2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İğne ilk zamanlarda zor oluyor çok yakıyor sonra vucud alışıyor ben 5. haftadan beri kullanıyorum, benim de oğlum olacak inşallah :)

benim bhcg 104 çıktı oğlum olacak nasipse daha net değil dedi ama son ikidir ultrasonda görüyoruz zaten:) ikili test doğru mu çıkmış oldu yani şimdi

Jasminka dün dr a gittim dediğin gibi benim bebeğin eşide aşagıdaymış.Çok açıklama yapmadı takip etmek lazım dedi.Sen bana biraz anlatrmısın neler yapmamız lazım.Gercekten paniğe kapıldım İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Sirrieyvan listeyi sen mi yapıyordun acaba?Bizim cinsiyetimiz de belli oldu gibi değişmezse bir prensesim olacak Allah'ın izni ile.

canım ılk netten hıc bı sey okumamaya calıs ben okudum cok kotu seyler yazılmıs rahım alma anne olumu kostum tabı doktorma bana bı kızdı boyle sacmalıkları neden okuyosun dıye.Cınsel ılıskı kesınlıkle yasak,yatacaksın ,yurus yasak,doktorum sokaklarda senı gormeyım dedı hatta.bı yere uzanıp bı sey almaya calısma,belkı senın bakanın varsa yakınında yardım etsınler yemek falan yapma ev ıslerne.Yanı her seyı bırakıp bol dınleneceksın.Bu esın asagıda olmasına plasenta prevıa denıyor ve en kotusu totalıs yanı rahmı tam kapatması kı ınsallah bızlerde bu olmaz.Ben gecen kahve akıntı oldugunda gıttım doktora baktı tam kapatmamıs.Aslında bu haftalarda gorulmesı ıyı 28 cı haftaya kadar cıkma sansı varmıs yukarı ,rahım ve bebek buyudukce yukarıya atıyor esı .Baktık kalkmıyor o zaman sezeryan sart ve ıyı bı doktorun yapması gerek bunu.bı de ben agrılarım kasılmalara ve erken doguma karsı magnezıum ıstedım doktordan o da aa sana yazmadım mı yazayım dedı .Yanı doktorna sor bazen atlamıs ola bılıyorlar agrın kasılmaların varsa canım ıyı magnezıum

Ayyyy iyice korkuya kapıldım gercekten de.Ben internetten fazla birşey okumuyorum aslında.Sende bakmasan iyiymiş ya neyse doktorun içini rahatlatmış Allah'tan.İnşallah eşler yukarıya çıkar zamanlaben magnezium içmiyorum dr a sorayim bari.omega3 demir hapı ve decavit iç dedi.

onlar normal herkesın ıctıgı canım sen agrı kasılmalara karsı magnezıum sor .Proluton ıgne yaz dedım doktora yazmadı gıcık mı ne cok sınırlendım,ama gerek yok dıyor ,ne bıleyım sonucta profesor bı bıldıgı var her halde akıntı olunca da korkma hemen uzan ayagını yuksekte tut,artarsa azalmazsa doktora gıt,normalde hareket edınce plasenta sıkısıyor ve kanama verıyor oyuzden bunun bı tek ılacı var o da bol bol dınlenmek.O yuzden dedım ya sakın okuma netten bı sey,senın ılk cocuk mu bu ya da onceden sezeryan oldun mu hıc

Merhaba arkadaşlar dün muayeneye gittim folbiolu birakip elevite gectik bunun yaninda bana calci net d3 verdi doktor benim yakinmalarim uzerine tabi ki.efervesan kalsiyum kullanan var mi acaba?ikisini kullanirken aralarinda bir kac saat bekleyip mi iciyorsunuz?

kızlar bugun cocuk ve anne fuarı var ve 14 e kadar devam edecek.Doktor yurumeyı yasaklamasaydı ben gıdecektım ,sızden gedenler olacak mı acaba .Hem bı suru markalar olacak orda ,cocuk arabaları ıcın de fıkır almıs olurduk.Hadı gıden olursa haberınızı beklıyorum bızı de aydınlatırsınız ne nerden alınır.

dıger soyledıgın ılacları bılmıyorum ama bana da elevıt yazmıstı doktor burda cok arkadas ıcınde domuz yagı oldugnu soyledı ben eczanelerden sordum yok oyle bı sey dedıler.Ama ıcım rahat etmedı ıcmedım elevıtı prevıt ıcıyorum yerıne

Günaydın kızlar bende folik asidi bıraktım bi hafta oldu doktorun öyle dedi ama şuaz hiç vitamin vs de kullanmıyorum daha iki hafta var randevuma

Günyadınnn kızlar ben ne zamandır giremiyorum,2 li testimizi yaptırdık usg ölçümleri çok güzel çıktı çarşamba günü de kan sonuçlarımızı alacağız bu arada 2 doktor a gittim 2 si de kıza benziyor dedi Hadi İnşallah :) sağlıklı olsunlarda.

Calci net d3 c grubuna girdigi icin endiseleniyorum ama gunluk alinmasi gereken dozu gecmis olmuyorum ama yine de icmesem mi diyorum :/

Günaydın annişler
bugunki gelişim takvimimde "Bebeğinizin hareket ettiğini hissetmeye başlayabilirsiniz. Ama 20 nci haftaya kadar bebeğinizin hareketlerini hissetmemeniz normaldir." yazıyor eyvah eyvah ben artık hissedene kadar elim karnımda gezicem anlaşıldı

Domuz yagi değil Cnm domuz jelatini benim eşim bizzat o ilacın yetkililerine mail attı onlar eşimin aradı doğruladılar ttüm ilaçlarının sağlık bbakanlığınca onaylandigini söylediler sağlıkbbakanlığı buna nasıl izin verdiyse artik eeşim ilaç mümessili keşke kullanmasaydin dedi ama geç oldu

merhaba güzel anneler benim karnım acayip buyudu ilk hamileliğimde göbüş çıksın diye bakar bakar dururdum ama bunda sanki 5-6 aylık hamileymişim gibi duruyor hiç bir şey anlamadım valla...

Ben senin yerine hissediyorum galiba Cnm

ben de 1 tane kullandım sonra kullanmadım ıcım rahat etmedı prevıte devam edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…