2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

devlete gittim iki gün önce onca para verip yaptırdıgım tahlillerin hepsini tekrar yaptı..benimde dirseklerimde kaşıntı var ama birşey cıkmadı tahlilde..hamilelikle alakalı birşey sanırım

işte iştee eşim bana pimpirikli diyor bende diyorum aç forumu oku hepimiz aynıyızdoktor kapısında yatsam nolur acaba?6 ay sonra gelip alsınlar beni
al bende de o kadar
her hafta dr un kapısındayım :) adacağız zaten 15 te bir gel demişti ama ben herhafta birşey bulup buluşturup gidiyorum nerdeyse
ona gitmeye yüzüm olmayınca eltim kadındoğum hastanesinde çalışıyor onunla orda bir doktor bulup ona gidiyoruz :)

devlete gittim iki gün önce onca para verip yaptırdıgım tahlillerin hepsini tekrar yaptı..benimde dirseklerimde kaşıntı var ama birşey cıkmadı tahlilde..hamilelikle alakalı birşey sanırım
evet canım hamilelikle alakalı birde doktor ilaç vereceğini sanmıyorum İnterneten araştırdım sedefe benziyor hamiliekden sonra geçmiş ilaç vermemiş özele para vereceğime devleti beklerim işte kaşınma için karobonatlı su öneriyorlar onun dışında bepantol diye krem var kuruyan pul pul olan yerlere ondna sürdüm .iyi geldi

İnsaAllah sonuçların güzel çıkar...içini ferah tut..ve bunların sadece ihtimal olduğunu unutma lütfen...:)
Sana 11.cüzu verdim...2 ocak a kadar okunacak, okuduugunda bana bildirmen yeterli, Allah kabul etsin :)
okudum canim 11. cuzu haberin olsun allah kabul etsin

Selam güzel anneler, nasılsınız? melekleriniz nasıl?

Ben iyiyim bugün biraz temizlik yaptım.

Hafta sonu da kızımla ilgileneceğim, dinleneceğim inş.

Çünkü yarın prensesimin doğum günü.

Doktora son 10 günümüz.

Kizlaaaaarrr neye gore cinsiyet soluyo doktorlariniz yaaa. Banada bakti dun daha gelismemistir orasi dedi anlasilmaz dedi. Kemik yapisindana falan mi tahminde bulunuyorlar acaba ... bende ultrasyonda hep erkek cikmisim bi dogmusum kiz herkes sok olmus . Uc kiz kardesiz ucumuzde erkek cikmisiz hep

Kızımda 13+2 de doktor kız dedi ultrasonda cinsel organına bakarak söyledi canım. Hatta kesin mi dedim bana da gösterdi.

Bana da gözüken bir şey yok dedi göstermiyor mu dedim hayır çok bariz açık orası ama oluşan birşey yok dedi uf bana niye söylemiyorr

Bana da gözüken bir şey yok dedi göstermiyor mu dedim hayır çok bariz açık orası ama oluşan birşey yok dedi uf bana niye söylemiyorr

Yine aynı doktora gidiyorum 12. haftada bu hamileliğimde bana da henüz belli değil dedi.

Ama kızımda 13+2 de söylemişti, demek ki gerçekten 12. haftalarda görünmüyor.

Kızımda 13+2 de doktor kız dedi ultrasonda cinsel organına bakarak söyledi canım. Hatta kesin mi dedim bana da gösterdi.

Ben de 12+1 di dun bir haftada daha belirginmi oluyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…