- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.441
canım ılk gebelıkse hıssetmemen normal ,ama bu hazıran annelerı pımpırıklı ya hıssetmeyınce haftaya herkes doktor kapısında yatarGünaydın annişler
bugunki gelişim takvimimde "Bebeğinizin hareket ettiğini hissetmeye başlayabilirsiniz. Ama 20 nci haftaya kadar bebeğinizin hareketlerini hissetmemeniz normaldir." yazıyor eyvah eyvah ben artık hissedene kadar elim karnımda gezicem anlaşıldı
Herkese kocaman gunaydinnnnnanneler ben iki hafta daha bekleyemeyip bgn e dr umdan randevu aldım bebeğini kaybeden arkadaşları duyduğumdan beri endişem bitmedi gidip bakmaliyim inş bebisim iyidir ...
kızlar bugun cocuk ve anne fuarı var ve 14 e kadar devam edecek.Doktor yurumeyı yasaklamasaydı ben gıdecektım ,sızden gedenler olacak mı acaba .Hem bı suru markalar olacak orda ,cocuk arabaları ıcın de fıkır almıs olurduk.Hadı gıden olursa haberınızı beklıyorum bızı de aydınlatırsınız ne nerden alınır.
Bulantisi kesilen arkdslr..sabh bi anda kalkiosnzve ole mi kesildi .yoksa bi anda gun icindemi.blki sacma olucak sorum ama her sabh bulantiula klkthm icn bugun de kesilmedi diyip tum gun morelsz gecior((
ıbs de canım ıbsfuar .com olması gerek sıtesı ordn ındırımlı bılet alıyosun ,ıstanbul kongre merkezı.Benım kanamam olmasa gıtmıstım valla hem magazalardan daha ucuza satılıyor orda her seyCanım anne-çocuk fuarı nerede tam olarak bilet nerden alınıyor.
Bulantisi kesilen arkdslr..sabh bi anda kalkiosnzve ole mi kesildi .yoksa bi anda gun icindemi.blki sacma olucak sorum ama her sabh bulantiula klkthm icn bugun de kesilmedi diyip tum gun morelsz gecior((
aynen canım ama benim tahminlerime göre 3te biri bebek gerisi su ve gazmerhaba güzel anneler benim karnım acayip buyudu ilk hamileliğimde göbüş çıksın diye bakar bakar dururdum ama bunda sanki 5-6 aylık hamileymişim gibi duruyor hiç bir şey anlamadım valla...
canım bugune kadar daha zamanı var bebek hareketi değildir diye hiçbi hareketi dikkate almadım ama takvimimden okudum ya artık dikkat ederim ama artık bugunmu hissederim 17.haftadamı 18 demi bilemiyorum artık tamemen bebeğe bağlı :))canım ılk gebelıkse hıssetmemen normal ,ama bu hazıran annelerı pımpırıklı ya hıssetmeyınce haftaya herkes doktor kapısında yatar
sana da gunaydın canım aynı korkular maalesef bende de var hala atlatamadım 20aralık kontrol gunumu bekliyorum ve bu yuzden allah korusun, allah kimsenin başına vermesin ama ilerde bebeğimle ilgili olumsuz bir durum olursa, diğer annişler etkilenmesin diye buraya yazmamaya karar verdim diğer annelerin ne kadar etkilendiğini kendimden gördüm cunku iki taraflı dusunmek lazım...Herkese kocaman gunaydinnnnnanneler ben iki hafta daha bekleyemeyip bgn e dr umdan randevu aldım bebeğini kaybeden arkadaşları duyduğumdan beri endişem bitmedi gidip bakmaliyim inş bebisim iyidir ...
ne guzel canım hisset bakalım umarım bebeşin hareketleridir :)))Ben senin yerine hissediyorum galiba Cnm
Saglikli bir sekilde sende kucagina alırsın insallah canim. Bende yarin basliycam igneye. Her gun ayni saatte olmak zorunda demi. Birde benim 0.2 lik doza gore aci farkediyormu acaba biliyomusun. Igneden cok korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorum. Insallah cok sikinti yasamamİğne ilk zamanlarda zor oluyor çok yakıyor sonra vucud alışıyor ben 5. haftadan beri kullanıyorum, benim de oğlum olacak inşallah :)
:)))) sabah sabah cok guldum canim. Valla cok haklisin. Bende ogrendigim andan itibaren her hafta ultrosana girdim. Simdi biraz daha rahatim sure uzucak iki haftada bir olcak sanirim :)canım ılk gebelıkse hıssetmemen normal ,ama bu hazıran annelerı pımpırıklı ya hıssetmeyınce haftaya herkes doktor kapısında yatar
cnm olcumde yapılan en ufak bı kayma bebegin gununu buyutup kucultebiliyo eger dr un sağlıklı hersey yolunda dedıyse gune cok takılma bi sonrakı kontroldede aynısı olursa soylersınmerhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum katılmak nasip olmamıştı aranıza bende haziran ayının ilk yarısında alıcam inş bebeğimi kucağıma ama kafama bi şey takıldı bana moral verir misiniz
normal adet tarihim 6 eylüldü ama bebeğim hep bir hafta önden gidiyordu geçen hafta ikili test için gittiğimizde 12+5 olmam gerekirken 13+3 cıkmıştı çok şükür ikili testimiz çok güzel çktı doktor bebeğin sağlıklı dedi ama bugün bişeyi gözden kaçırdık bebeğim 14+3 çıkması gerekirken 13+6 çıktı şimdi farkettim yani normal adet tarihime dondü birden ama öğrendiğim ilk günden beri bir hafta öndeydi acaba bir gelişim eksikliğimi oldu sizde aynı şeyi yaşayan var mı ya da neden olmuş olabilir bunun için doktoru arasam mı
benim ilk bebeğimde ne zmn ultrason muaynesi olsam uyurdu hiç kıpır kıpır gormedik hatta doktorum cok uykucu ubu minik die hep dalga gecerdi :)benimkide geçen hafta erkek dedi %90 daha erken dedi ama biz bile gördük bugün sakladı hatta hiç kıpırdamadı uyuyodur dedi doktor ilk gebeliğim hiç bi fikrim yok her şeyi araştırıyorum uyurmu 14 haftalık bebek bize bi kız lazım iki yıldır herkes erkek doğuruyor tanıdığım kızlar kıymetli olacak
Canım ya çok güzel anlatmışsın vallahi durumumuzu.Benim ikinci hamileliğim bir sezeryanım var.20 ay önce oldum.onlar normal herkesın ıctıgı canım sen agrı kasılmalara karsı magnezıum sor .Proluton ıgne yaz dedım doktora yazmadı gıcık mı ne cok sınırlendım,ama gerek yok dıyor ,ne bıleyım sonucta profesor bı bıldıgı var her halde akıntı olunca da korkma hemen uzan ayagını yuksekte tut,artarsa azalmazsa doktora gıt,normalde hareket edınce plasenta sıkısıyor ve kanama verıyor oyuzden bunun bı tek ılacı var o da bol bol dınlenmek.O yuzden dedım ya sakın okuma netten bı sey,senın ılk cocuk mu bu ya da onceden sezeryan oldun mu hıc
Amin ben kuran kursu hocasiyim inşallah ogrenir kuzum ve uygulariyi dersler sizeeebebiş de dinlesin de öğrensin simdiden annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?