- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.601
Canım Haklısın ama işte ben daha öncede kilo takıntısı olan birisi olarak 67 kilodan 52 ye kilo ya düşüp ve bu kilo da 2 yıl kalmış birisiyim şimdi ister istemez korkularım oluyor tedirgin oluyorum bu kadar çok kilo alınca bende yani az yiyior diyet yapıyormuş yiyor gibi değili saadece <zararkı beyaz pilav beyaz makranyı yemiyorum tatlı olaarakda iş yeirne glen tatlı lar değilde kendim yaptığım tatlı meyveli sütlü tatlı yerim oda haftada bir gün bu şekilde besneiyorum birde her gün 2 küp çikolatam bitter yani bir fazlası yokgünaydınnnn kızlar endişelenmeyin bu kadar kilo alıyoruz diye doğumdan sonra ve emzirirken çoğunu vercez zaten zayıf olanlar daha fazla kilo alıyor gebelikte benim cevremde cok arkadasım var hamılelıkte sısıp sonra eskı halıne donenbebısler guzel buyusun onemlı olan bu ben hıc dıkkat etmıyorum mesela zararlı seyler harıç canım ne ısterse yıyorum tabı mıde bulantısı ve yanmalarım olmadıgı zaman yememe ragmen kocam kızıyor hatta neden yemıyorsun dıye bu yedıgın kendıne hanı cocuga nerde dıye doktorum da hıc kısıtlamadı benı onu yeme bunu ye dıye sadece balık yıyemıyorum ona uzuluyorum
canım eger bu kadra alıyorsan ters giden bşeyler vardır. yani yanlışlık yapıyosundur bir yerde. ben hiç kilo almadım ki benimde vucudumda almaya meyillidir. ben ekmek en fazla iki dilim yiyorum. hamurişi tatlı yok incir ve bal dışında. senin gibi haftada bir gün ödül veriyorum kendime. ama ara öğün yapıyorum ben sen yapıyormusun.yemeklerden 1.5 saat kadar sonra meyva yiyorum ceviz fıstık yiyorum. yatarkende süt. bende kiloyu çok fazla takanlardanım. eger çok kilo alırsam hamilelikte çok rahatsız olurum gerçekten. zaten çok zayıfta degilim. inşallah ideal kilolarla tamamlarız hamileliğmizi.Kızlar bu forumda hızlı kilo alan arkadaşlara diyorum vücüdandır almaya meyilliyse çabuk alınır ama benim başıma gelince sinirleirm bozuyor kafaya takıyorum Elimde gelindiğince dikkat etmeye çalışyıroum Abartı zararlı aburcuvbur yememeye çalışıyorums adece bir Pazar günü yada hafta da bir kez ayda b ir yemeğe çıkarsak o zman canımım çekdiği şey olursa yiyiorum ama alıyorum Bir haftda 800 Gram almışım 55.200 oldum bu aylarda bu kadar hızlı olurs a son ayları düşünemiyorum ...
Birde dikkat etmesem sonumu düşünmeiyorum Böky e önüme geleni yesem demekki 30 kilola tamamlıyacam ister isteme zkafaya takıyorum ..
Canım ara öğünümü yaprım ceviz yoğurt kara üzüm meyve gibi yaparım ama işte aldım bende şasırdım tahlils onuçlarımda temzi çıkdı aslınd acanım eger bu kadra alıyorsan ters giden bşeyler vardır. yani yanlışlık yapıyosundur bir yerde. ben hiç kilo almadım ki benimde vucudumda almaya meyillidir. ben ekmek en fazla iki dilim yiyorum. hamurişi tatlı yok incir ve bal dışında. senin gibi haftada bir gün ödül veriyorum kendime. ama ara öğün yapıyorum ben sen yapıyormusun.yemeklerden 1.5 saat kadar sonra meyva yiyorum ceviz fıstık yiyorum. yatarkende süt. bende kiloyu çok fazla takanlardanım. eger çok kilo alırsam hamilelikte çok rahatsız olurum gerçekten. zaten çok zayıfta degilim. inşallah ideal kilolarla tamamlarız hamileliğmizi.
değişmiyor derken saglık ocagına mı gidip ölçtürüyorsun evde kendin mi takip ediyorsun.saglık ocagındaysa stres yapıyor olabılırsın. bende vardı tansiyon yüksekliği. bir ay kadar önce doktora gittiğimde 16 ları gördüm. ama heyecandan çıkıyordu benım bu kadar sonra düşüyordu. ama doktorum gene de 16 ları bulması normal değil dedi hemen diyet verdi. tuzsuz besleniyorum bende. tansiyonum düştü. eger diyete uyarsan seninde düşer. gecende doktora gittiğimde 14-8 geldi gene ama önceden 16 lardaydı. bir de ben kardiyolojiye gittim şimdide böbreklerime baktırıcam tansiyon için kalple ilgili birsey çıkmadı çünkü.tansiyon çok önemli canım. mutlaka diyet yap hamileliğin boyunca.seninde tansiyon yükselmeye meyilli demek ki benim ki gibi.ben esas 20. haftadan sonra korkuyorum. o zaman tansiyonumuzun yüksek olması riskliymiş okudugum kadarıylagünaydınlar
sağlık ocağında ki kontrol sırasında tansiyonum 14-8 çıktı doktor 1 hafta takip edelim dedi
3 gündür aynı değişmiyor kendi doktorumda tuzu kes tansiyon çok zararlı dedi
netten araştırdım içim karardı zaten tuzu direk kestim ekmeği azalttım
kendisinde yada çevresinde tansiyon yüksekliği yaşayan var mı?
sen yınede dusuk kıloda hamıle kalmıssın ne güzel ben hamıle kaldıgımda 58 kiloydum bakalım kac kılo alcamCanım Haklısın ama işte ben daha öncede kilo takıntısı olan birisi olarak 67 kilodan 52 ye kilo ya düşüp ve bu kilo da 2 yıl kalmış birisiyim şimdi ister istemez korkularım oluyor tedirgin oluyorum bu kadar çok kilo alınca bende yani az yiyior diyet yapıyormuş yiyor gibi değili saadece <zararkı beyaz pilav beyaz makranyı yemiyorum tatlı olaarakda iş yeirne glen tatlı lar değilde kendim yaptığım tatlı meyveli sütlü tatlı yerim oda haftada bir gün bu şekilde besneiyorum birde her gün 2 küp çikolatam bitter yani bir fazlası yok
anladım canım.yediklerinde bir sıkıntı yoksa vücudun ihtiyacı var demek canım.Canım ara öğünümü yaprım ceviz yoğurt kara üzüm meyve gibi yaparım ama işte aldım bende şasırdım tahlils onuçlarımda temzi çıkdı aslınd a
gunaydiiinnnm cinsiyet 16.haftalarda ogrenilmiyormu. ogrenecegni doktorunmu dedi yoksa senin tahmininmi merak ettim
Evet canim sinopluyum boyabatliyiz sen neresinden :)Canim sende mi sinoplusun. Ne çok hemsehrim vermiş burada
sen yınede dusuk kıloda hamıle kalmıssın ne güzel ben hamıle kaldıgımda 58 kiloydum bakalım kac kılo alcamtek sanslı oldugum konu var hamılelıkten once cikolata tatlı delısıydım her gün mutlaka yemezsem olmazdı hamılelıkten sonra hıc canım tatlı ve cıkolata ıstemıyor cok sasırdım kendıme her duyan tatlı yıyemedıgım ıcın kızın olcak senın dıyor bakalım görcez dogru mu
anladım canım.yediklerinde bir sıkıntı yoksa vücudun ihtiyacı var demek canım.
Böyle düşünmem çok güzel ama ben seni düşünebilsem keşke ama düşünmeiyorum canım ben hemen aldığımı görünce kafaya takıyourm bakalaım hayırlısıKilodan yana endişe duyan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla valla ilk 4 ay içindeyim 4 kilo aldım göbeğim çıktı resmen ama bos göbek değil yanlarim doldu tam hamile göbeği oldu bile eski resimlerime bakıyorum zayifken hamile değilken cekmisim belim incecik simdi kalınlaşmış bel diye bisey kalmamış ama ben bununla gurur duyuyorum sağlıklı besleniyorum fos şeyler yemiyorum sebze ağırlıklı yiyorum cçorba yoğurt vs yiyorum . hamurisi kilosu almiyorum yani. Hatta dun baktım bir kilo daha almısım hızlandı 4.ayin içinde iki kilo bbirden aldım bebegimin bir hafta ilerde olmasını da görünce aldığım kilolarla daha da bi sevindim demekki bebegime yariyor maşallah inanıyorum ki doğumdan sonra incecik bir oya olacam yine o yüzden su an düşündüğüm tek şey sağlıklı beslenip aldığım kadar kilo almak ne de olsa bebeğimi sağlıkla kucagima aldigimda allahın izniyle bu kilolarin hic biri kalmayacak.
hayırlısı olsun canım ıkısıde farketmez benım ıcın onemlı olan saglıklı olmasıO değilşiyor canımm Allah inşşalah gönlündekini verir ama tursu yiyip erkek doğuranda oluyor benim böyle bir şeye meyilliğim yok aslında normal hayatıma devam ediyorum
Bakalım Canım zaman kaç kiloyu gösterecek bize...
iyi hadi bakalim Allah gonlune gore versinCnm doktora kalırsam hic ogrenemiycektim eşimin tanidigi bi radyoloji uzmanı getir bana bakalım cinsiyeti belli olur artik demis ona gidecem inş bakalım umarım dediği gibi belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?