2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlaar burada mısınız, teki tarafta kimseyi bulamadım:) Bugün doktora gttik ama minişim çok utangaç çıktı, cinsiyetini göstemedi. Ne yapalım 1 ay daha merakla bekleyeceğim...

Bi tek senle ben variz canm galiba ben de ogrenemedim cinsiyetini bebisimin ayin 25 ni bekliyorum sabirsizlikla

Bende varim kizlar. Yanliz bisi ilgimi çekti ucumuzun de muhtemel doğum tarihi ayni ve buradaki arkadaşların bebisler daha küçük olmasına ramen öğrendiler bi biz kaldik.
Benim randevuda 26si :)

Bende varim kizlar. Yanliz bisi ilgimi çekti ucumuzun de muhtemel doğum tarihi ayni ve buradaki arkadaşların bebisler daha küçük olmasına ramen öğrendiler bi biz kaldik.
Benim randevuda 26si :)

Evet canmnasip degilmis napalim bekliyecez bebislerimizin guzel haberlerini alalim yeterki biz bekleriz

Bari 15 gün deseydi...of şimdiden özledim bebişi:) Zormuş bebek beklemek...

E 15 gun sonra git. Bisi demez herhalde. Bebek nerdeyse 4 aylik öğrenmek hakkin. Ben aradaki 15. Günde devlete gidicem diye almadim randevuyu orda da söylemediler. Bilsem bu kadar beklemezdim 15. Gün damlardim.

ben degisiyor diye
bende öğrenemedim...:)

Canım tebrik ederim bebisin cinsiyeti için. Geçmiş olsun bu arada. Allah şifa versin canim

Canım ilk hareketleri hissetmissin ne güzel. Darisi bize inşallah. Bu arada sinopluymussun. Bende sinopluyum. Hemşehrimi buldum ne güzel

Canım hoş geldin. Tebrik ederim cinsiyet için. Aklina kötüyü getirme. İnşallah hepimiz kavuşacağız bebislerimize

Canim sende mi sinoplusun. Ne çok hemsehrim vermiş burada

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan
3.Cüz: Bst1608
4.Cüz: Bst1608
5.Cüz: seyma2009
6.Cüz: PaytiPo
7.Cüz: PaytiPo
8.Cüz: meleklerimbenim
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: G gznn
11.Cüz: S srpksy
12.Cüz: SADEANNE
13.Cüz:
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: mirac75
22.Cüz: mirac75
23.Cüz: mirac75
24.Cüz: mirac75
25.Cüz: mirac75
26.Cüz: gulsah1489
27.Cüz: @jnaz
28.Cüz: @jnaz
29.Cüz: @jnaz
30.Cüz: @melegim66

hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…