- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.361
premesıs tok karnna ıcılen ılac,ama sabah ac karnına dramımıne ,oglen tok karına premesıses,aksam ac karnına dramımıne ıctım ben ,kı cok bulantım vardı cok sukur 1 kere cıkardım 11 hafta kullandımIlac kullaniorum.premesis. bunun ilacla gececgi yok.bn ztn10 gun hastanede ytmis insanim .bidaha oraya gderssm tekrar terapiye gidrrm araliksiz 10 gun serumla beslndm.kan kustm .bana bile iyi glmedi.son bir hftdr sadece bulanti ve sabah su cikarmalarim vardi ogurmek.yani.busabah resmen yedgmi kusunca ve artik dktorum bile gcmistr artk diorsa.bu korkum tekrar ayni sikintlari yasamak tn korkgm icin ;(
kotuyu dusunme benım de oyle oluyor bı kac gun one gecıyor sonra bakıyorsun tam tarıhıne ulasıyor.Her defa ultrasonda farklı cıka bılıyor yanı.Ben doktoruma sormustum 1 hafta gerıden gelse bıle sorun yok dedı bebek ırelıdekı aylarda gereken haftasına mutlaka yetısıyor,ıkılı testın de ıyı cıkmıs keyfıne bakmerhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum katılmak nasip olmamıştı aranıza bende haziran ayının ilk yarısında alıcam inş bebeğimi kucağıma ama kafama bi şey takıldı bana moral verir misiniz
normal adet tarihim 6 eylüldü ama bebeğim hep bir hafta önden gidiyordu geçen hafta ikili test için gittiğimizde 12+5 olmam gerekirken 13+3 cıkmıştı çok şükür ikili testimiz çok güzel çktı doktor bebeğin sağlıklı dedi ama bugün bişeyi gözden kaçırdık bebeğim 14+3 çıkması gerekirken 13+6 çıktı şimdi farkettim yani normal adet tarihime dondü birden ama öğrendiğim ilk günden beri bir hafta öndeydi acaba bir gelişim eksikliğimi oldu sizde aynı şeyi yaşayan var mı ya da neden olmuş olabilir bunun için doktoru arasam mı
ınsallah uslu olur da yazımız bosuna gıtmez aslında ck guzel ayda doguracagız ,eylul gıbı de kacarız tatılecnm ne alakası var hiç öyle düşünme çoğu kişim 1,5 2 aylıkken bile öğreniyor hamile olduğunu neler yapıyorlar. sen kendini suçlama cnm bebeğinin sağlığı iyi ya belki zor bir hamilelik yaşıcaksın ama önemli olan mutlu son değğil mi :)
3 aylık uslu bi bebişin olursa gezmek süper olur çekirdek aile olarak çok tatlı olur inşş cnm
dıkkatlı ol bır az canım bu haftalar kasık agrısı da normal,yok geregınden fazlaysa doktorundan magnezıum yazmasını ıste,ben evın ıcınde bıle kucuk kucuk adımlarla yuruyorum hemen koltuga uzanıyorum
doktorun yazmıssa mutlaka kullan,bı ılac degıl bu vıtamın dusun,hem agrı hem kasılma hem de erken dogum olmamasına ıyı gelıyor.Helekı doktorun yazmıssa hıc dusunmeden al,ben kendım sordum doktorma yazıyım hemen dedı sana ıyı gelıyor bazen doktorlar yazmayı unutuyorlar canımSıcak bi dus aldım simdi biraz daha iyiyim cCnm . magnezyum bende de var magvital adi. Ama dr a sormadim o yüzden kullanmaktan korkuyorum.
erkek patlaması devam tam gazKizlar bende doktordan geldim bugun. Sukur.h8cbir sikinti yok bebegim buyumeye devam ediyor. Yalniz bende kan pihtilasmasi vardi. Kan sulandirici hap iciyordum ama yen i basladigim doktor igneye cevirdi. Igneye geçiyorum bakalım insallah zor olmaz ozelliklede son aylarda. Cinsiyette kesinlesti artik. Bebegim erkek.SirriEyvan canim listeye ekleyebilirsin beni de.bugun daha da icim rahatladi. Hepimizin minikleri saglikla gelsin insallah.
tebrıkler canım olsun benımkı cınsıyet tahmıvını yaptı ama daha bı sey almadım hıc tutar mı tutmaz mı dıye,betaya gore erkek senınkı
doktorun yazmıssa mutlaka kullan,bı ılac degıl bu vıtamın dusun,hem agrı hem kasılma hem de erken dogum olmamasına ıyı gelıyor.Helekı doktorun yazmıssa hıc dusunmeden al,ben kendım sordum doktorma yazıyım hemen dedı sana ıyı gelıyor bazen doktorlar yazmayı unutuyorlar canım
Kizlar bende doktordan geldim bugun. Sukur.h8cbir sikinti yok bebegim buyumeye devam ediyor. Yalniz bende kan pihtilasmasi vardi. Kan sulandirici hap iciyordum ama yen i basladigim doktor igneye cevirdi. Igneye geçiyorum bakalım insallah zor olmaz ozelliklede son aylarda. Cinsiyette kesinlesti artik. Bebegim erkek.SirriEyvan canim listeye ekleyebilirsin beni de.bugun daha da icim rahatladi. Hepimizin minikleri saglikla gelsin insallah.
Aslinda bu tarz agri durumlarinda sicak dus almak oyi degildir canim . Hem kaslarda hemde damarlada genisleme yapar. O yuzden ilik su ile kisa bir dus herzaman hamilelikte daha iyidir. Sancinise olabilecek bisey aslinda ama endiseleniyoruz evet o yuzden riskli bi hamilelikse fazla yorulmamakta yada sonrasinda dinlenmekte fayda var gecmis olsun canimSıcak bi dus aldım simdi biraz daha iyiyim cCnm . magnezyum bende de var magvital adi. Ama dr a sormadim o yüzden kullanmaktan korkuyorum.
Sıcak bi dus aldım simdi biraz daha iyiyim cCnm . magnezyum bende de var magvital adi. Ama dr a sormadim o yüzden kullanmaktan korkuyorum.
Amin canim benim insallah hepimiz sorunsuz bir sekilde geciririz bu sureyi.erkek patlaması devam tam gazbu kadar erkegın ıcıne bı prenses daha dogurmak sart artık.gozun aydın canım ınsallah sorunsuz atlatırsın
Canim hayirli olsun. Cinsiyette inşallah gönlüne gore olur.
Evet canim benim bir tane daha erkek geliyor :) bu arada aynen bende de cok bacak ağrısı var sanki kilometrelerce yürümüşum gibikramp değilde bacaklarımda müthiş ağrı oluyor..son zamanlarda olsa anlarımda bu ne şimdi bilemedim..sormayıda unuttum doktora..
Evet canim benim bir tane daha erkek geliyor :) bu arada aynen bende de cok bacak ağrısı var sanki kilometrelerce yürümüşum gibibende soracaktim doktora unuttum. Merdiven cikarken bile dura dura zor cikiyorum
Kızlar demin biraz yokuş bi yol çıktım hemen kasigima ağrı vurdu ben hic mi yuruyemiycem hemen kasigim agriyor;(
evet benimde bi gece dizime kramp girdi ölücektim acısından nerdeyse bi arada baldırım cok agrıdı sanki bi yere vurmusum gibi dokunamıyordum hele ayaklarımın altı gece yanıyor cok agrıyor sankı butun gun yol yurumusum ayakta durmusum gibi oluyor oysaki masa bası calısıyorum bende haftaya sorcam doktoruma magnezyum verir kesin :)kramp değilde bacaklarımda müthiş ağrı oluyor..son zamanlarda olsa anlarımda bu ne şimdi bilemedim..sormayıda unuttum doktora..
Benimki de uyuyordu canim bugun.Doktor cok rahat bakti herseye. Bizimki bariz gösterdi bugun pozisyon uygundu. % 100 erkek dedi doktorum. Bu arada senin adet tarihinle uyumlu gelmeye baslamis okudum. Benimkide sanki yavas yavas geliyor. Bende senin demenle farkettim. Gecen carsamba 12+5 ti. Bugun 13+4 geldi. Geriden gelmiyor gene de iki gun onde ama fark kapaniyor sanki yavas yavas. Haftaya tahlil sonucu gostericem doktoruma ve mutlaka sorucam bunun nedenini. Sen bende once ogrenirsen bana da yazarmisin canim.benimkide geçen hafta erkek dedi %90 daha erken dedi ama biz bile gördük bugün sakladı hatta hiç kıpırdamadı uyuyodur dedi doktor ilk gebeliğim hiç bi fikrim yok her şeyi araştırıyorum uyurmu 14 haftalık bebek bize bi kız lazım iki yıldır herkes erkek doğuruyor tanıdığım kızlar kıymetli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?