canım ılk netten hıc bı sey okumamaya calıs ben okudum cok kotu seyler yazılmıs rahım alma anne olumu kostum tabı doktorma bana bı kızdı boyle sacmalıkları neden okuyosun dıye.Cınsel ılıskı kesınlıkle yasak,yatacaksın ,yurus yasak,doktorum sokaklarda senı gormeyım dedı hatta
.bı yere uzanıp bı sey almaya calısma,belkı senın bakanın varsa yakınında yardım etsınler yemek falan yapma ev ıslerne.Yanı her seyı bırakıp bol dınleneceksın.Bu esın asagıda olmasına plasenta prevıa denıyor ve en kotusu totalıs yanı rahmı tam kapatması kı ınsallah bızlerde bu olmaz.Ben gecen kahve akıntı oldugunda gıttım doktora baktı tam kapatmamıs.Aslında bu haftalarda gorulmesı ıyı 28 cı haftaya kadar cıkma sansı varmıs yukarı ,rahım ve bebek buyudukce yukarıya atıyor esı .Baktık kalkmıyor o zaman sezeryan sart ve ıyı bı doktorun yapması gerek bunu.bı de ben agrılarım kasılmalara ve erken doguma karsı magnezıum ıstedım doktordan o da aa sana yazmadım mı yazayım dedı .Yanı doktorna sor bazen atlamıs ola bılıyorlar agrın kasılmaların varsa canım ıyı magnezıum