- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.381
Aslinda bu tarz agri durumlarinda sicak dus almak oyi degildir canim . Hem kaslarda hemde damarlada genisleme yapar. O yuzden ilik su ile kisa bir dus herzaman hamilelikte daha iyidir. Sancinise olabilecek bisey aslinda ama endiseleniyoruz evet o yuzden riskli bi hamilelikse fazla yorulmamakta yada sonrasinda dinlenmekte fayda var gecmis olsun canim
O zmn aramıza hoşgeldin diyoruz kucuk prensıne :) oğluşumun şimdiden birsürü akranları olduEvet canim benim bir tane daha erkek geliyor :) bu arada aynen bende de cok bacak ağrısı var sanki kilometrelerce yürümüşum gibibende soracaktim doktora unuttum. Merdiven cikarken bile dura dura zor cikiyorum
Tebrik ederim canim. Ögrendin nihayet cinsiyetini. Amin inşallah sağlıkla gelirler...Kizlar bende doktordan geldim bugun. Sukur.h8cbir sikinti yok bebegim buyumeye devam ediyor. Yalniz bende kan pihtilasmasi vardi. Kan sulandirici hap iciyordum ama yen i basladigim doktor igneye cevirdi. Igneye geçiyorum bakalım insallah zor olmaz ozelliklede son aylarda. Cinsiyette kesinlesti artik. Bebegim erkek.SirriEyvan canim listeye ekleyebilirsin beni de.bugun daha da icim rahatladi. Hepimizin minikleri saglikla gelsin insallah.
Kızlar size bi sorum olacak bana akil verin ne yapmam ggerektiği hakkında bi akil istiyorum sizden ama buradaki herkesten lütfensimdi kızlar biliyorsunuz ki ben hala cinsiyeti ogrenemedim . hafta olarak 14.hafta ultrasonda hatta daha ileride 15.haftadayim. Uçlu taramaya iki hafta sonra gidicem ve inş o zaman allahın da izniyle ultrasona gore 17.haftada olucam. Devlete gidiyorum ben orda yine ogrenemezsem ertesi gün ozelin yolunu tutupillaki ogrenicem neden bu acele yilbasi esimin dogum gunu ve ona cinsiyet konusunda bibsurpriz yapmak istiyorum :) ornegin cinsiyet kizsa pembe bisey (ayakkabi patik vs) erkekse mavi almayo dusunuyorum pasta borek vs yaninda onu vermeyi dusunuyorum ona ama esim simdi geldi istersen haftaya tanidigim bi radyoloji uzmani var seni ona goturim cinsiyeti ogrenelim dedi hayir diyorum ama gidesim de geldi napmaliyim sizce surprizim guzel olmaz miydi ?
Canim ben 16. Haftadayim ama dun devlete gitmistim söylemedi doktor. Özelde zaten randevum hazir 2 hafta sonrasina artik gösterirse orda ogrenicem inşallah. Hazirlikli ol söylemeyebiliyorlar devlette
Hosbulduk tatlimmmO zmn aramıza hoşgeldin diyoruz kucuk prensıne :) oğluşumun şimdiden birsürü akranları oldu
Amin canim. Saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz insallah.Tebrik ederim canim. Ögrendin nihayet cinsiyetini. Amin inşallah sağlıkla gelirler...
ya ben olsam meraktan Bi gün bile beklemez, gider öğrenirdim.zaten bebişin ikinize de en güzel hediye...bu arada bizde merak ediyoruz,öğrenirsen yaz mutlaka..Cnm simdi eşimin konuştuğu radyoloji uuzmanı bnm ne kadar lık hamile olduğumu sormuş 15 hafta demiş belli olur cinsiyet gelsin bakalım demiş Cnm o yüzden giderim geldi ama surprizimi düşünüyordum ben
Ben olsam giderdim oyacim.ki ben bile bebeginin cinsiyetini cok merak ediyorum seni dusunemiyorum bile. Bak aarkadaslar devlette soylemeyebiliyorlar diyor. Baska bir sürpriz bulursun artik esineCnm simdi eşimin konuştuğu radyoloji uuzmanı bnm ne kadar lık hamile olduğumu sormuş 15 hafta demiş belli olur cinsiyet gelsin bakalım demiş Cnm o yüzden giderim geldi ama surprizimi düşünüyordum ben
Cnm simdi eşimin konuştuğu radyoloji uuzmanı bnm ne kadar lık hamile olduğumu sormuş 15 hafta demiş belli olur cinsiyet gelsin bakalım demiş Cnm o yüzden giderim geldi ama surprizimi düşünüyordum ben
Canim patik falan anlamsuz geldi bana sen ne yap biliyomusun esinle git ogren, hem icin rahat olsun sonra cinsiyete gore esine ve bebise tsirt yaptir uzerinde boyle orjinal yazi olsun biliyosun kisiye ozel yapiliyorCnm simdi eşimin konuştuğu radyoloji uuzmanı bnm ne kadar lık hamile olduğumu sormuş 15 hafta demiş belli olur cinsiyet gelsin bakalım demiş Cnm o yüzden giderim geldi ama surprizimi düşünüyordum ben
var cnm var olmucak şeyde ağlamaya başlıyorum.kızlar herkese günaydıınnn
Bnm en buyuk istegimdi kibrisa gitmk ben kibrista okudum. Cok ozledim. gecenyaz babam rahatszladi kismet olmadi simdide bebis var yine gidemeyiz sanirim aslinda antalyadan yarim saat gidilse çok sakincasi olucaini sanmiyorum.
Bide biseycsorucam kizlar buaralar herşeye aglayasim geliyor. İçinizde boyle olan var mi
Amin canım inşallahevet cnm 8. ayın içinde oluyoruz bebk olmadan eşimle başbaşa bi tatil süper olur diye düşünüyorum ama en erken nisan ortası olabilir kış yeni çıkıyor.
bebekle aslında çok kolay olabilir ama bebekten bebeğe değişiyor cnm. uslucuk bi kızın olursa çok rahat gidersin ama mızmız olursa hiç bişi anlamazsın. ilk bebek stresi falan zor olabilir. benım arkadaşlarımdan biliyorum birininki çok rahat gidiyor geziyor oğlan ses çıkarmıyor çok keyifli, diğeri evden çıkanmıyor bebiş ev dışında sürekli huzursuz. allah bizi şanslı kullarından eylesin :)
Canim benim böyle bir imkanim olsa kesin giderdim. Bak arkadaşı hemen öğreniriz demiş. Eşine başka bir sürpriz yaparsin.Kızlar size bi sorum olacak bana akil verin ne yapmam ggerektiği hakkında bi akil istiyorum sizden ama buradaki herkesten lütfensimdi kızlar biliyorsunuz ki ben hala cinsiyeti ogrenemedim . hafta olarak 14.hafta ultrasonda hatta daha ileride 15.haftadayim. Uçlu taramaya iki hafta sonra gidicem ve inş o zaman allahın da izniyle ultrasona gore 17.haftada olucam. Devlete gidiyorum ben orda yine ogrenemezsem ertesi gün ozelin yolunu tutup illaki ogrenicem neden bu acele yilbasi esimin dogum gunu ve ona cinsiyet konusunda bi surpriz yapmak istiyorum ornegin cinsiyet kizsa pembe bisey (ayakkabi patik vs) erkekse mavi almayi dusunuyorum pasta borek vs yaninda onu vermeyi dusunuyorum ona ama esim simdi geldi istersen haftaya tanidigim bi radyoloji uzmani var seni ona goturim cinsiyeti ogrenelim dedi hayir diyorum ama gidesim de geldi napmaliyim sizce surprizim guzel olmaz miydi ?
ya ben olsam meraktan Bi gün bile beklemez, gider öğrenirdim.zaten bebişin ikinize de en güzel hediye...bu arada bizde merak ediyoruz,öğrenirsen yaz mutlaka..
Ben olsam giderdim oyacim.ki ben bile bebeginin cinsiyetini cok merak ediyorum seni dusunemiyorum bile. Bak aarkadaslar devlette soylemeyebiliyorlar diyor. Baska bir sürpriz bulursun artik esine
Canim hic bekleme git bence. Bak benim doktorum 1 ay sonra gel dedi. Zaten öncesine randevuda alamiyorum yoğun biraz. Devlete gidiyim dedim yine ogrenemedim. Artik o kadar hevesim kacti ki başka doktor denemek bile istemiyorum. Kendi randevumu beklicem. Hic dusunme bir an önce öğren
Canim patik falan anlamsuz geldi bana sen ne yap biliyomusun esinle git ogren, hem icin rahat olsun sonra cinsiyete gore esine ve bebise tsirt yaptir uzerinde boyle orjinal yazi olsun biliyosun kisiye ozel yapiliyor
Canim benim böyle bir imkanim olsa kesin giderdim. Bak arkadaşı hemen öğreniriz demiş. Eşine başka bir sürpriz yaparsin.
Benim free beta 35 ti cinsiyet erkekbir de free hcg sini bilip cinsiyet öğrenen var mı ? yazabilir mi zahmet olmazsa ben hala öğrenemedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?