2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

doktor çok yeni bir gebelik gibi gözüküyor dedi,agrı cok az var,kanama hiç olmadı, bu hafta çarş günü tekrar gel dedi,o zaman bakıcak . Ama kasık ağrın bel ağrın olabilir normal demişti. Bir de rahmin dar dedi ,belki ilk 3 ay dinlenmem gerekebilirmiş :/

Bende de migren var ama bu sefer berbat etti beni. Saga sola cevuremiyrm kafami. Ayyy umarim gecer. Tesekkur ederim cnm

Hamileliginde hic migreni olmayan basi ayda yilda bir agriyan arkadaslarim bile migren sahibi oldular neredeyse o yuzden normal sanirim ilacta kullanmadan atlatmaya calisicagiz mecbur insallah hamilelegimiz burnumuzdan gelmez

sıkma canını zaten sat ına göre daha küçük..bel kasık agrısı bendede var..zaten dıs gebeliğin agrısı dayanılcak gibi olmazmış..banada rahmin dar mı geridemi ne öyle birşey dedi..bir dahaki sefere görürsün inşallah keseciği:)

çok teşekkür ederim,inşallah bir görsem anneme babama söyleyeceğim :)

Eğer dış gebelik falan olmuş olsa kan değerlerin normal olmaz doktorun baktı mı kan değerlerine ?

Eğer dış gebelik falan olmuş olsa kan değerlerin normal olmaz doktorun baktı mı kan değerlerine ?

yok bakmadı açıkçası ,çarş günü gel tahlilleri de yaparız dedi , o zaman bakacak sanırım. İlk hamileliğim olduğu için endişeliyim sanırım biraz, umarım aksilik olmaz

yok bakmadı açıkçası ,çarş günü gel tahlilleri de yaparız dedi , o zaman bakacak sanırım. İlk hamileliğim olduğu için endişeliyim sanırım biraz, umarım aksilik olmaz

inş. olmaz canım rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin .

slm kızlar sorularımı alıntı ile cevaplarsanıs çok sevinirim.benim bugün regli günüm test yaptım 29 çıktı neden bu kadar düşük üç dört ay önce kurtaj oldum o zaman da 13 çıkmıstı hısla ilerleyip birden yavasamıstı.şimdide tedirginim.sizlerin kaç çıkmıstı

Valla helal olsun yinede baya baya korumussun kilolarini

Yazma fikri fena degilmis, gözün görürse ne yedigini belki engellersin kendini, bende yapayim

Ben hayatim boyunca hiç zayif olmadim hep balik etliydim.
Boy 168 kilo 63'le evlendim. Ilk sene kisin evliligin verdigi rahatlikla aldim sonra yaza dogru yeniden 63 olmustum
Ama ne zaman cocuk icin tedaviye basladim 1 buçuk yilda 70'leri gördüm. Iste 70'le hamile kaldim simdide 71 küsürlerdeyim çok kilo alcam diye ödüm kopuyor ama bogazimida tutamiyorum
neyse cocuktan sonra bi gaza gelip veririz insallah

Doktorum spor yapabilcegimi söyledi aslinda düzenli olarak yapsak biseyler dogumda kolaylasir
Spor salonuna yaziliyim zaten ama kasima kadar raporluyum kasimda baslarim insallah

Gozun aydin cok guzel haberler almissin.boyle guzel haberleri almak hepimize nasip olur insallah

Yumurtlama tarihi ve döllenme zamanına göre değişir. Örneğin benim yumurtlamam 7 eylülde olmuş, öbür ay reglim 2 gün geciktiğinde 1400 küsür çıkmıştı. Ama başka kişi eğer eylül sonunda yumurtası döllendiyse- geç döllenmeden dolayı- değeri 20 de çıkabilirdi benim durumumda. Değerden çok aslında değerin katlanması önemli. Burada değeri 9 çıkıp, katlana katlana giden hamileler de vardı, değeri çok yüksek çıkıp katlanmayanlar da. Beklemek zor tahmin ederim ama aile hekimliği bile reglin geçtikten 10 gün sonra kan testine gelinmesini öneriyorlar.
Umarım güzel haberlerinizi alırız.

ama ben hamileliğe dair hiçbirşey hissetmiyorum..ister istemez tedirgin oluyorum..dilerim sadece şanslı oluşumla alakalıdır..acil şifalar dilerim:)
Canim kan tahlilinde ciktiysa ultrasonda kese gozuktuyse ve de vakti gelince kalp atisinida duyarsan bos ver gerisini belirtsini felan hic onemli degil biseler hissetmen hamililege dair bunlar bebekle ilgili bisey degilki vucudumuz oyun oynuyor bizimle bi bulandiriyor bi tiksindiriyor felan hic tavsiye etmem bu belirtileri hissetmeni :)

ya 4 ay önce kurtaj oldum da tedirginliğim ar winstonligh cnm.yumurtlama tarihim kesin belli ilişki de saten iki gün oldu geç döllenme olmasına imkan yok.inşaallah degerim yükselir saglıkla kucagıma alırımaynı sekil sizlerde.3 sene önce de haziran annesi grubundaydım :)

1.68e 71 çok fazla değilmiş (burada potansiyel dobiş Winston seni dişine göre bulmadı demek istiyor yazar )
Spor olarak hamilelere hep yüzme çok tavsiye ediliyor da ben normalde de havuza hiç giremem, hele hamileyken kalabalıkla yüzmek, ne kadar temizlense de havuz bana korkutucu geliyor. Kendimi de marmara denizine atacak değilim, anca küvette debelenirim çok çok
Her gün 10km yürüyüş düşünüyorum yarından itibaren. 9 ay her gün yürüsem, sanırım dağları da yesem çok dobiş olmam ama işte o spor azmi bende pek yok.Bakalım ite kaka totoyu oynatacağız işte..

hahahahaha valla inan disine göre bi dobisim bende
yalniz 10km yuruyusu nasil yapacaksin nerde yapacaksin bi aydinlatirsan beni sevinirim yoksa karda kista kendini sokaklara mi aticaksin
Bildigim kadariyla ögretmendin, calismaya devam ediyor musun??

Burada ağaçlar altında büyük bir park var. Gidiş 2km, dönüş de 2 (ee doğal olarak 2 olacak-matematiğe bak hey maşallah be yakıyor ) orda yürüyüş parkuru 1.5km civarı. O parka gidip 3-4 tur falan atsam (geçen sene düzenli yapardım) 2 saatte bitiyor aslında. 8km 10bin adım civarı yapıyordu. Günde 10bin adım atsam, uçan fil Jumbo olmam gibi sanki
Ama işte senin dediğin karı var, kışı var, soğuğu var, buzu var..Neyse onun için de Leslie diye hatunun evde yürüme videoları vardı, ona geçerim..Dobiş yeter ki istesin arkadaşım, o toto her yerde oynar, yeter ki irade , azim olsun.
Evet öğretmenim özelde, benim şirket eğitimlerim oluyor, bazı günler var, bazı günler yok, olduğunda da günde maksimum 4 saat falan. Benim toto oynatmama iş bile bahane olamıyor yani

Cok sansliymissin arkadas is konusunda o bile evde yatmani istiyor

Havanin güzel oldugu günler motive ederiz birbirimizi artik

Ben kaçiyorum artik is cikisi saatim geldi yarin görüsürüz hanimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…