2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
B
merhaba güzel anneler benim karnım acayip buyudu ilk hamileliğimde göbüş çıksın diye bakar bakar dururdum ama bunda sanki 5-6 aylık hamileymişim gibi duruyor hiç bir şey anlamadım valla...
Benimde oyle ikinci gebelikte daha erken cikiyorms cidden oyle ben ilkinde ilk 4 ay hic farketmemistim

Merhaba arkadaslar :)
Sayfa ilk kurulduğundan beri ististasız hergün takip ettim sizleri ama yazıp yazmama konusunda hep bi karamsarlık yaşadım, çünkü daha önce iki kaybım oldu 7.ve 8.haftada kan pıhtılaşması yüzünden
Şimdi yine hamileyim ve 13. haftamın içindeyim, cleaxan 0.6 ve coraspin kullanıyorum, şimdilik herşey yolunda, ikili testimizi de yaptırdık, ölçümler güzeldi, kan sonucu haftaya alıcam, ve doktorum bebeğimin cinsiyetini kıza benzetti
benim için bu günlere gelebilmek öyle güzel ki anlatamam, umarım hep böyle sorunsuz devam eder ve kucağımıza alabiliriz bu sefer hep birlikte
Sizin haberiniz yokken çok sey okuyup tecrübe ettim sizlerden, şimdi aranıza katıldım ve sonuna kadar giderim umarım sizlerle

hoşgeldin cnm...amin inşallah hepimiz güzel haberler alır bebişlerimizi kucağimıza alırız hayırlısıyla...

benim 0,4'lük aynı saatte vuruyorsun evet etkisi 24 saat sürüyor çünkü benim 1 saat erken veya geç de vurduğum oldu.3 hafta falan eşim vurdu göbek deliğinin 4 parmak yan tarafları en az acıyan yerler tam dik sokmayın biraz eğimli daha iyi oluyor ve sakın vurduktan sonra ovma sonra morarır. Kendime iğne yapma fikri çok kötü geliyordu bana ama onada alışıyor insan :) Allah yardımcın olsun...

B

Benimde oyle ikinci gebelikte daha erken cikiyorms cidden oyle ben ilkinde ilk 4 ay hic farketmemistim

aynen valla bende anlamadım demekki ikinci hamilelikte daha belirgin oluyor ama buda daha fazla çatlak oluşumuna neden olabilir ilkinde karnım hiç çatlamamıştı bunda dikkat etmemiz gerekecek anlaşılan...

M mvmv cnm bende 0,4 lük kullnıyorum hr gün 5. haftadan beri ilk zamanlar çok korktum yan etkisi olur mu diye allaha şükür hiç birşey yok mmmavi arkadaşımın da dediği gibi en az göbek acıyor ben ilk gün hemşire arkadaşa ikinci gün eşime yaptırdım koldan 3. gün göbekten kendim vurmaya başladığımdan beri kimseye güvenemiyorum çünkü canımı acıtıyorlar gibi geliyor :):):)

Arkadaslar ben hamile olduğumu öğrendiğim andan beri CRİNONE JEL kullanıyorum iğne ve coraspin dışında, var mı aranızda kullanan? Doktorum 2 kayıp yaşadığımı öğrenince vermişti ve halende kesmedi bi süre daha devam dedi, bu arada normal yolla hamile kaldım...

3 defa düşük yaptım araştırıldı sebepsiz infertilite çıktı ama hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğneye başlattı doktorum 36.haftaya kadar kesintisiz iğne oldum kendime yaptım bazen o kadar zor oluyordu ki isyan etmemeye çalıştım ilk başlarda daha rahat sonra göbek büyüyor bacaklara geçiyorsun sonra bacakta yer kalmıyor kollara zor zamanlardı ama oğluş karnımda kıpırdamasın hemen tedirgin oluyordum hamileliği rahat geçiren annelere gıptayla bakıyordum ikinci hamileliğimdede başa saracağım diye çok kokuyordum rabbim çok şükür bunda şimdiye kadar bir problem yaşamadım inşallah bundan sonrada olmaz anlayacağınız yolunuz uzun güzel anneler ama insan düşününce şimdi oğlumun o güzel yüzüne baktığımda rabbime ne kadar şükür etsem az diyorum inşallah sizde sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

bende sinopluyum canım boyabatlıyım ama eşim pek hevesli olmadığı için o tarz şeylere götürmüyor beni, birde hamile olduğum içinde başkasıylada gondermez basıma bişey gelir diye ama içimde kalmadı değil çok merak ediyorum :)) inş sen gidersin gezersin benim yerime canım memleketiminn guzelliklerini birde bebişinede bişeyler al bulursan hatıra kalır :))

Bende sizler gibi iğne kullanıyorum, cleaxan 0.6'lik, akşam 8de iğnemi, sabah 8de coraspinimi kullanıyorum ve göbekten yapıyorum, hiç zorlanmıyorum arada morarma oluyor o kadar
İki kayıp yaşadım öncesinde, 2.kaybımda da iğne kullanmıştım ama 0.4^lüktü, bunda doz yükselttik ve şükür sorunusz ilerliyoruz şimdi Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Son düzenleme:

benim eşimde sinop boyabatlı bende gitmek istiyorum feshaneye bakalım bizimkini kandırırsam gideriz...

teşekkür ederim kızlar içimi rahalattınız Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Hayırlısı canım, bende ilk çocuğum kız olsun isterim ama sağlıklı olsun da önemli deil hayırlısı :) ben daha hiç cici almadım, 2 hafta sonra başlarım artık inş :) mektuba da bayılacağına eminim sabırsızlıkla akşamı bekliyorum

Bulantisi kesilen arkdslr..sabh bi anda kalkiosnzve ole mi kesildi .yoksa bi anda gun icindemi.blki sacma olucak sorum ama her sabh bulantiula klkthm icn bugun de kesilmedi diyip tum gun morelsz gecior((

bir gün iyi bir gün kötü şeklinde devam ediyor canım..ben hala kahvaltı yapamıyorum ama çok şükür yemek yapmaya başladım..iki gün geçip iki gün artabilir..ama ben pat diye kesilenide duydum..geçecekk az daha sabır

merhaba kizlar sabahlari iyiyim ama aksam oldugu gibi bas agrilari beni olduruyo ardindan da butun yediklerimi cikardim bas agrisindan nefret ediyrum off ne yapa bilirim bas agrisi icin acaba pc karsisinda oturdugum icinmi?

ben kızda gördüm erkek te nolcek şimdi

Herkese kocaman gunaydinnnnn anneler ben iki hafta daha bekleyemeyip bgn e dr umdan randevu aldım bebeğini kaybeden arkadaşları duyduğumdan beri endişem bitmedi gidip bakmaliyim inş bebisim iyidir ...

işte iştee eşim bana pimpirikli diyor bende diyorum aç forumu oku hepimiz aynıyızdoktor kapısında yatsam nolur acaba?6 ay sonra gelip alsınlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…