

Canim benimde dun cok agridi suan yok cok sukur ama ben zaten migren hastasiyim alisigim yaniAllah yardim etsin sanada insallah biran once gecer

canım benim 5+1 de vajinal ultrasonla görüldü ..ağrın kanaman falan var mı?ne dedi doktor?

adetinz geçmeden test yapmayın yanıltıcı olabiliyor diyorlar..sağlıksız gebelik oluşsa dahi adetle temizlenirmiş...inşallah sıkıntılı bir durum yoktur..doktorun ne diyor*

hayırlı olsun cnm allah kucağına da almayı nasip etsin bursadasın sende sanırım hangi dr a gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…