- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.461
Benimde oyle ikinci gebelikte daha erken cikiyorms cidden oyle ben ilkinde ilk 4 ay hic farketmemistimmerhaba güzel anneler benim karnım acayip buyudu ilk hamileliğimde göbüş çıksın diye bakar bakar dururdum ama bunda sanki 5-6 aylık hamileymişim gibi duruyor hiç bir şey anlamadım valla...
hoşgeldin cnm...amin inşallah hepimiz güzel haberler alır bebişlerimizi kucağimıza alırız hayırlısıyla...Merhaba arkadaslar :)
Sayfa ilk kurulduğundan beri ististasız hergün takip ettim sizleri ama yazıp yazmama konusunda hep bi karamsarlık yaşadım, çünkü daha önce iki kaybım oldu 7.ve 8.haftada kan pıhtılaşması yüzünden
Şimdi yine hamileyim ve 13. haftamın içindeyim,cleaxan 0.6 ve coraspin kullanıyorum, şimdilik herşey yolunda, ikili testimizi de yaptırdık, ölçümler güzeldi, kan sonucu haftaya alıcam, ve doktorum bebeğimin cinsiyetini kıza benzetti
benim için bu günlere gelebilmek öyle güzel ki anlatamam, umarım hep böyle sorunsuz devam eder ve kucağımıza alabiliriz bu sefer hep birlikte
Sizin haberiniz yokken çok sey okuyup tecrübe ettim sizlerden, şimdi aranıza katıldım ve sonuna kadar giderim umarım sizlerle
ıste sebeplerden bırı bu onceden sezeryan okduysan es asagıya tutuna bılıyormus senın akı tın devam edıyormu doktor bı sey yazdımı sanaCanım ya çok güzel anlatmışsın vallahi durumumuzu.Benim ikinci hamileliğim bir sezeryanım var.20 ay önce oldum.
benim 0,4'lük aynı saatte vuruyorsun evet etkisi 24 saat sürüyor çünkü benim 1 saat erken veya geç de vurduğum oldu.3 hafta falan eşim vurdu göbek deliğinin 4 parmak yan tarafları en az acıyan yerler tam dik sokmayın biraz eğimli daha iyi oluyor ve sakın vurduktan sonra ovma sonra morarır. Kendime iğne yapma fikri çok kötü geliyordu bana ama onada alışıyor insan :) Allah yardımcın olsun...Saglikli bir sekilde sende kucagina alırsın insallah canim. Bende yarin basliycam igneye. Her gun ayni saatte olmak zorunda demi. Birde benim 0.2 lik doza gore aci farkediyormu acaba biliyomusun. Igneden cok korkuyorum yapabilirmiyim bilmiyorum. Insallah cok sikinti yasamam
B
Benimde oyle ikinci gebelikte daha erken cikiyorms cidden oyle ben ilkinde ilk 4 ay hic farketmemistim
DUYURU 2
Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
Canım yeni katıldım bende,
yaş 25,
İlk çocuk,
Tahmini doğum tarihimiz 17 Haziran olarak görünüyor,
Cinsiyetimizede KIZ dedi doktorumuz
benim 0,4'lük aynı saatte vuruyorsun evet etkisi 24 saat sürüyor çünkü benim 1 saat erken veya geç de vurduğum oldu.3 hafta falan eşim vurdu göbek deliğinin 4 parmak yan tarafları en az acıyan yerler tam dik sokmayın biraz eğimli daha iyi oluyor ve sakın vurduktan sonra ovma sonra morarır. Kendime iğne yapma fikri çok kötü geliyordu bana ama onada alışıyor insan :) Allah yardımcın olsun...
bende sinopluyum canım boyabatlıyım ama eşim pek hevesli olmadığı için o tarz şeylere götürmüyor beni, birde hamile olduğum içinde başkasıylada gondermez basıma bişey gelir diye ama içimde kalmadı değil çok merak ediyorum :)) inş sen gidersin gezersin benim yerime canım memleketiminn guzelliklerini birde bebişinede bişeyler al bulursan hatıra kalır :))merhaba annişler nasılsınız cınsıyetleri kesinleşenler olmuş gozunuz aydın sağlıklı sıhatlı alın ınşallah kuzuları kucagınıza :)
benim gobus bu hafta ozellikle baya buyudu 5 aylık gıbıyım ve bu benim ıkıncı bebeğim oldugu için hareketleri minik minik hissetmeye başladım bu hafta :) gerçekten ikinci gebelikte daha çabuk hıssediliyomus ilk ogluşta 20 haftada baslamıştım hissetmeye :) bu arada iştah tam gaz devam haftasonu feshaneye gidiyorum sinopluyum ben sınop gunleri varmışyemeye devam yani :)))
siz nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik ?
benim 0,4'lük aynı saatte vuruyorsun evet etkisi 24 saat sürüyor çünkü benim 1 saat erken veya geç de vurduğum oldu.3 hafta falan eşim vurdu göbek deliğinin 4 parmak yan tarafları en az acıyan yerler tam dik sokmayın biraz eğimli daha iyi oluyor ve sakın vurduktan sonra ovma sonra morarır. Kendime iğne yapma fikri çok kötü geliyordu bana ama onada alışıyor insan :) Allah yardımcın olsun...
M mvmv cnm bende 0,4 lük kullnıyorum hr gün 5. haftadan beri ilk zamanlar çok korktum yan etkisi olur mu diye allaha şükür hiç birşey yokmmmavi arkadaşımın da dediği gibi en az göbek acıyor ben ilk gün hemşire arkadaşa ikinci gün eşime yaptırdım koldan 3. gün göbekten kendim vurmaya başladığımdan beri kimseye güvenemiyorum çünkü canımı acıtıyorlar gibi geliyor :):):)
3 defa düşük yaptım araştırıldı sebepsiz infertilite çıktı ama hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğneye başlattı doktorum 36.haftaya kadar kesintisiz iğne oldum kendime yaptım bazen o kadar zor oluyordu ki isyan etmemeye çalıştım ilk başlarda daha rahat sonra göbek büyüyor bacaklara geçiyorsun sonra bacakta yer kalmıyor kollara zor zamanlardı ama oğluş karnımda kıpırdamasın hemen tedirgin oluyordum hamileliği rahat geçiren annelere gıptayla bakıyordum ikinci hamileliğimdede başa saracağım diye çok kokuyordum rabbim çok şükür bunda şimdiye kadar bir problem yaşamadım inşallah bundan sonrada olmaz anlayacağınız yolunuz uzun güzel anneler ama insan düşününce şimdi oğlumun o güzel yüzüne baktığımda rabbime ne kadar şükür etsem az diyorum inşallah sizde sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza
bende sinopluyum canım boyabatlıyım ama eşim pek hevesli olmadığı için o tarz şeylere götürmüyor beni, birde hamile olduğum içinde başkasıylada gondermez basıma bişey gelir diye ama içimde kalmadı değil çok merak ediyorum :)) inş sen gidersin gezersin benim yerime canım memleketiminn guzelliklerini birde bebişinede bişeyler al bulursan hatıra kalır :))
cnm olcumde yapılan en ufak bı kayma bebegin gununu buyutup kucultebiliyo eger dr un sağlıklı hersey yolunda dedıyse gune cok takılma bi sonrakı kontroldede aynısı olursa soylersın
benim ilk bebeğimde ne zmn ultrason muaynesi olsam uyurdu hiç kıpır kıpır gormedik hatta doktorum cok uykucu ubu minik die hep dalga gecerdi :)
Hayırlısı canım, bende ilk çocuğum kız olsun isterim ama sağlıklı olsun da önemli deil hayırlısı :) ben daha hiç cici almadım, 2 hafta sonra başlarım artık inş :) mektuba da bayılacağına eminim sabırsızlıkla akşamı bekliyorumCanım hamişlerin Rüyası genelde çıkıyorbende hep erkek gördüm rüyamda ve en son pipisi kocaman ultrasonda görüyorum aaaa şimdiden bu kadar büyükmüş falan dediğimi Hatırlıyorum uyanıyorum benım randevum 25i açıkcası kız istiyorum sağlıklı olsunlarda eşimde erkek hissediyor..bugün bebişime ciciler aldım hem kıza uygun hem Erkeğe bakalım Hayırlısı olsun...mektup olayı güzel oluyor canım benım eşimin dogum Günü'nde mektup yazacaktım olamadı mesaj olarak gönderdim çok mutlu oluyorlar..
Bulantisi kesilen arkdslr..sabh bi anda kalkiosnzve ole mi kesildi .yoksa bi anda gun icindemi.blki sacma olucak sorum ama her sabh bulantiula klkthm icn bugun de kesilmedi diyip tum gun morelsz gecior((
Canım hamişlerin Rüyası genelde çıkıyorbende hep erkek gördüm rüyamda ve en son pipisi kocaman ultrasonda görüyorum aaaa şimdiden bu kadar büyükmüş falan dediğimi Hatırlıyorum uyanıyorum benım randevum 25i açıkcası kız istiyorum sağlıklı olsunlarda eşimde erkek hissediyor..bugün bebişime ciciler aldım hem kıza uygun hem Erkeğe bakalım Hayırlısı olsun...mektup olayı güzel oluyor canım benım eşimin dogum Günü'nde mektup yazacaktım olamadı mesaj olarak gönderdim çok mutlu oluyorlar..
Herkese kocaman gunaydinnnnnanneler ben iki hafta daha bekleyemeyip bgn e dr umdan randevu aldım bebeğini kaybeden arkadaşları duyduğumdan beri endişem bitmedi gidip bakmaliyim inş bebisim iyidir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?