2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım ılk gebelıkse hıssetmemen normal ,ama bu hazıran annelerı pımpırıklı ya hıssetmeyınce haftaya herkes doktor kapısında yatar

Gunaydin hamisler uzun zamandir giremedim topige dedemin , benim agir gecen gribim, , cocuklarin hastaligi (2 tane) derken girmek nasip olmadi bu arada SirriEyvan cim gecen ayki 7.cuz okundu ama habrr vermedim nedenler yuzunden kusura bakma bu gecen gunlerde bebeklerini kayip edenler olmus onlar gecmis olsun diliorum rabbim tez zamanda saglikki sihhatli hayirli ewlatlar versin InsaAllah. Bu arada bizde bunca telasin icinde hastane kontrolumuzude yaptik yoksa fellek fellek dogum yapmak icin hastane aramam lazimdi burda oyle bir kosul varda neyseki bebgim cok iyi ama cinsiyetini 22.haftaki hastanebkontrokunde soyluyolar hele bir erken haftalarda sor dovmekten beter ediyokar benim arkadasimin basina geldi banada ders okdu hic sormadim oncekilerde de neyse ocak 7 de dr me kontrolum var o gorurse soyler zaten 18 haftalik okucak o zaman nasipse bu arada migde yanmasi bende de basladi ben tv duymustum migde yanmasina soguk yudum yudum icilen sut cok ise yariyomuski gercekten ben daha onceki hamileliklerde de cok yararini gördüm ama bir anda deil yudum yudum arayla icilecek neysem cok uzattim bu arada hayırlı cumalar hanimlar

Bulantisi kesilen arkdslr..sabh bi anda kalkiosnzve ole mi kesildi .yoksa bi anda gun icindemi.blki sacma olucak sorum ama her sabh bulantiula klkthm icn bugun de kesilmedi diyip tum gun morelsz gecior((

Canım anne-çocuk fuarı nerede tam olarak bilet nerden alınıyor.

Bulantisi kesilen arkdslr..sabh bi anda kalkiosnzve ole mi kesildi .yoksa bi anda gun icindemi.blki sacma olucak sorum ama her sabh bulantiula klkthm icn bugun de kesilmedi diyip tum gun morelsz gecior((

Az biraz daha dayan canim InsaAllah seninde yakında gecicek benimde bulaniyodu ayy hatirlamak bike istemiyorum amaiki haftadir bitti gerci nasil bitti onuda tam bilmiyorum iki haftadir bayagi badireler atkattim onlatin slklntisindanmidir nedir nasil kesildiğini pek cozemedim ama 12. Haftayi gectikten sonra ben cok dayanilmaz olduğunda gunde bir kere bir pirinc tanesinin yarisi kadar taze zencefilli limonlu sicak su ictim cok iyi geldi belkide onun yarari olabilir

Canım anne-çocuk fuarı nerede tam olarak bilet nerden alınıyor.
ıbs de canım ıbsfuar .com olması gerek sıtesı ordn ındırımlı bılet alıyosun ,ıstanbul kongre merkezı.Benım kanamam olmasa gıtmıstım valla hem magazalardan daha ucuza satılıyor orda her sey

Konu sahibi arkadaş biseyler yazmami istemis ama anladigim kadariyla yazayim
Ilk hamileliğim daha cinsiyetini daha ogrenemedik yarın randevum var bakalim hayırlısı olsun ins:)
Dogacagi muhtemek tarih haziranın dordu dedi doktor başka bisry var miydi bilmiyorum listede

cnm benım dün sabah bulanmadı ama bu sabah bulantı yine hat safadaydı. dün mutluydum bitti diye ama yok bitmiyor.
14. hafta hormonların en yoğun olduğu haftaymış ben haftaya azalmasını umuyorum bulantıların.

merhaba güzel anneler benim karnım acayip buyudu ilk hamileliğimde göbüş çıksın diye bakar bakar dururdum ama bunda sanki 5-6 aylık hamileymişim gibi duruyor hiç bir şey anlamadım valla...
aynen canım ama benim tahminlerime göre 3te biri bebek gerisi su ve gaz allahtan kışa denk geldide kazaklarımız kapatıyor şişkinliği :)))

canım ılk gebelıkse hıssetmemen normal ,ama bu hazıran annelerı pımpırıklı ya hıssetmeyınce haftaya herkes doktor kapısında yatar
canım bugune kadar daha zamanı var bebek hareketi değildir diye hiçbi hareketi dikkate almadım ama takvimimden okudum ya artık dikkat ederim ama artık bugunmu hissederim 17.haftadamı 18 demi bilemiyorum artık tamemen bebeğe bağlı :))

Herkese kocaman gunaydinnnnn anneler ben iki hafta daha bekleyemeyip bgn e dr umdan randevu aldım bebeğini kaybeden arkadaşları duyduğumdan beri endişem bitmedi gidip bakmaliyim inş bebisim iyidir ...
sana da gunaydın canım aynı korkular maalesef bende de var hala atlatamadım 20aralık kontrol gunumu bekliyorum ve bu yuzden allah korusun, allah kimsenin başına vermesin ama ilerde bebeğimle ilgili olumsuz bir durum olursa, diğer annişler etkilenmesin diye buraya yazmamaya karar verdim diğer annelerin ne kadar etkilendiğini kendimden gördüm cunku iki taraflı dusunmek lazım...

Ben senin yerine hissediyorum galiba Cnm
ne guzel canım hisset bakalım umarım bebeşin hareketleridir :)))

iyi günler kızlar benim bir kızım var ikinciye hamileyim 11+2 de doktor kıza benziyo demişti. ben kız çocuklarını çok severim benim için hiç önemli değil kız erkek farketmez. ama sanki eşim biraz üzüldü gibi geldi sağlıklı olsunda kız erkek farktmez diyo fakat ben üzüldüğünü hissediyorum. iyice duygusala bağladım ben bu aralar.

Merhaba Kızlar
Dün doktoruma gittim.Herhangi bir sorun yokdu bebeğim 90 gram olmuş.doktor erkeğe benzetti ama tam erkek demedi.Bunun dışında benim vücüdümda çıkan mantarlar yam iyleşti derken şimdi farklı şeyler çıkdı. Göbeğim kollarım ayaklarım göğisim sırtım her yerim kaşınıyor Ve sanki küçük sinek ısırığım gibi lekelemer var kasınan yerler şu an kuruyup pulaananıyor derinin üzerine hatat çok kaşınıyor ki derim çataldı şimdi doktoruma sordum cildiyeye yölendirdi egzama da olabilir sedef de olabilir dediÖzelin cildiyesine gitsem karaciğer enzimlerime bakılır test yapılır bu yüzden çok ücret çıkar diye devletten aldım devlette 10 gün sonraya verdi ne yapacamı bilmiyorum

İğne ilk zamanlarda zor oluyor çok yakıyor sonra vucud alışıyor ben 5. haftadan beri kullanıyorum, benim de oğlum olacak inşallah :)
Saglikli bir sekilde sende kucagina alırsın insallah canim. Bende yarin basliycam igneye. Her gun ayni saatte olmak zorunda demi. Birde benim 0.2 lik doza gore aci farkediyormu acaba biliyomusun. Igneden cok korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorum. Insallah cok sikinti yasamam

:)))) sabah sabah cok guldum canim. Valla cok haklisin. Bende ogrendigim andan itibaren her hafta ultrosana girdim. Simdi biraz daha rahatim sure uzucak iki haftada bir olcak sanirim :)

cnm olcumde yapılan en ufak bı kayma bebegin gununu buyutup kucultebiliyo eger dr un sağlıklı hersey yolunda dedıyse gune cok takılma bi sonrakı kontroldede aynısı olursa soylersın
benim ilk bebeğimde ne zmn ultrason muaynesi olsam uyurdu hiç kıpır kıpır gormedik hatta doktorum cok uykucu ubu minik die hep dalga gecerdi :)

Canım ya çok güzel anlatmışsın vallahi durumumuzu.Benim ikinci hamileliğim bir sezeryanım var.20 ay önce oldum.

merhaba annişler nasılsınız cınsıyetleri kesinleşenler olmuş gozunuz aydın sağlıklı sıhatlı alın ınşallah kuzuları kucagınıza :)
benim gobus bu hafta ozellikle baya buyudu 5 aylık gıbıyım ve bu benim ıkıncı bebeğim oldugu için hareketleri minik minik hissetmeye başladım bu hafta :) gerçekten ikinci gebelikte daha çabuk hıssediliyomus ilk ogluşta 20 haftada baslamıştım hissetmeye :) bu arada iştah tam gaz devam haftasonu feshaneye gidiyorum sinopluyum ben sınop gunleri varmışyemeye devam yani :)))
siz nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik ?

Kizlarrr yardimmm midemi usuttum sanirim kusuyorm durmadan bogazlrim sisti. Bebektn olmadigina eminim. Kusmalarm bitmisti iki hafta once. Hasta oldm resmen . Ne yesem icsem iyilessem ???

HAMİLELİK DÖNEMİNDE HİÇ BİR KÜR TAVSİYE EDİLMİYOR,BEBEĞE NE ETKİ EDER ARAŞTIRILMIŞ DEĞİL.LÜTFEN GEBELERE İLAÇ VEYA BİTKİSEL KÜR VS TAVSİYE ETMEYELİM,VEBALE GİRMEYELİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…