2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar hamilelik takvimimi nasıl degistirebilirim bir hafta ileride benim ?

Ya hakikaten cok abartmamak lazim. Biz mi çok abartiyoruz sabredenler nasil yapiyor anlayamadim gerçekten. Bide sen eşinin ayarladigi bi radyoloji uzmanina cinsiyet için gitmicekmiydin?

Hadi ben ilk bebeğimi kaybettim ondan boyleyim ilk gebeliği olanlar benden de beter siz rahat olun kkızlar
napsın doktor da korkmuştur. neyse canım herşey yolundaymış çok sükür. çok fazla pimpirikli olmamak lazım ama elde değil napalım.

O haftaya Cnm her hafta gidiyorum ben bilmiyor musun ama daha gitmem büyük söz verdim kendime dr ne zaman cagirirsa o zaman uslu anne olacam artik
Ya hakikaten cok abartmamak lazim. Biz mi çok abartiyoruz sabredenler nasil yapiyor anlayamadim gerçekten. Bide sen eşinin ayarladigi bi radyoloji uzmanina cinsiyet için gitmicekmiydin?

Bende kullaniyorum kizlar 0,2 lik.olani doktorum onerdi 16 haftalik hamileyim coraspin 100 mg da kullaniyorumnilk gebeligim.insan korkuyor tabi igneyibilk baslarda esim yapiyordu ama simdi ben kendim yapiyorum alistim..

sorma sorma her hastanede bir doktorum var:)

beni koca kızdırınca kaşınmaya başlıyorum şaka bir yana stres yapınca artıyor e hamilelik hep stres

kızlar bir defter aldım..bebişime yazılar yazıyorum..ultrason fotolarını falan yapıştırdım..eşimde doğsun öyle yapsaydın dedi..

pastalar börekler dedinde..eşime mesaj attım ekmek al gelirken diye bir sürü ağlayan surat göndermiş noldu dedim?mutluluktan aglıyorum..evde yemek yediğimiz günler geldi aklıma diyor ee aylar sonra yemek yapıp gelirken ekmek al deyince duygulandı adam

Yok be yaw benimkine yemek yok de elhamdülillah der...

Cok şükür hic yemeksiz koymadim bulantim yok o yuzden sansliyim...
Ama saka bi yana ben istemiyorum dr heran gitmeyi...
Bide benim dr beni sinir edince amniyosentez diye iice cephe aldim...
Tip ilerledi diye kurcalayip duruyorlar...
Tabi tamamen duygusal
Yeni bi dr gitcem bu ins simdi...
Hem ucret daha uggun hemde her dr odasinda 4D usg var arti ucret de almiyorlar...
Rahat ol cnm sende...
Elimizde degil biliyorum ama cok da dinlemememiz lazim kendimizi :)

Kızlar hamilelik takvimimi nasıl degistirebilirim bir hafta ileride benim ?
canım dogum tarihi değişmiyor ilerde olunca. sadece senin bebiş biraz daha iri tabi benim bildiğim bu arkadaşlar nasıl biliyor bilmiyorum ama. bu arada durduk yere moralini bozmusun. bi daha gidersende kontrole geldim de yeter. inşallah haftaya cinsiyet haberini alırız artık canım.

merhaba kizlar sabahlari iyiyim ama aksam oldugu gibi bas agrilari beni olduruyo ardindan da butun yediklerimi cikardim bas agrisindan nefret ediyrum off ne yapa bilirim bas agrisi icin acaba pc karsisinda oturdugum icinmi?
başağrısı için içtiğin su miktarını arttırıp temiz hava alacaksın canım. kesin çözüm.

Kız otur evde brbise hazırlıkları yap:) beni de gaza getirme...eşime gideriz demi ağustosta uç aylık olucak lar dedim.deli misin ikiz lerle atarlar bizi diyorrr:):)

Kızlar daha kontrolüne 10 gün var. Bazen çok acikiyorum. Ama merak ediyorum haber almak isteyip kendimi telaşlandıriyorum. beni sakinleştirin kizlar ya.bebislerimiz iyilerdir..bulantimiz olunca sikayet ederiz biter telaslaniriz:) hamilelik psikosu bu da

annem hep anne olnca anlayacaksın derdi daha kucağmıza almadan dertleri tasaları bizi telaşlandırıyor şöyle bi sihir olsa gözümüzü açıp kapasak bebişlerimizi kucağımıza alsak

ben tescilli panik ataklıyım sebebim var
Hahahhh o da iyiymis

Cnm ulultrasonda ilerde çıkınca Benm beklenen doğum tarihi öne geldi bburada 18 haziran diyor ama bgnku ultrason kagidimda 28 mayis yazıyor. Etkiliyor yani. Buarafa evet dediğin gibi boşuna kendimi bunalttim ama akillandim haftaya inş güzel haberlerle gelirim

Kızlaar burada mısınız, teki tarafta kimseyi bulamadım:) Bugün doktora gttik ama minişim çok utangaç çıktı, cinsiyetini göstemedi. Ne yapalım 1 ay daha merakla bekleyeceğim...

Kızlaar burada mısınız, teki tarafta kimseyi bulamadım:) Bugün doktora gttik ama minişim çok utangaç çıktı, cinsiyetini göstemedi. Ne yapalım 1 ay daha merakla bekleyeceğim...

Bi tek senle ben variz canm galiba ben de ogrenemedim cinsiyetini bebisimin ayin 25 ni bekliyorum sabirsizlikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…