2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Diğerlerini bilmiyorum ama ense normal cCnm.gozunaydin
sagol canim bende normal diye sewiniyordumda kan sonucu ne dicek merak ediorum. bunlari dr goturecem de o mu o ara tarama tstini pc den yapip verecek anlamadim. cuma gel demisti ama haftaya gidebilecem catladim meraktan dusukmu yuksekmi diye

12+0 olduk bugün. Bulantilar hala devam biri bana moral versin lutfen 5-6kg verdim canim zerre bisey yemek istemiyor. Gunde 3kez metpamid aldigim halde gunde 2-3kusuyorum ve surekli bulanti ne zaman gecer morale ihtiyacım var

bugün 13+0 dayım ama giderek artan bulantılarım yüzünden helak oldum. 1 haftadır metpamid kullanıyodum günde iki kere oda alerji yaptı kollarımda kırmızı kırmızı lekeler oluştu ama kaşıntı falan yok. Doktora sordum sen karar ver dedi içip içmemeye mecbur içiyorum günde bire düşürdüm ama bu seferde sabah 5 de başlıyorum safra çıkarmaya. mide yanması içinde renie kullanıyorum. 12.haftadan sonra biter demişlerdi daha beter oldum bi an önce bende bebeğimin tadını çıkarmak istiyorummm....

ilac neden kullanmıyorsun sonra serum takacaklar onda da ılac var,ama bı gun kalkacaksın mıdem bulanmıyordıye sasıracaksın ınan anıden yok oluyor
Ilac kullaniorum.premesis. bunun ilacla gececgi yok.bn ztn10 gun hastanede ytmis insanim .bidaha oraya gderssm tekrar terapiye gidrrm araliksiz 10 gun serumla beslndm.kan kustm .bana bile iyi glmedi.son bir hftdr sadece bulanti ve sabah su cikarmalarim vardi ogurmek.yani.busabah resmen yedgmi kusunca ve artik dktorum bile gcmistr artk diorsa.bu korkum tekrar ayni sikintlari yasamak tn korkgm icin ;(

herkes cinsiyetini öğrenmiş ben 2li test için gittim bu hafta ama doktor kız veya erkek demedi gözüken bişey yok henüz cok erken dedi benimki ne zaman belli olur :)

ŞİMDİKİ DOKTORUMU SORUYORSAN MEMNUNUM.TUBA ACET'E GİDİYORUM. BENİM İÇİN BİRAZ DA DOKTORUN CUMARTESİ ÇALIŞMASI ÖNEMLİ ÇALIŞTIĞIM İÇİN. SEN MÜSAİTSEN O HASTANEDEKİ BAŞKA DOKTORLARA DA BAKABİLİRSİN.

merhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum katılmak nasip olmamıştı aranıza bende haziran ayının ilk yarısında alıcam inş bebeğimi kucağıma ama kafama bi şey takıldı bana moral verir misiniz

normal adet tarihim 6 eylüldü ama bebeğim hep bir hafta önden gidiyordu geçen hafta ikili test için gittiğimizde 12+5 olmam gerekirken 13+3 cıkmıştı çok şükür ikili testimiz çok güzel çktı doktor bebeğin sağlıklı dedi ama bugün bişeyi gözden kaçırdık bebeğim 14+3 çıkması gerekirken 13+6 çıktı şimdi farkettim yani normal adet tarihime dondü birden ama öğrendiğim ilk günden beri bir hafta öndeydi acaba bir gelişim eksikliğimi oldu sizde aynı şeyi yaşayan var mı ya da neden olmuş olabilir bunun için doktoru arasam mı

Kızlar demin biraz yokuş bi yol çıktım hemen kasigima ağrı vurdu ben hic mi yuruyemiycem hemen kasigim agriyor ;(

tebrıkler canım olsun benımkı cınsıyet tahmıvını yaptı ama daha bı sey almadım hıc tutar mı tutmaz mı dıye,betaya gore erkek senınkı

Kızlar demin biraz yokuş bi yol çıktım hemen kasigima ağrı vurdu ben hic mi yuruyemiycem hemen kasigim agriyor ;(
dıkkatlı ol bır az canım bu haftalar kasık agrısı da normal,yok geregınden fazlaysa doktorundan magnezıum yazmasını ıste,ben evın ıcınde bıle kucuk kucuk adımlarla yuruyorum hemen koltuga uzanıyorum

anladım cnm başka doktor araştırayım o zaman.benim dr hiçbir sebep söylemiyor çünkü
sen bı sor kendı doktorna da ılk 3 ay normal akıntı kanama ama 3 aydan sonra bı sebep olması gerek,benım de ılk doktorum cok ıyıydı soylememıstı ama hep bebek ıyı tutunmus sorun yok suanlık dıyordu,b doktorsa neden oldugunu ne yapmam gerektıgını anlattı en azından neyle mucadıle edeceyımı bılıyorum

a
aslında 3 aylık bebekle daha guzel tatıl sankı yıyıp uyuyor hıc rahatsızlık vermıyor sonrasında 1 yası olunca daha zor olcak sankı

valla benım de esıme benzerse kayınvalıdem yandın dıyor tatılı unut dıyor,sımdıden tırsıyorum,aslında ben de dogduktan sonra 3 aylık alayım bı tatıl yapayım ıstıyorum ama kısmet,ama ben hamıleyken 1.5 aylık haberım olmadan parıs turu yapmıstım esımle tum gun sabahtan geceye kadar ayakta ,gezmelerde,bıskletle yuruyus falan tabıı sımdı de boyle bebegın esının yanlıs tutunmasını dusununce acaba tatıl yuzunden mı oldu dusunuyorum

cnm ne alakası var hiç öyle düşünme çoğu kişim 1,5 2 aylıkken bile öğreniyor hamile olduğunu neler yapıyorlar. sen kendini suçlama cnm bebeğinin sağlığı iyi ya belki zor bir hamilelik yaşıcaksın ama önemli olan mutlu son değğil mi :)
3 aylık uslu bi bebişin olursa gezmek süper olur çekirdek aile olarak çok tatlı olur inşş cnm

metpamıd cok ıyı degıldı sen deamamıne denesen e sabah aksam ac karnına,aslında serum da takınca ıcınde dramamıne oluyor ben kullanmıstım cok ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…