- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.501
Kizlaaaaarrr neye gore cinsiyet soluyo doktorlariniz yaaa. Banada bakti dun daha gelismemistir orasi dedi anlasilmaz dedi. Kemik yapisindana falan mi tahminde bulunuyorlar acaba ... bende ultrasyonda hep erkek cikmisim bi dogmusum kiz herkes sok olmus . Uc kiz kardesiz ucumuzde erkek cikmisiz hep
bende turhal geliniyim. :) istanbulun neresi benim sülalaemin yarısı istanbulda:) kendim tokat merkezliyim. merkez de yaşıyorum. burda çok tokatlı var anlaşılan çok sevindim:)Ben varım canım :)
İstanbulda yaşıyorum ama Tokat/Turhallıyım :)
bende turhal geliniyim. :) istanbulun neresi benim sülalaemin yarısı istanbulda:) kendim tokat merkezliyim. merkez de yaşıyorum. burda çok tokatlı var anlaşılan çok sevindim:)
:) nasıl birm merak değil mi :):):) sana hiç söylemiyorlarmış baana iki ayrı dr iki ayrı cinsiyet için %90 dedi kız mı erkek mi belli değil :) biri kız dieri erkek diyorBana da gözüken bir şey yok dedi göstermiyor mu dedim hayır çok bariz açık orası ama oluşan birşey yok dedi uf bana niye söylemiyorr
Bende sizler gibi iğne kullanıyorum, cleaxan 0.6'lik, akşam 8de iğnemi, sabah 8de coraspinimi kullanıyorum ve göbekten yapıyorum, hiç zorlanmıyorum arada morarma oluyor o kadar
İki kayıp yaşadım öncesinde, 2.kaybımda da iğne kullanmıştım ama 0.4^lüktü, bunda doz yükselttik ve şükür sorunusz ilerliyoruz şimdiHepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
benim 0,4'lük aynı saatte vuruyorsun evet etkisi 24 saat sürüyor çünkü benim 1 saat erken veya geç de vurduğum oldu.3 hafta falan eşim vurdu göbek deliğinin 4 parmak yan tarafları en az acıyan yerler tam dik sokmayın biraz eğimli daha iyi oluyor ve sakın vurduktan sonra ovma sonra morarır. Kendime iğne yapma fikri çok kötü geliyordu bana ama onada alışıyor insan :) Allah yardımcın olsun...
3 defa düşük yaptım araştırıldı sebepsiz infertilite çıktı ama hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğneye başlattı doktorum 36.haftaya kadar kesintisiz iğne oldum kendime yaptım bazen o kadar zor oluyordu ki isyan etmemeye çalıştım ilk başlarda daha rahat sonra göbek büyüyor bacaklara geçiyorsun sonra bacakta yer kalmıyor kollara zor zamanlardı ama oğluş karnımda kıpırdamasın hemen tedirgin oluyordum hamileliği rahat geçiren annelere gıptayla bakıyordum ikinci hamileliğimdede başa saracağım diye çok kokuyordum rabbim çok şükür bunda şimdiye kadar bir problem yaşamadım inşallah bundan sonrada olmaz anlayacağınız yolunuz uzun güzel anneler ama insan düşününce şimdi oğlumun o güzel yüzüne baktığımda rabbime ne kadar şükür etsem az diyorum inşallah sizde sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza
M mvmv cnm bende 0,4 lük kullnıyorum hr gün 5. haftadan beri ilk zamanlar çok korktum yan etkisi olur mu diye allaha şükür hiç birşey yok @mmmavi arkadaşımın da dediği gibi en az göbek acıyor ben ilk gün hemşire arkadaşa ikinci gün eşime yaptırdım koldan 3. gün göbekten kendim vurmaya başladığımdan beri kimseye güvenemiyorum çünkü canımı acıtıyorlar gibi geliyor :):):)
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim moral verdiniz. Yalniz olmadığimi bilmek cok guzel. Insallah bende sizler gibi alisicam. Napalim bebeklerimiz icin herseye deger.benim 0,4'lük aynı saatte vuruyorsun evet etkisi 24 saat sürüyor çünkü benim 1 saat erken veya geç de vurduğum oldu.3 hafta falan eşim vurdu göbek deliğinin 4 parmak yan tarafları en az acıyan yerler tam dik sokmayın biraz eğimli daha iyi oluyor ve sakın vurduktan sonra ovma sonra morarır. Kendime iğne yapma fikri çok kötü geliyordu bana ama onada alışıyor insan :) Allah yardımcın olsun...
Cnm canin cok istediyse ye benimda arada cnm istiyo yiyorum napim aklimda kalıyo yoksaoy oy normalde hiç yemem niyeyse canım patates cipsi çekti zararlı mı kızlar yimekkk istiyorummmmm
Cnm hamileyim yemem lazim dedim kiyamadi :) kv demlerde eyupte oturuyolar oyuzden cabuk ikna oldu :)) kurban bayraminda 10 gün sinoptaydik butun akrabalarim orda merkezde oturuyoruz her sene olmasada iki senede bir ordayim :))bende sinopluyum canım boyabatlıyım ama eşim pek hevesli olmadığı için o tarz şeylere götürmüyor beni, birde hamile olduğum içinde başkasıylada gondermez basıma bişey gelir diye ama içimde kalmadı değil çok merak ediyorum :)) inş sen gidersin gezersin benim yerime canım memleketiminn guzelliklerini birde bebişinede bişeyler al bulursan hatıra kalır :))
Bu gidisle evlere usg alcaz adamlari da usg profu yapcez diye korkuyorum...Ayy ne uzun yazmisim özür dilerim kızlar
napsın doktor da korkmuştur. neyse canım herşey yolundaymış çok sükür. çok fazla pimpirikli olmamak lazım ama elde değil napalım.Kızlar bgn dr a gittim dayanamayıp aman pişman oldum ya kapıda iki saat bekle ordan oraya git bide üstüne kvga et bi halt bilmeyen stajyerlerle. biraz içim rahatlasin istedim güya size tavsiye hic endişeye kapılıp erkenden dr lara kosmayin bekleyin dr ne zaman cagirdiysa o zaman gidin BN geç de olsa bunu anladım.gittim dra sikayetlerimi
söyledim biraz da fazla abarttim galiba dr
korktudedim belimin ağrısından
uyuyamiyorum aslında bu bi kere olmuştusonra dedim nefes almak da zorlaniyorum burun tıkalı sinüzit farenjit var ben de . sırf iyi ilgilensin niye erken geldin demesin diye korkuttum dr u sonra ben korktum dr takip altindasin diyince . bebeğimi de göstermedi . dedim nasıl bebeğim kalp atışı alınıyor 15haftalik dedi (yine bir hafta öndE ultrasonda) kanama vs yok baktığımda dedi ama sşikayetlerin çok olduğu için takiptesin dedi. Bisey olacaksa zaten bir iki hafta içinde ddüşer dedi al sana o kadar kasinirsan vicdansiz dr oyle der sana zaten acimasizlar. progestan yazdi yine bana bide decavit bitmisti tekrar yazdi bide idrar bakti . mikrobiyolojiye de gonderdi o da ayri bi idrar istedi onu yaptirmadim gerek yok Nasil moralim bozuldu bu kez ben korktum guya icim rahatliycakti kalp atisini haftasinin uyumlu oldugunu ogrendim o iyi oldu ama korktum da aman artik zamanim gelmeden gitmem aslaaaaaa siz de oturun oturdugunuz yerde kizlar
kendın kasınmıssın kuzum,sana cınsıyetı ogrenmeye gıt dedık sen gıdıp doktoru korkutuyorsunAyy ne uzun yazmisim özür dilerim kızlar
kendın kasınmıssın kuzum,sana cınsıyetı ogrenmeye gıt dedık sen gıdıp doktoru korkutuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?