2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
balık ben de yıyemıyorum ama balık yagı hapı vermıs artık ne kadar faydası varsa.Bana dısarı cıkmak yuruyus yasak oldugu ıcın evde uzanarak 4 kılo aldım ,yoksa artık hamıleler ıcın yogaya kesın gıtmıstım.Bı de ben hep yuzerdım onun da eksıklıyını cok hıssedıyorum

günaydınlar
sağlık ocağında ki kontrol sırasında tansiyonum 14-8 çıktı doktor 1 hafta takip edelim dedi
3 gündür aynı değişmiyor kendi doktorumda tuzu kes tansiyon çok zararlı dedi
netten araştırdım içim karardı zaten tuzu direk kestim ekmeği azalttım
kendisinde yada çevresinde tansiyon yüksekliği yaşayan var mı?

Canım Haklısın ama işte ben daha öncede kilo takıntısı olan birisi olarak 67 kilodan 52 ye kilo ya düşüp ve bu kilo da 2 yıl kalmış birisiyim şimdi ister istemez korkularım oluyor tedirgin oluyorum bu kadar çok kilo alınca bende yani az yiyior diyet yapıyormuş yiyor gibi değili saadece <zararkı beyaz pilav beyaz makranyı yemiyorum tatlı olaarakda iş yeirne glen tatlı lar değilde kendim yaptığım tatlı meyveli sütlü tatlı yerim oda haftada bir gün bu şekilde besneiyorum birde her gün 2 küp çikolatam bitter yani bir fazlası yok

canım eger bu kadra alıyorsan ters giden bşeyler vardır. yani yanlışlık yapıyosundur bir yerde. ben hiç kilo almadım ki benimde vucudumda almaya meyillidir. ben ekmek en fazla iki dilim yiyorum. hamurişi tatlı yok incir ve bal dışında. senin gibi haftada bir gün ödül veriyorum kendime. ama ara öğün yapıyorum ben sen yapıyormusun.yemeklerden 1.5 saat kadar sonra meyva yiyorum ceviz fıstık yiyorum. yatarkende süt. bende kiloyu çok fazla takanlardanım. eger çok kilo alırsam hamilelikte çok rahatsız olurum gerçekten. zaten çok zayıfta degilim. inşallah ideal kilolarla tamamlarız hamileliğmizi.

Canım ara öğünümü yaprım ceviz yoğurt kara üzüm meyve gibi yaparım ama işte aldım bende şasırdım tahlils onuçlarımda temzi çıkdı aslınd a

değişmiyor derken saglık ocagına mı gidip ölçtürüyorsun evde kendin mi takip ediyorsun.saglık ocagındaysa stres yapıyor olabılırsın. bende vardı tansiyon yüksekliği. bir ay kadar önce doktora gittiğimde 16 ları gördüm. ama heyecandan çıkıyordu benım bu kadar sonra düşüyordu. ama doktorum gene de 16 ları bulması normal değil dedi hemen diyet verdi. tuzsuz besleniyorum bende. tansiyonum düştü. eger diyete uyarsan seninde düşer. gecende doktora gittiğimde 14-8 geldi gene ama önceden 16 lardaydı. bir de ben kardiyolojiye gittim şimdide böbreklerime baktırıcam tansiyon için kalple ilgili birsey çıkmadı çünkü.tansiyon çok önemli canım. mutlaka diyet yap hamileliğin boyunca.seninde tansiyon yükselmeye meyilli demek ki benim ki gibi.ben esas 20. haftadan sonra korkuyorum. o zaman tansiyonumuzun yüksek olması riskliymiş okudugum kadarıyla

Merhaba kizlar ben hic kilo almadim hamile oldugumdan beri hatta kilo verdim 3 4 ogun yiyorum ama hic kilo almiyorum canim yemek istemiyo hic, arkadaslarim yedigini bebegin aliyor diye sen hic kilo almiyosun diyorlar , bi dilim ekmek yesem dunyayi yemis gibi oluyorum istah yok hic bende ,bebisime gore yiyorum sadece , bebegim beni forma sokuyo dktorum normal oldugunu soyluyo ileriki aylarda kilo alirmisim

sen yınede dusuk kıloda hamıle kalmıssın ne güzel ben hamıle kaldıgımda 58 kiloydum bakalım kac kılo alcamtek sanslı oldugum konu var hamılelıkten once cikolata tatlı delısıydım her gün mutlaka yemezsem olmazdı hamılelıkten sonra hıc canım tatlı ve cıkolata ıstemıyor cok sasırdım kendıme her duyan tatlı yıyemedıgım ıcın kızın olcak senın dıyor bakalım görcez dogru mu

Cnm doktora kalırsam hic ogrenemiycektim eşimin tanidigi bi radyoloji uzmanı getir bana bakalım cinsiyeti belli olur artik demis ona gidecem inş bakalım umarım dediği gibi belli olur.
gunaydiiinnnm cinsiyet 16.haftalarda ogrenilmiyormu. ogrenecegni doktorunmu dedi yoksa senin tahmininmi merak ettim

O değilşiyor canımm Allah inşşalah gönlündekini verir ama tursu yiyip erkek doğuranda oluyor benim böyle bir şeye meyilliğim yok aslında normal hayatıma devam ediyorum

anladım canım.yediklerinde bir sıkıntı yoksa vücudun ihtiyacı var demek canım.

Bakalım Canım zaman kaç kiloyu gösterecek bize...

Gunaydin kizlar kilo konusu konusulmus demekki kilomuz kac olursa olsun insan takinti yapiyor bnm kilomda veya yakin varmi merak ettim hamilelik oncesi 44civariydim p.tesi 4.aya gircem 46 kilo olmusum toplamda 10-12 kilo almak boyum ve kiloma gore ideal olaniymis bnm hesaplarima gorede ayda 2 kilo alsam 5 ayda 10 kilo yapiyor ins bu sekilde gider minyon tipliyim zaten fazla almak istemiyorum :)))

Kilodan yana endişe duyan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla valla ilk 4 ay içindeyim 4 kilo aldım göbeğim çıktı resmen ama bos göbek değil yanlarim doldu tam hamile göbeği oldu bile eski resimlerime bakıyorum zayifken hamile değilken cekmisim belim incecik simdi kalınlaşmış bel diye bisey kalmamış ama ben bununla gurur duyuyorum sağlıklı besleniyorum fos şeyler yemiyorum sebze ağırlıklı yiyorum cçorba yoğurt vs yiyorum . hamurisi kilosu almiyorum yani. Hatta dun baktım bir kilo daha almısım hızlandı 4.ayin içinde iki kilo bbirden aldım bebegimin bir hafta ilerde olmasını da görünce aldığım kilolarla daha da bi sevindim demekki bebegime yariyor maşallah inanıyorum ki doğumdan sonra incecik bir oya olacam yine o yüzden su an düşündüğüm tek şey sağlıklı beslenip aldığım kadar kilo almak ne de olsa bebeğimi sağlıkla kucagima aldigimda allahın izniyle bu kilolarin hic biri kalmayacak.

Selam canlar, nasılsınız
Bi sorum var size, benim dün akşamdan beri karnım, belim, belimin yan tarafları kaşınıp duruyor. Çatlama işareti olduğunu biliyorum ama erken değil mi henüz, gerçi göbek çıktı bile ama.
Yoksa altında başka bi sebep mi aramalıyım?
Çatlak kremi aldım ama henüz kullanmayada başlamadım, gerçi çatlaklar var bende ergenlik döneminden kalma, müsaitim yani ama bilemedim

Böyle düşünmem çok güzel ama ben seni düşünebilsem keşke ama düşünmeiyorum canım ben hemen aldığımı görünce kafaya takıyourm bakalaım hayırlısı

hayırlısı olsun canım ıkısıde farketmez benım ıcın onemlı olan saglıklı olmasımerak edıyorum sadece

Biz hamileyiz cnm durup dururken kiloi almiyoruz bizi görenler aaaa kilo almissin demez bebis büyüyor der aldığınız kiloları bu kadar dert etmeyin allahın gücüne gider ben ilk bebeğimi kaybettiğim için aldığım her kiloya seviniyorum belki de zayifligiminda etkisi var dışardan bakılınca 5 kilo aldım ama bu hamile demezler belki de aranızda kilolu arkadaşlar varsa onları anlarim ilk aylardan kilo almak istememelerini ama yine de güzel düşünün aldığımız kilolardan daha oönemli bisey var o da bebeğimiz onu kucağınıza aldigimzda hic bisey dusunmiycez ne kilo ne başka bisey allahım o günleri yaşamayi nasip etsin bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…