2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Tatlim bencede değişmez. Yegenimde onden gidiyordu biraz iri dogdu sadece.Benimde 1 hafta önden gidiyor ama SAT a gore imzada. Degistirirsemde mayis topigine geçmek lazim makine bence çocuğun iriligine gore hesap yapiyor. Ama bebek 40 hafta boyunca bi öne geçer bi geriye geçer olabilir bunlar diye düşünüyorum.

Benide eklermisiniz. Cinsiyetini ogrenemedik daha, yas 26, ilk olacak nasipse, muhtemel doğum tarihi 02.06.15.

Kızlar bu forumda hızlı kilo alan arkadaşlara diyorum vücüdandır almaya meyilliyse çabuk alınır ama benim başıma gelince sinirleirm bozuyor kafaya takıyorum Elimde gelindiğince dikkat etmeye çalışyıroum Abartı zararlı aburcuvbur yememeye çalışıyorums adece bir Pazar günü yada hafta da bir kez ayda b ir yemeğe çıkarsak o zman canımım çekdiği şey olursa yiyiorum ama alıyorum Bir haftda 800 Gram almışım 55.200 oldum bu aylarda bu kadar hızlı olurs a son ayları düşünemiyorum ...
Birde dikkat etmesem sonumu düşünmeiyorum Böky e önüme geleni yesem demekki 30 kilola tamamlıyacam ister isteme zkafaya takıyorum ..

demi canım. çünkü önde oldugunu boyunu ölçerek anlıyor. organ gelişimini kontrol etmiyorki. bence de 40 haftayı tamamladıktan sonra dogum olmalı saglıklısı budur. ama dediğin gibi biraz iri bebeklerimiz olabilir önde devam ederse. birde genelde erkek bebekler önde gidiyor diye biliyorum. senin cinsiyet belli mi.

Herkese merhaba.
2015 Annelerimiz ve bebişleriii
Canım tabloya beni de ekler misin?
2. bebek
Muhtemel doğum tarihi:26.06.2015

13. cüzü de ben alabilirim. Cenabı Hak şimdiden kabul etsin. Dualarımız hayırlısı ile kabul olsun.
Eline sağlık.

Bol bol yürüyüş ve dduzenli egzersiz de lazim bence. Sonradan pişman olmaktansa önlemi şimdiden almali birakmamak lazim kendimizi.

Kızlar ne bilim ultrason kağıdında beklenen doğumttarihi öne gelmiş Benm bence de aslında düşününce öne gelmesi saçma olur çünkü olabilir bi hafta önde gider bebek sonra SATA uyumlu hale gelir belki de geriye de düşebilir sonra normal ggününü yakalar bence de iriligiyle alakalı gibi. Zaten aldığım 5kilodan sonra iri olsun bi zahmet minnakim beslensin diye ben sisecem

Bol bol yürüyüş ve dduzenli egzersiz de lazim bence. Sonradan pişman olmaktansa önlemi şimdiden almali birakmamak lazim kendimizi.
Canım ben her gün yürüyprum servis durumundan dolayı ve onun dışında i,ş yeirnd eçok hareketli birisiyim Sürekli 6 dan 7 . kataiş için çıkıp iniyorum 0 . hkata iniyorum eve gelince hemen yatmıyorum yemeğini işimim yapıyorum ama alıyorum ginede.

kızlar bir defter aldım..bebişime yazılar yazıyorum..ultrason fotolarını
canım dert ettıyın sey bu olsun 800 gram,saglıklı olsunlarda alınan kılolar hızlıca verılır.Hem bu haftalarda rahım hızla buyuyor,senın kılon degıl o plasenta rahım bebek tum bunlar da kılona etkı edıyor

Ölye olduğunu bilmiyorum Canım sağol rahim ağzının büyüyp kilous etki ettiğini ama Toplam son 3 haftada aldığım kilo 1700 gram bunun 800 gramını soon bir haftada aldım 1haftada 800 gramı görüce 6. aydan sonrasını düşünmeiyorum.

günaydınnnn kızlar endişelenmeyin bu kadar kilo alıyoruz diye doğumdan sonra ve emzirirken çoğunu vercez zaten zayıf olanlar daha fazla kilo alıyor gebelikte benim cevremde cok arkadasım var hamılelıkte sısıp sonra eskı halıne donen bebısler guzel buyusun onemlı olan bu ben hıc dıkkat etmıyorum mesela zararlı seyler harıç canım ne ısterse yıyorum tabı mıde bulantısı ve yanmalarım olmadıgı zaman yememe ragmen kocam kızıyor hatta neden yemıyorsun dıye bu yedıgın kendıne hanı cocuga nerde dıye doktorum da hıc kısıtlamadı benı onu yeme bunu ye dıye sadece balık yıyemıyorum ona uzuluyorum

Ozaman problem edecek bisi yok. Alman gerekiyor demekki. Jasminka83' unde dedigi gibi bu haftalarda hizli bir buyume var bebiste bende okumustum. Bu arada bende gecen haftaya kadar hic almamistim bu hafta 1 kilo birden aldin umarim bu hizla devam etmez. iyi olsunlar da bunlar problem değil

gunaydin kizlarr kilomu dedinizzz ben bir ayda 3kg aldim simdidem pantolonum olmuyor diye hamilelik tayti giymek zorunda kaldim gobegim firladi goren bebek saniyor gobek o benim bulantilar kesildi kasikta agri batma sanci baski falanda gitti bi kac gundur cok rahatim normalmi ay uc ay bitiyor diyemi. hamile gibi hissetmemeye basladim kendimi yine panik yapcam zor duruyorum ikili testide sonuclanaydi. bi beta hcg 33,6 app mi neyse oda 3,36 yaziyor nette okadar oyy oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…