2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
premesıs tok karnna ıcılen ılac,ama sabah ac karnına dramımıne ,oglen tok karına premesıses,aksam ac karnına dramımıne ıctım ben ,kı cok bulantım vardı cok sukur 1 kere cıkardım 11 hafta kullandım

kotuyu dusunme benım de oyle oluyor bı kac gun one gecıyor sonra bakıyorsun tam tarıhıne ulasıyor.Her defa ultrasonda farklı cıka bılıyor yanı.Ben doktoruma sormustum 1 hafta gerıden gelse bıle sorun yok dedı bebek ırelıdekı aylarda gereken haftasına mutlaka yetısıyor,ıkılı testın de ıyı cıkmıs keyfıne bak

ınsallah uslu olur da yazımız bosuna gıtmez aslında ck guzel ayda doguracagız ,eylul gıbı de kacarız tatıle

Sıcak bi dus aldım simdi biraz daha iyiyim cCnm . magnezyum bende de var magvital adi. Ama dr a sormadim o yüzden kullanmaktan korkuyorum.

Sıcak bi dus aldım simdi biraz daha iyiyim cCnm . magnezyum bende de var magvital adi. Ama dr a sormadim o yüzden kullanmaktan korkuyorum.
doktorun yazmıssa mutlaka kullan,bı ılac degıl bu vıtamın dusun,hem agrı hem kasılma hem de erken dogum olmamasına ıyı gelıyor.Helekı doktorun yazmıssa hıc dusunmeden al,ben kendım sordum doktorma yazıyım hemen dedı sana ıyı gelıyor bazen doktorlar yazmayı unutuyorlar canım

Kizlar bende doktordan geldim bugun. Sukur.h8cbir sikinti yok bebegim buyumeye devam ediyor. Yalniz bende kan pihtilasmasi vardi. Kan sulandirici hap iciyordum ama yen i basladigim doktor igneye cevirdi. Igneye geçiyorum bakalım insallah zor olmaz ozelliklede son aylarda. Cinsiyette kesinlesti artik. Bebegim erkek. SirriEyvan canim listeye ekleyebilirsin beni de.bugun daha da icim rahatladi. Hepimizin minikleri saglikla gelsin insallah.

erkek patlaması devam tam gaz bu kadar erkegın ıcıne bı prenses daha dogurmak sart artık.gozun aydın canım ınsallah sorunsuz atlatırsın

BN bu ilacı dr a sormadan aldımcCnm eşim ilaç mümessili o bisey olmaz deyip aldı ama ben dr a sormadan içmek istemedim. Vitamin değil sadece kramplar için. Dr a ne zaman gitsem sormayı unuttum hep dr soruyor şikayetin var mi diye bbebeğimi gördükten sonra hic bisey gelmiyor daha aklıma hic bi şikayetim yok diyorum ama sonra boyle sikayetlerimle bas basa yaşıyorum.

ayy erkek mi geliyo..hayırlı olsunn:)

Aslinda bu tarz agri durumlarinda sicak dus almak oyi degildir canim . Hem kaslarda hemde damarlada genisleme yapar. O yuzden ilik su ile kisa bir dus herzaman hamilelikte daha iyidir. Sancinise olabilecek bisey aslinda ama endiseleniyoruz evet o yuzden riskli bi hamilelikse fazla yorulmamakta yada sonrasinda dinlenmekte fayda var gecmis olsun canim

kramp değilde bacaklarımda müthiş ağrı oluyor..son zamanlarda olsa anlarımda bu ne şimdi bilemedim..sormayıda unuttum doktora..

kramp değilde bacaklarımda müthiş ağrı oluyor..son zamanlarda olsa anlarımda bu ne şimdi bilemedim..sormayıda unuttum doktora..
Evet canim benim bir tane daha erkek geliyor :) bu arada aynen bende de cok bacak ağrısı var sanki kilometrelerce yürümüşum gibi bende soracaktim doktora unuttum. Merdiven cikarken bile dura dura zor cikiyorum

benimkide geçen hafta erkek dedi %90 daha erken dedi ama biz bile gördük bugün sakladı hatta hiç kıpırdamadı uyuyodur dedi doktor ilk gebeliğim hiç bi fikrim yok her şeyi araştırıyorum uyurmu 14 haftalık bebek bize bi kız lazım iki yıldır herkes erkek doğuruyor tanıdığım kızlar kıymetli olacak

1
Evet canim benim bir tane daha erkek geliyor :) bu arada aynen bende de cok bacak ağrısı var sanki kilometrelerce yürümüşum gibi bende soracaktim doktora unuttum. Merdiven cikarken bile dura dura zor cikiyorum

yalnız değilmişim..aynen bütün gün yürümüşüm gibi ağırıyor..gece yatağa bırakınca kendimi daha çok hissediyorum

Kızlar demin biraz yokuş bi yol çıktım hemen kasigima ağrı vurdu ben hic mi yuruyemiycem hemen kasigim agriyor ;(

Bende her sabah servise kilpayi yetistigimden yokusu Kosa Kosa cikiyorum. Aynisi bende de oluyor. Kasiklarim catlicak saniyorum artik. Biraz yavaş hareket etmemiz lazim ama ben maalesef bunu uygulayamiyorum

evet benimde bi gece dizime kramp girdi ölücektim acısından nerdeyse bi arada baldırım cok agrıdı sanki bi yere vurmusum gibi dokunamıyordum hele ayaklarımın altı gece yanıyor cok agrıyor sankı butun gun yol yurumusum ayakta durmusum gibi oluyor oysaki masa bası calısıyorum bende haftaya sorcam doktoruma magnezyum verir kesin :)

Benimki de uyuyordu canim bugun.Doktor cok rahat bakti herseye. Bizimki bariz gösterdi bugun pozisyon uygundu. % 100 erkek dedi doktorum. Bu arada senin adet tarihinle uyumlu gelmeye baslamis okudum. Benimkide sanki yavas yavas geliyor. Bende senin demenle farkettim. Gecen carsamba 12+5 ti. Bugun 13+4 geldi. Geriden gelmiyor gene de iki gun onde ama fark kapaniyor sanki yavas yavas. Haftaya tahlil sonucu gostericem doktoruma ve mutlaka sorucam bunun nedenini. Sen bende once ogrenirsen bana da yazarmisin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…