2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

canım biz gittiğimizde adet tarihime göre 12.haftalıktı ultrasonda 13 haftalık cıktı doktor bizede 4 ayda belli olur ama bakayım yinede dedi bebişim bacaklarını oynattıkca bacak arasına baktı cıkıntısı vardı ordan anladı eğer cıkıntı göremeseydi muhtemelen gorunmuyor belli deil derdi ertelerdi erkek bebişlerinkini cıkıntıdan anlıyorlarmış yani pipisinden

Arkadaslar ben hamile olduğumu öğrendiğim andan beri CRİNONE JEL kullanıyorum iğne ve coraspin dışında, var mı aranızda kullanan? Doktorum 2 kayıp yaşadığımı öğrenince vermişti
ve halende kesmedi bi süre daha devam dedi, bu arada normal yolla hamile kaldım...

Ben varım canım :)
İstanbulda yaşıyorum ama Tokat/Turhallıyım :)
bende turhal geliniyim. :) istanbulun neresi benim sülalaemin yarısı istanbulda:) kendim tokat merkezliyim. merkez de yaşıyorum. burda çok tokatlı var anlaşılan çok sevindim:)

Selamlar kizlar nasilsinizz? Ben dun melegimi gormeye gittim. Secde pozisyonunda duruyomus kurban oldugum.. Gormedik cinsiyeti ama hareketlerini gordum gozumun onunden gitmiyo kereta :) bi de haziran anneleri grubundan cikabilirim sanirim cunku baktik kafa bacak ölculerine gore 15.haftadayiz burdaki imzamdakinden bi hafta geride yani gec dollenme erken dollenme falan olayiymis yani ama bi sorun yokmus masallahh. Olsun benim balim saglikli olsun da 14-15,haftalikmis erkekmis kizmis hic onemli degil.. Rabbim hepimize hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi da nasib etsin insallah :)

erkakler daha erken belli oluyor haliyle. birde sanırım kemik yapısını yorumluyor dr lerç benim de 12+6 da yüzde 200 erkek dedi. ama bakalım zaman ne gösterecek:)

Bana 12+0 da kıza benzetiyorum dedi doktorum, ben sormasam söylemicekti, baya bakınca dedim cinsiyeti öğrenebilirmiyim bikaç haftaya netleşir iyice sanırım...

bende turhal geliniyim. :) istanbulun neresi benim sülalaemin yarısı istanbulda:) kendim tokat merkezliyim. merkez de yaşıyorum. burda çok tokatlı var anlaşılan çok sevindim:)

Evet burda var Tokatlılar bikaç tane, ben bugün dahil oldum buraya ama takip ediyodum, farketmiştim

Merhaba güzel anneler nasılsınız ? İnternet paketim olmadığı için yazamıyordum kaç gündür ..ptesi günü gördüm bebişimi çok büyümüştü Dr nub teorisine göre erkeğe benziyor dedi ama 16 haftalık olunca kesinleşicek kesin bişey diyemem dedi yani biraz daha beklicem ..ikili testimizidee yaptırdık herşeyimiz çok normal çok şükür ..ama kansonuçları 15 inde çıkacak ..benden haberler bukadar , umarım herkes iyidir inşallah ..

Bana da gözüken bir şey yok dedi göstermiyor mu dedim hayır çok bariz açık orası ama oluşan birşey yok dedi uf bana niye söylemiyorr
:) nasıl birm merak değil mi :):):) sana hiç söylemiyorlarmış baana iki ayrı dr iki ayrı cinsiyet için %90 dedi kız mı erkek mi belli değil :) biri kız dieri erkek diyor

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim moral verdiniz. Yalniz olmadığimi bilmek cok guzel. Insallah bende sizler gibi alisicam. Napalim bebeklerimiz icin herseye deger.

Kızlar bgn dr a gittim dayanamayıp aman pişman oldum ya kapıda iki saat bekle ordan oraya git bide üstüne kvga et bi halt bilmeyen stajyerlerle. biraz içim rahatlasin istedim güya size tavsiye hic endişeye kapılıp erkenden dr lara kosmayin bekleyin dr ne zaman cagirdiysa o zaman gidin BN geç de olsa bunu anladım.gittim dra sikayetlerimi
söyledim biraz da fazla abarttim galiba dr
korktu dedim belimin ağrısından
uyuyamiyorum aslında bu bi kere olmuştu sonra dedim nefes almak da zorlaniyorum burun tıkalı sinüzit farenjit var ben de . sırf iyi ilgilensin niye erken geldin demesin diye korkuttum dr u sonra ben korktum dr takip altindasin diyince . bebeğimi de göstermedi . dedim nasıl bebeğim kalp atışı alınıyor 15haftalik dedi (yine bir hafta öndE ultrasonda) kanama vs yok baktığımda dedi ama sşikayetlerin çok olduğu için takiptesin dedi. Bisey olacaksa zaten bir iki hafta içinde ddüşer dedi al sana o kadar kasinirsan vicdansiz dr oyle der sana zaten acimasizlar. progestan yazdi yine bana bide decavit bitmisti tekrar yazdi bide idrar bakti . mikrobiyolojiye de gonderdi o da ayri bi idrar istedi onu yaptirmadim gerek yok Nasil moralim bozuldu bu kez ben korktum guya icim rahatliycakti kalp atisini haftasinin uyumlu oldugunu ogrendim o iyi oldu ama korktum da aman artik zamanim gelmeden gitmem aslaaaaaa siz de oturun oturdugunuz yerde kizlar

Son düzenleme:
Cnm hamileyim yemem lazim dedim kiyamadi :) kv demlerde eyupte oturuyolar oyuzden cabuk ikna oldu :)) kurban bayraminda 10 gün sinoptaydik butun akrabalarim orda merkezde oturuyoruz her sene olmasada iki senede bir ordayim :))

Ayy ne uzun yazmisim özür dilerim kızlar
Bu gidisle evlere usg alcaz adamlari da usg profu yapcez diye korkuyorum...
Ikide bi benimkine 4D usg al diye mirildanip duruyorum...
Bu gidisle bigun kapi calcak eve kurmaya gelecekler
Hatta gecen konustuk toplarsin senin forumdakileri butun gun bakisir durursunuz bebislere dedi...
Tabi isine gelir dedim hergun pastalar borekler ...
Guluo adam :)))

napsın doktor da korkmuştur. neyse canım herşey yolundaymış çok sükür. çok fazla pimpirikli olmamak lazım ama elde değil napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…