- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.541
Kızlaar burada mısınız, teki tarafta kimseyi bulamadım:) Bugün doktora gttik ama minişim çok utangaç çıktı, cinsiyetini göstemedi. Ne yapalım 1 ay daha merakla bekleyeceğim...
Bi tek senle ben variz canm galiba ben de ogrenemedim cinsiyetini bebisimin ayin 25 ni bekliyorum sabirsizlikla
Bende varim kizlar. Yanliz bisi ilgimi çekti ucumuzun de muhtemel doğum tarihi ayni ve buradaki arkadaşların bebisler daha küçük olmasına ramen öğrendiler bi biz kaldik.
Benim randevuda 26si :)
Evet canmnasip degilmis napalim bekliyecez bebislerimizin guzel haberlerini alalim yeterki biz bekleriz
Bi tek senle ben variz canm galiba ben de ogrenemedim cinsiyetini bebisimin ayin 25 ni bekliyorum sabirsizlikla
Aynen kızlar, ama ben taa Ocağın 15 ine kadar bekleyeceğim. Doktor 1 ay sonra gel dedi. ...Kesinlikle dogru söylüyorsun. İyi haberlerini alalimda gerisi önemli değil.
DUYURU 2
Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
Sirrieyvan benide tabloya eklersen sevinirim.Bebeğimin cinsiyeti kız.Yaş 34 ikinci bebeğim olacak kısmetse.
Bari 15 gün deseydi...of şimdiden özledim bebişi:) Zormuş bebek beklemek...
ben degisiyor diyecanım dogum tarihi değişmiyor ilerde olunca. sadece senin bebiş biraz daha iritabi benim bildiğim bu arkadaşlar nasıl biliyor bilmiyorum ama. bu arada durduk yere moralini bozmusun. bi daha gidersende kontrole geldim de yeter. inşallah haftaya cinsiyet haberini alırız artık canım.
bende öğrenemedim...:)
Evet bi kac gundur yok, benim yasitim o ikimizde 18lik anne adayiyiz ☺
Siz kendiniz bebeksiniz.Allah yardimciniz olsun minik anne adayları
Canım tebrik ederim bebisin cinsiyeti için. Geçmiş olsun bu arada. Allah şifa versin canimMerhaba Kızlar
Dün doktoruma gittim.Herhangi bir sorun yokdu bebeğim 90 gram olmuş.doktor erkeğe benzetti ama tam erkek demedi.Bunun dışında benim vücüdümda çıkan mantarlar yam iyleşti derken şimdi farklı şeyler çıkdı. Göbeğim kollarım ayaklarım göğisim sırtım her yerim kaşınıyor Ve sanki küçük sinek ısırığım gibi lekelemer var kasınan yerler şu an kuruyup pulaananıyor derinin üzerine hatat çok kaşınıyor ki derim çataldı şimdi doktoruma sordum cildiyeye yölendirdi egzama da olabilir sedef de olabilir dediÖzelin cildiyesine gitsem karaciğer enzimlerime bakılır test yapılır bu yüzden çok ücret çıkar diye devletten aldım devlette 10 gün sonraya verdi ne yapacamı bilmiyorum
Canım ilk hareketleri hissetmissin ne güzel. Darisi bize inşallah. Bu arada sinopluymussun. Bende sinopluyum. Hemşehrimi buldum ne güzelmerhaba annişler nasılsınız cınsıyetleri kesinleşenler olmuş gozunuz aydın sağlıklı sıhatlı alın ınşallah kuzuları kucagınıza :)
benim gobus bu hafta ozellikle baya buyudu 5 aylık gıbıyım ve bu benim ıkıncı bebeğim oldugu için hareketleri minik minik hissetmeye başladım bu hafta :) gerçekten ikinci gebelikte daha çabuk hıssediliyomus ilk ogluşta 20 haftada baslamıştım hissetmeye :) bu arada iştah tam gaz devam haftasonu feshaneye gidiyorum sinopluyum ben sınop gunleri varmışyemeye devam yani :)))
siz nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik ?
Canım hoş geldin. Tebrik ederim cinsiyet için. Aklina kötüyü getirme. İnşallah hepimiz kavuşacağız bebislerimizeMerhaba arkadaslar :)
Sayfa ilk kurulduğundan beri ististasız hergün takip ettim sizleri ama yazıp yazmama konusunda hep bi karamsarlık yaşadım, çünkü daha önce iki kaybım oldu 7.ve 8.haftada kan pıhtılaşması yüzünden
Şimdi yine hamileyim ve 13. haftamın içindeyim,cleaxan 0.6 ve coraspin kullanıyorum, şimdilik herşey yolunda, ikili testimizi de yaptırdık, ölçümler güzeldi, kan sonucu haftaya alıcam, ve doktorum bebeğimin cinsiyetini kıza benzetti
benim için bu günlere gelebilmek öyle güzel ki anlatamam, umarım hep böyle sorunsuz devam eder ve kucağımıza alabiliriz bu sefer hep birlikte
Sizin haberiniz yokken çok sey okuyup tecrübe ettim sizlerden, şimdi aranıza katıldım ve sonuna kadar giderim umarım sizlerle
Canim sende mi sinoplusun. Ne çok hemsehrim vermiş buradabende sinopluyum canım boyabatlıyım ama eşim pek hevesli olmadığı için o tarz şeylere götürmüyor beni, birde hamile olduğum içinde başkasıylada gondermez basıma bişey gelir diye ama içimde kalmadı değil çok merak ediyorum :)) inş sen gidersin gezersin benim yerime canım memleketiminn guzelliklerini birde bebişinede bişeyler al bulursan hatıra kalır :))
Canım hoş geldin. Tebrik ederim cinsiyet için. Aklina kötüyü getirme. İnşallah hepimiz kavuşacağız bebislerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?