2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sagol cnm Sıcak dderken ilik daha doğrusu Cnm 3 5 dk falan uzun sureli almadim yani rahatladim ama üzerine de dinlenince geçti şükür

Evet canim benim bir tane daha erkek geliyor :) bu arada aynen bende de cok bacak ağrısı var sanki kilometrelerce yürümüşum gibi bende soracaktim doktora unuttum. Merdiven cikarken bile dura dura zor cikiyorum
O zmn aramıza hoşgeldin diyoruz kucuk prensıne :) oğluşumun şimdiden birsürü akranları oldu

Tebrik ederim canim. Ögrendin nihayet cinsiyetini. Amin inşallah sağlıkla gelirler...

Kızlar size bi sorum olacak bana akil verin ne yapmam ggerektiği hakkında bi akil istiyorum sizden ama buradaki herkesten lütfen simdi kızlar biliyorsunuz ki ben hala cinsiyeti ogrenemedim . hafta olarak 14.hafta ultrasonda hatta daha ileride 15.haftadayim. Uçlu taramaya iki hafta sonra gidicem ve inş o zaman allahın da izniyle ultrasona gore 17.haftada olucam. Devlete gidiyorum ben orda yine ogrenemezsem ertesi gün ozelin yolunu tutup illaki ogrenicem neden bu acele yilbasi esimin dogum gunu ve ona cinsiyet konusunda bi surpriz yapmak istiyorum ornegin cinsiyet kizsa pembe bisey (ayakkabi patik vs) erkekse mavi almayi dusunuyorum pasta borek vs yaninda onu vermeyi dusunuyorum ona ama esim simdi geldi istersen haftaya tanidigim bi radyoloji uzmani var seni ona goturim cinsiyeti ogrenelim dedi hayir diyorum ama gidesim de geldi napmaliyim sizce surprizim guzel olmaz miydi ?

Canim ben 16. Haftadayim ama dun devlete gitmistim söylemedi doktor. Özelde zaten randevum hazir 2 hafta sonrasina artik gösterirse orda ogrenicem inşallah. Hazirlikli ol söylemeyebiliyorlar devlette

Cnm simdi eşimin konuştuğu radyoloji uuzmanı bnm ne kadar lık hamile olduğumu sormuş 15 hafta demiş belli olur cinsiyet gelsin bakalım demiş Cnm o yüzden giderim geldi ama surprizimi düşünüyordum ben
Canim ben 16. Haftadayim ama dun devlete gitmistim söylemedi doktor. Özelde zaten randevum hazir 2 hafta sonrasina artik gösterirse orda ogrenicem inşallah. Hazirlikli ol söylemeyebiliyorlar devlette

Cnm simdi eşimin konuştuğu radyoloji uuzmanı bnm ne kadar lık hamile olduğumu sormuş 15 hafta demiş belli olur cinsiyet gelsin bakalım demiş Cnm o yüzden giderim geldi ama surprizimi düşünüyordum ben
ya ben olsam meraktan Bi gün bile beklemez, gider öğrenirdim.zaten bebişin ikinize de en güzel hediye...bu arada bizde merak ediyoruz,öğrenirsen yaz mutlaka..

Ben olsam giderdim oyacim.ki ben bile bebeginin cinsiyetini cok merak ediyorum seni dusunemiyorum bile. Bak aarkadaslar devlette soylemeyebiliyorlar diyor. Baska bir sürpriz bulursun artik esine

Canim hic bekleme git bence. Bak benim doktorum 1 ay sonra gel dedi. Zaten öncesine randevuda alamiyorum yoğun biraz. Devlete gidiyim dedim yine ogrenemedim. Artik o kadar hevesim kacti ki başka doktor denemek bile istemiyorum. Kendi randevumu beklicem. Hic dusunme bir an önce öğren

Canim patik falan anlamsuz geldi bana sen ne yap biliyomusun esinle git ogren, hem icin rahat olsun sonra cinsiyete gore esine ve bebise tsirt yaptir uzerinde boyle orjinal yazi olsun biliyosun kisiye ozel yapiliyor

var cnm var olmucak şeyde ağlamaya başlıyorum.

Amin canım inşallah

kızlar benim dün çok kasıklarımda ve belimde ağrım oldu. akşam acile gittim doktor herşeyin normal olduğunu ve hamilelikte bu ağrıların en çok karşılaşılan şey olduğunu içimin rahat olması gerektiğini söyledi. aklınızda bulunsun bir de free hcg sini bilip cinsiyet öğrenen var mı ? yazabilir mi zahmet olmazsa ben hala öğrenemedim de

bir de free hcg sini bilip cinsiyet öğrenen var mı ? yazabilir mi zahmet olmazsa ben hala öğrenemedim de

Canim benim böyle bir imkanim olsa kesin giderdim. Bak arkadaşı hemen öğreniriz demiş. Eşine başka bir sürpriz yaparsin.

O zaman haftaya perşembe gidiyorum kızlar hadi bbakalım inş güzel bir haberle gelirim tesekkur ettim hepinize
ya ben olsam meraktan Bi gün bile beklemez, gider öğrenirdim.zaten bebişin ikinize de en güzel hediye...bu arada bizde merak ediyoruz,öğrenirsen yaz mutlaka..

Ben olsam giderdim oyacim.ki ben bile bebeginin cinsiyetini cok merak ediyorum seni dusunemiyorum bile. Bak aarkadaslar devlette soylemeyebiliyorlar diyor. Baska bir sürpriz bulursun artik esine

Canim patik falan anlamsuz geldi bana sen ne yap biliyomusun esinle git ogren, hem icin rahat olsun sonra cinsiyete gore esine ve bebise tsirt yaptir uzerinde boyle orjinal yazi olsun biliyosun kisiye ozel yapiliyor

Canim benim böyle bir imkanim olsa kesin giderdim. Bak arkadaşı hemen öğreniriz demiş. Eşine başka bir sürpriz yaparsin.

Merhaba sevgili anneler Bayadir yazamadım. Bazen girdim okumaya çalıştım sizleri ama onu bile doğru düzgün yapamadım.benim hamilelik biraz sıradışı gelişiyor sanırım 15.haftama girmeme rağmen 1 haftadır acaip mide bulantım var ve yemek Yiyip beslenemiyorum yediğim iki lokma da geri çıkıyor aldigim 3 kilo gitti hatta zayıf ladim bugün biraz iyiyim yeter bitsin artık beslenmediğim için okadar halsizim ki. Sizler iyisiniz umarım. Bişeyler yazildiysa bana inanin okuyamadim kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…